harven Δημοσιεύτηκε September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 27, 2013 (edited) ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ BIOS ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,,, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,,,,ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ , ΕΝΩ ΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ :!: .. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ Η ΟΘΟΝΗ ,ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΞΑΝΑΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.......... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΡΗ Η ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ... ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ .. NVIDIA GEFORCE GT630 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited September 27, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 εχεις βαλει τους τελευταιους drivers της nvidia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harven Δημ. September 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ TO CD ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ?? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited September 27, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ TO CD ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ?? Ναι , πρέπει να κατεβασεις τους τελευταίους drivers της κάρτας σου. Καλό είναι να μην γράφεις με κεφάλαια γιατί απαγορεύεται από το forum και είναι σαν να φωναζεις. Edited September 27, 2013 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Περίεργο πρόβλημα για 'ναι θέμα των οδηγών .. Σίγουρα έχεις συνδέσει τα καλώδια σωστά ;; Το ότι η οθόνη λειτουργεί αν την κλείσεις και την ξανανοίξεις, με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα των οδηγών ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harven Δημ. September 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) Κατεβασα τους τελευταιους drivers ..θα δω αυριο αν μου το ξανακανει.. Το περιεργο ειναι οτι αν κανω τωρα επανεκινηση θα ειναι μια χαρα , ενω αν τον αφησω μια μερα κλειστο θα εχει το προβλημα της μαυρης οθονης , αλλα μου φενεται πιο περιεργο που κλεινω την οθονη και την ανοιγω και ειναι μια χαρα:confused: ... Οι συνδεσεις ειναι μια χαρα ... να αλλαξω καλωδιο? δεν ξερω τι να κανω και σε τεχνικο που το ειπα του φενοτανε περιεργο... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 27, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 μηπως εχεις βαλει και vga και dvi ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harven Δημ. September 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 μηπως εχεις βαλει και vga και dvi ;; δεν ξερω απο που μπορω να το δω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μήπως να έσβησες τους drivers και να τους ξαναπερνουσες; εμένα δε μμου κάνει πάντως για κάρτα γγραφικών. Δοκίμασε να βάλεις κι μια άλλη μνήμη να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Στην οθονη σου απο πισω πρεπει να εχει το ρευμα και ενα μονο καλωδιο ακομα, με μπλε ή λευκό βύσμα, οχι και τα δυο. Ολα αυτα ειναι θεωρητικα ετσι, δεν ξερω τι οθονη εχεις και τι υποδοχες εχει, μπορεις για παραδειγμα απο του της οθονης σου μπορεις να επιλέξεις digital ή analog input. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Θέμα drivers δεν είναι σίγουρα γιατί δεν έχει μπει στα windows για να τα φορτώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harven Δημ. September 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Στην οθονη σου απο πισω πρεπει να εχει το ρευμα και ενα μονο καλωδιο ακομα, με μπλε ή λευκό βύσμα, οχι και τα δυο. Ολα αυτα ειναι θεωρητικα ετσι, δεν ξερω τι οθονη εχεις και τι υποδοχες εχει, μπορεις για παραδειγμα απο του της οθονης σου μπορεις να επιλέξεις digital ή analog input. Μπλε βυσμα εχει δεν εχει και τα δυο.... αλλαξα καλωδιο μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα... τι να πω, δουλευει μια χαρα ,αλλα αν παω να το ανοιξω μετα απο μερικες ωρες μαυρη οθονη ... Δεν εχω γνωσεις αλλα μου φενεται πολυ περιεργο... Μήπως να έσβησες τους drivers και να τους ξαναπερνουσες; εμένα δε μμου κάνει πάντως για κάρτα γγραφικών. Δοκίμασε να βάλεις κι μια άλλη μνήμη να δουμε Πριν δυο μερες περασα τους τελευταιους drivers και προσθεσα αλλο 1gb μνημη...Τα ιδια Edited September 29, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Άλλη οθόνη δοκίμασες? ;););););) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harven Δημ. September 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Άλλη οθόνη δοκίμασες? ;););););) Στον τεχνικο που το πηγα ξεκινησε μια χαρα χωρις προβλημα , αλλα το θεμα ειναι οτι οταν τον εχω κλειστο τον υπολογιστη για μερικες ωρες και τον ενεργοποιω τοτε μου δειχνει μαυρη οθονη , οταν τον κλεισω και τον ξαναανοιξω μετα απο κανα μισαωρο δεν εχει προβλημα ανοιγει κανονικα...πριν παω στον τεχνικο τον χρησιμοποιουσα τον υπολογιστη οποτε οταν τον ανοιξε ετσι και αλλιως δεν θα εδειχνε αν ειχε προβλημα....μπερδεμα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Στον τεχνικο που το πηγα ξεκινησε μια χαρα χωρις προβλημα , αλλα το θεμα ειναι οτι οταν τον εχω κλειστο τον υπολογιστη για μερικες ωρες και τον ενεργοποιω τοτε μου δειχνει μαυρη οθονη , οταν τον κλεισω και τον ξαναανοιξω μετα απο κανα μισαωρο δεν εχει προβλημα ανοιγει κανονικα...πριν παω στον τεχνικο τον χρησιμοποιουσα τον υπολογιστη οποτε οταν τον ανοιξε ετσι και αλλιως δεν θα εδειχνε αν ειχε προβλημα....μπερδεμα ε? Νομίζω ότι το θέμα το έχει η οθόνη σου και μάλιστα πρόβλημα με την τροφοδοσία. Δοκίμασε με μια άλλη οθόνη όχι με την δική σου. Τίποτα δεν είναι μπερδεμένο, απλά πρέπει να πάρεις τα πράγματα με την σειρά. :):) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts