Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν το ξαναφερε ακομα το kaizer...μολις το ξαναφερει..θα πεσουμε ολοι....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

μολις εδωσα το s3 11 μηνων στα 250 ευρω. περιμενω το notelaki mou σε ασπρο !

πιστευω να το ευχαριστηθω οσο το s3

Περισσότερο θα το ευχαριστηθείς. Εγώ πήγα από iPhone σε s3 και τώρα σε note3

To Know the Cause Of Things!

Περισσότερο θα το ευχαριστηθείς. Εγώ πήγα από iPhone σε s3 και τώρα σε note3

μολις παρελαβα ασπρο και κανω το p date ! περιμενω πως και πως να το δουλεψωω.

το κιν πρεπει να ειναι απο ελβετια η ολλανδια

Ημουν κι εγω ενας απ αυτους που βιάστηκα να μιλήσω για την τεράστια πτώση(χωρις να γνωρίζω την δωροεπιταγη του πλαισίου) αλλα τελικά η τιμή σταθεροποιήθηκε. Δεν είχε καμια λογική τετοια πτώση-τοσο γρηγορα, γι αυτη τη συσκευη! Ετσι κι αλλιώς τα σκρουτζομάγαζα που έχουν κατω απο 600, προσωπικά δεν πείθουν για αγορά, οπότε γι αυτη τη συσκευη θα πρέπει να δώσεις απο 630-700 για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Θύμα δεν είναι κανένας. Καθένας πράττει συμφωνα με την τσέπη/αναγκες/τρελα του. Αυτες τις μέρες θα αγοράσει η κοπέλα μου το note 3 μεσω αναβαθμισης συμβολαιου οπότε θα υπάρχει το τέρας στο σπίτι κι αν το ερωτευτώ τόσο πολυ ή θα της το βουτήξω ή θα πουλήσω το S4 να το πάρω κι εγω .

τι εννοεισ δεν πειθουν???που υπαρχει προβλημα??

Samsung Galaxy S8 plus.....

τι εννοεισ δεν πειθουν???που υπαρχει προβλημα??

Ίσως πουθενά, επί προσωπικού μίλησα..δεν δινω 600 ευρω σε ενα καταστημα με λιγες κριτικες και χωρις DOA(βασικοτατο)

Ίσως πουθενά, επί προσωπικού μίλησα..δεν δινω 600 ευρω σε ενα καταστημα με λιγες κριτικες και χωρις DOA(βασικοτατο)

Σωστότατος.

Kαλύτερα λίγα € παραπάνω και την σιγουριά του DOA!

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

οχι ρωταω γιατι θα προβω στην αγορα του αυτες τις ημερεσ και με προβληματισες.γτ ειδα οτι καποια ετο εχουν το DOA.

Παντως για να μην ειμαστε και απολυτοι ..... αυτο το καταστημα εχει το note 3 στα 568 €

δινει DOA και εχει λιγες αλλα καλες αξιολογησεις στο skroutz.gr

http://kingbox.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=11

Παντως για να μην ειμαστε και απολυτοι ..... αυτο το καταστημα εχει το note 3 στα 568 €

δινει DOA και εχει λιγες αλλα καλες αξιολογησεις στο skroutz.gr

http://kingbox.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=11

Διάβασε λίγο καλύτερα...δεν εχει DOA

Διάβασε λίγο καλύτερα...δεν εχει DOA

Εφοσον γραφει επιστροφη για μενα το ιδιο ειναι

Στο media markt πχ 2 φορες εχω επιστρεψει προιον την πρωτη γιατι δεν μου αρεσε και την δευτερη γιατι ειχε προβλημα....στην αποδειξη το ανεφερε σαν αλλαγη....

Παντως αναγραφει κι αυτο αν σε καλυπτει....

http://kingbox.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=9

Εφοσον γραφει επιστροφη για μενα το ιδιο ειναι

Στο media markt πχ 2 φορες εχω επιστρεψει προιον την πρωτη γιατι δεν μου αρεσε και την δευτερη γιατι ειχε προβλημα....στην αποδειξη το ανεφερε σαν αλλαγη....

Παντως αναγραφει κι αυτο αν σε καλυπτει....

http://kingbox.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=9

Γράφει επιστροφή εφόσον το προιόν δεν έχει ανοιχτεί καθόλου.Χαρακτηριστικα ,στις τελευταιες 2 γραμμές γραφει ''Δεν δεχόμαστε επιστροφές σπασμένων και παραποιημένων προϊόντων από τη στιγμή που γίνει η παράδοση από τον μεταφορέα, ελέγξετε τα προϊόντα και υπογράψετε για την ακεραιότητά τους.'' ,οταν λέει φυσικά ''ελεγξτε τα προιόντα'' εννοει εξωτερικά γιατι πιο πάνω γράφει οτι δεν δέχεται επιστροφές εαν έχει ανοιχτει. DOA σημαίνει, να ανοίξεις την συσκευη η οποια εχει προβλημα, να δει ο υπάλληλος το προβλημα και να στο αντικαταστήσει αμέσως, κι οχι να πρεπει να πάει service και μετα απο 20 μέρες να σου πουν εαν θα γίνει αντικατάσταση ή επιδιόρθωση, πραγμα που συμβαίνει ετσι κι αλλιως με την 2χρονη πανευρωπική εγγυηση της samsung. Το DOA παρέχεται συνήθως για 7 ημέρες μόνο, γι αυτο και γίνεται αμεση αντικατάσταση χωρις πολλα-πολλά

Γράφει επιστροφή εφόσον το προιόν δεν έχει ανοιχτεί καθόλου.Χαρακτηριστικα ,στις τελευταιες 2 γραμμές γραφει ''Δεν δεχόμαστε επιστροφές σπασμένων και παραποιημένων προϊόντων από τη στιγμή που γίνει η παράδοση από τον μεταφορέα, ελέγξετε τα προϊόντα και υπογράψετε για την ακεραιότητά τους.'' ,οταν λέει φυσικά ''ελεγξτε τα προιόντα'' εννοει εξωτερικά γιατι πιο πάνω γράφει οτι δεν δέχεται επιστροφές εαν έχει ανοιχτει. DOA σημαίνει, να ανοίξεις την συσκευη η οποια εχει προβλημα, να δει ο υπάλληλος το προβλημα και να στο αντικαταστήσει αμέσως, κι οχι να πρεπει να πάει service και μετα απο 20 μέρες να σου πουν εαν θα γίνει αντικατάσταση ή επιδιόρθωση, πραγμα που συμβαίνει ετσι κι αλλιως με την 2χρονη πανευρωπική εγγυηση της samsung. Το DOA παρέχεται συνήθως για 7 ημέρες μόνο, γι αυτο και γίνεται αμεση αντικατάσταση χωρις πολλα-πολλά

Στο δευτερο link γραφει για επιστροφη σε 1 εως 3 μερες παντως....

Αυριο θα κανω και ενα τηλ να μαθω τι παιζει ακριβως και θα postaro την απαντηση...

Στο δευτερο link γραφει για επιστροφη σε 1 εως 3 μερες παντως....

Αυριο θα κανω και ενα τηλ να μαθω τι παιζει ακριβως και θα postaro την απαντηση...

DOA σημαίνει: πάω σπίτι το ανοίγω, το δουλεύω κάποιες ώρες/μέρες, βλέπω ότι κάτι δεν είναι καλά, το πάω πίσω, μου δίνουν επιτόπου καινούριο και φεύγω.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Νομίζω ότι είναι σαφές

Για συσκευές που παρουσιάζουν πρόβλημα κατά την παραλαβή (1-3 ημερολογιακές μέρες ) της συσκευής η εταιρεία καλύπτει αντικατάσταση αφού πρώτα το κινητό έχει σταλεί στην αντίστοιχη εταιρεία για επιβεβαίωση βλάβης με υπαιτιότητα εταιρείας και όχι με υπαιτιότητα πελάτη (κακή χρήση, οξείδωση, υγρασία, φθορά και σπάσιμο.) Η διαδικασία ελέγχου από της εταιρείες ποικίλει και μπορεί να πάρει από 5 – 20 ημέρες για αντικατάσταση της συσκευής.

Σημαντικό: Μετά το πέρας των πρώτων ημερών που μπορεί να γίνει αντικατάσταση συνεχίζει η περίοδος εγγύησης της συσκευής κατά την οποία η συσκευή δεν αντικαθιστάται επισκευάζετε από τη αντίστοιχη εταιρεία με χρόνο επισκευής από 4-20 εργάσιμες ημέρες και μηδενικό κόστος αν δεν υπάρχει υπαιτιότητα πελάτη.

Βεβαια το ημερολογιακές είναι λίγο πονηρό.

Αν το πάρεις δηλαδή αυτή την Παρασκευή 25/10 και το βρεις χαλασμένο δεν θα στο πάρουνε τη Τρίτη 29/10 αφού είναι 4.

DOA σημαίνει: πάω σπίτι το ανοίγω, το δουλεύω κάποιες ώρες/μέρες, βλέπω ότι κάτι δεν είναι καλά, το πάω πίσω, μου δίνουν επιτόπου καινούριο και φεύγω.

To επιτοπου ειναι λιγο σχετικο.

Το Μedia Markt το κανει ας πουμε.

Τα skroutzομαγαζα ομως σου λενε οτι πρωτα θα το στειλουν στο service να διαπιστωσει το προβλημα και μετα το αντικαθιστουν. Διαδικασια που παιρνει 2-3 μερες αναλογα την περιπτωση και το μαγαζι φυσικα.

Βεβαια το ημερολογιακές είναι λίγο πονηρό.

Αν το πάρεις δηλαδή αυτή την Παρασκευή 25/10 και το βρεις χαλασμένο δεν θα στο πάρουνε τη Τρίτη 29/10 αφού είναι 4.

Λογικό είναι! Αφού ο πελάτης το χρησιμοποιεί κάθε μέρα, κάθε ώρα. Όχι μόνο τις εργάσιμες.

Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται αν η 3η μέρα είναι Κυριακή...!

ΥΓ: για το προηγούμενο, το doa, έχεις δίκιο. Εξαρτάται.

Αλλά συνήθως κάποιες εταιρίες στο αλλάζουν επιτόπου. Π.χ. πλαίσιο, media markt που είπες κλπ...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Λογικό είναι! Αφού ο πελάτης το χρησιμοποιεί κάθε μέρα, κάθε ώρα. Όχι μόνο τις εργάσιμες.

Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται αν η 3η μέρα είναι Κυριακή...!

ΥΓ: για το προηγούμενο, το doa, έχεις δίκιο. Εξαρτάται.

Αλλά συνήθως κάποιες εταιρίες στο αλλάζουν επιτόπου. Π.χ. πλαίσιο, media markt που είπες κλπ...

Ναι στο αλλαζουν στα επισημα καταστήματα αμέσως γιατι δίνουν πίσω τα προβληματικα στον προμηθευτη και δεν χρεώνονται τίποτα. Το σκρουζομάγαζο, δε νομιζω οτι έχει την ιδια δυνατότητα μιας και εισάγει μονο του απο ευρώπη με οτι αυτό συνεπάγεται. Λιγα σκρουτζομάγαζα έχουν την δυνατότητα να δώσουν DOA, γιατί το να σου αντικαταστήσουν μια προβληματική συσκευη, θα επιβαρυνθουν εκεινοι..Διορθώστε με εαν κάνω λάθος.

Δεν θα πείραζε αν ήταν 7 μέρες, που είναι νομίζω ο κανόνας.

Το 1-3 είναι κάπως.

Πάντως χρειάζεσαι "μέρες", για να τσεκάρεις πράγματα σε κάτι τόσο πολύπλοκο σαν το Νοτε 3.

Κάποιος σένσορας ή κάτι μπορεί να ξεφύγει εύκολα.

Για μενα μεχρι να εξαντληθει η πρωτη παρτιδα παραγωγης μιας συσσκευης και να αντιμετωπιστουν οι όποιες ατέλειες ειναι λιγο παρακινδυνευμενο με τα σκρουτσομαγαζα. Ομως επειδη δεν αγοραζω day 1 ή τουλαχιστον τις πρωτες μερες, ολες τις φορες που αγορασα απο σκρουτσομαγαζα συσκευη μου βγηκε αστερι

λεω να το αγορασω απο ενα μαγαζι που εχει σλοβακικα τηλεφωνα.θα εχω προβλημα;;;;

απo expansys τι προελευσης ειναι τα note 3 ? δηλαδη ειναι γερμανικα - γαλλικα?

Από expansys.com.gr είναι Ευρωπαϊκές συσκευές (φαντάζομαι αναλόγως ποιες έχουν διαθέσιμες).

Από expansys.co.uk είναι αποκλειστικά Αγγλικές.

Προσωπικά ψωνισα από το δεύτερο για τις πιο γρήγορες αναβαθμίσεις.

129026.png?1640591734

Από expansys.com.gr είναι Ευρωπαϊκές συσκευές (φαντάζομαι αναλόγως ποιες έχουν διαθέσιμες).

Από expansys.co.uk είναι αποκλειστικά Αγγλικές.

Προσωπικά ψωνισα από το δεύτερο για τις πιο γρήγορες αναβαθμίσεις.

μολις πηρα ενα τηλ να δω τι θα μου πουν. μια κοπελα μου μιλησε στα ελληνικα και μου ειπε οτι οι αποθηκες ειναι αγγλια και στα δυο expansys και οτι αυτο που στελνουν και στο .gr ειναι αγγλικο με τον ανταπτορα.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά