Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλιστα ,το πέρασα και εγώ το alarma μόλις και αύριο θα το δω πως δουλεύει.

αμα θες να σου στειλω το fix αλλα ειναι πολυ μπλεγμενο το πραγμα..οτι επιλογη του βαζεις ειτε 4g ειτε 3g ειτε 2g αυτη κραταει και αυτη σου εχει..αν κανεις επανεκκινηση το κινητο πρεπει να πας και να επιλεξεις τι θελεις γιατι δεν βρισκει σημα..η 2η εκδοση εχει αρκετα θεματακια

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά γιατί δε δοκιμάζετε τη ρομ απο samsungviet;

Η Phronesis πάντα έχει θεματάκια ενώ η Dark Au λειτουργεί άψογα. Εμένα που ποτέ δεν με ικανοποιούσαν οι ρομς απο Note 5 port με αυτήν είμαι πολύ ικανοποιημένος και δε βλέπω να την αλλάζω μέχρι να βγεί η AryaMod v8.

http://samsungviet.vn/threads/rom_5-1-1-dark-au-note-5-v3-5-stable-faster-13-11-2015.8343/

Πιστέψτε με είναι φοβερή δέχεται και Layers, σας το λέω εγώ που πάνω απο 12 ώρες δεν άντεξα καμία Note 5 port :lol:

Η Phronesis πάντα έχει θεματάκια ενώ η Dark Au λειτουργεί άψογα. Εμένα που ποτέ δεν με ικανοποιούσαν οι ρομς απο Note 5 port με αυτήν είμαι πολύ ικανοποιημένος και δε βλέπω να την αλλάζω μέχρι να βγεί η AryaMod v8.

http://samsungviet.vn/threads/rom_5-1-1-dark-au-note-5-v3-5-stable-faster-13-11-2015.8343/

Πιστέψτε με είναι φοβερή δέχεται και Layers, σας το λέω εγώ που πάνω απο 12 ώρες δεν άντεξα καμία Note 5 port :lol:

εχω φλασαρει την remix και ειμαι απολυτα ετυχαριστημενος απο σημα τηλεφωνου,παραμετροποιηση και πανω απο 47000 antutu.μονο η καμερα δεν μου αρεσει γιατι εχει ελαχιστες ρυθμισεις.

λες να δοκιμασω την Dark Au? απο σημα πως τα παει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για να αποφασίσουμε αν είναι να την βάλουμε να την δοκιμάσουμε?

εχω φλασαρει την remix και ειμαι απολυτα ετυχαριστημενος απο σημα τηλεφωνου,παραμετροποιηση και πανω απο 47000 antutu.μονο η καμερα δεν μου αρεσει γιατι εχει ελαχιστες ρυθμισεις.

λες να δοκιμασω την Dark Au? απο σημα πως τα παει?

Έχω κατεβάσει την snap camera και λύθηκε κ αυτό το θέμα. Οτι και να βάλω στην remix επιστρέφω.

Απλά έχω την εξής απορία: έχεις και εσύ αυτήν την έκδοση ? Σε έμενα αυτή έδωσε για νεότερη.

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/15/ffff0fde7b7d62ccaf1a3fb5a20a253a.jpg

Edited by jrgr

Και ποιον κερνελ έχεις βάλει σε αυτήν δώσε κάποιο link

Και πως παει απο μπαταρια και απο ταχυτητα

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Τώρα έχει γίνει χαμός στο xda με αυτό που είπα εγώ από τη πρώτη στιγμή.

Λόγο του ότι τα αγγλικά μου είναι πολύ χάλια αν βρεθεί καμία λύση ας την βάλει κάποιος εδώ.

Αποστολή τι πρόβλημα σου παρουσιάζει ακριβώς γιατί εγώ δεν έχω κάτι αντίστοιχο. Όμως όπως ανέφερα σε προηγούμενη ανάρτηση έκανα update χωρίς κανένα καθαρισμό. Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν άλλαξε το CSC παρότι στο aroma διάλεξα EUR. Ίσως να έχει σχέση με αυτό ή με το modem που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή. Παραθέτω 2 εικόνες με τα δικά μου μήπως και σε βοηθήσουν.

Screenshot_2015-11-16-12-51-49

Screenshot_2015-11-16-12-51-34

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

αμα θες να σου στειλω το fix αλλα ειναι πολυ μπλεγμενο το πραγμα..οτι επιλογη του βαζεις ειτε 4g ειτε 3g ειτε 2g αυτη κραταει και αυτη σου εχει..αν κανεις επανεκκινηση το κινητο πρεπει να πας και να επιλεξεις τι θελεις γιατι δεν βρισκει σημα..η 2η εκδοση εχει αρκετα θεματακια

Αν μπορείς στείλετε να δοκιμάσω μέχρι να φλασαρουμε κάποια άλλη.

Αν χωράει στείλετε στο gmail μου.

araditsas7@gmail.com

Ευχαριστώ

Αποστολή τι πρόβλημα σου παρουσιάζει ακριβώς γιατί εγώ δεν έχω κάτι αντίστοιχο. Όμως όπως ανέφερα σε προηγούμενη ανάρτηση έκανα update χωρίς κανένα καθαρισμό. Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν άλλαξε το CSC παρότι στο aroma διάλεξα EUR. Ίσως να έχει σχέση με αυτό ή με το modem που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή. Παραθέτω 2 εικόνες με τα δικά μου μήπως και σε βοηθήσουν.

Screenshot_2015-11-16-12-51-49

Screenshot_2015-11-16-12-51-34

το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει η επιλογη lte οπως στην v1 και οταν επιλέγουμε lte-3g-2g δεν υπάρχει σήμα lte.Επίσης οταν επιλεγω 3g-2g δεν το κρατάει και αλλαζει απο μονο του σε lte-3g-2g και παλι χωρις lte.εγω γυρισα v1 και ησυχασα.

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει η επιλογη lte οπως στην v1 και οταν επιλέγουμε lte-3g-2g δεν υπάρχει σήμα lte.Επίσης οταν επιλεγω 3g-2g δεν το κρατάει και αλλαζει απο μονο του σε lte-3g-2g και παλι χωρις lte.εγω γυρισα v1 και ησυχασα.

Εμένα έχει τις επιλογές που βλέπεις στην εικόνα

Screenshot_2015-11-16-13-38-13.png

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Εμένα έχει τις επιλογές που βλέπεις στην εικόνα

Screenshot_2015-11-16-13-38-13.png

εσυ εκανες Update ή full wipe(wipe1);;οταν επιλεγεις gsm/wcdma το κραταει ή γυρναει στην επιλογη lte-3g-2g;

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

εσυ εκανες Update ή full wipe(wipe1);;οταν επιλεγεις gsm/wcdma το κραταει ή γυρναει στην επιλογη lte-3g-2g;

Έκανα update χωρίς καθαρισμούς. Δεν κρατάει το gsm/wcdma.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Νέα AryaMod_V8.0 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-aryamod-v1-tw-lollipop-t2990920

Όποιος την δοκιμάσει ας πει εντυπώσεις

Έκανα update χωρίς καθαρισμούς. Δεν κρατάει το gsm/wcdma.

Αυτο το προβλημα εχουμε και εμεις..με update σου βγαζει το lte..θα ανεβασει το fix σημερα

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Έχω κατεβάσει την snap camera και λύθηκε κ αυτό το θέμα. Οτι και να βάλω στην remix επιστρέφω.

Απλά έχω την εξής απορία: έχεις και εσύ αυτήν την έκδοση ? Σε έμενα αυτή έδωσε για νεότερη.

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/15/ffff0fde7b7d62ccaf1a3fb5a20a253a.jpg

Ακριβώς την ίδια έχω και εγώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο σήμα όλα μια χαρά στην Dark Au και χρησιμοποιώ τον μαμά κερνελ. Σήμερα θα δοκιμάσω μπαταρία που μέχρι στιγμής δίχνει πολύ καλή.

Το θέμα είναι πως η ρομ δεν έχει κολλήματα και προβλήματα όπως τα άλλα Note 5 ports που ποτέ δεν με ικανοποιούσαν γιατί πάντα είχα θέματα με προγράμματα που χρησιμοποιώ και φυσικά τα γνωστά bugs με κάμερα, σήμα κτλ.

Note 3 κάμερα έχει εδω και πραγματικά λειτουργεί πολυ καλά και είναι συμβατή με τα πάντα αν εξαιρέσεις τα layers που τελικά δε δουλεύουν όλα όπως γίνεται στην κορυφαία για εμένα ρομ για το κινητό μας AryaMod (λειτουργείς και παραμετροποίηση) που είναι συμβατή με τα πάντα και έχει έναν απίστευτο dev που δε σταματάει να προσθέτει λειτουργείες!

Επίσης έβαλα την debloated v3.5 έκδοση των 890mb :)

Για όσους έχουν την RR , απο μπαταρία πάει καλά με τον κερνελ της;

Μου εστειλε update με καινουρια ρομ ο dev τς phronesis και σημερα αυριο θα την ανεβασει επισημα..διορθωθηκε αυτο με το σημα επιτελους..

Edit: και το ξυπνητηρι εφτιαξε να χτυπαει στην δονηση

Edited by arxontas2323

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Έβαλα και εγώ την Dark Au ν 3.5 full και όλα πάνε μια χαρά

Το μόνο που διαπίστωσα είναι στις έξτρα ρυθμίσεις η γλώσσα είναι κου κου ρουκου αλλά έβγαλα άκρη και δεν έχει θέμα με το σήμα ούτε με το ξυπνητήρι και η μπαταρία του με τον στοκ κερνελ τα πάει πολύ καλά αν και πιστεύω ότι με τον idle θα είναι ακόμα καλύτερα όπως και στην phronesis v1

Έβαλα και εγώ την Dark Au ν 3.5 full και όλα πάνε μια χαρά

Το μόνο που διαπίστωσα είναι στις έξτρα ρυθμίσεις η γλώσσα είναι κου κου ρουκου αλλά έβγαλα άκρη και δεν έχει θέμα με το σήμα ούτε με το ξυπνητήρι και η μπαταρία του με τον στοκ κερνελ τα πάει πολύ καλά αν και πιστεύω ότι με τον idle θα είναι ακόμα καλύτερα όπως και στην phronesis v1

Ζήτησα να το φτιάξει

http://samsungviet.vn/threads/rom_5-1-1-dark-au-note-5-v3-5-stable-faster-13-11-2015.8343/page-314

6266 ποστ

Μου εστειλε update με καινουρια ρομ ο dev τς phronesis και σημερα αυριο θα την ανεβασει επισημα..διορθωθηκε αυτο με το σημα επιτελους..

Edit: και το ξυπνητηρι εφτιαξε να χτυπαει στην δονηση

Εγώ έβαλα αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63863633&postcount=1509 και το lte επανήλθε.

Το πέρασα το fix για αγγλικά στο advance settings και τώρα δεν έχει κανένα θέμα παντός είναι σταθερή χωρίς το παραμικρό προς το παρόν η καλύτερη note 5 port rom που έχω βάλει λες και είναι μαμά το κινητό

Χθες πάτησα κατα λαθος το calibration battery από το rom control ενωρίτερα ήταν στο 32% και φορτίζε.σήμερα το ξαναπατήσω πάλι στο 100% και μέσα σε 20 λεπτά έχει πάει στο 82%.πως το σώζουμε? ?

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Τελικά επειδή βλέπω ότι η 2 έχει θεματακια παραμένω στην v1 me idle kernel κ χωρίς προβλήματα. Με πολύ καλή μπαταρία κ σταθερή.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις