Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ότι έχω δει είναι limit για κάποιο λόγο του QI standard και περιμένω κάποιον με το original Wireless της Samsung να επιβεβαιώσει πως 640 είναι το όριο... αλλά κάποιος στο XDA είπε πως κάτι μπορεί να γίνει με πείραγμα στο μικρό πλακετάκι του receiver... εγώ δεν ξέρω να το κάνω αν και φοβάμαι πως θα ανέβουν οι θερμοκρασίες.

Λόγο μεγάλης ενασχόλησης με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες οφείλω να πω πως διαφωνώ κάθετα με τόσο μεγάλες φορτίσεις σε ρεύματα που γίνεται ντόρος και στο XDA γενικά. Γενικά οι μπαταρίες ανεξαιρέτως τι τύπος είναι όπως μάθουν να λαμβάνουν το ρεύμα θα το δώσουν και αυτό συνεπάγεται πως μια μπαταρία που τρώει στο κεφάλι 1.5Α φυσικά πιέζεται κλπ. Το ότι οι μεγάλοι κατασκευαστές έχουν καταφέρει να κάνουν τις μπαταρίες τους να δέχονται τόσο μεγάλο current είναι καλό αλλά σίγουρα μειώνει και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ανεβάζει το κινητό φυσικά θερμοκρασίες κλπ και αδειάζουν και ποιο γρήγορα. Το Note 3 μου το φορτίζω με φορτιστή 1Α αν το βάλω ποτέ σε ρεύμα απευθείας χωρίς το wireless και γενικώς η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι πως ποτέ δεν μου έχει πάθει μπαταρία κάτι .. ειδικά το S2 που το αγόρασα όταν βγήκε πάντα το φόρτιζα από USB 500ma και μετά από 3 χρόνια η μαμά μπαταρία του με φόρτιση κάθε βράδυ στάνταρντ δεν είχε πτώση καθόλου σε απόδοση.

Απλά λέω τη γνώμη μου.

Edited by BlueChris

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είμαι έτοιμος να παραγγείλω αυτό το Micro USB Host OTG & Card Reader Connection Kit

http://ecx.images-amazon.com/images/I/519FajE4b5L._SL1000_.jpg

Μέχρι τώρα, με το Note I, είχα το κλασσικό OTG USB της Samsung και ξεχωριστό Card Reader Usb Stick.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι ανάλογο; Ποια είναι η γνώμη σας? :what:

Edit:

...και αυτός ο αντάπτορας Micro B Male to A Female USB 3.0 OTG έχει πολύ ενδιαφέρον!

http://ecx.images-amazon.com/images/I/713UktySn3L._SL1500_.jpg

Edited by sotiris_rez

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Παραγγειλα αυτη θήκη σήμερα 4,50 με το shipping ευρώ.Τουλαχιστο μέχρι να βγει κάποια αξιόλογη.Τώρα για 10 μέρες το νοτε μου θα είναι γυμνο :(

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-S-LINE-WAVE-GEL-CASE-COVER-SCREEN-PROTECTOR-FOR-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-/181229210873?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=480278058640&hash=item2a321a4cf9

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Όχι απ'ότι γράφουν στα comments.

Hi John, unfortunately the Galaxy Note 2 is a little too large for this car mount.

The Airframe is NOT suitable for the Samsung Galaxy Note/Note2 or forthcoming Note 3 as the maximum width that it can expand to is 2.9 inches

129026.png?1640591734

αυτη ομως φαινεται καλη βαση στηριξης για αυτοκινητο

http://www.amazon.co.uk/iTALKonline-SuperClaw-Universal-Windscreen-Compatible/dp/B00F2RS7PG/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=A2J28U7WM23SAM

αυτη ομως φαινεται καλη βαση στηριξης για αυτοκινητο

http://www.amazon.co.uk/iTALKonline-SuperClaw-Universal-Windscreen-Compatible/dp/B00F2RS7PG/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=A2J28U7WM23SAM

Δε θα εμπιστευόμουν βάση η οποία δεν έχει ποδαράκια στο κάτω μέρος της για να συγκρατεί τη συσκευή. Με τα αυτάκια μόνο είναι πολύ έυκολο να γλυστρίσει σε καμιά λακούβα.

129026.png?1640591734

Παιδιά έχει δει κανείς στην Αθήνα την Original S-view? άσπρη ψάχνω...

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Για κοιτα στο extreme mobile.Εγω εκει εχω κανει προπαραγγελια.

Την ερχόμενη Δευτέρα μου είπε σήμερα

Την ερχόμενη Δευτέρα μου είπε σήμερα

To ίδιο μου είπαν και στα Public στο Σύνταγμα με τιμή περίπου στα 50-55

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

To ίδιο μου είπαν και στα Public στο Σύνταγμα με τιμή περίπου στα 50-55

Αν φέρουν και τα παμπλικ μια χαρά γιατί λογικά θα φέρει και διάφορα χρώματα και όχι άσπρο μαύρο που θα φέρει ο Νίκος.

Αν φέρουν και τα παμπλικ μια χαρά γιατί λογικά θα φέρει και διάφορα χρώματα και όχι άσπρο μαύρο που θα φέρει ο Νίκος.

Αν βγουν κωδικοι για αλλα χρωματα ειναι σιγουρο οτι θα φερει κι ο Νικολας και σε καθε περιπτωση θα τις εχει φθηνοτερα απο καθε μεγαλο καταστημα...

Φετος αργησε πολυ με τα αξεσουαρ η σαμμυ. Κι οι τριτοι κατασκευαστες. Πιαστηκαν ολοι στον υπνο με το ταχυτατο release μετα την παρουσιαση της συσκευης...

Μαλλον και η ιδια πιαστηκε στον υπνο.

Επιτρεπετε να πουλαει τις συσκευες και να μην εχει ηδη τα αξεσουαρ. Αν ειναι δυνατον.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Μαλλον και η ιδια πιαστηκε στον υπνο.

Επιτρεπετε να πουλαει τις συσκευες και να μην εχει ηδη τα αξεσουαρ. Αν ειναι δυνατον.

Εκτος απο apple ολοι οι αλλοι ακριβως αυτο κανουν. Μετα απο μηνες πολλες φορες τα κυκλοφορουν (η και ποτε).

Μη σου κανει καθολου εντυπωση. Η ιδια δεν πιαστηκε ακριβως στον υπνο, απλα εδωσε την προσοχη της σε ενα παγκοσμιο release της συσκευης, σε λιγοτερο απο μηνα απο την παρουσιαση. Δεν ειναι και λιγο πραγμα, κανεις αλλος κατασκευαστης δε μπορει να το κανει παγκοσμιως...

Πήρα χθες τη λευκή θήκη. Παιδιά, του δίνει την πολυτέλεια που του έλειπε! Πραγματικά πολύ καλή δουλειά (και ακριβή στα 65 Ευρώ).
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Πήρα χθες τη λευκή θήκη. Παιδιά, του δίνει την πολυτέλεια που του έλειπε! Πραγματικά πολύ καλή δουλειά (και ακριβή στα 65 Ευρώ).

Ποια θήκη; Την S-View ή την απλή; Από ποιο κατάστημα;

Υ.Γ.

Ότι έχει να κάνει με αξεσουάρ καλύτερα να τα συζητάμε ΕΔΩ

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Την S-View από Public Γλυφάδας. Για όσους με ρωτάνε με PMs:

Την είχε μόνο σε λευκό. Εγώ έχω το μαύρο Note 3 και πραγματικά είναι σαν από τη μια στιγμή στην άλλη να έχεις 2 κινητά. Όποτε θέλεις βάζεις τη λευκή θήκη (που αντικαθιστά και το πίσω καπάκι) και είναι σα να έχεις πάρει το λευκό Note 3. Θέλεις κάτι πιο επίσημο/διαφορετικό;Την βγάζεις και έχεις πάλι το μαύρο. Γενικά, κατ' εμέ, του πάει πολύ!!!

Edited by Pharmex
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Βρε παιδιά για βάσεις αυτοκινήτου μην ψάχνετε ειδικές γιατί είναι ακριβές. Εγώ έχω μια από το multirama εδώ και 4 χρόνια και κάνει για ένα σωρό κινητά.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εγω παραγγειλα εχτες απο τον Νίκο του extreme mobile την μεμβράνη της Samsung - 2 εχει το παλατακι !!!

Το μεσημέρι έγινε η παραγγελεια κ το πρωί την είχα- είμαι επαρχία αυτο το καιρο!!

Πολυ καλη!!! Την τοποθέτησα μονη μου κ μπορώ να πω οτι μπήκε πολυ καλα! :) ο Νίκος θα την τοποθετούσε καλύτερα αλλα ήτο λίγο μακρυά :p

Πολυ εξυπηρετικός κ συζητησιμος!!!θα τον προτίμησω και παλι!!!!!

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Την S-View από Public Γλυφάδας. Για όσους με ρωτάνε με PMs:

Την είχε μόνο σε λευκό. Εγώ έχω το μαύρο Note 3 και πραγματικά είναι σαν από τη μια στιγμή στην άλλη να έχεις 2 κινητά. Όποτε θέλεις βάζεις τη λευκή θήκη (που αντικαθιστά και το πίσω καπάκι) και είναι σα να έχεις πάρει το λευκό Note 3. Θέλεις κάτι πιο επίσημο/διαφορετικό;Την βγάζεις και έχεις πάλι το μαύρο. Γενικά, κατ' εμέ, του πάει πολύ!!!

Καλορίζικο. Μήπως θα ήταν εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία. Κάτοχος από χτες ενός μαύρου note περιμένω τη Δευτέρα την s view σε άσπρο και θα ήθελα να δω πως φαίνεται.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Εγω παραγγειλα εχτες απο τον Νίκο του extreme mobile την μεμβράνη της Samsung - 2 εχει το παλατακι !!!

Το μεσημέρι έγινε η παραγγελεια κ το πρωί την είχα- είμαι επαρχία αυτο το καιρο!!

Πολυ καλη!!! Την τοποθέτησα μονη μου κ μπορώ να πω οτι μπήκε πολυ καλα! :) ο Νίκος θα την τοποθετούσε καλύτερα αλλα ήτο λίγο μακρυά :p

Πολυ εξυπηρετικός κ συζητησιμος!!!θα τον προτίμησω και παλι!!!!!

Tην δική μου, που δεν έχω, την τοποθέτησε online :p

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)