kosmasgr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 εγω χρησιμοποιω το perfmon το οποιο ειναι εξαιρετικο αλλα πρεπει να ειναι επι πληρωμη. αν μπορεις να το βρεις θα σε βοηθησει πολυ... επειδη χρησιμοποιεις synapse νομιζω πως δεν εχει on off για mpdecision. για δες εχει πουθενα επιλογη αντιστοιχα που ενεργοποιει απενεργοποιει το mpdecision? αν δεν εχει τοτε εισαι οκ μην το κοιτας καθολου. παντως αμα θελεις πειραματισου. τικαρε το intellihotplug ειναι καλυτερο. Οριστε οι ρυθμισεις. Να ενεργοποιησω και hotplug ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Οριστε οι ρυθμισεις. Να ενεργοποιησω και hotplug ? αμα ενεργοποιησεις intellihotplug απενεργοποιειται το mpdecision και αμα το εχεις απενεργοποιημενο, το mpdecision δουλευει κανονικα. Δες το κινητο πως σου παει ετσι οπως το εχεις γ οσο καιρο θες και μετα ενεργοποιησε το intellihotplug για να κανεις την συγκριση. Το intellihotplug βαζει online τους πυρηνες μονο οταν το εχει αναγκη ο επεξεργαστης και τους χρησιμοποιει αποτελεσματικοτερα. αυτο πλασαρει ο kernel ποιο πολυ μαζι με τις θερμοκρασιες και το frandom. δεν εχεις προβλημα με λιγα λογια οπως εισαι. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ναι μια χαρα παει και τωρα. Οι πυρηνες δουλευουν κστω απο 8%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ναι μια χαρα παει και τωρα. Οι πυρηνες δουλευουν κστω απο 8%. ωραια αλλα να ξερεις γενικα πρεπει να βγαινουν και offline. ουτε καν 0. o lean πχ πριν την 2.4.1. ειχε θεμα με αυτο το ζητημα.δεν εβγαιναν οι υπολοιποι τρεις πυρηνες offline και προκαλουνταν battery drain. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 αμα ενεργοποιησεις intellihotplug απενεργοποιειται το mpdecision και αμα το εχεις απενεργοποιημενο, το mpdecision ι.Έχεις δίκιο μόλις ενεργοποίησα το intellihotplug οι πυρήνες μηδένισαν ενώ πριν έφταναν 300 το είδα με το Cpu Z. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) Χμμ οποτε ενεργοποιουμε και αυτο μενιο ?? [ATTACH]45507[/ATTACH]εγω χρησιμοποιω το perfmon το οποιο ειναι εξαιρετικο αλλα πρεπει να ειναι επι πληρωμη. αν μπορεις να το βρεις θα σε βοηθησει πολυ... επειδη χρησιμοποιεις synapse νομιζω πως δεν εχει on off για mpdecision. για δες εχει πουθενα επιλογη αντιστοιχα που ενεργοποιει απενεργοποιει το mpdecision? αν δεν εχει τοτε εισαι οκ μην το κοιτας καθολου. παντως αμα θελεις πειραματισου. τικαρε το intellihotplug ειναι καλυτερο. Οριστε οι ρυθμισεις. Να ενεργοποιησω και hotplug ? Ετοιμος Edited May 27, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παίδες φίλος αγόρασε μεταχειρισμένο το Note και όταν το κοίταζα παρατήρησα πως το Knox είναι 0x1. Υπάρχει τρόπος να το κάνουμε reset; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Παίδες φίλος αγόρασε μεταχειρισμένο το Note και όταν το κοίταζα παρατήρησα πως το Knox είναι 0x1. Υπάρχει τρόπος να το κάνουμε reset; Όχι προς το παρών και μάλλον δύσκολα να βρεθεί. Ενημέρωσε τον πως είναι εκτός εγγύησης η συσκευή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Φτου... Τεσπά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Φτου... Τεσπά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Υπάρχουν και Service τα οποία μπορεί να του το δεχτούν σε περίπτωση κάποιας βλάβης (τα οποία γενικά δεν έχουν ιδέα τί εστί Knox) αλλά σύμφωνα με τη Samsung δυστυχώς ναι είναι εκτός. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 [ATTACH]45507[/ATTACH] Οριστε οι ρυθμισεις. Να ενεργοποιησω και hotplug ? Ετοιμος τικαρε το το intellihotplug. εγω παντα οταν εχω kernel με αυτον τον driver το ενεργοποιω. σε περιπτωση που κατι δε σ αρεσει το ξετικαρεις. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ωραιος. Ο Ιταλος ετοιμαζει την NE3 με πολλα νεα features και ανανεωμενο xnote app. Αντε καλο φλασαρισμα σε λιγες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Με xnote εχει κανεις θεμα στην κοινοποιηση καταστασης στο facebook ? Δηλαδη εκει που βαζεις "βλεπω" "σκεφτομαι" κλπ. Οταν επιλεγω κατι δεν το περναει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Με xnote εχει κανεις θεμα στην κοινοποιηση καταστασης στο facebook ? Δηλαδη εκει που βαζεις "βλεπω" "σκεφτομαι" κλπ. Οταν επιλεγω κατι δεν το περναειΜάπα ρομ ,άλλαξε την:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Χαχαχχα. Ας δοκιμασει καποιος να μου πει. Μεσω browser δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Χαχαχχα. Ας δοκιμασει καποιος να μου πει. Μεσω browser δεν υπαρχει προβλημα Δεν δουλεύω πολύ το facebook αλλά το πρόβλημα σου νομίζω πως είναι στην εφαρμογή και δεν φταίει η ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Σε stock note 3 που εχω μπροστα μου δεν υπαρχει προβλημα οπως και σε ενα xperia με την τελευταια εκδοση του facebook. Μπορει κανα module να φταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Μια χαρά πηγαίνει η xnote....αλλά μιλάμε ότι έχει ΠΟΛΛΕΣ ρυθμίσεις... αυτό που με έχει παιδέψει μέχρι τώρα, είναι ότι δεν μπορώ να βάλω στο reboot menu να έχει recovery, restart, etc...τώρα δείχνει Screenshot, Screen record, Power off, Data network mode και Flight mode.....που θα μου πάει όμως!!! :D Edited May 28, 2014 by CostasChem Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μια χαρά πηγαίνει η xnote....αλλά μιλάμε ότι έχει ΠΟΛΛΕΣ ρυθμίσεις... αυτό που με έχει παιδέψει μέχρι τώρα, είναι ότι δεν μπορώ να βάλω στο reboot menu να έχει recovery, restart, etc...τώρα δείχνει Screenshot, Screen record, Power off, Data network mode και Flight mode.....που θα μου πάει όμως!!! :D Βάλε το wanam και στις ρυθμίσεις του διάλεξε το και θα το βάλλει αλλά εγώ μόνο γιαυτό δεν ήθελα να τρέχει άλλη νια εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Βάλε το wanam και στις ρυθμίσεις του διάλεξε το και θα το βάλλει αλλά εγώ μόνο γιαυτό δεν ήθελα να τρέχει άλλη νια εφαρμογή... Το έχω κάνει ήδη φίλε μου...αλλά δεν!!! Δεν πειράζει όμως, έχω βάλει shortcut στο notification bar το Xnote Restart Method, οπότε μια η άλλη είναι!!! Thanx!!! Ωπ!! Μόλις το κατάφερα!!! Πέρασα και τον SkyHigh...όλα κομπλέ!!! Επίσης, σε πολλά screenshots που έχετε ανεβάσει παρατηρώ στην πάνω αριστερή γωνία έναν αριθμό π.χ. 1.1 και ένα γράφημα με χρώματα...τι είναι αυτά βρε παιδιά???...αυτά παθαίνει κανείς αν φλασάρει μία στο τόσο.... :-D ...το βρήκα και αυτό!! CPU Stats!!! A ρε γλέντια!!!! Edited May 28, 2014 by CostasChem Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Το έχω κάνει ήδη φίλε μου...αλλά δεν!!! Δεν πειράζει όμως, έχω βάλει shortcut στο notification bar το Xnote Restart Method, οπότε μια η άλλη είναι!!! Thanx!!! Ωπ!! Μόλις το κατάφερα!!! Πέρασα και τον SkyHigh...όλα κομπλέ!!! Επίσης, σε πολλά screenshots που έχετε ανεβάσει παρατηρώ στην πάνω αριστερή γωνία έναν αριθμό π.χ. 1.1 και ένα γράφημα με χρώματα...τι είναι αυτά βρε παιδιά???...αυτά παθαίνει κανείς αν φλασάρει μία στο τόσο.... :-D ...το βρήκα και αυτό!! CPU Stats!!! A ρε γλέντια!!!! πηγαινε xnone control>xnote custom mods>show/hide restart και πατα show και εισαι ετοιμος Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 πηγαινε xnone control>xnote custom mods>show/hide restart και πατα show και εισαι ετοιμος Αυτό λέει ότι δεν του δουλεύει σε εμένα πάντως λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 και σε εμενα κανονικα λειτουργει Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 και σε εμενα κανονικα λειτουργει Τα κατάφερα τελικά παιδιά!!! Έψαξα και το βρήκα! Σας ΥΠΕΡ-ευχαριστώ όμως για τις απαντήσεις σας και τη βοήθειά σας!!.είχα πολύ καιρό να καώ με κινητό...και μου φαίνεται ότι με εσάς εδώ θα καίγομαι κάθε ημέρα πλέον!!! :lol: θα λιώσω στα φλασαρίσματα!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τα κατάφερα τελικά παιδιά!!! Έψαξα και το βρήκα! Σας ΥΠΕΡ-ευχαριστώ όμως για τις απαντήσεις σας και τη βοήθειά σας!!.είχα πολύ καιρό να καώ με κινητό...και μου φαίνεται ότι με εσάς εδώ θα καίγομαι κάθε ημέρα πλέον!!! :lol: θα λιώσω στα φλασαρίσματα!!!οπότε βάλε και τον κερνελ που λέμε πιο πίσω και θα είσαι κομπλέ. Δεν θα πιστεύεις τα αποτελέσματα αυτονομίας μπαταρίας. Ο Κοσμάς ακόμη πάραμιλάει:lol::lol:δεν μπορεί να το πιστέψει:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts