Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://androtransfer.com/?developer=imoseyon&folder=hlte-others

Προσεχε ποιο θα κατεβασεις. Εχει δυο καταχωρησεις για τον 2.5

Θα πατησεις σε αυτον που λεει htleeur

Ωχ εγώ κατέβασα και πέρασα τον άλλον με αυτο το ονομα lk_hltespr-kk-v2.5.zip

δουλεύει μια χαρά αλλά τι είναι?

Recovery εχουμε απο τον chenglu.

Αμα μπεις στην κατηγορια note 3 original development στο xda θα τον βρεις

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι αλλά ποία η διαφορά τους

Καμοια νομιζω οπως ειχα διαβασει παλαιοτερα στο θεμα του lean

Ναι αλλά γιατί έχουν διαφορετικό όνομα κάτι παίζει αν ξέρεις αγγλικά και θες ρώτα να μάθουμε.

Τον πέρασα δεν αλλάζω τίποτα από ρυθμίσεις να δω πως θα πάει λογικά είναι όπως οι προηγούμενοι να τρέχει ψιλά αλλά θέλω να δω χρόνους

Είναι ο λειν που αναγράφετε στις ακριβώς από πάνω σειρές.

Βρήκα την διαφορά αλλά μου δουλεύει μια χαρά βεββαια τον αλλάζω αμέσως[ATTACH]44989[/ATTACH]

Καλα δυσκολο το βλεπω να εφευγε. Το note 3 θα παρει και την επομενη γενια android οποτε δε βρισκω λογο να αποχωρησει

Απο xda πιστευω το note 3 θα παει για 5 χρονια ακομα ανετα.Με 3gb ram θα ειναι τοπ για πολυ καιρο.

Καλησπερα,ειχα ενα note3 το οποιο αγορασα πριν 6 μηνες...το ειχα ρουταρει με την μεθοδο απο το xda οταν ηταν ακομα σε εκδοση android 4.3 και μετα χειροκινητα(odin + καλωδιο usb) περασα την 4.4.2 αφου ειχαν κλεισει οι αυτοματες ενημερωσεις λογω ρουταρισματος...αλλα μια ξαφνικη παραμετρος που λεγεται ''μανα'' μαζι με την κουβερτα τιναξε και το κινητο απο τον πεμπτο οροφο της οικοδομης με αποτελεσμα το κινητο να παραδωσει προωρα πνευμα...εχω παραγγειλει ηδη το ιδιο απο το σκρουτζ και ηθελα να ρωτησω το εξης: να το αφησω official και να κανω αυτοματα την ενημερωση για να παει στην 4.4.2 και μετα να ρουταρω.....η να το κανω οπως το εκανα και την πρωτη φορα???ρωταω γιατι δεν ξερω αν μετραει η ιδια διαδιακασια ρουταρισματος στην 4.4.2 οπως στην 4.3...

Τελικά δεν απάντησε κανείς αν του έτυχε στα φλασαρίσματα να χάσει το IMEI οπότε υποθέτω ότι δεν έτυχε σε κανέναν σας!

Μιας και στις επόμενες ημέρες θα ρουτάρω κι εγώ τη συσκευή μου πιο recovery να περάσω; Είμαι σε 4.4.2.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Είναι ο λειν που αναγράφετε στις ακριβώς από πάνω σειρές.

Ποιες είναι χοντρικά οι διαφορές μεταξύ του original kernel και του λειν?

Αυτό το FakeJap αριστερά και δεξιά στην x-note πώς φεύγει....? Έφαγα το κόσμο να το βρω...

Το βρήκα επιτέλους...

Τέλεια η x-note.....

Όρεξη να χεις να ασχολείσαι....

.

O leanKernel v2.5 εχει αυτα

FEATURES

overclocked to 2.72Ghz, but max set to 2.2Ghz at boot

user custom undervolting

updated to latest 3.4 Linux (ie. 3.4.67)

interactiveX V4 (screen_off_maxfreq)

ondemandX (screen_off_maxfreq)

user adjustable panel temperature: -60 to 0, 0 is kernel default (via lkconfig & sysfs)

user adjustable panel colors: 0 to 4, 2 is kernel default (via lkconfig & sysfs)

lkconfig script (via terminal emulator, superuser required)

fix for purple hue/push at low brightness (via panel temperature or panel colors)

cpufreq modified to play better with thermal-engine

latest Linaro gcc 4.7 toolchain

built-in supersu and init.d support

fat trimmed and performance tweaks

interactive governor updated to latest android source (but ondemand left default)

outdated samsung code updated to later CodeAurora source (cpufreq, mdss, gpu, msm-bus, etc.)

cpufreq issues fixed

exfat support

ram console enabled for /proc/last_kmsg for kernel crash debugging

βασικά έχει δυνατότητα να αυξήσεις overclocked στον επεξεργαστή έχει undervolting και γενικά είναι πιο γρήγορος με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Συν όλα τα άλλα που βλέπεις.

Τελικά δεν απάντησε κανείς αν του έτυχε στα φλασαρίσματα να χάσει το IMEI οπότε υποθέτω ότι δεν έτυχε σε κανέναν σας!

Μιας και στις επόμενες ημέρες θα ρουτάρω κι εγώ τη συσκευή μου πιο recovery να περάσω; Είμαι σε 4.4.2.

Εγώ φίλε μου καιρό δεν έχω χάσει καμιά φορά το imei του κινητού! ! Αλλά εσύ κρατά ένα backup! !

περνά αυτόν εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079

Το βρήκα επιτέλους...

Τέλεια η x-note.....

Όρεξη να χεις να ασχολείσαι....

....για πες πως! Έφαγα τον τόπο, αλλά δεν το βρήκα... Το Screenmirroring δεν δουλεύει;;;;

....για πες πως! Έφαγα τον τόπο, αλλά δεν το βρήκα... Το Screenmirroring δεν δουλεύει;;;;

Με Κανέναν custom kernel δεν δουλεύει το screen mirroring.το έχω ψάξει μέχρι αηδίας οπότε μη το παλεύετε τζάμπα

μόνη λύση κατ εμε να έχουνε τον stock kernel σε zip η img και οπότε το χρειαζόμαστε φλασαρουμε και τέλος. Μετά ξανά γυρνάς στον οποιοδήποτε custom φοράς.

Εγω εχω χασει το imei σε note 2..Οποτε κρατα ενα back up.

Ευτυχώς ειχα και το ξαναβρηκα.

Το ίδιο κι εγώ κανα δυο φορές. Κατά το φλασαρισμα καστομ έγινε, αλλά επανέρχεται πολυ εύκολα αν έχεις μπακαπ.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπερα,ειχα ενα note3 το οποιο αγορασα πριν 6 μηνες...το ειχα ρουταρει με την μεθοδο απο το xda οταν ηταν ακομα σε εκδοση android 4.3 και μετα χειροκινητα(odin + καλωδιο usb) περασα την 4.4.2 αφου ειχαν κλεισει οι αυτοματες ενημερωσεις λογω ρουταρισματος...αλλα μια ξαφνικη παραμετρος που λεγεται ''μανα'' μαζι με την κουβερτα τιναξε και το κινητο απο τον πεμπτο οροφο της οικοδομης με αποτελεσμα το κινητο να παραδωσει προωρα πνευμα...εχω παραγγειλει ηδη το ιδιο απο το σκρουτζ και ηθελα να ρωτησω το εξης: να το αφησω official και να κανω αυτοματα την ενημερωση για να παει στην 4.4.2 και μετα να ρουταρω.....η να το κανω οπως το εκανα και την πρωτη φορα???ρωταω γιατι δεν ξερω αν μετραει η ιδια διαδιακασια ρουταρισματος στην 4.4.2 οπως στην 4.3...

μπορει καποιος να μου απαντησει...???ευχαριστω...

Στην 4.4.2 κανεις root με το cfroot μεσω odin. Θα το βρεις στο xda

οκ θα το ψαξω...αυτο που λετε μεσα στην συζητηση για lean kernel κτλ τι ειναι ακριβως...???αξιζει τον κοπο???

Ναι η αλλαγη κερνελ αξιζει :-) Για τη δικη μου περιπτωση που με διαφερει η αυτονομια με τον lean εχω τουλαχιστον 1 ωρα παραπανω οθονη

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις