artakigeorge Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Τα ανέβασα εδώhttps://mega.nz/#!EBFiwCDI!H_l2MiMHydChl9yriMmVzhbDRFKglO7nxagI4YOTahw αποσυμπίεσε το zip και κάνε αντικατάσταση τα αρχεία 2016 Ευχαριστώ φίλε μου. και μία τελευταία ερώτηση . Σε ποιόν φάκελλο βρίσκονται αυτά που θα αντικαταστήσω? ;Άκυρο. Το βρήκα (System/system/priv-app). Thank you Edited December 31, 2015 by artakigeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 2016 Ευχαριστώ φίλε μου. και μία τελευταία ερώτηση . Σε ποιόν φάκελλο βρίσκονται αυτά που θα αντικαταστήσω? ;Άκυρο. Το βρήκα (System/system/priv-app). Thank you Να δώσεις και τα σωστά permission μετά την αντικατάσταση Από αρτάκη είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω θέμα στα notification σε phronesis v3 πχ στην aryamod έβαζα το θέμα στην διαδρομή system /vendor /overlay και έκανα reboot και όλα Οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Να δώσεις και τα σωστά permission μετά την αντικατάσταση Από αρτάκη είσαι? Το έκανα. Όλα ΟΚ. Ναι, από Αρτάκη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Το έκανα. Όλα ΟΚ. Ναι, από Αρτάκη!!!! Εγώ από θηβα και η γυναίκα μου από πισσωνα από τα μέρει σας και εχτές είχαμε πάει για καφέ στο ζεφιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Εγώ από θηβα και η γυναίκα μου από πισσωνα από τα μέρει σας και εχτές είχαμε πάει για καφέ στο ζεφιρο Κι εμείς ένα καλοκαίρι Ζέφυρο την βγάζουμε. Αν ξαναέρθετε στείλε pm για καφέ. Καλή Χρονιά!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Κι εμείς ένα καλοκαίρι Ζέφυρο την βγάζουμε. Αν ξαναέρθετε στείλε pm για καφέ. Καλή Χρονιά!!!!!!! OK καλή χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Αντε με υγεία και πολλά φλασαρισματα χρόνια πολλά και καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airstam Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Παίδες Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία!!!!!! Ξέρει κανείς πως παίρνουμε (εκτός titanium) backup στις σημειώσεις μας με το s note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Παίδες Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία!!!!!! Ξέρει κανείς πως παίρνουμε (εκτός titanium) backup στις σημειώσεις μας με το s note Οι σημειώσεις αυτές είναι αποθηκευμένες στην εσωτερική σου κάρτα, στον φάκελο Snotedata. Αν δεν κάνεις φορμάτ στην κάρτα θα υπάρχουν συνέχεια εκεί. Αν θέλεις να της κάνεις φορμάτ, τότε μετέφερε τον φάκελο προσωρινά στην εξωτερική κάρτα (αν έχεις), ή στον υπολογιστή και μετά τον ξανατοποθετείς εκεί. Ένας άλλος τρόπος για να παρεις backup είναι μέσω του samsung account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Οι σημειώσεις αυτές είναι αποθηκευμένες στην εσωτερική σου κάρτα, στον φάκελο Snotedata. Αν δεν κάνεις φορμάτ στην κάρτα θα υπάρχουν συνέχεια εκεί. Αν θέλεις να της κάνεις φορμάτ, τότε μετέφερε τον φάκελο προσωρινά στην εξωτερική κάρτα (αν έχεις), ή στον υπολογιστή και μετά τον ξανατοποθετείς εκεί. Ένας άλλος τρόπος για να παρεις backup είναι μέσω του samsung account. Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Παιδιά έχει κανείς την στοκ κάμερα του note 3 σε zip για φλασαρισμα; Έχω την κάμερα του s6 και μου την έχει σπάσει. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Παιδιά έχει κανείς την στοκ κάμερα του note 3 σε zip για φλασαρισμα; Έχω την κάμερα του s6 και μου την έχει σπάσει. Ορίστε εδώ που την ειχα ανεβασει https://mega.nz/#!NZtgjICK!pwuPEdCxZYWGPkzLi93zZHnJDndshYDmBnXtttYc65I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 σε ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά. Έχω Phronesis v4.1 Αλλάζω τα dpi και όταν ανοίγω την κάμερα δεν φαίνεται σωστά. Υπάρχει κάποια να φλασάρω που να είναι οκ στα 420dpi? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά. Έχω Phronesis v4.1 Αλλάζω τα dpi και όταν ανοίγω την κάμερα δεν φαίνεται σωστά. Υπάρχει κάποια να φλασάρω που να είναι οκ στα 420dpi? Ευχαριστώ Καλή χρονιά. Ποια κάμερα έχεις; Η note3 που έχω εγώ είναι εντάξει στα 420. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Επέλεξα την s6. Nα φλασάρω την note 3 που είδα ότι έχει ποστάρει κάποιος παραπάνω? ΕDIT Όλα οκ , φλάσαρα την κάμερα που έδωσε παραπάνω ο φίλος και όλα οκ στα 420dpi Edited January 2, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Για να γίνει επιλογή διάφανου δες τη συνημμένη εικόνα. Θα το κάνεις και στα δύο χρώματα. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Το βρήκα γι' αυτό έκανα και edit και έσβησα το ερώτημα... Ευχαριστώ όπως και να 'χει:) Edited January 2, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Για ότι θες πες μου :D Τα κατάφερα τελικά. Το πρόβλημα ήταν ότι πριν το patch της rom δεν επέλεγα σωστά τη θέση (data slot 1). Καλή χρονιά. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Τα κατάφερα τελικά. Το πρόβλημα ήταν ότι πριν το patch της rom δεν επέλεγα σωστά τη θέση (data slot 1). Καλή χρονιά. Αυτο με το dual boot γινεται και με την phronesis; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Αυτο με το dual boot γινεται και με την phronesis; Η βασική μου είναι η phronesis 4.1 και η δεύτερη temasek13 2.1. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Η βασική μου είναι η phronesis 4.1 και η δεύτερη temasek13 2.1. Τοτε θα χρειαστω οδηγιες για να το δοκιμασω και εγω!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Τι λέει η temaseks 13 - 2.1 έχει σταθεροποιηθεί η έχει θέματα ακόμα.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts