Carpe_Diem Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Λοιπον εχω χνοτε 21 και περασα και lean ...παρατηρω οτι οταν το κινητο δε λειτουργει η μπαταρια παει καλα σχεδον δεν πεφτει καθολου οταν το λειτουργω η μπαρατια πεφτει με αρκετα μεγαλο ρυθμο. Τι μπορει να φταιει? Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να δω τι τρωει την μπαταρια ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Λοιπον εχω χνοτε 21 και περασα και lean ...παρατηρω οτι οταν το κινητο δε λειτουργει η μπαταρια παει καλα σχεδον δεν πεφτει καθολου οταν το λειτουργω η μπαρατια πεφτει με αρκετα μεγαλο ρυθμο. Τι μπορει να φταιει? Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να δω τι τρωει την μπαταρια ετσι? BetterBatteryStats Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Xnote +lean +odex όλα ανοιχτά συχρονισμοί κτλ browsing με wifi ,αρκετά καλά πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Έχω κατεβάσει όλα τα themes xnote 21 και τα κω ινστλλ αλλά δεν βλέπω αλλαγή; γιατί; Μιλάμε για themes Settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Έχω κατεβάσει όλα τα themes xnote 21 και τα κω ινστλλ αλλά δεν βλέπω αλλαγή; γιατί; Μιλάμε για themes Settings Οκ. Σορρυ τα επανεφερα στη πρωγενεστερη xnote 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Μια ερωτηση εχω το gear και περασα την null 23 πως μπορω να εχω ιντερνετ ωστε να μπαινω στο playstore η οτιδηποτε θελει ιντερνετ πρεπει να κανω κατι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλημέρα.... Τώρα έχω Omega V21 (XXUFNG2) και ετοιμάζομαι για x-note 21. Επίσης έχω¨ Recovery: TWRP 2.7.2.1. Bootloader:N9005XXUGNG1 Baseband: (αυτό δεν είναι το modem?) N9005XXUGNG1 Να ρωτήσω 4-5 πραγματάκια: Σκέφτομαι να κάνω clean install (τα πάντα wipe, και internal SD) καθώς έχω καιρό που βάζω - βγάζω rom μόνο με Cach - Dalvik... Θα έχω πρόβλημα? ή είναι περιττό το format internal και να μείνω μόνο στο system - data? Στην Omega που έχω από default στον dialer μου έχει την επιλογή να κάνω εγγραφή κλήσης... Γίνεται κάτι αντίστοιχο στην xnote? Όντως το default Θέμα στην xnote δεν είναι ωραίο... Μπάινω στο playstore αγοράζω ένα που μου αρέσει και απλά μου κατεβάσει ένα zip για να το κάνω flash από recovery? Παίζει το Gear στην xnote? Αρκετές φορές πρέπει να συνδέσω με smart tv ή τον αντάπτορα της samsung (για screen mirorig). Αν δεν έχω kernel stock (π.χ. lean) δε με αφήνει... O stock kernel της xnote συνδέεται ή πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία (να αλλάζω kernels πάλι?) Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Kαλημερα αφου τελικα μετα απο βλακεια μου..εκανα 0x1 το knox πλεον παιζω με custom και εγω :p Ειμαι με αυτην http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rebirth-rom-tw-kitkat4-4-4-note-4-t2953094 Και με το lean kernel που δινει 2ο ποστ.πολυ καλη αυτονομια & σφαιρα ,τουλαχιστον ετσι δειχνει τις 2 πρωτες μερες, εχει τα bugs αλλα ηδη τα διορθωνει ο dev και αναμενεται η 2η version. Τελικα η αληθεια ειναι πως μπορει μαμα το Note 3 να πηγαινει πολυ καλα, αλλα αν το "πειραξεις" λιγο..απλα πεταει! :cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Στην xnote 21 έχει φλασαρει κανείς κάποιο άλλο μόντεμ εκτός του μαμά? Το βλέπω λίγο αδύναμο... Συγκρινοτας το s4 με το ATT&T software που έχει τέρμα 4G σήμα ενώ το note στα μισά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Καλημέρα.... Τώρα έχω Omega V21 (XXUFNG2) και ετοιμάζομαι για x-note 21. Επίσης έχω¨ Recovery: TWRP 2.7.2.1. Bootloader:N9005XXUGNG1 Baseband: (αυτό δεν είναι το modem?) N9005XXUGNG1 Να ρωτήσω 4-5 πραγματάκια: Σκέφτομαι να κάνω clean install (τα πάντα wipe, και internal SD) καθώς έχω καιρό που βάζω - βγάζω rom μόνο με Cach - Dalvik... Θα έχω πρόβλημα? ή είναι περιττό το format internal και να μείνω μόνο στο system - data? Στην Omega που έχω από default στον dialer μου έχει την επιλογή να κάνω εγγραφή κλήσης... Γίνεται κάτι αντίστοιχο στην xnote? Όντως το default Θέμα στην xnote δεν είναι ωραίο... Μπάινω στο playstore αγοράζω ένα που μου αρέσει και απλά μου κατεβάσει ένα zip για να το κάνω flash από recovery? Παίζει το Gear στην xnote? Αρκετές φορές πρέπει να συνδέσω με smart tv ή τον αντάπτορα της samsung (για screen mirorig). Αν δεν έχω kernel stock (π.χ. lean) δε με αφήνει... O stock kernel της xnote συνδέεται ή πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία (να αλλάζω kernels πάλι?) Ευχαριστώ προκαταβολικά 1) Κακό δεν είναι να κάνεις format internal αλλά δεν είναι και απαραίτητο με factory reset + system - data + dalvic θα είσαι οκ. 2) Έχει και η xnote κανονικά εγγραφή κλήσης 3) Δεν είμαι σίγουρος αν από play store μπαίνουν τα θέματα εγώ σε παλαιότερη xnote είχα κανεο donate στον δημιουργώ και μου το είχε στείλει το αρχειο με mail. μέσα στην ρομ όμως έχει την επιλογή δυο ακόμα θεμάτων μαύρο και γκρι που είναι free καθώς και άπυρες επιλογές να αλλάξεις τα χρώματα. 4) Δεν έχω δεν ξέρω. 5) O stock kernel της xnote είναι ο μαμα κερνελ τις Σαμι οπότε λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα . (πάλι δεν έχω δεν ξέρω) Ας συμπληρώσει κανένας αν είμαι κάπου λάθος... Στην xnote 21 έχει φλασαρει κανείς κάποιο άλλο μόντεμ εκτός του μαμά? Το βλέπω λίγο αδύναμο... Συγκρινοτας το s4 με το ATT&T software που έχει τέρμα 4G σήμα ενώ το note στα μισά.... Φλασαροντας την xnote η κάθε άλλη ρομ δεν αλλάζει το modem θα έχεις το ίδιο με πριν βάλεις την ρομ. Tο Modem φλασαρετε ξεχωριστά μέσω odin και καλό θα είναι μια στο τόσο να περνάμε το τελευταίο. (εγώ είμαι κανένα 6μηνο πίσω αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα) Edited November 28, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 1) Κακό δεν είναι να κάνεις format internal αλλά δεν είναι και απαραίτητο με factory reset + system - data + ......................................................... 5) O stock kernel της xnote είναι ο μαμα κερνελ τις Σαμι οπότε λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα . (πάλι δεν έχω δεν ξέρω) Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Που μπορώ να βρω το τελευταίο modem και ότι άλλο είναι απαραίτητο εκτός από τη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου. Να είσαι καλά εδώ μπορείς να δεις τι παίζει με τα θέματα. http://www.nonsolosmartphone.it/viewtopic.php?t=9278 Νομίζω οτι στο Xda δεν τα βάζει γιατί απαγορεύεται να πουλάς κάτι. ... Edit Για τον κερνελ έκανα λάθος πρέπει να έχει μέσα δικό του οπότε για σκρειν μιρονινγκ ας μας πει κάποιος. Για θέμα μην κάνεις αγορά περίμενε νέα μου να σου πω μέσα στην μέρα τον ρώτησα να μου τα ξαναστειλει Edited November 28, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Να είσαι καλά εδώ μπορείς να δεις τι παίζει με τα θέματα. Edit Για τον κερνελ έκανα λάθος πρέπει να έχει μέσα δικό του οπότε για σκρειν μιρονινγκ ας μας πει κάποιος. Για θέμα μην κάνεις αγορά περίμενε νέα μου να σου πω μέσα στην μέρα τον ρώτησα να μου τα ξαναστειλει Θα την περάσω το βράδυ και θέματα από αύριο... Αν ευκαιρήσεις μου λες... Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Crash V18.5 odex ξεχάστε ότι ξέρατε από ταχύτητα και μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Crash V18.5 odex ξεχάστε ότι ξέρατε από ταχύτητα και μπαταρία. Για δωσε παραπανω πληροφοριες..αξιζει να κατσω να κανω ολη την αλλαγη; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Crash V18.5 odex ξεχάστε ότι ξέρατε από ταχύτητα και μπαταρία. Δεν το κουναω απεπαε !!! :D:D:D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για δωσε παραπανω πληροφοριες..αξιζει να κατσω να κανω ολη την αλλαγη;Είναι λίγο πιο γρήγορη και με καλύτερη μπαταρία από την xnote αλλά με λιγότερα καλούδια όπως την θέλω εγώ στεγνή ,να φανταστείς ότι έβαλα ελάχιστα από το άρωμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το κουναω απεπαε !!! :D:D:Dχα χα γούστα είναι αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ρε τι πάθαμε. ...Καλά εσύ μη λες δεν το κουνάω γιατί βλέπω σε 2-3 μέρες να μην αντέχεις όλα αυτά που θα διαβάζεις από τα σχόλια για την κρας και θα υποκύψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ρε τι πάθαμε. ...Καλά εσύ μη λες δεν το κουνάω γιατί βλέπω σε 2-3 μέρες να μην αντέχεις όλα αυτά που θα διαβάζεις από τα σχόλια για την κρας και θα υποκύψειςΗ διαφορά στην μπαταρία φάνηκε αμέσως με τον ίδιο κερνελ ,σε αυτό ο crash δεν παίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Καλημέρα.... Τώρα έχω Omega V21 (XXUFNG2) και ετοιμάζομαι για x-note 21. Επίσης έχω¨ Recovery: TWRP 2.7.2.1. Bootloader:N9005XXUGNG1 Baseband: (αυτό δεν είναι το modem?) N9005XXUGNG1 Και πριν το φλασάρισμα της ρομ, μην ξεχάσεις να αναβαθμίσεις το TWRP (2.8.1.0 είναι το τελευταίο) από εδώ. ;) Crash V18.5 odex ξεχάστε ότι ξέρατε από ταχύτητα και μπαταρία. Το 'πε και το εννοούσε λοιπόν ότι η καινούρια βερσιόν είναι βελτιωμένη σε απόδοση και μπαταρία. Εννοείται ότι εντός των ημερών θα υπάρξει δοκιμή. :) Edited November 28, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εγώ θα παραμείνω πιστός στην x-note μιας και με καλύπτει απόλυτα και σε αυτονομία και σε ταχύτητα και σε αισθητική. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ρε τι πάθαμε. ...Καλά εσύ μη λες δεν το κουνάω γιατί βλέπω σε 2-3 μέρες να μην αντέχεις όλα αυτά που θα διαβάζεις από τα σχόλια για την κρας και θα υποκύψεις Δεν το κουνανω απεπαε αν δεν μου πεμψουνε την xnote-22. :D:D:D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Δεν το κουνανω απεπαε αν δεν μου πεμψουνε την xnote-22. :D:D:D Ναι μρε.... :lol: Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τελικά καλύτερη αυτονομία έχει με τον lean η με τον μαμά kernel η xnote...? Εγώ δεν πρόλαβα να δω τον μαμά xnote γιατί φλασαρα αμέσως lean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts