Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι εχουν την s view τους εχει βολέψει;;;;πως ειναι στη χρήση;;;;
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικά για μένα πρέπει να έχεις συνηθίσει κάτι ανάλογο. Αλλη ευκολία σου δίνει το κινητό σκέτο,αλλά για μένα είναι μεγάλο το ρίσκο. Σε σύγκριση με τη flip cover του νοτ 2 παρέχει καλύτερη προστασία περιμετρικά στο μπεζελ,συν έχει την ευκολία του s view.Το μόνο μείον είναι ότι θα ήθελα η ποιότητα της να θύμιζε περισσότερο δέρμα.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Προσωπικά για μένα πρέπει να έχεις συνηθίσει κάτι ανάλογο. Αλλη ευκολία σου δίνει το κινητό σκέτο,αλλά για μένα είναι μεγάλο το ρίσκο. Σε σύγκριση με τη flip cover του νοτ 2 παρέχει καλύτερη προστασία περιμετρικά στο μπεζελ,συν έχει την ευκολία του s view.Το μόνο μείον είναι ότι θα ήθελα η ποιότητα της να θύμιζε περισσότερο δέρμα.

Η flip στο 2 δεν μπορώ να πω οτι με βόλεψε είδικα οταν ηταν να βγάλω φωτο :mad:

Αλλα ηταν τοσο ωραία κ έδινε άλλη αίσθηση στο θηρίακι :happy:

Πρέπει να την δω κάπου κ μετα να αποφασίσω :O

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

42€ την πηρα απο το play247.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=products_sugg&menu=10&page=3&menu=10

Την ειδα φιλε.....αν υπολογισουμε και μεταφορικα για επαρχια

βεβαια παλι ακριβοτερα θα βγει....

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εμένα με έχει βολέψει αφάνταστα.. Βέβαια πάντα φλιπ θήκες έπαιρνα για να μπορώ να πετάω το κινητό στο τσαντάκι και να μην φοβάμαι τίποτα και αυτή η φλιπ προσθέτει και το σβιου που στην κυριολεξία δεν χρειάζεται να την ανοίξεις καθόλου για κλείσεις είναι και αρκετά καλή ποιότηκα

εγω την παρηγγειλα την s view...screen protector να βαλουμε???τι λετε??

Ε όχι δα βάζεις φλιπ γιατί να χάσεις την απόλυτη επαφή με την οθόνη?

Εγώ δεν έχω βάλει ποτέ μου και δεν πρόκειται.

πως μπορουμε με το sbh 50 να βλεπουμε ποιος μας καλει? οχι το νουμερο αλλα την επαφη.

Έβαλες την εφαρμογή sbh 50 από το play store.;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Έβαλες την εφαρμογή sbh 50 από το play store.;

ναι την εβαλα και εγκατεστησα και την αναπαντητη κληση, τα μυνηματα, call handling. ατο sbh50 δεν εμφανιστηκαν οι εξτρα στο μενου του.

ναι την εβαλα και εγκατεστησα και την αναπαντητη κληση, τα μυνηματα, call handling. ατο sbh50 δεν εμφανιστηκαν οι εξτρα στο μενου του.

Έχει εκκινήσει η εφαρμογή μετά τη σύνδεση του sbh 50; Κοιταξέ το αν λέει συνδεδεμένο. Έχει εικονίδιο στη notification bar

Έχει εκκινήσει η εφαρμογή μετά τη σύνδεση του sbh 50; Κοιταξέ το αν λέει συνδεδεμένο. Έχει εικονίδιο στη notification bar

το εικονιδιο bluetooth ειναι ανοικτο στη notification bar και το sbh 50 einai συνδεδεμενο το δοκιμασα . να το σβησω και να το αναψω?

ok τωρα ενωθηκε και βγηκαν οι επαφες.

Edited by gsa1967

το εικονιδιο bluetooth ειναι ανοικτο στη notification bar και το sbh 50 einai συνδεδεμενο το δοκιμασα . να το σβησω και να το αναψω?

το εκεισα και τωρα δεν ενωνεται με το nfc.

Ναι αλλά η εφαρμογή sbh 50 λέει συνδεδεμένο; Ή απλώς το βλέπεις συνδεδεμένο με το bluetooth;

Μήπως κανείς δοκίμασε sview cover απο ebay αλλα όχι το αυθεντικό της samsung? δουλεύει σωστά? αξίζει να την πάρει κανείς ?

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Μήπως κανείς δοκίμασε sview cover απο ebay αλλα όχι το αυθεντικό της samsung? δουλεύει σωστά? αξίζει να την πάρει κανείς ?

Δενξέρω αλλά δεν το εμπιστεύομαι πλήρως δεδομένου ΟΤΙ πήρα για το νοτε 2 Που πλέον το έχει ο άντρας μου Και ήταν στραβή ενώ το ένα πλαστικό που κουμπώνει πίσω σπασμένο

Φιλε δυστυχως στις κινεζικες αντιγραφες (προς το παρον)δεν παιζει το s view αφου υπαρχει ενα ειδικο τσιπακι στην original θηκη που το ενεργοποιει.

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Μόλις παρέλαβα την SPIGEN Neo Hybrid Metal Slate και είναι φοβερή αλλά τελικά δεν πάει με τίποτα στο δικό μου που είναι άσπρο και το μεταλικό γύρω γύρω με χαλάει .. είχα συνηθίσει με ένα κούκου διάφανο bumber τόσο καιρό ή με μια δερμάτινη flip cover... θα τη δώσω μάλλον αλλά με φρενάρει η ποιότητα που είναι πολύ καλή.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Έχω πάρει το bt. Sbh52 δεν μπορώ να κάνω κλήση απο το bt .κατεβασα το manual που λέει ότι πάμε στο αρχείο κλήσεων και πατάμε το Palau και καλεί τον αριθμό .το κάνω μου γράφει κλήση ; Και δίπλα έχει το χ και το. ν ειναι τικαρισμενο το ν πατάω όλα τα κουμπιά τίποτα δεν κάνει κλήση. Καμμιά βοήθεια?

Μόλις παρέλαβα την SPIGEN Neo Hybrid Metal Slate και είναι φοβερή αλλά τελικά δεν πάει με τίποτα στο δικό μου που είναι άσπρο και το μεταλικό γύρω γύρω με χαλάει .. είχα συνηθίσει με ένα κούκου διάφανο bumber τόσο καιρό ή με μια δερμάτινη flip cover... θα τη δώσω μάλλον αλλά με φρενάρει η ποιότητα που είναι πολύ καλή.

Είναι καλή ε? τη σκέφτομαι σε κόκκινο και εμένα άσπρο είναι το τηλ ...αλλά φοβάμαι την εκτεθειμένη οθόνη έχω συνηθίσει 3 χρόνια με τις φλιπ.

Τι ακριβώς σε χαλάει στο μεταλλικό?

Η αίσθηση, είναι απότομη η ένωση του μεταλλικού γύρω γύρω με το υπόλοιπο bumber, αλλά η οθόνη είναι οκ έχω της Spigen το tempered glass tr slim. Πάντως όποιος θέλει να τη δει και είναι αθήνα ας το πει να του τη δείξω να ξέρει τι να περιμένει.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Η αίσθηση, είναι απότομη η ένωση του μεταλλικού γύρω γύρω με το υπόλοιπο bumber, αλλά η οθόνη είναι οκ έχω της Spigen το tempered glass tr slim. Πάντως όποιος θέλει να τη δει και είναι αθήνα ας το πει να του τη δείξω να ξέρει τι να περιμένει.

Το Spigen tempered glass tr slim τι λέει και πόσο εύκολα τοποθέτησε? Και αν μπορείς στείλε μου κάνα λινκ να τα πάρω.

Έχω πάρει το bt. Sbh52 δεν μπορώ να κάνω κλήση απο το bt .κατεβασα το manual που λέει ότι πάμε στο αρχείο κλήσεων και πατάμε το Palau και καλεί τον αριθμό .το κάνω μου γράφει κλήση ; Και δίπλα έχει το χ και το. ν ειναι τικαρισμενο το ν πατάω όλα τα κουμπιά τίποτα δεν κάνει κλήση. Καμμιά βοήθεια?

Πατάς παρατεταμένα το στρογγυλό κουμπί στην πρόσοψη για να εμφανιστεί το αρχείο κλήσεων. Στο κάτω μέρος υπάρχουν 3 κουμπιά : πίσω, play και μπροστά (και ένα μενού). Με τα μπρος και πίσω διαλέγεις το νούμερο που θέλεις να πάρεις. Πατάς το play. Σου βγάζει ένα x και ένα ν. Με διαλεγμενο το ν πατάς το play. Τέλος.

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)