Sofos_5 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μπορεί κάποιος με AryaMod να τσεκάρει αν λειτουργεί στο δικό του; υπάρχει λύση για αυτό;; Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή των πολλαπλών παραθύρων? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μπορεί κάποιος με AryaMod να τσεκάρει αν λειτουργεί στο δικό του; υπάρχει λύση για αυτό;; Τα πολλα παραθυρα δεν εννοείς? Λειτουργεί μόλις το δοκίμασα. Διαλέγεις την πρώτη εφαρμογή και ανοίγει σε όλη την οθόνη και στη συνέχεια επιλέγεις και τη δεύτερη που θες και ανοίγει στην μισή οθόνη. Δηλαδή λειτουργεί μια χαρά Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Τα πολλα παραθυρα δεν εννοείς? Λειτουργεί μόλις το δοκίμασα. Διαλέγεις την πρώτη εφαρμογή και ανοίγει σε όλη την οθόνη και στη συνέχεια επιλέγεις και τη δεύτερη που θες και ανοίγει στην μισή οθόνη. Δηλαδή λειτουργεί μια χαρά Φίλε έχεις δίκιο. Έφαγα σκαλωμα ότι πρώτα ανοίγει σε μεγάλο και μετά σε μισό :eek::eek::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παρατήρησα κάτι και ξενέρωσα τώρα. Στην crash 1.6 που έχω (βολευτηκα και βαριόμουνα να αλλάζω πάλι) δε λειτουργεί το wifi Hot spot. Κάνει fcs συνέχεια. Είναι κάτι που θα μου χρειαστεί τις επόμενες μέρες γιατί θα έχουμε ενημερώσεις σε σχολεία σχετικά με σεισμούς φωτιές κλπ και πρέπει να δίνω ίντερνετ στο laptop. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει καμιά custom να μου πει αν δουλεύει? Στο τσακ είμαι να περάσω aryamod 3.1 αλλά ελπίζω να βγάλει την 4 μέσα στο ΣΚ να μη διπλό flashαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παρατήρησα κάτι και ξενέρωσα τώρα. Στην crash 1.6 που έχω (βολευτηκα και βαριόμουνα να αλλάζω πάλι) δε λειτουργεί το wifi Hot spot. Κάνει fcs συνέχεια. Είναι κάτι που θα μου χρειαστεί τις επόμενες μέρες γιατί θα έχουμε ενημερώσεις σε σχολεία σχετικά με σεισμούς φωτιές κλπ και πρέπει να δίνω ίντερνετ στο laptop. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει καμιά custom να μου πει αν δουλεύει? Στο τσακ είμαι να περάσω aryamod 3.1 αλλά ελπίζω να βγάλει την 4 μέσα στο ΣΚ να μη διπλό flashαρω. Στην 3.1 aryamod δουλεύει κανονικά!! Ο dev νομίζω είπε ότι θα λείπει για 1 εβδομάδα λόγω διακοπών και δε θα χουμε αναβάθμιση άμεσα.. Ασε που θα συνεχίσει την ανάπτυξη της ήδη τέλειας 3.1 βασισμένη στο 2ο leaked και όχι της official. Οπότε θα πρότεινα να περάσεις την 3.1 :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Στην 3.1 aryamod δουλεύει κανονικά!! Ο dev νομίζω είπε ότι θα λείπει για 1 εβδομάδα λόγω διακοπών και δε θα χουμε αναβάθμιση άμεσα.. Ασε που θα συνεχίσει την ανάπτυξη της ήδη τέλειας 3.1 βασισμένη στο 2ο leaked και όχι της official. Οπότε θα πρότεινα να περάσεις την 3.1 :) Ναι μαν το ξέρω το παρακολουθώ το θέμα του. Θα περιμένω μέχρι Κυριακή βράδυ μη γίνει κάτι και την ανεβάσει αλλιώς την περνάω και μετά την 4 με dirty flash. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παρατήρησα κάτι και ξενέρωσα τώρα. Στην crash 1.6 που έχω (βολευτηκα και βαριόμουνα να αλλάζω πάλι) δε λειτουργεί το wifi Hot spot. Κάνει fcs συνέχεια. Είναι κάτι που θα μου χρειαστεί τις επόμενες μέρες γιατί θα έχουμε ενημερώσεις σε σχολεία σχετικά με σεισμούς φωτιές κλπ και πρέπει να δίνω ίντερνετ στο laptop. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει καμιά custom να μου πει αν δουλεύει? Στο τσακ είμαι να περάσω aryamod 3.1 αλλά ελπίζω να βγάλει την 4 μέσα στο ΣΚ να μη διπλό flashαρω. Εμενα μια χαρα δουλευει παντως.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 με την aryamod τι βθμολογια βγαζει στο antutu? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 με την aryamod τι βθμολογια βγαζει στο antutu? 43753 το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 με την aryamod τι βθμολογια βγαζει στο antutu? Αν και δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό, την μεγαλύτερη που έχω δει ποτέ στο τηλέφωνο μας με stock kernel. :) [ATTACH]57229[/ATTACH] 43753 το δικό μου Κοίτα μήπως έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας, γιατί από προεπιλογή είναι ενεργοποιημένη και κάνε το τεστ με το antutu τρεις φορές και αφού πρώτα έχεις κάνει εκκαθάριση μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 και κάνε το τεστ με το antutu τρεις φορές και αφού πρώτα έχεις κάνει εκκαθάριση μνήμης.Αν κάνεις τρεις φορές το τεστ θα σου βγάζει όλο και πιο μικρό σκορ. Το μυστικό είναι να είναι όσο πιο κρύα γίνεται η συσκευή και με μαμά κερνελ ξεχάστε τα σκορ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Αν και δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό, την μεγαλύτερη που έχω δει ποτέ στο τηλέφωνο μας με stock kernel. :) [ATTACH]57229[/ATTACH] Κοίτα μήπως έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας, γιατί από προεπιλογή είναι ενεργοποιημένη και κάνε το τεστ με το antutu τρεις φορές και αφού πρώτα έχεις κάνει εκκαθάριση μνήμης. Το ξερω πως γίνεται. Απλά έχω φορτωμένο με εφαρμογές το κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Αν κάνεις τρεις φορές το τεστ θα σου βγάζει όλο και πιο μικρό σκορ. Το μυστικό είναι να είναι όσο πιο κρύα γίνεται η συσκευή και με μαμά κερνελ ξεχάστε τα σκορ. Την δεύτερη φορά είναι συνήθως μεγαλύτερο, την τρίτη μπορεί να μικραίνει, αλλά προσωπικά δίνω ελάχιστη σημασία στο antutu. Edited February 20, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παίδες εγκαθιστώ την Aryamode 3.1 τώρα (ήμουν με Crash v6.1) και έκανα όλα τα wipe. Εχει κανένα δεκάλεπτο κολλημένο στο λογότυπο της Samsung. Είναι normal ή κάτι τρέχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Παίδες εγκαθιστώ την Aryamode 3.1 τώρα (ήμουν με Crash v6.1) και έκανα όλα τα wipe. Εχει κανένα δεκάλεπτο κολλημένο στο λογότυπο της Samsung. Είναι normal ή κάτι τρέχει? Αργεί αρκετά να bootάρει η lolipop. :) Αν δεν ανοίγει με τίποτα κλείσε το τηλέφωνο και μπες recovery mode για να την ξαναεγκαταστήσεις. Edited February 22, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Αργεί αρκετά να bootάρει η lolipop. :) Αν δεν ανοίγει με τίποτα κλείσε το τηλέφωνο και μπες recovery mode για να την ξαναεγκαταστήσεις. Περίμενα πάνω από 15'. Τίποτα. Κολλημένη στο "Samsung Galaxy Note 3" (ούτε καν το προσπέρασε αυτό)> Ξαναέκανα ολα τα wipe και ξανά εγκατάσταση. Το ίδιο. Λέω θα φταίει η Crash. Κάνω με Odin εγκατάσταση την official Πολωνική και μετά εγκατάσταση το Twrp και από εκεί φλασσάρω την Aryamode 3.1. Πάλι το ίδιο. Κολλημένο στην εκκίνηση. καμιά ιδέα? Τελικά έκανα reboot to recovery μετά την εγκατάσταση του twrp και μετά την Aryamode 3.1 και φαίνονται όλα ΟΚ. Edited February 22, 2015 by artakigeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Περίμενα πάνω από 15'. Τίποτα. Κολλημένη στο "Samsung Galaxy Note 3" (ούτε καν το προσπέρασε αυτό)> Ξαναέκανα ολα τα wipe και ξανά εγκατάσταση. Το ίδιο. Λέω θα φταίει η Crash. Κάνω με Odin εγκατάσταση την official Πολωνική και μετά εγκατάσταση το Twrp και από εκεί φλασσάρω την Aryamode 3.1. Πάλι το ίδιο. Κολλημένο στην εκκίνηση. καμιά ιδέα? Δε δοκιμαζεις να την περασεις με το philz touch recovery μπας και περασει? Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παίδες εγκαθιστώ την Aryamode 3.1 τώρα (ήμουν με Crash v6.1) και έκανα όλα τα wipe. Εχει κανένα δεκάλεπτο κολλημένο στο λογότυπο της Samsung. Είναι normal ή κάτι τρέχει? Εμένα φίλε την πρώτη φορά που την πέρασα μέχρι και 3 φορές γιατί το άφηνα 30 35 λεπτά και απλά δεν έκανε τπτ. Φοβήθηκα ότι δεν θα ανοίξει το κιν. Καποια στιγμή άνοιξε.. Τώρα οπότε το κλείσω και το ανοίξω ανοίγει σε 30 Δευτέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 έχω ξαφνικά ενα πρόβλημα με τα μηνύματα.όταν μου έρχεται ένα sms,με ειδοποιεί φωναχτά,λέει και το όνομα του αποστολέα. πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 έχω ξαφνικά ενα πρόβλημα με τα μηνύματα.όταν μου έρχεται ένα sms,με ειδοποιεί φωναχτά,λέει και το όνομα του αποστολέα. πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό? Νομιζω αυτο εχει σχεση με τη προσβασημοτητα.ρυθμισεις/συσκευη/προσβασημοτητα κοιτα εκει μηπως ενεργοποιησες κατι Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παίδες πέρασα ένα script μαζί με το Dark queen kernel για δοκιμή και έκανε όντως διάφορα στην γενική ταχύτητα της συσκευής. Έβαλα και viper4android μιας και πέρασα αυτό το kernel και όλα μια χαρά. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=59006671 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Νομιζω αυτο εχει σχεση με τη προσβασημοτητα.ρυθμισεις/συσκευη/προσβασημοτητα κοιτα εκει μηπως ενεργοποιησες κατιτο κοίταξα,δεν είναι εκεί το πρόβλημα.κατι με svoice μου βγαζει παραλληλα στην αρχικη οθονη,αλλα δεν μπορω να βρω ακρη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 το κοίταξα,δεν είναι εκεί το πρόβλημα.κατι με svoice μου βγαζει παραλληλα στην αρχικη οθονη,αλλα δεν μπορω να βρω ακρη... Δε γνωριζω για το s voice.αλλα αν ειναι απο εκει οπως λες δε κανεις μια εκκαθαριση δεδομενων στο s voice .αν ειναι απο εκει καμια ρυθμιση λογικα με την εκκαθαριση θα επανελθει Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 το κοίταξα,δεν είναι εκεί το πρόβλημα.κατι με svoice μου βγαζει παραλληλα στην αρχικη οθονη,αλλα δεν μπορω να βρω ακρη... Δες μπας και είναι ενεργό αυτό και βγάλε το. [ATTACH]57290[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παίδες πέρασα ένα script μαζί με το Dark queen kernel για δοκιμή και έκανε όντως διάφορα στην γενική ταχύτητα της συσκευής. Έβαλα και viper4android μιας και πέρασα αυτό το kernel και όλα μια χαρά. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=59006671 Και ο civato έδωσε lollipop kernel με υποστήριξη viper. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2987732 Τώρα αρχίζουν τα ωραία. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts