Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ γιατί δεν το βρίσκω; έχω βάλει το messenger στους λογαριασμούς αλλά στις επιλογές του μέσα δεν δείχνει να σε αφήνει να κάνεις συγχρονισμό.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα την ν4 μια χαρά φαίνεται μέχρι τώρα αλλά δυστυχώς έχουν αφαιρέσει το να ρυθμίζεις το τι θες να κάνουν τα κάτω κουμπιά ..
ποσες γραμμες σου δειχνει σημα τηλεφωνου?
[sIGPIC][/sIGPIC]

ποσες γραμμες σου δειχνει σημα τηλεφωνου?

Κανονικά νομίζω δεν έχω παρατηρήσει κάτι τώρα βέβαια εδώ που είμαι δεν έχω καλό σήμα οπότε θα σου απαντήσω αύριο το πρωί με σιγουριά

Ποιος κερνελ είναι καλύτερος για την phronesis v3

Εγώ από τις δοκιμές που έκανα ο καλύτερος σε μπαταρία ήταν ο μαμά που έχει η ρομ

Ξέρει κάποιος γιατί στην Phronesis 4 έχει default την μαύρη status bar και πως μπορω να την κανω διαφανη;

Μέσα από το phronesis rom control -> potato statusbar αλλάζεις τα δύο χρώματα σε διάφανο.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Μια χαρά η phronesis v4. Το μόνο που με πειράζει είναι η αφαίρεση του heads up notifications. Κατά τ άλλα με dirty flash απο v3 δουλεύει άψογα.

Μια χαρά η phronesis v4. Το μόνο που με πειράζει είναι η αφαίρεση του heads up notifications. Κατά τ άλλα με dirty flash απο v3 δουλεύει άψογα.

Υπαρχει η εφαρμογη heads up notifications της siemens

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Εμένα είχε θεματάκια με dirty flash. Για παράδειγμα το παράθυρο του action memo του spen δεν το εμφάνιζε ολόκληρο και δε φαινόταν οι επιλογές για τροποποίηση και αποθήκευση.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Υπαρχει η εφαρμογη heads up notifications της siemens

Ναι την πέρασα την επόμενη ώρα αφού είδα ότι δεν υπήρχε κάπου επιλογή για να το ενεργοποιήσω μέσα από τη rom!

Εμένα είχε θεματάκια με dirty flash. Για παράδειγμα το παράθυρο του action memo του spen δεν το εμφάνιζε ολόκληρο και δε φαινόταν οι επιλογές για τροποποίηση και αποθήκευση.

Μπα εδώ το action memo δουλεύει κανονικά. Και το multi dpi επίσης αν και πίστευα ότι θα βγάζει θεματάκια τελικώς όλα καλά!

Στην phronesis v4 η εφαρμογή του τηλεφώνου και των επαφών είναι ακόμα στα αγγλικά? Υπάρχει κάποιο fix για την

V3 να τα κάνει στα ελληνικά

Μπορει καποιος να πεις λιγα πραγματα για το multi dpi?

Σε τι οφελει?

Μικραίνουν όλα με αποτέλεσμα να χωράνε περισσότερα στοιχεία στην οθόνη.

Στην phronesis v4 η εφαρμογή του τηλεφώνου και των επαφών είναι ακόμα στα αγγλικά? Υπάρχει κάποιο fix για την

V3 να τα κάνει στα ελληνικά

Στην 4 μεταφράστηκε στα ελληνικά. Για την 3 δεν υπάρχει fix για μετατροπή στα ελληνικά εκτός κι αν γίνεται να αντικατασταθεί από αυτή της 4.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όλους σας.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Καλα Χριστούγεννα σε ολους με υγεια!!σημερα εβαλα την v4..δεν εχω βρει κατι προς το παρον αν και μου φαινεται λιγο πιο αργη σε σχεση με την v3

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Χρόνια πολλά με υγεία.

Όντος βαρυτερη από την 3 μου κάνει και μια στο τόσο διακοπή στο system ui αλλά καλή είναι δεν βαριέσαι του χρόνου θα αλλάξω πάλι ρομ.

Μπαταρία πολύ χάλια η παρέδωσε πνεύμα η δική μου μετά από 26 μήνες που την έχω με 8-9 φορτώσεις την εβδομάδα;

Edited by araditsas

Κι εγώ νομίζω ότι είναι λίγο πιο αργή σε σχέση με την 3. Πριν λίγο ανέβηκε η 4.1. Την πέρασα με dirty flash και βλέπουμε.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Είμαι ανάμεσα σε 2 ROMs. Θα γράψω μερικά θέματα που έχω με την καθε μια μηπως κάποιος με βοηθήσει να καταλήξω σε μια μονιμη.

1. Pronesis ROM. Είναι πιο αργή απο την 3 ενώ μου δίνει την εντύπωση πως η μπαταρία τελειώνει αμέσως. Επίσης χάνει πολυ μπαταρία σε idle. Κοιμήθηκα χθες στο 65% και σήμερα ξύπνησα στο 18%. Ολες τις εφαρμογές τις έχω off στο autostart εκτός απο Facebook, Messenger, Battery Widget Reborn, viber και Weather timeline. Τέλος η rom συμπεριφέρεται περίεργα. Παράδειγμα αν ανοίξω αρκετές εφαρμογές δεν κλείνει τις παλιές με αποτέλεσμα μετά απο ένα σημείο το κινητό να σέρνεται αν δεν παω στο recents και το καθαρίσω

2. Temasek 13. Απίστευτα γρήγορη. Μπαταρία μου φαίνεται καλή. Το θέμα είναι το εξης. Οταν μειώνω το dpi απο 480 στα 400 πολλά pop up windows είναι σαν σπασμένα (ενω στην 12.1 δεν ήταν). Επίσης η κάμερα (google camera). Στο πρωτο άνογμα μετά το "setup" κρασάρει και γενικά είναι αρκετά αργή.

ΥΓ. Και στις 2 ρομ είναι μετά απο clean install

Edited by MementoMori

2. Temasek 13. Απίστευτα γρήγορη. Μπαταρία μου φαίνεται καλή. Το θέμα είναι το εξης. Οταν μειώνω το dpi απο 480 στα 400 πολλά pop up windows είναι σαν σπασμένα (ενω στην 12.1 δεν ήταν). Επίσης η κάμερα (google camera). Στο πρωτο άνογμα μετά το "setup" κρασάρει και γενικά είναι αρκετά αργή.

απλά έπρεπε να μείνεις με την temasek 12,1 μέχρι να λυθούν τα θέματα της 13.και για κάμερα να βάλεις της htc που τπάρχει λίγες σελίδες πίσω,
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους.

Παρατήρησα χθες ότι εξαφανίστηκε η μπαταρία γιατί το 59% στην διαχείριση μπαταρίας το ετρωγαν οι υπηρεσίες Google play.πως διορθώνεται;;είμαι με aryamod 8.1

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους.

Παρατήρησα χθες ότι εξαφανίστηκε η μπαταρία γιατί το 59% στην διαχείριση μπαταρίας το ετρωγαν οι υπηρεσίες Google play.πως διορθώνεται;;είμαι με aryamod 8.1

Δοκίμασες να κάνεις reboot και να δεις αν συνεχίζεται;

Δοκίμασες να κάνεις reboot και να δεις αν συνεχίζεται;

Ναι έκανα σήμερα το πρωί ένα reboot.

Θα δούμε πως θα παει

επειδη ειναι γιορτες κ υπαρχει ο extra χρονος ειπα να αλλαξω σε phronesis 4.1 απο aryaMod8.1

μακραν πιο ομορφη η phronesis αλλα πιο αργη νομιζω!

το προβλημα που βρηκα ηταν στην επαναφορα εφαρμογων κ δεδομενων με το titanium.

δεν εκανε επαναφορα σχεδον τα μισα και ετσι τα κατεβασα απο το play store.

ελπιζω να δω 4 ωρες οθονη οπως πριν!

Είμαι ανάμεσα σε 2 ROMs. Θα γράψω μερικά θέματα που έχω με την καθε μια μηπως κάποιος με βοηθήσει να καταλήξω σε μια μονιμη.

1. Pronesis ROM. Είναι πιο αργή απο την 3 ενώ μου δίνει την εντύπωση πως η μπαταρία τελειώνει αμέσως. Επίσης χάνει πολυ μπαταρία σε idle. Κοιμήθηκα χθες στο 65% και σήμερα ξύπνησα στο 18%. Ολες τις εφαρμογές τις έχω off στο autostart εκτός απο Facebook, Messenger, Battery Widget Reborn, viber και Weather timeline. Τέλος η rom συμπεριφέρεται περίεργα. Παράδειγμα αν ανοίξω αρκετές εφαρμογές δεν κλείνει τις παλιές με αποτέλεσμα μετά απο ένα σημείο το κινητό να σέρνεται αν δεν παω στο recents και το καθαρίσω

Χαιρετώ,

Προσωπικά προτιμώ την DarkAu rom τώρα έχω την τελευταία 9.6 με κανένα απολύτως πρόβλημα.

Όσο αφορά την Cm13 του Temasek δεν έχω κάποιο πρόβλημα από αυτά που ανέφερες και είμαι επίσης σε 400 dpi.

Τις χρησιμοποιώ παράλληλα μέσω dual boot όπου με ένα κλικ επιλέγεις σε ποια θες να πας με μια απλή επανεκκίνηση.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3091764

Μια παρατήρηση για την ν4.1

Όπως και στην 4 η μπαταρία πέφτει σχετικά γρήγορα αλλά είναι εντυπωσιακός ο ρυθμός που φορτώνει το κινητό σε 25-30 λεπτά παίρνει και 70% έτσι είναι και σε εσάς ή μπαταρία μου παραδίδει πνεύμα;

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις