Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατήρησα στην xnote στο toggle του ηχου πανω στην μπαρα , οτι οταν το γυρίσεις δόνηση , μετά αθόρυβο και μετά ξανα στον ήχο το εικονίδιο του αθόρυβου μένει πάνω στη μπαρα. Το κινητό επανέρχεται στον ήχο αλλα θελει restart system ui για να φύγει.

Εμένα στην xnote v15 δεν μου το κάνει αυτό.

Μου το έκανε στην 14 και αν πας x-note / xnote update / rom apdate 2 / v14.0 kitkat ND5/ UPDATES FIXES και φλασαρεις το .01

πιστεύω θα φτιάξει σε εμενα έφτιαξε πάντως...

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α και εχει και fix για οποια εφαρμογή δεν παιζει σωστα στο themes and apps xda..Εγω εχω και launcher 360dpi δουλευει κανονικοτατα και 5x6 ;)

Ποια ειναι ??

Εγω χρησιμοποιω 330 dpi και πιστευω ειναι το καλυτερο.Αψογη αναλυση σε καθε εφαρμογη χωρανε πολλα εικονιδια στο drawer χωρις να κολλανε και ειναι overall η πιο ομορφη σε θεμα αναλυσης

Εμένα στην xnote v15 δεν μου το κάνει αυτό.

Μου το έκανε στην 14 και αν πας x-note / xnote update / rom apdate 2 / v14.0 kitkat ND5/ UPDATES FIXES και φλασαρεις το .01

πιστεύω θα φτιάξει σε εμενα έφτιαξε πάντως...

Μπράβο έπαιξε .

Γιατί δεν βάζουν εδώ στο φόρουμ ένα thanks bottom:)

Πολυ μικρη ρε φιλος. Πως βλεπεις ?

Οχι ρε συ μια χαρα ειναι.Για ενα διαστημα την ειχα στα 300 αλλα πιστευω τα 330 ειναι το καλυτερο.Πολυ περισσοτερη πληροφορια στην οθονη μου χωρις να μικραινουν τοσο ωστε να δυσκολευομε να δω.

Την περασα και γω. Δουλευει αλλα επαναφερει την status bar στην αρχικη κατασταση. Οποτε ξανα περναμε το mod για status gs5

καλησπερα παιδια,εχω ενα προβληματακι με την καμερα.οταν τραβαω μια φωτογραφια και ακουστει ο ηχος που κανει,στη συνεχεια γραφει"επεξεργασια"αν μετακινησω το κινητο,η εικονα βγαινει τελειως ακυρη.πρεπει να περιμενω να γυγει η λεξει επεξεργασια.αυτο δεν συνεβαινε στα προγουμενα κινητα μου!δεν γινεται να μην εχει τοση καθυστερηση ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής δεν έχεις επιλέξει "Απλή λήψη" αλλά κάποια άλλη λειτουργία;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μήπως στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής δεν έχεις επιλέξει "Απλή λήψη" αλλά κάποια άλλη λειτουργία;
τωρα κοιταξα ολες τις ρυθμισεις της καμερας αλλα δεν υπαρχει πουθενα αυτη η παραμετρος...ειμαι με xnote.
[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα κοιταξα ολες τις ρυθμισεις της καμερας αλλα δεν υπαρχει πουθενα αυτη η παραμετρος...ειμαι με xnote.

εχεις την εξυπνη σταθεροποιηση στις ρυθμίσεις της κάμερας. απενεργοποιησε την

Using Tapatalk

XAXAXA για μια στιγμη θα πάθενα κανα καρδιακό. Νομιζα τα παιξε η οθόνη

Ξερεις ποσα καρδιακα εχω παθει εγω απο τετοια?χαχαχ νομιζα οτι δεν θα το ελεγε ποτε κανεις...!

Ξερεις ποσα καρδιακα εχω παθει εγω απο τετοια?χαχαχ νομιζα οτι δεν θα το ελεγε ποτε κανεις...!

Με το που έκανε εκκινηση η xnote και βλέπω την γραμμή πάνω κατευθείαν με πιασε κόμπος στο στέρνο. ΧΑΧΑΧΑ. Στα καπάκια εστειλα μήνυμα τον μένιο αν κοιμάται :lol::lol:

Παντως η ρομ ειναι κορυφή. Με το ίδιο σετάρισμα σε σχέση με άλλες ειναι ενα κλικ πιο γρήγορη. Προσωπικά θα μείνω με την ND5 μέχρι να δούμε 4.4.3 android στη συσκευή μας. Επίσης έπαθα πλάκα με το gps. Καποια tweak έχει βάλει ο Ιταλός. Δεν εξηγείται να κλειδώνει 20 δορυφόρους σε 5 δευτερόλεπτα.

Με το που έκανε εκκινηση η xnote και βλέπω την γραμμή πάνω κατευθείαν με πιασε κόμπος στο στέρνο. ΧΑΧΑΧΑ. Στα καπάκια εστειλα μήνυμα τον μένιο αν κοιμάται :lol::lol:

Παντως η ρομ ειναι κορυφή. Με το ίδιο σετάρισμα σε σχέση με άλλες ειναι ενα κλικ πιο γρήγορη. Προσωπικά θα μείνω με την ND5 μέχρι να δούμε 4.4.3 android στη συσκευή μας. Επίσης έπαθα πλάκα με το gps. Καποια tweak έχει βάλει ο Ιταλός. Δεν εξηγείται να κλειδώνει 20 δορυφόρους σε 5 δευτερόλεπτα.

Και εγω το ιδιο.Λεω τι γραμμη ειναι αυτη εκει πανω και δεν εβρισκα πως φευγει.Τελικα ειναι οντως η καλυτερη ρομ που υπαρχει για το νοτε 3 αρκει να την μαθει καποιος καλα.

Εχω μεινει στην χνοτε 13 γιατι εχω 400+ εφαρμογες και δεν θελω να μπλεξω με backup εφοσον δουλευουν ολα οπως πρεπει.

Πω..με βαλατε και εμενα στην πριζα με την xnote...θα τη βαλω και αυτη και βλεπουμε...υπαρχει καποιο ευκολο λινκ η δεν επιτρεπεται να βαζουμε λινκς??
S8+

Πω..με βαλατε και εμενα στην πριζα με την xnote...θα τη βαλω και αυτη και βλεπουμε...υπαρχει καποιο ευκολο λινκ η δεν επιτρεπεται να βαζουμε λινκς??

Εδω εισαι:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301

Μου έχει κάτσει να δοκιμάσω αυτήν αλλά για τον λόγο ότι δουλεύει καλά να χνοτε δεν την παλεύω να στήνω καινα ξαναστηνω . Αν έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει. Τον δημιουργό τον ξέρω από άλλες του δουλειές και είναι καλός.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=

εχεις την εξυπνη σταθεροποιηση στις ρυθμίσεις της κάμερας. απενεργοποιησε την

Λογικα αυτο φταιει. Το smart stabilization ειναι default ενεργοποιημενο
αυτο ηταν!σας ευχαριστω!:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις