kouros17 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Και με idle 6.5.5 παλι Τα ιδια με την καμερα.Δεν ξερω τη μπορεί να φταίει. Ποιά ρομ έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregbala Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ποιά ρομ έχεις? Dark-au 3.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Dark-au 3.5 Γενικά οι 5.1 port rom έχουν κάποια θεματάκια με την κάμερα, αν και η Dark-au υποτίθεται ότι τα είχε λύσει. Πιο κατάλληλος όμως να σου απαντήσει είναι ο Gggggas που έχει την ίδια ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Γενικά οι 5.1 port rom έχουν κάποια θεματάκια με την κάμερα, αν και η Dark-au υποτίθεται ότι τα είχε λύσει. Πιο κατάλληλος όμως να σου απαντήσει είναι ο Gggggas που έχει την ίδια ρομ. Το περίεργο είναι πως ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα με την κάμερα.. Ίσως να δοκιμάσεις να ξανα περάσεις τη ρομ από την αρχή. Δοκίμασε και τον μαμά dark kernel 1.5 πριν να περάσεις τον τελευταίο 6.6.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregbala Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Το περίεργο είναι πως ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα με την κάμερα.. Ίσως να δοκιμάσεις να ξανα περάσεις τη ρομ από την αρχή. Δοκίμασε και τον μαμά dark kernel 1.5 πριν να περάσεις τον τελευταίο 6.6.1. Καλημερα Απο οτι ειδα η dark-au εβγαλε μια καινούργια v6 final.Δεν εχει βαλει ακομα link.θα περιμενω να δω μπας και μπορεσω να κατεβασω τιποτα αλλιώς την κανω εγκατάσταση ξανα απο την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregbala Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλημερα Απο οτι ειδα η dark-au εβγαλε μια καινούργια v6 final.Δεν εχει βαλει ακομα link.θα περιμενω να δω μπας και μπορεσω να κατεβασω τιποτα αλλιώς την κανω εγκατάσταση ξανα απο την αρχή http://samsungviet.vn/xfa-interstitial/redirect?url=https%3A%2F%2Fmega.nz%2F%23%21YhZRDIxJ%211DN2ANnF3F8YAmLAUgodT26j4Dj0QwaM8shjC6ErETc Να και η v6 final, δυστυχώς καμία τύχη με την κάμερα. Ξανα γυρνάω σε s6 port aurora.αν την βάλει κάποιος περιμένω εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Σήμερα λογικα θα ανεβει το uldate απο phronesis Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 H Phrorensis έχει κάποιο σημαντικό bug? Με την κάμερα πώς τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 H Phrorensis έχει κάποιο σημαντικό bug? Με την κάμερα πώς τα πάει; Κανενα απολυτως..μολις ανεβηκε η v3..καλο φλασαρισμα Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Κανενα απολυτως..μολις ανεβηκε η v3..καλο φλασαρισμαΜε dirty εγκατάσταση κανένα πρόβλημα. Η ρομ φαίνεται πιο ομαλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Μόλις πριν 3 μέρες πέρασα την V2 ρε γμτ... :( Και δεν είμαι γενικά των dirty λύσεων, ποιος στήνει πάλι από την αρχή το κινητό; Αλήθεια, όταν πέρασα την Phronesis, ξέρει κανείς γιατί δεν μου πέρασε αυτόματα όσες Play Store apps είχα εγκατεστημένες; Υπάρχει περίπτωση μέσω Samsung Account ή κάπως αλλιώς (δεν έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο Titanium Backup) να ξαναπεραστούν οι apps (έστω οι περισσότερες) από μόνες τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Έβαλα κι εγώ την v3 με dirty installation. Ο τρόπος αυτός προτείνεται από τους devs σε αντίθεση με την εγκατάσταση της v2 όπου η καθαρή εγκατάσταση ήταν μονόδρομος. Στο aroma installer υπάρχει επιλογή για dirty installation που κάνει wipe το system και την cache. Εγώ τα έκανα και από μόνος μου μέσα από το recovery πριν τρέξω το aroma. Μετά το φλασαρισμα και την επανεκκίνηση έγινε η βελτιστοποιηση των εφαρμογών και το τηλέφωνο είναι έτοιμο και στημένο όπως πριν. Αν παρατηρήσω κάτι θα σας ενημερώσω. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εχω ενα θεμα με την v3 οι εφαρμογες εχουν τοποθετηθει με αλφαβητικη σειρα το ιδιο και οι φακελοι και νομιζω οτι δεν μπορεις να τις βαλεις οπως θελεις.Αν κανω λαθος ή υπαρχει τροπος διορθωστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Έβαλα κι εγώ την v3 με dirty installation. Ο τρόπος αυτός προτείνεται από τους devs σε αντίθεση με την εγκατάσταση της v2 όπου η καθαρή εγκατάσταση ήταν μονόδρομος. Στο aroma installer υπάρχει επιλογή για dirty installation που κάνει wipe το system και την cache. Εγώ τα έκανα και από μόνος μου μέσα από το recovery πριν τρέξω το aroma. Μετά το φλασαρισμα και την επανεκκίνηση έγινε η βελτιστοποιηση των εφαρμογών και το τηλέφωνο είναι έτοιμο και στημένο όπως πριν. Αν παρατηρήσω κάτι θα σας ενημερώσω.Τώρα που έφτιαξε το πρόβλημα με το ασθενές σήμα η μπαταρία έστρωσε όπως με τις 5.0. Νομίζω ότι μιλάμε για την μητέρα όλων των ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Μόλις πριν 3 μέρες πέρασα την V2 ρε γμτ... :( Και δεν είμαι γενικά των dirty λύσεων, ποιος στήνει πάλι από την αρχή το κινητό; Αλήθεια, όταν πέρασα την Phronesis, ξέρει κανείς γιατί δεν μου πέρασε αυτόματα όσες Play Store apps είχα εγκατεστημένες; Υπάρχει περίπτωση μέσω Samsung Account ή κάπως αλλιώς (δεν έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο Titanium Backup) να ξαναπεραστούν οι apps (έστω οι περισσότερες) από μόνες τους; Πήγαινε στο play store "οι εφαρμογές μου" να κάνει αυτόματη ενημέρωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Μπα, δεν ήταν αυτό νομίζω, το διάβαζα και σαν σχόλιο/παράπονο στο τόπικ της ROM στο XDA, έχει να κάνει με το ότι δεν είναι by default ενεργοποιημένα από την αρχή τα Google Services, και δεν το κάνει, ούτε στην εγκατάσταση, ούτε μετά αυτόματα. οκ, ήταν ευκαιρία να κάνω κι ένα μίνι-ξεκαθάρισμα μιας και είχα μαζέψει αρκετή σαβούρα, είχα εκτυπώσει λίστα με το ListMyApps και πέρασα -για αρχή έστω- αυτές που χρησιμοποιώ περισσότερο. Αλλά τώρα δεύτερη φορά τόσο σύντομα δεν λέει.. Είναι βασικά περισσότερο ψυχολογικό πιστεύω αυτό με το dirty vs clean installation. Αν κάνω dirty, ακόμα και με μικροbugs που εμφανίζονται μια στο τόσο θα σκέφτομαι πάντα ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ έχουν να κάνουν με το ότι δεν έκανα clean, θα με τρώει συνέχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Με dirty εγκατάσταση κανένα πρόβλημα. Η ρομ φαίνεται πιο ομαλή. Ηθελα να την βαλω οταν θα γυρνουσα απ εξω αλλα δεν ειχα το κουραγιο..dirty θα την βαλω και εγω..λεω να αλλαξω καμερα..ποια προτεινετε; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Ηθελα να την βαλω οταν θα γυρνουσα απ εξω αλλα δεν ειχα το κουραγιο..dirty θα την βαλω και εγω..λεω να αλλαξω καμερα..ποια προτεινετε; Την έβαλα κι εγώ με dirty. H Rom είναι άψογη κανένα θέμα έως τώρα. Εγώ πήγα από κάμερα του note 3 σε s6 και επιτέλους δουλεύουν τα πάντα. Edit. Μετά απο διάφορα τεστ με την s6 camera μπορώ να πω ότι στο auto οι φωτογραφίες είναι πολύ ικανοποιητικές αλλά τα διάφορα mods όπως η hdr πχ δείχνει ότι δεν δουλεύει Και ότι απλα βγάζει τις ίδιες φωτογραφίες με τo auto mode Edited November 29, 2015 by guskok21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Την έβαλα κι εγώ με dirty. H Rom είναι άψογη κανένα θέμα έως τώρα. Εγώ πήγα από κάμερα του note 3 σε s6 και επιτέλους δουλεύουν τα πάντα. Edit. Μετά απο διάφορα τεστ με την s6 camera μπορώ να πω ότι στο auto οι φωτογραφίες είναι πολύ ικανοποιητικές αλλά τα διάφορα mods όπως η hdr πχ δείχνει ότι δεν δουλεύει Και ότι απλα βγάζει τις ίδιες φωτογραφίες με τo auto mode Την εβαλα και εγω το απογευμα μσ την καμερα του s6..ολα δουλευουν τελεια ως τωρα..αλλαξα και αυτο με την αλφαβιτικη σειρα που ειχε και ειναι κομπλε Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Την εβαλα και εγω το απογευμα μσ την καμερα του s6..ολα δουλευουν τελεια ως τωρα..αλλαξα και αυτο με την αλφαβιτικη σειρα που ειχε και ειναι κομπλε Πώς το έφτιαξες αυτό με την αλφαβητική σειρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Πώς το έφτιαξες αυτό με την αλφαβητική σειρά Στο αρχείο system - csc - feature.xml κάνε την αλλαγή που φαίνεται στην συνημμένη εικόνα. https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/29/0f9d65792da2ba90f3f9ec85978ba098.jpg Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Πώς το έφτιαξες αυτό με την αλφαβητική σειρά Έβαλα και γω phronesis κει με βλέπω να μένω εδώ. Πραγματικά είναι πολύ γρήγορη (ερχόμενος από arya 8). Και γω δε μπορώ να βρω τρόπο για την αλφαβητική σειρά στις εφαρμογές... Επίσης (ξανά)αναφέρω κάτι πολύ χρήσιμο για μένα: Στο notification panel έχουμε 5 widget (+5 αν τραβήξεις αριστερά το tongle widget)... Αν σε αυτά πατήσουμε παρατεταμένα πάνω, μας "πάει" στο αντίστοιχο μενού των ρυθμίσεων. Δηλαδή αν πατήσεις παρατεταμένα στο widget bluetooth αντί να στο ενεργοποιήσει σε πάει στο μενού ρυθμίσεων του Bluetooth. Η 5.0 είχε την επιλογή ανάπτυξης όλων των widget. Εδώ δείχνει να μην την έχει, αλλά για να δεις όλα τα widget πρέπει να "πατήσεις" επεξεργασία. Όσο είσαι στην "επεξεργασία" μπορείς να αλλάξεις θέσεις των widgets αλλά δε λειτουργούν ως shortcut για να σε οδηγήσουν στο αντίστοιχο μενού ρυθμίσεων. Κάνω κάτι λάθος ή είναι έτσι η 5.1? Έχει βρει κανείς λύση? Επίσης το speed indicator που δείχνει την ταχύτητα για το data μετράει σε k/s. Μπορούμε να το ρυθμίσουμε σε Mb/s? Ευχαριστώ. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Πώς το έφτιαξες αυτό με την αλφαβητική σειρά Κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Αν μπορείς πόσταρε τον τρόπο. (ΟΚ, δεν πρόλαβα, το έκανα με την αλλαγη του Feature). Το μόνο που με "χαλάει" τώρα είναι ότι δεν έχει Ελληνικά στην πλαινή μπάρα των επαφών. Έχει βρεί τρόπο κανείς για αλλαγή της? Edited November 30, 2015 by artakigeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) πολύ καλή ρομ . Πραγματιστικά για 2 χρόνων κινητό πετάει. Edited November 30, 2015 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airstam Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 καλησπεριζω το φορουμ.νεος κατοχος του note 3.αρκετα ικανοποιημενος.μπορειτε να μου πειτε πως να το ρουταρω?ειμαι σε android 5.0.ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts