menioseten Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 εχεις rooted και εσυ???το knox σου ειναι 0χ1???(εμενα ναι υπηρχε τροπος να ρουταρεις χωρις να βαρεσει το knox???)ειναι η στοκ 4.4.2 ???ρωταω γιατι δεν θελω να αλλαξει κατι εμφανισιακα(μενου κτλ) + εχει την ελληνικη γλωσσα μεσα???συγνωμη για τις ''πυκνες''' ερωτησεις μουναι,ναι,τρόπος δέν υπάρχει, στοκ είναι στο βίντεο official, όλες έχουν ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ναι,ναι,τρόπος δέν υπάρχει, στοκ είναι στο βίντεο official, όλες έχουν ελληνικά. αρχιζω διαβαζω...δοκιμαζω και ξαναστελνω μολις εχω αποτελεσμα...ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω θα κανω μονο το step 1 σωστα???αφου θελω μονο να εισαγω την στοκ(official) ρομ 4.4.2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 δες λιγο την φωτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ναι.Το δύο είναι για ροοτ 4.4 και recovery. Φυσικά και θα τα κανείς αφού είσαι ιδή ροοτ βάλε και μια ρομ και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) μου εβγαλε οτι το λινκ δεν ειναι πλεον διαθεσιμο...εκει που λες '''φυσικα και θα τα κανεις'''' εννοεις οτι θα κανω και τα αλλα steps η οτι δεν θα τα κανω(αρα μονο το step1 οπως σου ειπα???) googlarisa το ονομα της στοκ ρομ και βρηκα αυτο.....http://androidromupdate.com/2014/01/13/install-n9005xxuena6-official-4-4-2-kitkat-update-galaxy-note-3-sm-n9005/ δες το λιγο να μου πεις αν ειναι να το κατεβασω και μαζι με το βιντεο απο το xda να κανω την διαδικασια... Edited March 30, 2014 by Evoliasmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ο καινούριος lean 2.2 είναι πραγματικά εξαιρετικός... Δοκιμάστε τον... δώστε μου ένα ακριβές λινκ να τον κατεβάσω ποιο είναι από αυτά δεν ξέρω . πρεπει να ρυθμίσουμε κάτι ή είναι έτοιμος? ευχαριστώ. [ATTACH]43248[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εκει που λεει other devices n900x πατα και θα σε ανοιξει στο site για download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εκεί που λέει N9005XXUENA6_N9005OXXENA5_XEO.zip έχει τρία λινκ δες ποιό είναι γρήγορο και κατέβασε την ,είναι η Πολονική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εκεί που λέει N9005XXUENA6_N9005OXXENA5_XEO.zip έχει τρία λινκ δες ποιό είναι γρήγορο και κατέβασε την ,είναι η Πολονική. η οποια συμφωνα με το βιντεο εχει μεσα και ελληνικα και ειναι η ''ξεκαθαρη'' στοκ....ε???εσυ αυτη εχεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 η οποια συμφωνα με το βιντεο εχει μεσα και ελληνικα και ειναι η ''ξεκαθαρη'' στοκ....ε???εσυ αυτη εχεις???πρέπει να βάλεις αυτή καί θα κανείς τικ στο Odin 3.09 το bootloader αλλιώς θα εχεις θέμα.δεν είδα το βίντεο αν το λέει αυτο .Εγώ έχω την πρώτη πολονικη με άλλο modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 δώστε μου ένα ακριβές λινκ να τον κατεβάσω ποιο είναι από αυτά δεν ξέρω . πρεπει να ρυθμίσουμε κάτι ή είναι έτοιμος? ευχαριστώ. [ATTACH]43248[/ATTACH]εαν δεν εβγαλες ακρη http://androtransfer.com/get.php?p=imoseyon/hlte-others/lk_hlteeur-kk-v2.2.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) πρέπει να βάλεις αυτή καί θα κανείς τικ στο Odin 3.09 το bootloader αλλιώς θα εχεις θέμα.δεν είδα το βίντεο αν το λέει αυτο .Εγώ έχω την πρώτη πολονικη με άλλο modem. δες λιγο απο το 3:02 μεχρι το 3:50...στο AP βαζει το αρχειο...ειναι ολη η διαδικασια του σωστη...???πες μου αυτο το τελευταιο για να το ξεκινησω αν ειναι...το εχω κατεβασμενο το αρχειο... Edited March 30, 2014 by Evoliasmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Σας ευχαριστω. και εγώ στο κλαμπ lean kernel 2.2 μόλις τώρα . με ποιο πρόγραμμα βλέπετε και πειράζετε τον κερνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Με κανενα. Στοκ ολα τα αφηνω. InteractiveX - row με στοκ συχνοτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Σας ευχαριστω. και εγώ στο κλαμπ lean kernel 2.2 μόλις τώρα . με ποιο πρόγραμμα βλέπετε και πειράζετε τον κερνελ?βάλε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod και κάνε τις ρυθμίσεις τις φωτογραφίας. Με κανενα. Στοκ ολα τα αφηνω. InteractiveX - row με στοκ συχνοτητεςΚοσμά βάλε το πρόγραμμα που δίνω και θα δεις min 1190;) Βαλτω 300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 δες λιγο απο το 3:02 μεχρι το 3:50...στο AP βαζει το αρχειο...ειναι ολη η διαδικασια του σωστη...???πες μου αυτο το τελευταιο για να το ξεκινησω αν ειναι...το εχω κατεβασμενο το αρχειο... ναι.κάνε τικ και το bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) ότι πεις φίλε. .χαχα το έφτιαξα όπως είπες τώρα φόρτωμα και βλέπω αύριο αν είναι καλύτερος από τον ωμέγα κερνεελ. σίγουρα είναι ένα με δύο τακ γρηγορότερος φαίνεται αμέσως. Edited March 30, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ναι.κάνε τικ και το bootloader. αυτη την στιγμη κανω αντιγραφα ασφαλειας τα παντα μεσω kies...μολις τελειωσει την διαδικασια θα ξεκινησω βημα-βημα οτι λεει στο βιντεο...ελπιζω να πετυχει...θα εισαι μεσα εσυ για ενημερωση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Μενιο το cpu spy μου δειχνει κανονικα οτι λειτουργει η cpu στα 300 mhz και μαλιστα αρκετα. Ωραιο προγραμματακι. Μολις το βαλα. Κανονικα min 300 δειχνει Edited March 30, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Όχι, αλλά μην ανησυχής υπάρχουν και αλλά παιδιά να σε βοηθήσουν. Καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Όχι, αλλά μην ανησυχής υπάρχουν και αλλά παιδιά να σε βοηθήσουν. Καλή επιτυχία. ευχαριστω για την βοηθεια...καλο βραδυ Όχι, αλλά μην ανησυχής υπάρχουν και αλλά παιδιά να σε βοηθήσουν. Καλή επιτυχία. εκανα την αναβαθμιση...και ολα οκ....απλα εχω χασει το ρουταρισμα...παω να μπω σε μια rooted εφαρμογη και μου λεει οτι δεν υπαρχει permission...μπηκα στο odin mode και το knox ειναι 0χ1...αν ξανακανω root θα παει 0χ2??? Έχω πρόβλημα με το cpu μου...λέει ότι μόνο τα 2 core παίζουν....τι να κάνω? Edited March 31, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μενιο το cpu spy μου δειχνει κανονικα οτι λειτουργει η cpu στα 300 mhz και μαλιστα αρκετα. Ωραιο προγραμματακι. Μολις το βαλα. Κανονικα min 300 δειχνειναι εγώ έχω aosp kernel ίσως για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ε ναι ισως. Με τι προγραμμα αλλαξες τα dpi ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 παιδια εκανα update σε 4.4.2 σε ρουταρισμενο note3 με προηγουμενη εκδοση android την 4.3 και ενω ολα πηγαν κομπλε συμφωνα με τις οδηγιες εχασα το ρουταρισμα...ανεβασα και φωτογραφιες απο το κινητο για να δειτε τι βγαζει....το knox ειναι παντως 0x1...μπορω να ξανακανω root???θα χτυπησει το knox 0x2???τι εγινε τωρα σε αυτη την περιπτωση??? +++το προηγουμενο θεμα μου ειναι αυτο....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 σαν πολύ καλά δεν πηγαίνει με custom rom 4.3 και γεμάτο εφαρμογές? http://i.imgur.com/1glBTAX.jpg Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts