BlueChris Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εγώ 2 λευκά ένα ελληνικό δηλαδή και ένα xeh 4g λενε Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Κι εμενα ελληνικο μαυρο απο kaizer shop λεει 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrios87 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 ααα!!οκ τοτε!!!απλα σε ολα τα unboxing στο net δεν το ειχε καμια συσκευη κ ειπα μηπως παιζει κατι με τισ δικεσ μου...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το αγόρασα χθες από Saturn Γερμανίας και προς ευχάριστη έκπληξη είχε μέσα δώρο ένα USB Mini tivizen DVB-T για τηλεοπτική λήψη στο κινητό. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ποια η διαφορα kaizer store και kaizer shop? Πιο απο τα δυο εχει το ελληνικο? Το ευρωπαικο συνφωνουμε οριστικα οτι καλυπτεται κανονικα απο εγγυηση ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ποια η διαφορα kaizer store και kaizer shop? Πιο απο τα δυο εχει το ελληνικο? Το ευρωπαικο συνφωνουμε οριστικα οτι καλυπτεται κανονικα απο εγγυηση ελλαδα? Και τα δύο είναι αξιόπιστα μαγαζιά. Έχω πάρει συσκευές και από τους δύο. Το note 3 το πήρα από kaizershop και είναι Ελληνικό. Ναι, τα ευρωπαϊκής προέλευσης καλύπτονται ως προς την εγγύηση στη χώρα μας. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Kaizer shop και από μένα, και εγώ ελληνικό, άψογη εξυπηρέτηση, εγγύηση κανονικά όλα καλά! Στο store όταν είχα πάρει και τους ρώτησα διάφορα πράγματα φαίνεται τους έβαλα δύσκολα και μου μίλησαν κάπως οπότε άκυρο από μένα σε αυτούς Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Πριν μια εβδομάδα το πήρα κι εγώ από το kaizer ελληνικό. Πήρα και στη Samsung για επιβεβαίωση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Αυτές τις μέρες θα αγοράσω και γω το λευκό. Ένα link σας παρακαλώ από πιο κατάστημα να το πάρω , γιατί είμαι από κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά ποιο να πάρω το μαύρο ή το λευκό , και το ρωτάω γιατί μου είπε ο κουμπάρος μου ότι το πίσω μέρος του μαύρου δεν είναι τόσο ψεύτικο όσο του λευκού.Δηλ. το μαύρο είναι πιο μαλακό και θυμίζει περισσότερο δερμα. Ισχύει ?? Γιατί εμένα μου αρέσει το λευκό πιο πολύ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά ποιο να πάρω το μαύρο ή το λευκό , και το ρωτάω γιατί μου είπε ο κουμπάρος μου ότι το πίσω μέρος του μαύρου δεν είναι τόσο ψεύτικο όσο του λευκού.Δηλ. το μαύρο είναι πιο μαλακό και θυμίζει περισσότερο δερμα. Ισχύει ?? Γιατί εμένα μου αρέσει το λευκό πιο πολύ. ισχυει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά ποιο να πάρω το μαύρο ή το λευκό , και το ρωτάω γιατί μου είπε ο κουμπάρος μου ότι το πίσω μέρος του μαύρου δεν είναι τόσο ψεύτικο όσο του λευκού.Δηλ. το μαύρο είναι πιο μαλακό και θυμίζει περισσότερο δερμα. Ισχύει ?? Γιατί εμένα μου αρέσει το λευκό πιο πολύ. Να πάρεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ. Είναι σαν να μας ρωτάς ποια γυναίκα να παντρευτεις... Την ξανθιά ή την μελαχρινή... (αυτή με τα μεγαλύτερα βυζιά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Θεός....... υπάρχει και το ροζακι... μάλλον παίζει τον ρολο της κοκκινομάλλας. αουτσαιντερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 ισχυει !!! Έτσι ακριβώς! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Πάντως λέγαμε ότι δεν πουλάει αλλά εγώ σε μαύρο μόνο Τσεχίας ή Πολωνίας βρίσκω (Που μου φαίνεται κάπως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Χαχα…ειστε τρελοι !!! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Παιδιά ποιο να πάρω το μαύρο ή το λευκό , και το ρωτάω γιατί μου είπε ο κουμπάρος μου ότι το πίσω μέρος του μαύρου δεν είναι τόσο ψεύτικο όσο του λευκού.Δηλ. το μαύρο είναι πιο μαλακό και θυμίζει περισσότερο δερμα. Ισχύει ?? Γιατί εμένα μου αρέσει το λευκό πιο πολύ. Το λευκό να ξέρεις όι λερώνει και πάρα πολύ.:confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Οντως σε μαυρο μονο Τσεχια η Πολωνια παίζει αυτή την περίοδο. Τι παίζει με τις αναβαθμισεις γι'αυτές τις χώρες; Παίρνουν πιο αργά σε σχέση με Γερμανια-Γαλλία; Σε σχέση με το Ελληνικό; Επισης: Μπορώ να περασω rom αλλης χώρας με το odin χωρίς να γραψει το knox;( γινόταν εύκολα στα note I και ΙΙ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το λευκό να ξέρεις όι λερώνει και πάρα πολύ.:confused: εμενα ειναι παντως καθαρο το λευκο. ειχα μαυρο s3 και πηρα λευκο note3. μου αρεσε πιο πολυ απο το μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Μια και είμαι σε αναζήτηση (Ο Νίκος στο extreme-mobile που ήταν 1η μου επιλογή έχει σε μαύρο μόνο Τσέχικο ή Πολωνικό) πήρα σήμερα να ρωτήσω στο birdphone. Μου είπαν είναι διαθέσιμο αλλά δεν ξέρουν από ποια χώρα είναι, πράγμα που αυτό εμένα δεν με καλύπτει. Από το κουτί μπορείς να καταλάβεις από ποια χώρα είναι? Θεωρώ αξιόπιστο το birdphone, αλλά κι εγώ σαν αγοραστής θέλω να ξέρω τι θα πάρω. Δεν είναι και λίγα τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Οντως σε μαυρο μονο Τσεχια η Πολωνια παίζει αυτή την περίοδο. Τι παίζει με τις αναβαθμισεις γι'αυτές τις χώρες; Παίρνουν πιο αργά σε σχέση με Γερμανια-Γαλλία; Σε σχέση με το Ελληνικό; Επισης: Μπορώ να περασω rom αλλης χώρας με το odin χωρίς να γραψει το knox;( γινόταν εύκολα στα note I και ΙΙ) Όσα αναφορά για Πολωνικο που έχω στις αναβαθμίσεις είναι στη πρώτη πεντάδα. Στη τελευταία αναβαθμιση ήταν τα δύο πρώτα αυτό και το γαλλικό. Στα συν να πω επειδή το τηλέφωνο αγοράστηκε το πρώτο δεκαήμερο κυκλοφορίας με τα γνωστά προβλήματα,η συσκευή βγηκε αριστη Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Σήμερα με πήρε τηλ. ο Νίκος. Πλέον περιμένει Δευτέρα παραλαβή από Γαλλία. Ευελπιστώ Τρίτη να το έχω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Χαιρετω. Θα ηθελα να ρωτησω εαν το 3 που εχετε,και που εχει την 4.3,δουλευει κανονικα με το Sony mw1 BT,μιας και το δικο μου ΒΤ,που το εχω συνδεδεμενο με ενα Νοte 2,επαψε να δουλευει,απο τη στιγμη που κατεβασα την 4.3 ΟΤΑ. Aν ειναι θεμα ης 4.3 τελικα,ή του τροπου με τον οποιο αυτη εχει μπει στο τηλεφωνο. Στο νημα με τις αναβαθμισεις του Note 2,μου ειπαν οτι ειναι θεμα του smart connect της Sony,που δε δουλευει με την 4.3,γι'αυτο ρωταω εσας. Σε περιπτωση που με εσας δουλευει,θα πουλησω το 2 αμεσως και θα παρω το 3. Και κατι αλλο. Βρηκα μια προσφορα για ενα 3,απο μια Εταιρια στην Κρητη,που το δινει με 480€.Γνωριζετε κατι γι'αυτην και για το αν ειναι αξιοπιστη; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Την τρομερή χριστουγεννιάτικη προσφορά της Samsung την είδατε; galaxy note 3 μαζί με galaxy gear 948 ευρώ! Γελάνε και οι πέτρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Την τρομερή χριστουγεννιάτικη προσφορά της Samsung την είδατε; galaxy note 3 μαζί με galaxy gear 948 ευρώ! Γελάνε και οι πέτρες! Ποιά είναι η προσφορά δηλαδή. Η συσκευασία σε ένα.:lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts