manan69t Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εχεις καποιο κλικομαγαζο με αυτη τη τιμη και ελλινικη αντιπρωσοπια; Και επίσης στο kaizer shop απ όπου το πήρα εγώ ελληνικό πριν λίγες μέρες Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εχεις καποιο κλικομαγαζο με αυτη τη τιμη και ελλινικη αντιπρωσοπια; και τα δυο καταστηματα παρακατω ειναι αξιοπιστα.εγω το αγορασα απο το extreme-mobile το Ελληνικο και μου εβαλε και screen protector πηρα και θηκη και εξτρα εξωτερικο φορτιστη μπαταριας+οριτζιναλ μπαταρια.αψογη εξυπηρετηση απο το Νίκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Θα ηθελα μια βοήθεια με το τι παιζει με τις τιμες .υπάρχουν note3 EU απο 520 και ελληνικής αντιπροσωπία με 799 . Ειναι και τα δυο Ν9005. Τι διαφορες εχουν και πιο να επιλέξω; Καμία διαφορά, από το ίδιο εργοστάσιο είναι όλα. Απλά οι Έλληνες έμποροι είναι πιο μάγκες και βγάζουν τα 3πλά από όσο το αγοράζουν. Η εγγύηση καλύπτεται από την ελληνική Samsung βάσει Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Είναι δηλαδή υποχρεωμένοι να σε καλύπτουν αν έχει αγοραστεί εντός ΕΕ. Απορώ γιατί αυτή η εμμονή με τα "ελληνικά" και την αντιπροσωπεία. Edited December 14, 2013 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Στο extreme-mobile.gr (Νίκος για όσους ξέρουν). +1 και από μενα Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Καμία διαφορά, από το ίδιο εργοστάσιο είναι όλα. Απλά οι Έλληνες έμποροι είναι πιο μάγκες και βγάζουν τα 3πλά από όσο το αγοράζουν. Η εγγύηση καλύπτεται από την ελληνική Samsung βάσει Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Είναι δηλαδή υποχρεωμένοι να σε καλύπτουν αν έχει αγοραστεί εντός ΕΕ. Απορώ γιατί αυτή η εμμονή με τα "ελληνικά" και την αντιπροσωπεία. Συμφωνώ ασε που στα ελληνικά θα παίρνεις τα firmware updates πολυ αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 extreme-mobile και απο εμενα και καθαρισες και εγω πριν 2 μερες απο εκει το πηρα ελληνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtm Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας . Πιστευω σύντομα να καταφέρω να αποκτήσω και εγω το note3:O Παράθεση Κίμων Μοσχάτο Η Ζωή είναι Ωραία :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextsag Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 μαλλον και εγω το σκεφτομαι να το αγορασω σημερα η αυριο...αλλα απο που???ποιο θεωρειτε καλυτερο μαγαζι???ελληνικο η ευρωπαικο note 3 τελικα??? ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextsag Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 αααααα και κατι παρα πολυ σημαντικο : DOA 7 ημερων εχει?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 αααααα και κατι παρα πολυ σημαντικο : DOA 7 ημερων εχει?????????? αν ρωτας για το extreme-mobile ναι εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextsag Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 το kaizer shop εχει DOA???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εχει μια εβδομαδα και εκει. Το ελληνικο τουλαχισυον που πηρα εγω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πάντως η καλύτερη προσφορά τελικά έγινε το Νοέμβριο. Πακετάκι το note iii με το gear στα 699 ευρώ. Τα Χριστούγεννα όχι μόνο δεν έδωσαν κάτι αλλά αφαίρεσαν και τη δωροεπιταγή των 100 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 καλησπερα παιδια μολις εγινα κατοχος του note 3 ελληνικης αντιπροσωπειας απο extreme-mobile.το κινητο ειναι αψογο πραγματικα.Συστηνω παιδια ανεπιφυλακτα για οσους το σκεφτονται. Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 καλησπερα παιδια μολις εγινα κατοχος του note 3 ελληνικης αντιπροσωπειας απο extreme-mobile.το κινητο ειναι αψογο πραγματικα.Συστηνω παιδια ανεπιφυλακτα για οσους το σκεφτονται. μαζι δεν τα παράγγειλαμε?Εσένα γιατί άργησε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 φιλε μου εγω του ειπα να μου το στειλει τη παρασκευη διοτι ελλαδα εφτασα τη κυριακη.και παρελαβα σημερα! Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 φιλε μου εγω του ειπα να μου το στειλει τη παρασκευη διοτι ελλαδα εφτασα τη κυριακη.και παρελαβα σημερα! Καλορίζικος και σε εσένα τότε :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλορίζικος και σε εσένα τότε :thumbup: καλοριζικα να μας ειναι φιλε μου ναι.Να σαι καλα Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πάντως η καλύτερη προσφορά τελικά έγινε το Νοέμβριο. Πακετάκι το note iii με το gear στα 699 ευρώ. Τα Χριστούγεννα όχι μόνο δεν έδωσαν κάτι αλλά αφαίρεσαν και τη δωροεπιταγή των 100 ευρώ.Η μόνη λογική εξήγηση είναι , επειδή κάποιοι θα πάρουν το δώρο νομίζουν ότι θα πάνε να το πάρουν στα 800. Ε μάλλον την πάτησαν ,με αυτή την τιμή θα τα έχουν να τα καμαρώνουν ,σε λίγο καιρό στα σκρουτζομαγαzα θα έχει κάτω από 500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextsag Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 αποσα εχω διαβασει εως τωρα με κοβω αυριο kaizershop να το παρω...μη σασ πω οτι θα παω απο σημερα...:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrios87 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 καλησπερα παιδια...πριν δυο βδομαδες πηρα 2 note 3 eu...ενα σε μαυρο κ ενα σε ασπρο απο το birdphone...το ασπρο στο πισω μερος χαμηλά λεει 4g κ το μαυρο LTE...πηγα σε πλαισιο κ public...στα δειγματα που ειχαν στο public δεν εγραφε τιποτα..!στο πλαισιο..ειχαν δυο.. ενα μαυρο κ ενα ασπρο..το ενα ελεγε 4g κ το αλλο τιποτα...τι παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 καλησπερα παιδια...πριν δυο βδομαδες πηρα 2 note 3 eu...ενα σε μαυρο κ ενα σε ασπρο απο το birdphone...το ασπρο στο πισω μερος χαμηλά λεει 4g κ το μαυρο LTE...πηγα σε πλαισιο κ public...στα δειγματα που ειχαν στο public δεν εγραφε τιποτα..!στο πλαισιο..ειχαν δυο.. ενα μαυρο κ ενα ασπρο..το ενα ελεγε 4g κ το αλλο τιποτα...τι παιζει??? 4G λεει εμενα λευκο απο πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Και μενα μαυρο δεν γραφει τιποτα απο birdphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 το λευκο της Ελληνικης αντιπροσωπειας παντως γραφει 4g πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 και το ελληνικό μαύρο λέει 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts