Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια και καλη χρονια σε ολους.

Προσφατα με τη βοηθεια καποιων παιδιων απο εδω καταφερα να περασω τη phronesis v3.Θελω να ρωτησω καποια πραγματακια

1)Αξιζει να περασω την v4 η δε θα δω και καποια σημαντικη διαφορα;Εχει προβληματα σαν ρομ η ειναι ενταξει;Η διαδικασια για να την περασω ειναι η ιδια που εκανα και περασα και τη v3?

2)Πως μπορω να περασω ξανα την καμερα του Νοτε 3 γιατι εβαλα και εγω του s6.Ειδα που γραφετε για φλασαρισμα αλλα πια ειναι η διαδικασια ακριβως για να την περασω?

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσφατα με τη βοηθεια καποιων παιδιων απο εδω καταφερα να περασω τη phronesis v3.Θελω να ρωτησω καποια πραγματακια

1)Αξιζει να περασω την v4 η δε θα δω και καποια σημαντικη διαφορα;Εχει προβληματα σαν ρομ η ειναι ενταξει;Η διαδικασια για να την περασω ειναι η ιδια που εκανα και περασα και τη v3?

2)Πως μπορω να περασω ξανα την καμερα του Νοτε 3 γιατι εβαλα και εγω του s6.Ειδα που γραφετε για φλασαρισμα αλλα πια ειναι η διαδικασια ακριβως για να την περασω?

Μεινε με την v3 μιας και την θεωρω πιο smooth..για να περασεις την καμερα του note 3.

1.κατεβαζεις το zip αρχειο

2.μπαινεις στο recovery

3.πατας install και πας βρισκεις τo zip που εχεις κατεβασει και το εγκαθιστας.

4.μολις τελειωσει κανεις reboot system και εισαι ετοιμος.

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Καλή χρονιά σε όλους.

1. Η πιο σημαντική διαφορά που θα δεις είναι ότι μπορείς να πειράξεις το dpi της συσκευής πανεύκολα μέσα από το rom control δίχως να εγκαταστήσεις xposed. Γενικώς δεν έχω δει προβλήματα στην 4.1. Η μπαταρία νομίζω ότι στην v2 ήταν καλύτερη.την περνάς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αν θες clean install ή πάνω από την άλλη και επιλέγεις στο aroma installer update αν δεν θες να χάσεις τα δεδομένα των εφαρμογών ( dirty flash).

2. Μπαινεις στο recovery και ξαναφλασαρεις τη Rom και έχει μια επιλογή όπως προχωράς τη διαδικασία του φλασαρισματος only mods. Το επιλέγεις και μετά επιλέγεις την κάμερα του note 3 Και την φλασαρεις. Μόλις τελειώσει είσαι έτοιμος.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Αρα η ξαναπερναω απο την αρχη τη ρομ και απλα οταν μου ζητησει ποια καμερα να βαλω βαζω Νοτε 3

Η

Απλα κατεβαζω το αρχειο της καμερας και κανω τη διαδικασια που ανεφερε ο φιλος arxontas 2323

Σωστα?

Αρα η ξαναπερναω απο την αρχη τη ρομ και απλα οταν μου ζητησει ποια καμερα να βαλω βαζω Νοτε 3

Η

Απλα κατεβαζω το αρχειο της καμερας και κανω τη διαδικασια που ανεφερε ο φιλος arxontas 2323

Σωστα?

Πολυ Σωστα!!

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Η

Σωστα?

Δεν ξανάφλασαρεις όλη τη Rom. Έχει επιλογή only mods όπου μπορείς να φλασαρεις μόνο την κάμερα. Αλλιως όπως σου είπε ο άρχοντας αφού υπάρχει το zip της κάμερας έτοιμο μπες στο recovery φλασαρε μόνο αυτό να ξεμπερδεύεις!

Τοτε θα χρειαστω οδηγιες για να το δοκιμασω και εγω!!!

Έχω γράψει τα βήματα κάποιες σελίδες πίσω.

Η βασική μου είναι η phronesis 4.1 και η δεύτερη temasek13 2.1.

Χαίρομαι που βρέθηκε το λάθος ;) είναι απόλαυση να έχεις όσα λειτουργικά θέλεις στο πάτημα ενός κουμπιού.

Aπό χθες και εγώ με Dualboot :D

Eρώτησεις...

1) Αν κάνω τώρα nandroid backup τι ακριβώς θα έχω?

Backup της μία της άλλης ή όλου του συστήματος Dualboot που έχω δημιουργήσει?

2) Για temasek 13 αν υπάρχουν κάποια tip...

όπως ποσοστό μπαταρίας χωρίς κατέβασμα κουρτίνας , κάποιο mod για το πενάκι και οτιδήποτε την κάνει πιό λειτουργική...

Δεν ξέρω αγγλικά και δεν μπορώ να παρακολουθήσω thread στο xda

Όντως μεγάλη ευκολία να έχεις όσα λειτουργικά θέλεις και να δοκιμάζεις ότι θέλεις...

Το αγαπoύσα το Note , τώρα είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί του...:lol:

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη βοήθεια :)

Χαίρομαι που βρέθηκε το λάθος ;) είναι απόλαυση να έχεις όσα λειτουργικά θέλεις στο πάτημα ενός κουμπιού.

Με το dual boot αν θέλω να φλασαρω άλλο αρχείο στην temasec πχ την κάμερα του HTC θα πρέπει να κάνω patch το συγκεκριμένο αρχείο κάθε φορά?

Eρώτησεις...

όπως ποσοστό μπαταρίας χωρίς κατέβασμα κουρτίνας , κάποιο mod για το πενάκι και οτιδήποτε την κάνει πιό λειτουργική...

Όντως μεγάλη ευκολία να έχεις όσα λειτουργικά θέλεις και να δοκιμάζεις ότι θέλεις...

1) Λογικά με το nandroid backup θα έχουμε όλο το multiboot στήσιμο αφού οι επιπλέον roms εγκαθίστανται σε φακέλους της κύριας.

2) Δεν έχω ασχοληθεί ακόμη και δεν έχω απαντήσεις.

Με το dual boot αν θέλω να φλασαρω άλλο αρχείο στην temasec πχ την κάμερα του HTC θα πρέπει να κάνω patch το συγκεκριμένο αρχείο κάθε φορά?

Αν δεν κάνεις patch τότε θα φλασαρεις πάνω στην κύρια rom.

Τελικά πρέπει να είμαστε πολύ άρρωστοι. :p

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Η αληθεια ειναι οτι και εγω ειχα συτες τς αποριες εχθες το βραδυ και γι αυτο δεν το προχωρησα..αμα βγει update της ρομ πως τ κανεις;

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Σωστά. Απ' ότι βλέπω δε θα μείνει ούτε kb ελεύθερο στη συσκευή.

@Gggggas μας άναψες φωτιές.

Για όποιον ξέρει, στην temasek13 μπορώ να κάνω την sdcard εγγραψιμη χωρίς να την φορμαρω;

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Καλήμερα και χρονιά πολλά σε όλους

Ggggggas θέλω την βοήθεια σου με το multiboot,

Έχω κάνει όλα τα βήματα που πρέπει,έχω δοκιμάσει temesek 13,cm12.1,miui v7,ressurection remix ,καμιά δεν μπαίνει σωστά,η θα βγάλει error στο setup η αν ολοκληρωθεί το setup μένει στο logo και δεν ανοίγει.

Κάνω set kernel στην primary

Ετοιμάζω κανονικά όλα τα αρχεία που θέλω στο ίδιο slot και μετά τα φλασαρω.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος.

Αν έχεις καμιά ιδέα θα με βοηθούσες

Έχω κάνει όλα τα βήματα που πρέπει,έχω δοκιμάσει temesek 13,cm12.1,miui v7,ressurection remix ,καμιά δεν μπαίνει σωστά,η θα βγάλει error στο setup η αν ολοκληρωθεί το setup μένει στο logo και δεν ανοίγει.

Κάτι που έκανα εγώ και ίσως να βοηθησε στην εγκατάσταση ήταν να κάνω wipe στη cache μέσα από το recovery πριν την εγκατάσταση. Επίσης σιγουρεψου ότι επιλέγεις data slot και βάζεις ένα αριθμό πχ 1.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Eρώτησεις...

1. Με το dualboot θα σωθούν όλα τα λειτουργικά ΑΛΛΑ πρέπει να αντιγράψεις και τον φάκελο Multiboot που είναι στην εσωτερική μνήμη (σε περίπτωση που διαγραφείς την εσωτερική μνήμη) καθώς περιέχει όλα τα kernel.

2. Η μπαταρία φαίνεται κανονικά στο status bar, αν όχι πάνε στις status bar ρυθμίσεις και πείραξε εκείνες που λένε για το ρολόι μπας και ξυπνήσει.

Για το spen το πιο λειτουργικό πρόγραμμα είναι αυτό

http://www.emandt.net/Android/SPenCommand/Website/

Αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως το μαμά , ιδίως του Note 5.

Όπως πολύ σωστά σου είπε και ο @aopvet θα πρέπει να κάνεις patch το αρχείο για το data slot που θες κάθε φορά.

1) Λογικά με το nandroid backup θα έχουμε όλο το multiboot στήσιμο αφού οι επιπλέον roms εγκαθίστανται σε φακέλους της κύριας.

2) Δεν έχω ασχοληθεί ακόμη και δεν έχω απαντήσεις.

Αν δεν κάνεις patch τότε θα φλασαρεις πάνω στην κύρια rom.

Τελικά πρέπει να είμαστε πολύ άρρωστοι. :p

Πολύ σωστά , όλα αποθηκεύονται πλην του φακέλου που προ ανέφερα.

Είμαστε άρρωστοι και περήφανοι :D

Ευχαριστώ.

Αν θέλω να φλασάρω κι' άλλη πατάω dataslot 2 σωστά?

Ακριβώς, δημιουργείς θέσεις για λειτουργικά συστήματα.

Σωστά. Απ' ότι βλέπω δε θα μείνει ούτε kb ελεύθερο στη συσκευή.

@Gggggas μας άναψες φωτιές.

Για όποιον ξέρει, στην temasek13 μπορώ να κάνω την sdcard εγγραψιμη χωρίς να την φορμαρω;

Η sdcard δε χρειάζεται φορματ στις τελευταίες εκδόσεις. Έχει φύγει το μήνυμα.

Καταρχάς ελπίζω να έχεις την τελευταία έκδοση του Twrp, δεύτερον όταν κανείς patch τα αρχεία διπλό τσεκαρε πως γράφει hlte τέρμα πάνω στη συσκευή.

Τα βήματα σου είναι σωστά, μπορείς βέβαια να κάνεις μια επανεκκίνηση της συσκευής αν κολλήσει στο boot logo έχοντας κρατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα. Αν πάλι δε βγάλεις άκρη ρωτά στο επίσημο thread για βοήθεια γιατί προσωπικά δεν είχα ποτέ κάποιο σφάλμα.

Εμένα στην αρχική εκκίνηση με ρώτησε αν θέλω να τη χρησιμοποιήσει ως έχει ή να τη φορμαρει για χρήση ως εσωτερική. Επέλεξα την πρώτη επιλογή και τώρα δείχνει συνέχεια το εικονίδιο της κάρτας και δεν έχει δικαιώματα εγγραφής.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Ποια έκδοση του otetv περναμεγια να μην βλεπει οτι ειμαστε ρουτ;

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

1. Με το dualboot θα σωθούν όλα τα λειτουργικά ΑΛΛΑ πρέπει να αντιγράψεις και τον φάκελο Multiboot που είναι στην εσωτερική μνήμη (σε περίπτωση που διαγραφείς την εσωτερική μνήμη) καθώς περιέχει όλα τα kernel.

2. Η μπαταρία φαίνεται κανονικά στο status bar, αν όχι πάνε στις status bar ρυθμίσεις και πείραξε εκείνες που λένε για το ρολόι μπας και ξυπνήσει.

Για το spen το πιο λειτουργικό πρόγραμμα είναι αυτό

http://www.emandt.net/Android/SPenCommand/Website/

Αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως το μαμά , ιδίως του Note 5.

Όπως πολύ σωστά σου είπε και ο @aopvet θα πρέπει να κάνεις patch το αρχείο για το data slot που θες κάθε φορά.

Πολύ σωστά , όλα αποθηκεύονται πλην του φακέλου που προ ανέφερα.

Είμαστε άρρωστοι και περήφανοι :D

Ακριβώς, δημιουργείς θέσεις για λειτουργικά συστήματα.

Καταρχάς ελπίζω να έχεις την τελευταία έκδοση του Twrp, δεύτερον όταν κανείς patch τα αρχεία διπλό τσεκαρε πως γράφει hlte τέρμα πάνω στη συσκευή.

Τα βήματα σου είναι σωστά, μπορείς βέβαια να κάνεις μια επανεκκίνηση της συσκευής αν κολλήσει στο boot logo έχοντας κρατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα. Αν πάλι δε βγάλεις άκρη ρωτά στο επίσημο thread για βοήθεια γιατί προσωπικά δεν είχα ποτέ κάποιο σφάλμα.

Καμια τυχη δυστυχώς. Τα εκανα ολα ξανά και ξανά αλλα τιποτα.τελος παντον σας ευχαριστώ ολους

Ποια έκδοση του otetv περναμεγια να μην βλεπει οτι ειμαστε ρουτ;

Δεν έχω βρει καμία δυστυχώς. Αν βρεις κάτι μη με ξεχάσεις.

Του novago την έχω αλλά για ΟΤΕ δεν δουλεύει καμία

Εμένα στην αρχική εκκίνηση με ρώτησε αν θέλω να τη χρησιμοποιήσει ως έχει ή να τη φορμαρει για χρήση ως εσωτερική. Επέλεξα την πρώτη επιλογή και τώρα δείχνει συνέχεια το εικονίδιο της κάρτας και δεν έχει δικαιώματα εγγραφής.

Περίεργο, εγώ όταν φλασαρα πάνω από την 1.7 νομίζω την 1.9 είχε φύγει.

Καμια τυχη δυστυχώς. Τα εκανα ολα ξανά και ξανά αλλα τιποτα.τελος παντον σας ευχαριστώ ολους

Μην το βάλεις κάτω, ρωτά και στο thread της και δοκίμασε και άλλους τρόπους για τη 2ρη ρομ.

Περίεργο, εγώ όταν φλασαρα πάνω από την 1.7 νομίζω την 1.9 είχε φύγει.

Μην το βάλεις κάτω, ρωτά και στο thread της και δοκίμασε και άλλους τρόπους για τη 2ρη ρομ.

Τελικά το πρόβλημα ηταν οτι ειχα βαλει παλια έκδοση του multi boot.κατεβασα το καινούργιο και ολα καλα.παρεμπιπτόντως αν θελει να βαλει κάποιος την miui υπαρχει ενα fix για μπουταρει.Ευχαριστώ και παλι για την βοήθεια

Τελικά το πρόβλημα ηταν οτι ειχα βαλει παλια έκδοση του multi boot.κατεβασα το καινούργιο και ολα καλα.παρεμπιπτόντως αν θελει να βαλει κάποιος την miui υπαρχει ενα fix για μπουταρει.Ευχαριστώ και παλι για την βοήθεια

Ωραίος , απόλαυσε το τώρα!

ειμαι με temasek και δεν εχω ηχητικη ειδοποιηση στα sms.συμβαινει σε ολους η υπαρχει κατι που δεν εχω κανει σωστα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις