BlueChris Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Από ότι έχω δει είναι limit για κάποιο λόγο του QI standard και περιμένω κάποιον με το original Wireless της Samsung να επιβεβαιώσει πως 640 είναι το όριο... αλλά κάποιος στο XDA είπε πως κάτι μπορεί να γίνει με πείραγμα στο μικρό πλακετάκι του receiver... εγώ δεν ξέρω να το κάνω αν και φοβάμαι πως θα ανέβουν οι θερμοκρασίες. Λόγο μεγάλης ενασχόλησης με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες οφείλω να πω πως διαφωνώ κάθετα με τόσο μεγάλες φορτίσεις σε ρεύματα που γίνεται ντόρος και στο XDA γενικά. Γενικά οι μπαταρίες ανεξαιρέτως τι τύπος είναι όπως μάθουν να λαμβάνουν το ρεύμα θα το δώσουν και αυτό συνεπάγεται πως μια μπαταρία που τρώει στο κεφάλι 1.5Α φυσικά πιέζεται κλπ. Το ότι οι μεγάλοι κατασκευαστές έχουν καταφέρει να κάνουν τις μπαταρίες τους να δέχονται τόσο μεγάλο current είναι καλό αλλά σίγουρα μειώνει και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ανεβάζει το κινητό φυσικά θερμοκρασίες κλπ και αδειάζουν και ποιο γρήγορα. Το Note 3 μου το φορτίζω με φορτιστή 1Α αν το βάλω ποτέ σε ρεύμα απευθείας χωρίς το wireless και γενικώς η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι πως ποτέ δεν μου έχει πάθει μπαταρία κάτι .. ειδικά το S2 που το αγόρασα όταν βγήκε πάντα το φόρτιζα από USB 500ma και μετά από 3 χρόνια η μαμά μπαταρία του με φόρτιση κάθε βράδυ στάνταρντ δεν είχε πτώση καθόλου σε απόδοση. Απλά λέω τη γνώμη μου. Edited October 7, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Πότε άραγε θα δούμε αυτά τα back cover battery Edited October 7, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Είμαι έτοιμος να παραγγείλω αυτό το Micro USB Host OTG & Card Reader Connection Kit http://ecx.images-amazon.com/images/I/519FajE4b5L._SL1000_.jpg Μέχρι τώρα, με το Note I, είχα το κλασσικό OTG USB της Samsung και ξεχωριστό Card Reader Usb Stick. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι ανάλογο; Ποια είναι η γνώμη σας? :what: Edit: ...και αυτός ο αντάπτορας Micro B Male to A Female USB 3.0 OTG έχει πολύ ενδιαφέρον! http://ecx.images-amazon.com/images/I/713UktySn3L._SL1500_.jpg Edited October 7, 2013 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 αυτη η βαση για αυτοκινητο λετε να κανει? http://www.mobilefun.co.uk/kenu-airframe-portable-car-mount-and-stand-for-smartphones-p40103.htm?referer=N&utm_campaign=7th+Oct+Kenu+Airframe+Portable+Car+Mount+and+Stand+for+Smartphones&utm_medium=email&utm_source=Mobile+Fun#videos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παραγγειλα αυτη θήκη σήμερα 4,50 με το shipping ευρώ.Τουλαχιστο μέχρι να βγει κάποια αξιόλογη.Τώρα για 10 μέρες το νοτε μου θα είναι γυμνο :( http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-S-LINE-WAVE-GEL-CASE-COVER-SCREEN-PROTECTOR-FOR-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-/181229210873?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=480278058640&hash=item2a321a4cf9 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 αυτη η βαση για αυτοκινητο λετε να κανει? http://www.mobilefun.co.uk/kenu-airframe-portable-car-mount-and-stand-for-smartphones-p40103.htm?referer=N&utm_campaign=7th+Oct+Kenu+Airframe+Portable+Car+Mount+and+Stand+for+Smartphones&utm_medium=email&utm_source=Mobile+Fun#videos Όχι απ'ότι γράφουν στα comments. Hi John, unfortunately the Galaxy Note 2 is a little too large for this car mount. The Airframe is NOT suitable for the Samsung Galaxy Note/Note2 or forthcoming Note 3 as the maximum width that it can expand to is 2.9 inches Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 αυτη ομως φαινεται καλη βαση στηριξης για αυτοκινητο http://www.amazon.co.uk/iTALKonline-SuperClaw-Universal-Windscreen-Compatible/dp/B00F2RS7PG/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=A2J28U7WM23SAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 αυτη ομως φαινεται καλη βαση στηριξης για αυτοκινητο http://www.amazon.co.uk/iTALKonline-SuperClaw-Universal-Windscreen-Compatible/dp/B00F2RS7PG/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=A2J28U7WM23SAM Δε θα εμπιστευόμουν βάση η οποία δεν έχει ποδαράκια στο κάτω μέρος της για να συγκρατεί τη συσκευή. Με τα αυτάκια μόνο είναι πολύ έυκολο να γλυστρίσει σε καμιά λακούβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Έχω σχεδόν ίδια για το iPhone Το ΙΙΙ ίσα που χωράει. Δεν την συνιστώ Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Παιδιά έχει δει κανείς στην Αθήνα την Original S-view? άσπρη ψάχνω... Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Για κοιτα στο extreme mobile.Εγω εκει εχω κανει προπαραγγελια. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Για κοιτα στο extreme mobile.Εγω εκει εχω κανει προπαραγγελια. Την ερχόμενη Δευτέρα μου είπε σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Την ερχόμενη Δευτέρα μου είπε σήμερα To ίδιο μου είπαν και στα Public στο Σύνταγμα με τιμή περίπου στα 50-55 Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 To ίδιο μου είπαν και στα Public στο Σύνταγμα με τιμή περίπου στα 50-55 Αν φέρουν και τα παμπλικ μια χαρά γιατί λογικά θα φέρει και διάφορα χρώματα και όχι άσπρο μαύρο που θα φέρει ο Νίκος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Αν φέρουν και τα παμπλικ μια χαρά γιατί λογικά θα φέρει και διάφορα χρώματα και όχι άσπρο μαύρο που θα φέρει ο Νίκος. Αν βγουν κωδικοι για αλλα χρωματα ειναι σιγουρο οτι θα φερει κι ο Νικολας και σε καθε περιπτωση θα τις εχει φθηνοτερα απο καθε μεγαλο καταστημα... Φετος αργησε πολυ με τα αξεσουαρ η σαμμυ. Κι οι τριτοι κατασκευαστες. Πιαστηκαν ολοι στον υπνο με το ταχυτατο release μετα την παρουσιαση της συσκευης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Μαλλον και η ιδια πιαστηκε στον υπνο. Επιτρεπετε να πουλαει τις συσκευες και να μην εχει ηδη τα αξεσουαρ. Αν ειναι δυνατον. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Μαλλον και η ιδια πιαστηκε στον υπνο. Επιτρεπετε να πουλαει τις συσκευες και να μην εχει ηδη τα αξεσουαρ. Αν ειναι δυνατον. Εκτος απο apple ολοι οι αλλοι ακριβως αυτο κανουν. Μετα απο μηνες πολλες φορες τα κυκλοφορουν (η και ποτε). Μη σου κανει καθολου εντυπωση. Η ιδια δεν πιαστηκε ακριβως στον υπνο, απλα εδωσε την προσοχη της σε ενα παγκοσμιο release της συσκευης, σε λιγοτερο απο μηνα απο την παρουσιαση. Δεν ειναι και λιγο πραγμα, κανεις αλλος κατασκευαστης δε μπορει να το κανει παγκοσμιως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πήρα χθες τη λευκή θήκη. Παιδιά, του δίνει την πολυτέλεια που του έλειπε! Πραγματικά πολύ καλή δουλειά (και ακριβή στα 65 Ευρώ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πήρα χθες τη λευκή θήκη. Παιδιά, του δίνει την πολυτέλεια που του έλειπε! Πραγματικά πολύ καλή δουλειά (και ακριβή στα 65 Ευρώ). Ποια θήκη; Την S-View ή την απλή; Από ποιο κατάστημα; Υ.Γ. Ότι έχει να κάνει με αξεσουάρ καλύτερα να τα συζητάμε ΕΔΩ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Την S-View από Public Γλυφάδας. Για όσους με ρωτάνε με PMs: Την είχε μόνο σε λευκό. Εγώ έχω το μαύρο Note 3 και πραγματικά είναι σαν από τη μια στιγμή στην άλλη να έχεις 2 κινητά. Όποτε θέλεις βάζεις τη λευκή θήκη (που αντικαθιστά και το πίσω καπάκι) και είναι σα να έχεις πάρει το λευκό Note 3. Θέλεις κάτι πιο επίσημο/διαφορετικό;Την βγάζεις και έχεις πάλι το μαύρο. Γενικά, κατ' εμέ, του πάει πολύ!!! Edited October 10, 2013 by Pharmex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Βρε παιδιά για βάσεις αυτοκινήτου μην ψάχνετε ειδικές γιατί είναι ακριβές. Εγώ έχω μια από το multirama εδώ και 4 χρόνια και κάνει για ένα σωρό κινητά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Εγω παραγγειλα εχτες απο τον Νίκο του extreme mobile την μεμβράνη της Samsung - 2 εχει το παλατακι !!! Το μεσημέρι έγινε η παραγγελεια κ το πρωί την είχα- είμαι επαρχία αυτο το καιρο!! Πολυ καλη!!! Την τοποθέτησα μονη μου κ μπορώ να πω οτι μπήκε πολυ καλα! :) ο Νίκος θα την τοποθετούσε καλύτερα αλλα ήτο λίγο μακρυά :p Πολυ εξυπηρετικός κ συζητησιμος!!!θα τον προτίμησω και παλι!!!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Την S-View από Public Γλυφάδας. Για όσους με ρωτάνε με PMs: Την είχε μόνο σε λευκό. Εγώ έχω το μαύρο Note 3 και πραγματικά είναι σαν από τη μια στιγμή στην άλλη να έχεις 2 κινητά. Όποτε θέλεις βάζεις τη λευκή θήκη (που αντικαθιστά και το πίσω καπάκι) και είναι σα να έχεις πάρει το λευκό Note 3. Θέλεις κάτι πιο επίσημο/διαφορετικό;Την βγάζεις και έχεις πάλι το μαύρο. Γενικά, κατ' εμέ, του πάει πολύ!!! Καλορίζικο. Μήπως θα ήταν εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία. Κάτοχος από χτες ενός μαύρου note περιμένω τη Δευτέρα την s view σε άσπρο και θα ήθελα να δω πως φαίνεται. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Εγω παραγγειλα εχτες απο τον Νίκο του extreme mobile την μεμβράνη της Samsung - 2 εχει το παλατακι !!! Το μεσημέρι έγινε η παραγγελεια κ το πρωί την είχα- είμαι επαρχία αυτο το καιρο!! Πολυ καλη!!! Την τοποθέτησα μονη μου κ μπορώ να πω οτι μπήκε πολυ καλα! :) ο Νίκος θα την τοποθετούσε καλύτερα αλλα ήτο λίγο μακρυά :p Πολυ εξυπηρετικός κ συζητησιμος!!!θα τον προτίμησω και παλι!!!!! Tην δική μου, που δεν έχω, την τοποθέτησε online :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Οι καινουργιες θηκες μουhttp://img.tapatalk.com/d/13/10/10/8aretagu.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/10/10/e2ehebur.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts