CostasChem Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 οπότε βάλε και τον κερνελ που λέμε πιο πίσω και θα είσαι κομπλέ. Δεν θα πιστεύεις τα αποτελέσματα αυτονομίας μπαταρίας. Ο Κοσμάς ακόμη πάραμιλάει:lol::lol:δεν μπορεί να το πιστέψει:lol::lol: Τον SkyHigh εβαλα που ειπατε!!! Τα σπαει λεμε!!! Επισης, εχω παθει σοκ με το 4πλο παραθυρο κιολας που δεν ειχα ξαναδει σε αλλη ρομ...ρε καψιμο!!!!!:D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τον SkyHigh εβαλα που ειπατε!!! Τα σπαει λεμε!!! Επισης, εχω παθει σοκ με το 4πλο παραθυρο κιολας που δεν ειχα ξαναδει σε αλλη ρομ...ρε καψιμο!!!!!:D Μεχρι στιγμης μονο διπλο δουλευω συνεχεια.Τετραπλο σε 5.7" οθονη λεει?Θα δομιμασω να δουμε.Σε ενα παραθυρο tapatalk/σε ενα dolphin/ενα facebook και ενα mx player η youtube.Τι αλλο να ζητησει κανεις ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδια εβαλα το 4 multiwindows με εγραψε execute εκανα reboot αλλα μετα παλι 2 μου ανοιγει ταυτοχρονα.Πρεπει να κανω και κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ρε τρελοί, αφήστε το τηλέφωνο στην ησυχία του. Χαχαχαχα :-D Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ρε τρελοί, αφήστε το τηλέφωνο στην ησυχία του. Χαχαχαχα :-D Εγώ λέω τρελούς αυτούς που το έχουν μαμά και δεν το πειράζουν Χαχαχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εγώ λέω τρελούς αυτούς που το έχουν μαμά και δεν το πειράζουν Χαχαχ. Ετσι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εμενα τα 4 παραθυρα επαιξαν αμεσως...μηπως πρεπει να ρυθμισεις τα προγραμματα στο MultiWindows για να μπορουν να ανοιγουν σε πολλαπλα παραθυρα???????? Φυσικα και δεν ειναι πρακτικο να εχεις 4 παραθυρα ανοικτα σε τετοια οθονη...αλλα ειναι ΠΟΛΥ ΨΑΡΩΤΙΚΟ λεμε :D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εμενα τα 4 παραθυρα επαιξαν αμεσως...μηπως πρεπει να ρυθμισεις τα προγραμματα στο MultiWindows για να μπορουν να ανοιγουν σε πολλαπλα παραθυρα???????? Φυσικα και δεν ειναι πρακτικο να εχεις 4 παραθυρα ανοικτα σε τετοια οθονη...αλλα ειναι ΠΟΛΥ ΨΑΡΩΤΙΚΟ λεμε :D Κοιτα εχω βαλει τα προγραμματα που θελω για multiwindow και παιζουν ολα αλλα με 2 εφαρμογες στην οθονη.Θα παω να δω μπας και υπαρχει καμια ρυθμιση αν και ισως οφειλετε και στον lean kernel που εχω δεν ξερω σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τον SkyHigh εβαλα που ειπατε!!! Τα σπαει λεμε!!! Επισης, εχω παθει σοκ με το 4πλο παραθυρο κιολας που δεν ειχα ξαναδει σε αλλη ρομ...ρε καψιμο!!!!!:Dδεν πειράζεις τίποτα μόνο τα τικ τις φωτογραφίας. Μεχρι στιγμης μονο διπλο δουλευω συνεχεια.Τετραπλο σε 5.7" οθονη λεει?Θα δομιμασω να δουμε.Σε ενα παραθυρο tapatalk/σε ενα dolphin/ενα facebook και ενα mx player η youtube.Τι αλλο να ζητησει κανεις ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color?το τηλέφωνο είναι μια κατηγορία μόνο του , κάνει παπάδες. Εγώ λέω τρελούς αυτούς που το έχουν μαμά και δεν το πειράζουν Χαχαχ.αυτοί ζουν το δικό τους δράμα:lol::lol: Τα έχουμε πει χίλιες φορές χωρίς root δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδια ας δοκιμασει καποιος αυτο που εγραψα λιγα post πιο πισω για το facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδια ας δοκιμασει καποιος αυτο που εγραψα λιγα post πιο πισω για το facebook Δοκιμασες την alpha 11 εκδοση που κυκλοφορει?Δεν μπορει να φταιει η rom σε θεμα μιας εφαρμογης σαν το facebook ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν πειράζεις τίποτα μόνο τα τικ τις φωτογραφίας. το τηλέφωνο είναι μια κατηγορία μόνο του , κάνει παπάδες. αυτοί ζουν το δικό τους δράμα:lol::lol: Τα έχουμε πει χίλιες φορές χωρίς root δεν γίνεται. Παπαδες δεν θα πει τιποτα.Ακομα δεν εχω λυσει το θεμα με τα 4 παραθυρα.Μηπως φταιει ο kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδια ας δοκιμασει καποιος αυτο που εγραψα λιγα post πιο πισω για το facebook ουτε εγω μπορ'ω.Διαλέγω το τι θέλω αλλα δεν το βάζει.Δεν ξέρω ομώς αν είναι της ρομ η της εφαρμογής.Ενα αλλο κουλό που μου εκανε σήμμερα,μου εσβησε όλα τα wifi που είχα.Εγω ήξερα πως αυτό το έκανε στην μαμα ρομ αλλά όχι και στην χνοτε Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 ουτε εγω μπορ'ω.Διαλέγω το τι θέλω αλλα δεν το βάζει.Δεν ξέρω ομώς αν είναι της ρομ η της εφαρμογής.Ενα αλλο κουλό που μου εκανε σήμμερα,μου εσβησε όλα τα wifi που είχα.Εγω ήξερα πως αυτό το έκανε στην μαμα ρομ αλλά όχι και στην χνοτεάσε εμένα με έβαλε να κατεβάσω την εφαρμογή και να δει αν δουλεύει:lol::lol::lol: τελικά δεν δουλεύει:lol::lol: Σχετικά για το wifi που λες το έκανε και σε άλλον με v15 εμείς με v14 δεν έχουμε θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δοκιμασες την alpha 11 εκδοση που κυκλοφορει?Δεν μπορει να φταιει η rom σε θεμα μιας εφαρμογης σαν το facebook ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παπαδες δεν θα πει τιποτα.Ακομα δεν εχω λυσει το θεμα με τα 4 παραθυρα.Μηπως φταιει ο kernel? δε μπορει να φταιει ο kernel Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 δε μπορει να φταιει ο kernel Το θεμα ειναι τι φταιει.Θα με βολευαν οι 4 οθονες αρκετα.Εχω την xnote 13 με lean kernel.Παταω σε εκεινο το μπλε αναμεσα στις 2 εφαρμογες με βγαζει ενα + που εχει αλλα δεν κανει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Το θεμα ειναι τι φταιει.Θα με βολευαν οι 4 οθονες αρκετα.Εχω την xnote 13 με lean kernel.Παταω σε εκεινο το μπλε αναμεσα στις 2 εφαρμογες με βγαζει ενα + που εχει αλλα δεν κανει τιποτα.εδώ πατάς και μετά επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εμένα αν και δεν τα δουλεύω τεσταρα και λειτουργούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 εδώ πατάς και μετά επανεκκίνηση. Ναι ρε συ το εκανα αυτο.Πατησα εκει.Πατησα enable αμεσως restart αλλα δυο με βγαζει παλι.Θα περιμενω την xnote 16 να την κανω dirty flash πανω απο την 13 να δω αν θα δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εχει νοημα να αυξησουμε τη συχνοτητα της CPU???ή να το αφησουμε καλυτερα στο μαμισιο μεγιστο...???επισης, undervolt κανουμε ή δεν θα δουμε σημαντικη διαφορα???...και σας ειπα εγω οτι καηκα, εσεις δεν με πιστευετε... :D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εχει νοημα να αυξησουμε τη συχνοτητα της CPU???ή να το αφησουμε καλυτερα στο μαμισιο μεγιστο...???επισης, undervolt κανουμε ή δεν θα δουμε σημαντικη διαφορα???...και σας ειπα εγω οτι καηκα, εσεις δεν με πιστευετε... :D undervolt δεν θα δεις καμια τρελη διαφορα. πιο πιθανο ειναι να σου παγωσει το κινητο και να κανει reboot μονο του παρα να δεις εξοικονομηση μπαταριας. αμα θες να παιξεις παντως μην το κατεβασεις πανω απο -25 γιατι στην kitkatτο τηλ μας ειναι ηδη undervolted κατα -50. Για τις συχνοτητες το κινητακι ειναι ηδη κτηνος οποτε η διαφορα στην ταχυτητα ειναι αμεληταια. μονο για τα benchmark. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εχει νοημα να αυξησουμε τη συχνοτητα της CPU???ή να το αφησουμε καλυτερα στο μαμισιο μεγιστο...???επισης, undervolt κανουμε ή δεν θα δουμε σημαντικη διαφορα???...και σας ειπα εγω οτι καηκα, εσεις δεν με πιστευετε... :DUV μην κάνεις δεν χρειάζεται η ΚΚ έχει από μόνη της. Τώρα OC δοκιμάζεις και βλέπεις , θα κερδίσεις λίγο σε ταχύτητα και θα χάσεις λίγο σε μπαταρία. Δοκίμασε και βλέπεις. Ναι ρε συ το εκανα αυτο.Πατησα εκει.Πατησα enable αμεσως restart αλλα δυο με βγαζει παλι.Θα περιμενω την xnote 16 να την κανω dirty flash πανω απο την 13 να δω αν θα δουλεψειδες το βίντεο μήπως κανείς κάτι λάθοςhttps://www.dropbox.com/s/mu26ad2ublyqq1p/SCR_20140528_213858.mp4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ολα καλα παιδια.Να σε καλα Μενιο που με εδειξες το βιντεο.Εγω απλα παταγα σε τριτη εφαρμογη για να μπει.Τελικα ηθελε drag and drop.Κορυφαια λειτουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 μενιο τα φωτα σου !! μου την βαρεσε λιγο η φαση ζεστη ελλαδα και καυτο note 3 που παρατηρω τις τελευταιες μερες και ελεγα να παιξω σε aosp μιας που δεν χρησιμοποιω και καθολου το πενακι . τι αλλο χανω ?? ποια προτινεις ? μπορεις να γραψεις και τα βηματα ?? η λες να παιξω με τιποτα αλλο ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 μενιο τα φωτα σου !! μου την βαρεσε λιγο η φαση ζεστη ελλαδα και καυτο note 3 που παρατηρω τις τελευταιες μερες και ελεγα να παιξω σε aosp μιας που δεν χρησιμοποιω και καθολου το πενακι . τι αλλο χανω ?? ποια προτινεις ? μπορεις να γραψεις και τα βηματα ?? η λες να παιξω με τιποτα αλλο ?aosp θα την βαρεθείς στο φτερό. Βάλε αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301 με αυτόν το κερνελhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757805 ο συνδυασμός αυτός είναι ότι καλύτερο σε ταχύτητα και μπαταρία που δεν τα έχει καμία aosp που έχω δοκιμάσει. Θα έχεις να παίζεις καμιά εβδομάδα μέχρι να στήσεις X-Note:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 στειλε και ρυθμισεις κερνελ ( ειχα καιρο να παρακολουθησω το τοπικ ) και με πμ για να μην γεμιζουμε το thread. thank you very much Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 στειλε και ρυθμισεις κερνελ ( ειχα καιρο να παρακολουθησω το τοπικ ) και με πμ για να μην γεμιζουμε το thread. thank you very muchεδώ είσαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5418260#post5418260 Παίδες όσοι έχετε τον κερνελ γράψτε κανένα καλό σχόλιο στο θέμα του, πατήστε και κάνα Thanks γιατί δεν τον βλέπω να κουνιέται τον dev. Απορώ πως δεν τον πήραν χαμπάρι στο Αμέρικα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts