Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το παρέλαβα χθες και αμφιταλαντεύομαι να το κρατήσω (το gear). Φίλοι από εδώ που ρώτησα μου είπαν ότι αν το δοκιμάσω θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα άλλοι όμως το αγόρασαν ψιλομεταχειρισμένο που σημαίνει ότι αυτοί που το είχαν το έδωσαν με τη μια. Με δύσκολα διλήμματα ξεκινάει ο μήνας... Καλό μήνα σε όλους.

Μονο αν το δοκιμασεις μπορεις να αντιληφθείς τη χρησιμοτητα του. Περαν ολων των αλλων, είναι κι ένα ομορφο ρολογακι/κοσμημα στο χερι, συν το γεγονος ότι το πηρες δωρο (και τα δωρα όπως ξερεις δεν πωλουνται :lol:), προσωπικα δεν τίθεται θεμα. Είναι παραπανω από χρησιμο και χρηστικο...

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ το παρέλαβα χθες και αμφιταλαντεύομαι να το κρατήσω (το gear). Φίλοι από εδώ που ρώτησα μου είπαν ότι αν το δοκιμάσω θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα άλλοι όμως το αγόρασαν ψιλομεταχειρισμένο που σημαίνει ότι αυτοί που το είχαν το έδωσαν με τη μια. Με δύσκολα διλήμματα ξεκινάει ο μήνας... Καλό μήνα σε όλους.

Αν είναι αυτό το μεγαλύτερο δίλημμα σου τότε μια χαρά θα πάει ο μήνας :-)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Αν είναι αυτό το μεγαλύτερο δίλημμα σου τότε μια χαρά θα πάει ο μήνας :-)

Αυτό ηθελα να απαντησω κι εγω, μακαρι τα διλημματα του φιλου να περιοριστουν στο αν πρεπει να κρατησει η όχι το ρολοι...

Αυτό ηθελα να απαντησω κι εγω, μακαρι τα διλημματα του φιλου να περιοριστουν στο αν πρεπει να κρατησει η όχι το ρολοι...

Προφανώς ήταν σαρκαστική η έκφραση αγαπητοί φίλοι...

Μετά απο 5 μέρες με το gear θα πω την αποψη μου οσο πιο αντικειμενικα γινεται.

Εγω προσωπικα νιωθω αβολα λογω μεγεθους του νοτε 3 οταν βρισκομαι εξω, οποτε η λυση που προσφερει το gear, οταν σε καλουνε να βλεπεις ποιος ειναι και τοτε βαζεις το bluetooth στο αυτι και απαντας ειναι τελειο. επισης και οι ειδοποιησεις ειναι κατι ευχρηστο γιατι βλεπεις αμεσα τι ειναι οποτε αν ειναι σοβαρο το κοιτας στο κινητο αλλιως το αγνοεις. Απο εκει και περα για μενα δεν εχει τιποτα αλλο χρησιμο.....

Δικο μου συμπερασμα λοιπον.....οποιος δεν εχει κανενα προβλημα με το μεγεθος του κινητου το gear του ειναι αχρηστο, οσοι δε ειναι σαν και μενα θα τους φανει απαραιτητο......

Και εμείς αστειευόμασταν φίλε μου.

Μετά απο 5 μέρες με το gear θα πω την αποψη μου οσο πιο αντικειμενικα γινεται.

Εγω προσωπικα νιωθω αβολα λογω μεγεθους του νοτε 3 οταν βρισκομαι εξω, οποτε η λυση που προσφερει το gear, οταν σε καλουνε να βλεπεις ποιος ειναι και τοτε βαζεις το bluetooth στο αυτι και απαντας ειναι τελειο. επισης και οι ειδοποιησεις ειναι κατι ευχρηστο γιατι βλεπεις αμεσα τι ειναι οποτε αν ειναι σοβαρο το κοιτας στο κινητο αλλιως το αγνοεις. Απο εκει και περα για μενα δεν εχει τιποτα αλλο χρησιμο.....

Δικο μου συμπερασμα λοιπον.....οποιος δεν εχει κανενα προβλημα με το μεγεθος του κινητου το gear του ειναι αχρηστο, οσοι δε ειναι σαν και μενα θα τους φανει απαραιτητο......

Εγώ δεν νοιώθω καθόλου άβολα με το μέγεθος, είναι άλλωστε το τρίτο Νοτε στη σειρά μετά τα 1 και 2, αλλά με τόσα τηλεφωνήματα που έχω πρώτον bluetooth,και δεύτερον smartwatch, είναι ότι πρέπει.

Edited by nnik_1969

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00GWU7LTK?vs=1

BlueChris για δες αυτή. Καλή ε;

Θα μου πείτε κανα λινκ για σπιγκεν από ebay για όσο τον δυνατόν γρηγορότερα παράδοση θέλω την κόκκινη.

Blue Chris η ζελατινα με το tampered glass εμαθες αν ηρθε? Θελω να την βαλω και γω, και μεχρι να του φορσω ζελατινα δεν το κυκλοφορω μη μου γρατσουνιστει...

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Μα κι εμεις αστειευόμενοι σου απαντησαμε.

Στα του ρολογιου, παιδια, εχει δει κανεις από κοντα το λευκο?

Μα κι εμεις αστειευόμενοι σου απαντησαμε.

Στα του ρολογιου, παιδια, εχει δει κανεις από κοντα το λευκο?

Νωρίς ακόμα για το λευκό αδερφέ!!!

Το γκρι που έχεις είναι μια χαρά...

Κάπου πήρε τι αυτί μου οτι με 90 ευρώ θα αλλαζεις και λουράκι οριτζιναλ στο gear σε λίγους μηνες...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Νωρίς ακόμα για το λευκό αδερφέ!!!

Το γκρι που έχεις είναι μια χαρά...

Κάπου πήρε τι αυτί μου οτι με 90 ευρώ θα αλλαζεις και λουράκι οριτζιναλ στο gear σε λίγους μηνες...

Νικολα εσυ παρελαβες? Ποιο χρωμα, θυμησε μου...

Νικολα εσυ παρελαβες? Ποιο χρωμα, θυμησε μου...

Μαυρο... Είχες δίκιο πάντως φιλέ για την χρηστικότητα του ...

Αχώριστο έγινε...

Edit

Τελικά είναι αδιάβροχο η όχι???

Δεν εννοώ να το βάζω στο ντουζ αλλά όταν βρέχει και το φοραω λέτε να έχουμε κανένα ατύχημα??

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μαυρο... Είχες δίκιο πάντως φιλέ για την χρηστικότητα του ...

Αχώριστο έγινε...

Edit

Τελικά είναι αδιάβροχο η όχι???

Δεν εννοώ να το βάζω στο ντουζ αλλά όταν βρέχει και το φοραω λέτε να έχουμε κανένα ατύχημα??

Φυσικα, αν το συνηθισεις είναι απαραιτητο εργαλειο.

Είναι αδιαβροχο, ναι, αλλα για light καταστασεις... splashproof (ip55).

Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο εκτος απο restart και τις δυο συσκευες.

Μηπως ειναι ηδη στην τελευταια?

Δες στο screen shot που ανεβασα την δικη μου εκδοση λογισμικου.

Edit:

Απο που το εχεις αγορασει?

Έκανα ξανά σύνδεση και πήρα την αναβάθμιση. Το πήρα από κωτσοβολο. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Φυσικα, αν το συνηθισεις είναι απαραιτητο εργαλειο.

Είναι αδιαβροχο, ναι, αλλα για light καταστασεις... splashproof (ip55).

Για πιτσιλιές δηλαδή. Πάντως διαβάζω στο νήμα του smartwatch 2 στο Xda κάποιους που έχουν κάνει μπάνιο με το ρολόι και αναρωτιούνται τι να κάνουν. Μόνιμο ban χρειάζονται από το Xda. Πόση βλακεία πια.

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00GWU7LTK?vs=1

BlueChris για δες αυτή. Καλή ε;

Θα μου πείτε κανα λινκ για σπιγκεν από ebay για όσο τον δυνατόν γρηγορότερα παράδοση θέλω την κόκκινη.

Αυτή ρε συ πρέπει να είναι πολύ καλή αλλά δεν έχει βγει ακόμα και μου φαίνεται και ακριβή.

Γενικά για spigen θήκες το eBay γέμισε μαϊμούδες οπότε δεν το παίρνω πάνω μου να σου δώσω λινκς, πάντως πήρα 2 μαϊμούδες spigen μια κόκκινη και μια μπλε και είναι μια χαρά, λίγο ποιο σκληρό το πλαστικό της αλλά οκ.

Τέτοιες μαϊμούδες πήρα

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=271323311191&globalID=EBAY-GB

Original είχα πάρει μια metal slate neon από Amazon αλλά δεν πήγαινε στο λευκό τηλ και την έδωσα, από εκεί ξέρω τα πλαστικα

Blue Chris η ζελατινα με το tampered glass εμαθες αν ηρθε? Θελω να την βαλω και γω, και μεχρι να του φορσω ζελατινα δεν το κυκλοφορω μη μου γρατσουνιστει...

Όχι ακόμα σε 2 βδομάδες και η μάρκα είναι xgear που από ότι το έψαξα είναι καλές.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Αυτή ρε συ πρέπει να είναι πολύ καλή αλλά δεν έχει βγει ακόμα και μου φαίνεται και ακριβή.

Γενικά για spigen θήκες το eBay γέμισε μαϊμούδες οπότε δεν το παίρνω πάνω μου να σου δώσω λινκς, πάντως πήρα 2 μαϊμούδες spigen μια κόκκινη και μια μπλε και είναι μια χαρά, λίγο ποιο σκληρό το πλαστικό της αλλά οκ.

Τέτοιες μαϊμούδες πήρα

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=271323311191&globalID=EBAY-GB

Original είχα πάρει μια metal slate neon από Amazon αλλά δεν πήγαινε στο λευκό τηλ και την έδωσα, από εκεί ξέρω τα πλαστικα

Όχι ακόμα σε 2 βδομάδες και η μάρκα είναι xgear που από ότι το έψαξα είναι καλές.

Ok θα παίξω στο σίγουρα λινκ για γνήσια υπάρχει;

Να την πάρω από spigen. Com?

Βασικά θέλω την Neo Hybrid τι λες αξίζει να την πάρω μαϊμού η η γνήσια είναι πολύ καλύτερη?

Αν κάποιος την έχει ας πει εντυπώσεις και αν πηγαίνει η κόκκινη σε άσπρο νοτε

Edit. Από ebay και όσο την οφισιαλ σελίδα σπιγκεν 18€ θήκη και 10€ μεταφορικά πολλά δεν είναι τα μεταφορικα?

http://m.ebay.com/itm?itemId=261286359233

Edited by araditsas

Για πιτσιλιές δηλαδή. Πάντως διαβάζω στο νήμα του smartwatch 2 στο Xda κάποιους που έχουν κάνει μπάνιο με το ρολόι και αναρωτιούνται τι να κάνουν. Μόνιμο ban χρειάζονται από το Xda. Πόση βλακεία πια.

Αυτοι προκαλουν την τυχη τους. Εχουν λυσει όλα τους τα θεματα και κανουν πειραματα... :lol:

Σε μόνιμη σύνδεση με το Note, τις περισσότερες φορές φορτίζω το βράδυ της τρίτης ημέρας και έχω και 20-30% υπόλοιπο, δηλαδή θα μπορούσα να βγάλω και 4η ημέρα.

Το πηρα μεταχειρισμενο ενος μηνα , εχει μεσα την MK7 την τελευταια αναβαθμιση.

Με συνεχη συνδεση με το note και με σβησιμο το βραδι για 8 ωρες περιπου με βγαζει 1, 5 μερα

οριακα 2 ....εφαρμογες μεσα 2, 3...φωτεινοτητα στο 2...χρονος ενεργης οθονης 10 sec...

Υπαρχει κατι που δεν κανω καλα ή κατι που μπορω να κανω...?

Το φορτιζεται σβηστο ή ανοικτο?

Προταση ...μηπως πρεπει να ανοιξει χωριστο threat για το gear ?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Το πηρα μεταχειρισμενο ενος μηνα , εχει μεσα την MK7 την τελευταια αναβαθμιση.

Με συνεχη συνδεση με το note και με σβησιμο το βραδι για 8 ωρες περιπου με βγαζει 1, 5 μερα

οριακα 2 ....εφαρμογες μεσα 2, 3...φωτεινοτητα στο 2...χρονος ενεργης οθονης 10 sec...

Υπαρχει κατι που δεν κανω καλα ή κατι που μπορω να κανω...?

Το φορτιζεται σβηστο ή ανοικτο?

Προταση ...μηπως πρεπει να ανοιξει χωριστο threat για το gear ?

Με γειαααααααααα

Σε λιγες ημερες που θα σταματησεις να ασχολεισαι συνεχεια μαζι του θα ανεβεις τουλαχιστον μια ημερα. :)

Διαφορα προς το καλυτερο ειδα μετα την 4η φορτιση.

Εγω το φορτιζω κλειστο αλλα δεν πρεπει να εχει καμια σημασια.

Την φωτεινοτητα την εχω στο 3 και οθονη στα 7sec.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ευχαριστω...για νσ δουμε μπας και ξεχαστω λιγο :lol: και παρω μια μερα +

Παντως νιωθω τυχερος οτι βρηκα το μαυρο χρωμα που ηθελα σε αψογη κατασταση και τιμη....μονο 170 €

Και μπορω να το χαρακτηρισω...χρησιμοτατο αλλα και εφετζιδικο με την καλη εννοια βεβαιως, βεβαιως....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Ευχαριστω...για νσ δουμε μπας και ξεχαστω λιγο :lol: και παρω μια μερα +

Παντως νιωθω τυχερος οτι βρηκα το μαυρο χρωμα που ηθελα σε αψογη κατασταση και τιμη....μονο 170 €

Και μπορω να το χαρακτηρισω...χρησιμοτατο αλλα και εφετζιδικο με την καλη εννοια βεβαιως, βεβαιως....

Εισαι πολυ τυχερος...... πολυ καλη η τιμη αγορας, σχεδον οσο το SW2.

Πριν απο το Gear, οταν εβγαινα το βραδυ, επαιρνα μαζι την αλλη μου συσκευη 4''

Τωρα πια ουτε συζητηση. Ειναι παντα μαζι μου.

ps

Ενεργοποιησε την ασφαλεια που οταν απομακρυνεσαι 1,5 μετρο κλειδωνει το Note και ξεκλειδωνει παλι αυτοματα οταν επανερχεσαι

......... και ασε τα iPhone να χρειαζονται δαχτυλακι. :p

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ok θα παίξω στο σίγουρα λινκ για γνήσια υπάρχει;

Να την πάρω από spigen. Com?

Βασικά θέλω την Neo Hybrid τι λες αξίζει να την πάρω μαϊμού η η γνήσια είναι πολύ καλύτερη?

Αν κάποιος την έχει ας πει εντυπώσεις και αν πηγαίνει η κόκκινη σε άσπρο νοτε

Edit. Από ebay και όσο την οφισιαλ σελίδα σπιγκεν 18€ θήκη και 10€ μεταφορικά πολλά δεν είναι τα μεταφορικα?

http://m.ebay.com/itm?itemId=261286359233

Εγω ψωνιζω απο εδω http://www.ebay.com/usr/spigen_inc και εχει αυθεντικες θηκες.

Εχω παρει 3 και ολες ηταν οκ!

Μουφα θηκη εγω πηρα μια φορα στο s4 την neo hybrid και μου πονουσαν τα δαχτυλα καθε φορα που ηθελα να το κλεισω η να αλλαξω την ενταση.Δωσε κατι παραπανω και παρε την γνησια.

Επισης η κοκκινη πηγαινει στο ασπρο(γνωμη μου)την οποια εχω.

Απλά με τη neo hybrid το λευκό κινητο χάνεται ανεξαιρέτως τη φάσα έχει γύρω γύρω, γνώμη μου πάντα που την είχα.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Απλά με τη neo hybrid το λευκό κινητο χάνεται ανεξαιρέτως τη φάσα έχει γύρω γύρω, γνώμη μου πάντα που την είχα.
Ναι οντως

Για μενα η καλυτερη ειναι η slim armor,δενει πολυ καλα με το κινητο και το προστατευει παντου.

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)