metalwar Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μετά απο πόσο καιρό όμως έγινε έκπτωση του note 2? Εγώ ποντάρω στο όταν κυκλοφορήσει το HTC One max πάντως... δε ξέρω πότε βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 παιδια παντως απο οτι βλεπω το εριξε και το birdphone 595.99 απο 613.99 .οποτε καλα παμε .εγω θα το τσιμπησω λογικα απο εκει γτ εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια για το μαγαζι.οποτε θα περιμενω μεχρι να κατεβω Ελλαδα και θα το παρω απο εκει. Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 παιδια παντως απο οτι βλεπω το εριξε και το birdphone 595.99 απο 613.99 .οποτε καλα παμε .εγω θα το τσιμπησω λογικα απο εκει γτ εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια για το μαγαζι.οποτε θα περιμενω μεχρι να κατεβω Ελλαδα και θα το παρω απο εκει. To bird phone μου φαίνεται ότι τώρα τελευταία τσιμπάει προς τα πάνω τις τιμές του σε σχέση με το παρελθόν. Παλιότερα πάντα ήταν το πιο φθηνό μαγαζί ή τουλάχιστον άντε να ήταν κανά 10ευρο πιο ακριβό από το φθηνότερο. Τώρα που έχει τη πελατεία του αργεί να ρίξει τιμές και όταν το κάνει η μείωση είναι συγκρατημένη (σε σχέση με το παρελθόν πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μετά απο πόσο καιρό όμως έγινε έκπτωση του note 2? Εγώ ποντάρω στο όταν κυκλοφορήσει το HTC One max πάντως... δε ξέρω πότε βγαίνει. Στο expansys παντως το έχει in stock το one max... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Οι συνδυασμένες προσφορές του note 2 έγιναν τα Χριστούγεννα. Έβγαινε 450€ τότε ενώ στο πιο φθηνό σκρουτζομαγαζο έπαιζε στα 530€. Κάπου εκεί θα πάει και φέτος τα Χριστούγεννα. Ας ελπίσουμε να έχουμε κ κάποια ανάλογη προσφορά με την περσινή νηστεία αν κ δε νομίζω γιατί η Samsung τα cashback τα κάνει rotate σε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές,τηλεοράσεις κλπ Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Κάτσε να δούμε και το HTC One Max που θα ερθει, εγώ ποντάρω μόνο στον ανταγωνισμό.. αμα λέει ο φίλος οτι το χει στο expansys.. ερχεται σε καμια δυο βδομαδες κι εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 αντε να κανουμε υπομονη μεχρι τις γιορτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 παιδια εχει αγορασει κανεις απο birdphone;; Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 παιδια εχει αγορασει κανεις απο birdphone;; πολλοι μεταξυ των οποιων και ο αδελφος μου και δειχε κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 πολλοι μεταξυ των οποιων και ο αδελφος μου και δειχε κανενα προβλημα. Και εγω εχω ψωνισει,πραγματικα κανενα προβλημα και αμεση εξυπηρετηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ξεκίνησε η έκπτωση για την αγορά του τηλεφώνου στην Γαλλία. Το αναφέρω γιατί όταν έγινε για το Note 2 στην Γαλλία, μετά από λίγο σχετικά καιρό ακολούθησε και η Ελλάδα. 200 ευρώ έκπτωση για Note 3 μαζί με ρολόι και 100 ευρώ μόνο για Note 3. http://www.samsung.com/fr/promotions/detail?eventId=2168&advid=EMA|galaxynote3gear|20131105|B2C-Telecom|type_lien&nid=1543452024&uid=906853033&cid=fr_email_galaxynote3gear_20131105 Δλδ στην Ελλαδα σε ποσες μερες περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Οποίος μάθει τελικά για την προσφορά του Γερμανού αν ισχύει δλδ note 3 + gear = 699 η 799 άς ποσταρει εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Οποίος μάθει τελικά για την προσφορά του Γερμανού αν ισχύει δλδ note 3 + gear = 699 η 799 άς ποσταρει εδώ Πήγα και ρώτησα. Η προσφορά ισχύει και θα ισχύει μέχρι τις 8/12. Τα 699 μπορείς να τα δώσεις και σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Συμπληρώνεις και μια φόρμα και το ρολόι το στέλνει η Samsung κατευθείαν σε σένα. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν συσκευές διαθέσιμες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πήγα και ρώτησα. Η προσφορά ισχύει και θα ισχύει μέχρι τις 8/12. Τα 699 μπορείς να τα δώσεις και σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Συμπληρώνεις και μια φόρμα και το ρολόι το στέλνει η Samsung κατευθείαν σε σένα. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν συσκευές διαθέσιμες... χαχαχαχα, ωραίοι & απίστευτοι. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πήγα και ρώτησα. Η προσφορά ισχύει και θα ισχύει μέχρι τις 8/12. Τα 699 μπορείς να τα δώσεις και σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Συμπληρώνεις και μια φόρμα και το ρολόι το στέλνει η Samsung κατευθείαν σε σένα. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν συσκευές διαθέσιμες... Οι 12 δόσεις πάντως ισχύουν μόνο για πιστωτικές eurobank και εθνικής. Η προσφορά με το ρολόι ισχύει μέχρι 8/12 ενώ η δωροεπιταγή Γερμανού μεχρι 15/11. Οριακά για παραγγελία εφόσον δεν υπάρχει σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλημέρες απο Πάτρα... Εδώ Γερμανός δωροεπιταγή 100 € (δηλ. πάει 699€) αλλά ρολόι ούτε κουβέντα. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλημέρες απο Πάτρα... Εδώ Γερμανός δωροεπιταγή 100 € (δηλ. πάει 699€) αλλά ρολόι ούτε κουβέντα. .. Πάντως και το Πλαίσιο το δίνει 699 με δωροεπιταγη!!! Απο εκει το πηρα και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλημέρες απο Πάτρα... Εδώ Γερμανός δωροεπιταγή 100 € (δηλ. πάει 699€) αλλά ρολόι ούτε κουβέντα. .. Αν μπουν στον υπολογιστή στις προωθητικές ενέργειες θα το βρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Τι πλαίσιο το δίνει έτσι από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Εγώ το πήρα 30 Σεπτεμβρίου με έκπτωση στα 729 από 799 μείον την δωροεπιταγή 629 κέρδισα και το ΦΠΑ εντέλει έδωσα 484€ Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ναι το είδα! Στο ρολόι διαλέγεις χρώμα η σου στέλνουν οτι να ναι ;τα λουρακθα πόσο κοστίζουν ξέρεις κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αν αλλαξω firm και περασω το γερμανικο πχ με odin τι πρεπει να κανω για να μην γραψει το knox ? Μετα παιρνει αναβαθμισεις κανονικα,? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Οποίος μάθει τελικά για την προσφορά του Γερμανού αν ισχύει δλδ note 3 + gear = 699 η 799 άς ποσταρει εδώ Ρώτησα κι εγώ,ισχύει μέχρι και 7/12. Το τσίμπησα Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αν αλλαξω firm και περασω το γερμανικο πχ με odin τι πρεπει να κανω για να μην γραψει το knox ? Μετα παιρνει αναβαθμισεις κανονικα,? Να διαφραφει το μετεφερα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Απο που ?? Αφου δεν υπαρχει σε λευκο σιγουρα πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εγώ το παρήγγειλα και θα μου το φέρουν την Παρασκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts