diplo Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 μια βοήθεια ρε παλικάρια. Προσπάθησα να κάνω ενημέρωση στο προ-εγκατεστημένο skype που έχει η συσκευή χωρίς αποτέλεσμα όμως. Στη συνέχεια έκανα απεγκατάσταση του μαμίσιου skype με το app master, αλλά μετά όταν δοκίμασα να περάσω το skype μέσα από το play store μου πετάει μήνυμα "η εγκατάσταση δεν έγινε". Δοκίμασα να κατεβάσω το apk και να το περάσω μόνο του αλλά μου εμφανίζει μύνημα ότι προσπαθώ να ενημερώσω preinstalled app και στο τέλος μου πετάει ξανά ότι η ενημέρωση δεν έγινε! Τι μπορώ να κάνω για να έχω μια νέα έκδοση του skype; Η συσκευή είναι root. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 αφου εισαι root πηγαινε στο φακελο data - dalvik cache και αφαιρεσε απο κει οτι εχει απομεινει απο το skype (και οπου αλλου βρεις να εχει μεινει κατι). Οταν συμβαινει αυτο συνηθως εχει μεινει κατι απο το προηγουμενο app που απεγκαταστηθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Συνήθως με μια επανακκίνηση μετά την αφαίρεση του προεγκατεστημένου, όλα είναι καλά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babispimen Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 καλησπερα σε ολους, εχω μια ερωτηση πως επεκτεινουμε τους χαρακτηρες μυνηματων απο τους 70 που εχει προεπιλεγμενεους στους 170 που ειναι το μεγεθος του κλασσικου μυνηματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πρέπει να κάνεις root και να περάσεις τα προγράμματα xsposed framework και το gravity box. Ύστερα απο το gravity box έχει επιλογή που διορθώνει το πρόβλημα αυτό. Δες για την διαδικασία εδώ GravityBox - tweak box - Xposed module for devices running Android 4.1/4.2/4.3 ROMs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babispimen Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 και πως θα κανω root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Κοίτα στην πρώτη σελίδα του νήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babispimen Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 συγνωμη ρε παιδες αλλα ειμαι λιγο ασχετος , σε ποια σελιδα ειναι οι οδηγιες για root? δεν βρισκω κατι, any help?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 στο παρόν νήμα στην πρώτη σελίδα φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hank Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παρακαλούμε psild με μια νέα σύνδεση με το firmware 300to100. Το πρωτότυπο είναι σπασμένο. σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Παρακαλούμε psild με μια νέα σύνδεση με το firmware 300to100. Το πρωτότυπο είναι σπασμένο. σας ευχαριστώ Δοκίμασε και σε αυτό το link. Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 μπαινει το kitkat 4.4.2 στο doogee dg100 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisv Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 καλησπερα παιδια.εχει κανεις προβλημα με τον εν λογω κινητο στο να μην του αναγνωριζει τα earphones? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 καλησπερα παιδια.εχει κανεις προβλημα με τον εν λογω κινητο στο να μην του αναγνωριζει τα earphones? Ένας είμαι εγώ! Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Ένας είμαι εγώ! καντους δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisv Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 :lol::lol::lol: λυση εχετε βρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 :lol::lol::lol: λυση εχετε βρει; :down: :whistle: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gcreta Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδιά, βοήθεια. Εχω το DOOGEE DG100 μέχρι σήμερα όλα καλά, αλλά σήμερα ζορισα λίγο το τηλέφωνο (το είχα στην τσέπη του μπουφάν) (στριγμώθηκα και πιέστικε) και τώρα η οθόνη κάνει άλλα των άλλων. Ανοίγουν μόνες τους εφαρμογές, δεν πατιούνται εικονίδια ένα μπάχαλο! Βοήθεια τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Χάλασες το digitizer (το touch screen). Κάνε μιά επικοινωνία από κει που το πήρες, μήπως και έχουν ανταλλακτικό (και να το έχουν το πολύ κάνα 20άρικο), αλλιώς κατά πάσα πιθανότητα, πας για νέο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gcreta Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ευχαριστώ. Θα το κάνω. Αλλά μήπως είναι θέμα λειτουργικού. Μήπως να το γυρίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Τσούκου. Κάντο όμως να σου φύγει η ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ένας είμαι εγώ! καλησπερα παιδια.εχει κανεις προβλημα με τον εν λογω κινητο στο να μην του αναγνωριζει τα earphones? καντους δυο :lol::lol::lol: λυση εχετε βρει; Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν το πιέσω ελαφρά προς τα επάνω κάνει επαφή και στιγμιαία το αναγνωρίζει. Πιθανή αιτία είναι το βύσμα στο τηλέφωνο. Για να φτιαχτεί αυτό, πρέπει να ξεβιδωθεί και να ανοιχτεί η συσκευή. Καλύτερη λύση είναι, εφόσον είναι εντός εγγύησης, να επιστραφεί πίσω προς αντικατάσταση. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisv Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν το πιέσω ελαφρά προς τα επάνω κάνει επαφή και στιγμιαία το αναγνωρίζει. Πιθανή αιτία είναι το βύσμα στο τηλέφωνο. Για να φτιαχτεί αυτό, πρέπει να ξεβιδωθεί και να ανοιχτεί η συσκευή. Καλύτερη λύση είναι, εφόσον είναι εντός εγγύησης, να επιστραφεί πίσω προς αντικατάσταση. Ελπίζω να βοήθησα. το θεμα ειναι οτι δεν το χα το προβλημα απο την αρχη που πηρα την συσκευη :( τωρα στο ξαφνικο εγινε... με καλυπτει η εγγυηση αλλα και μονο που σκεφτομαι 1μηνα να παει συν τα μεταφορικα που θα δωσω θα μπω και μεσα στο τελος :( ευχαριστω, anyway! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Ανεβάζω οδηγίες για όποιον "τολμηρό" θέλει να βελτιώσει την λήψη της κεραίας του GPS. Προσοχή!!!!!!!! Με αυτόν τον τρόπο θα ακυρώσετε την εγγύηση της συσκευής!!!!!!!!!!!! Οδηγίες εδώ. Μετά από δοκιμή στο αυτοκίνητο, έχει αισθητή διαφορά. Edited February 8, 2014 by psild update Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts