Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

+1 και απο μενα . μολις εστεισα την 15 δεν λεει ολα φτου και απο την αρχη

Εμένα μου πήρε 10 ημέρες να στήσω τα πάντα στην 15.....θέλω να περάσω την 16 αλλά δεν θέλω να ξαναπεράσω τα πάντα από την αρχή...

S8+

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα μου πήρε 10 ημέρες να στήσω τα πάντα στην 15.....θέλω να περάσω την 16 αλλά δεν θέλω να ξαναπεράσω τα πάντα από την αρχή...

εμενα μου πηρε 5 μερες να την στησω πετοντας μεσω titaniym backup οτι δεν ηθελα . το 99% δηλαδη . τωρα γυρναω στα παλια .περιμενω civato γιατι θα κανει γερο μπαμ με kernel και οδευω προς τα εκει

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Αυτή είναι η έκπληξη που έλεγες ?

Δυστυχωςοχι μενιο. Για ανω των 42000 πηγαινα αλλα τελικα τζιφος

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

napv6dpΕιναι ευκολο παιδια να περασει το κινητο μας τις 42000 με δυο κολπακια.το μεγαλυτερο που εχω κανει ειναι 42726 Edited by bolek76

Ειναι ευκολο παιδια να περασει το κινητο μας τις 42000 με δυο κολπακια.το μεγαλυτερο που εχω κανει ειναι 42726

Περιμένεις Δλδ να σε ρωτήσουμε για να μας πεις τα κολπάκια ; χαχαχαχαχ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757805 Καλύτερη κατανάλωση δεν είχα ποτέ.

Και οι πιο σωστές ρυθμίσεις μέσω Synapse????

Οχι δεν εχω τετοια κολληματα:) εκτος απο την χαμηλη θερμοκρασια ξεκλειδωνεις και τα fps.απο imageshack πως βαζω φωτο?

http://imageshack.com/a/img838/2024/pv6d.png

Edited by bolek76

Για την xnote 16 θέλει μόνο wipe data. οχι cache και dalvik cache. Το αναφέρει στις οδηγίες. Το call recording αφαιρέθηκε ?

Για την xnote 16 θέλει μόνο wipe data. οχι cache και dalvik cache. Το αναφέρει στις οδηγίες. Το call recording αφαιρέθηκε ?

Κάτσε τώρα γιατί σκάλωσα...

όταν κάνει wipe cache + dalvike cache δε χάνεις δεδομένα....

όταν κάνεις wipe data, χάνονται οι εφαρμογές σου έτσι δεν είναι? Απλά δε χάνεις το περιεχόμενο της sd (εσωτερικής)...

Άρα θέλει εκ νέου στήσιμο....

Δεν έχει call recording? :confused:

Τώρα βλέπω αυτό στο change log: switched to classic call recorder instead of auto call recorder. Λογικά σου δίνει την επιλογή κατά τη διάρκεια της κλήση να κάνεις εγγραφή.....

Κάποιος που την έχει περάσει, ας μας πει αν έχει χρόνο αν έχει κάποιο major uptade αλλιώς να μείνουμε στα αυγά μας :)

Edited by sirgab
Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Ναι θέλει εκ νέου στήσιμο. Εχει call recording κανονικά :) Δεν έχει auto call recording
έβαλα τον 1.6 αλλά ο civato ετοιμάζει κάτι πολύ τούμπανο.

Παιδιά δεν μπορώ να απαντήσω στις κλήσεις από το παράθυρο της sview ολα τα άλλα δουλεύουν ξέρει καμεις γιατί; είναι κάποια ρύθμιση;

τι θα γίνει τώρα??? θα αλλάζουμε kernel κάθε ημέρα???? :D:D
Αμα μπεις στο χορό θα χορέψεις:lol::lol:

Όσο η συσκευή είναι στο απόγειο της αυτά θα έχουμε και πιστεύω ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη:)

Αμα μπεις στο χορό θα χορέψεις:lol::lol:

Όσο η συσκευή είναι στο απόγειο της αυτά θα έχουμε και πιστεύω ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη:)

Εγω το πηρα αποφαση: δεν αλλαζω ρομ για καμποσο καιρο...να αλλαζεις kernel ειναι πολυ ευκολη διαδικασια, οποτε κανενα προβλημα να φλασαρω καθημερινα!!!

S8+

Και γω θα μεινω xnote 14. Ολα δουλευω ρολοι. Ουσιαστικα το changelog δεν εχει και τιποτα ουσιαστικο στην NE4 που εδωσε η sammy

Μενιο η 1.6 του skyhigh δεν εχει interactive default governor ετσι ?? Θα μεινω 1.5

Edited by kosmasgr

Εγω το πηρα αποφαση: δεν αλλαζω ρομ για καμποσο καιρο...να αλλαζεις kernel ειναι πολυ ευκολη διαδικασια, οποτε κανενα προβλημα να φλασαρω καθημερινα!!!
Έτσι. Την απάντηση την έδωσε ο Κοσμάς η 14 είναι κροτίδα παίζεις με κερνελ.

Και γω θα μεινω xnote 14. Ολα δουλευω ρολοι. Ουσιαστικα το changelog δεν εχει και τιποτα ουσιαστικο στην NE4 που εδωσε η sammy

Μενιο η 1.6 του skyhigh δεν εχει interactive default governor ετσι ?? Θα μεινω 1.5

Ναι.Αλλα επειδή δεν έβγαλα το synapse με ξεκίνησε με interactive δεν είδα κάποια διαφορά αντίθετος ένα τεστ που έτρεξα μόνο cpu είδα χαμηλά νούμερα.

Είπαμε θέλω racing kernel:lol:

Ε το changelog που εβαλε δεν εχει και κατι ουσιαστικο στον κερνελ.
να περάσει η ώρα εν αναμονή civato ετοιμάζει μπαμμμμμμ.

Μόλις έβαλα και γώ τον 1.6 αλλά έχω 2 θέματα:

1) Ενώ δεν έχω χάσει τα ασύρματα δίκτυα δε μπορεί να συνδεθεί σε αυτά που είχα συνδέθεί με WPS.

2) Τη μπαταρία μου τη ρουφάει με το καλαμάκι.... Κατανάλωση Kernel 34%... :(

Τι παίζει?

Όσο με το Synapse κάποιες ρυθμίσεις για καλύτερη κατανάλωση????

Μόλις έβαλα και γώ τον 1.6 αλλά έχω 2 θέματα:

1) Ενώ δεν έχω χάσει τα ασύρματα δίκτυα δε μπορεί να συνδεθεί σε αυτά που είχα συνδέθεί με WPS.

2) Τη μπαταρία μου τη ρουφάει με το καλαμάκι.... Κατανάλωση Kernel 34%... :(

Τι παίζει?

Όσο με το Synapse κάποιες ρυθμίσεις για καλύτερη κατανάλωση????

δοκίμασε wipe cache & dalvik-cache in recovery και μετά βάλτον.

Ρυθμίσεις βάλε interactive και δες screenshot.

Σ ευχαριστώ. Και χωρίς να φτάνει αυτό μου εξαφάνισε και την συντόμευση του s-pen. Βγάζω δηλαδή τη πένα και δε κάνει τίποτα.

Σ ευχαριστώ. Και χωρίς να φτάνει αυτό μου εξαφάνισε και την συντόμευση του s-pen. Βγάζω δηλαδή τη πένα και δε κάνει τίποτα.
Δεν φταίει ο κερνελ σε αυτό πάνε στις ρυθμίσεις του s pen και παίξε λίγο και κάνε και επανεκκίνηση.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις