agriniopk Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Την έβαλα μια χαρά δείχνει θα δείξει βέβαια η συνέχεια. Καμία σπουδαία εμφανή διαφορά κάτι ψιλά στην εμφάνιση με το cyan ios . Πως την περνάω χωρίς να χρειαστεί να στήσω από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Πως την περνάω χωρίς να χρειαστεί να στήσω από την αρχή? Τ γραφουν ρητα για να λειτουργησει σωστα θελει full wipe μεσα στο recovery αλλα και μεσα στο aroma.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Πως την περνάω χωρίς να χρειαστεί να στήσω από την αρχή?Μέσα στο άρωμα έχει επιλογή update ,μην κάνεις wipe. Αν δεις ότι δεν κάνει boot σε δέκα λεπτά ,βαλτην με full wipe. Είχα κάνει πρώτα full wipe και μετά είδα την επιλογή update οπότε δοκίμασε και πες μας. Η ρομ είναι πάρα πολύ γρήγορη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Μέσα στο άρωμα έχει επιλογή update ,μην κάνεις wipe. Αν δεις ότι δεν κάνει boot σε δέκα λεπτά ,βαλτην με full wipe. Είχα κάνει πρώτα full wipe και μετά είδα την επιλογή update οπότε δοκίμασε και πες μας. Η ρομ είναι πάρα πολύ γρήγορη . Μενιο ν ασχοληθω το βραδυ και να την βαλω;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Μενιο ν ασχοληθω το βραδυ και να την βαλω;;;Το ρωτάς? Σίγουρα θα δεις διαφορά από την V1. Μόνο που έφτιαξε το σήμα φτάνει. Σίγουρα θα δεις και καλύτερη μπαταρία, με το που θα την βάλεις θα το καταλάβεις. Από ταχύτητα ένα κλικ πάνω. Κερνελ προς τον παρόν άφησα τον dark . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το ρωτάς? Σίγουρα θα δεις διαφορά από την V1. Μόνο που έφτιαξε το σήμα φτάνει. Σίγουρα θα δεις και καλύτερη μπαταρία, με το που θα την βάλεις θα το καταλάβεις. Από ταχύτητα ένα κλικ πάνω. Κερνελ προς τον παρόν άφησα τον dark . Αυτο θα κανω και αυτη την φορά θα βαλω αλλο mail application γιατι ο συγχρονισμός τκυ μειλ μου ρουφουσε μπαταρια..εχεις να προτεινεις καποιον;εσυ ποιον χρησιμοποιεις; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Την έχω κατεβάσει και είμαι έτοιμος για φλασαρισμα...ή να περιμένουμε λίγο να δούμε τι λένε όσοι την έχουν βάλει πρώτα???έχω την 1 προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Την έχω κατεβάσει και είμαι έτοιμος για φλασαρισμα...ή να περιμένουμε λίγο να δούμε τι λένε όσοι την έχουν βάλει πρώτα???έχω την 1 προς το παρόν Πάρε ένα nandroid backup της rom που έχεις τώρα από recovery, δοκίμασε την καινούρια και αν κάτι δεν σου αρέσει η δεν λειτουργεί σωστά, μπορείς να επιστρέψεις εύκολα πίσω κάνοντας restore το backup που δημιούργησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Την έχω κατεβάσει και είμαι έτοιμος για φλασαρισμα...ή να περιμένουμε λίγο να δούμε τι λένε όσοι την έχουν βάλει πρώτα???έχω την 1 προς το παρόνΠάρε backup όπως λέει ο couros και βαλτην από πάνω, από το άρωμα διάλεξε μόνο update, μην κάνεις κανένα wipe, το δοκίμασα δεν χάνεις τίποτα. Η ρομ δεν έχει κανένα θέμα. Αποστόλη τη πειραξες πάλι ρε φίλε και σου αλλάζει μπάντες μόνο του χα χα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Πάρε backup όπως λέει ο couros και βαλτην από πάνω, από το άρωμα διάλεξε μόνο update, μην κάνεις κανένα wipe, το δοκίμασα δεν χάνεις τίποτα. Η ρομ δεν έχει κανένα θέμα. Αποστόλη τη πειραξες πάλι ρε φίλε και σου αλλάζει μπάντες μόνο του χα χα. Λιγο πριν περασω την ρομ εχθες μπηκα και διαβασα και ειδα οτι πολλοι εχουν θεμα με το σημα και δεν την περασσ..εσυ μενιο τιποτα δεν βρηκες; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Λιγο πριν περασω την ρομ εχθες μπηκα και διαβασα και ειδα οτι πολλοι εχουν θεμα με το σημα και δεν την περασσ..εσυ μενιο τιποτα δεν βρηκες;Το έγραψα πιο πίσω ότι το σήμα σε εμένα βελτιώθηκε, μόνο ο Αποστόλης έγραψε ότι το βάζει 2g και από μόνο του μετά από λίγο πάει 2g 3g lte. Εγώ το έβαλα για δοκιμή εδώ και μια ώρα και δεν έχω θέμα. Χα χα κάτι πείραξε πάλι ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) Το έγραψα πιο πίσω ότι το σήμα σε εμένα βελτιώθηκε, μόνο ο Αποστόλης έγραψε ότι το βάζει 2g και από μόνο του μετά από λίγο πάει 2g 3g lte. Εγώ το έβαλα για δοκιμή εδώ και μια ώρα και δεν έχω θέμα. Χα χα κάτι πείραξε πάλι ο φίλος. Χαχαχαχ δεν έχω πειράξει τίποτα . Αλλά άκου τι γίνεται στην κρεβατοκαμαρα δεν έχω καλό σήμα και πολλές φορές καθόλου. Όταν λοιπών βάζω 2g και το κινητό χάσει τελείως το σήμα του όταν το ξαναβρίσκει το γυρνάει σε lte 2g 3g. Όλα αυτά έγιναν εχθές σήμερα από το πρωί έχει μείνει στο 2g και όλα καλά για να δούμε. Πάντως η ρομ είναι καταπληκτική και δεν θα με πείραζε καθόλου και να είχε μπαγκ. Έβαλα την κάμερα του νοτε4 και το μετάνιωσα γιατί δεν δουλεύουν όλα όπως πρέπει ,αν δεν βαρεθώ που βαριέμαι δλδ θα βάλω του νοτε3 που είναι μια χαρά. Μπας και θυμάται κανείς που βρίσκω από το .zip την κάμερα να την κάνω αντικατάσταση και να αλλάξω δικαιώματα για να μην χρειαστεί να φλασαρω πάλι; Λογικά θα πρέπει να αλλάξω και την γκαλερί ε; σήμερα θα το κάνω δοκιμή έχω να το κάνω πάνω από 2 χρόνια και δεν θυμάμαι Edited November 15, 2015 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Χαχαχαχ δεν έχω πειράξει τίποτα . Αλλά άκου τι γίνεται στην κρεβατοκαμαρα δεν έχω καλό σήμα και πολλές φορές καθόλου. Όταν λοιπών βάζω 2g και το κινητό χάσει τελείως το σήμα του όταν το ξαναβρίσκει το γυρνάει σε lte 2g 3g. Όλα αυτά έγιναν εχθές σήμερα από το πρωί έχει μείνει στο 2g και όλα καλά για να δούμε. Πάντως η ρομ είναι καταπληκτική και δεν θα με πείραζε καθόλου και να είχε μπαγκ. Έβαλα την κάμερα του νοτε4 και το μετάνιωσα γιατί δεν δουλεύουν όλα όπως πρέπει ,αν δεν βαρεθώ που βαριέμαι δλδ θα βάλω του νοτε3 που είναι μια χαρά. Μπας και θυμάται κανείς που βρίσκω από το .zip την κάμερα να την κάνω αντικατάσταση και να αλλάξω δικαιώματα για να μην χρειαστεί να φλασαρω πάλι; Λογικά θα πρέπει να αλλάξω και την γκαλερί ε; σήμερα θα το κάνω δοκιμή έχω να το κάνω πάνω από 2 χρόνια και δεν θυμάμαιΕίναι απλά τα πράγματα, όπως είσαι χωρίς να κάνεις κανένα wipe βάζεις την ρομ από πάνω και διαλέγεις από το άρωμα μόνο το update . Διάλεξε s6 ή n3 κάμερα και είσαι έτοιμος δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) Είναι απλά τα πράγματα, όπως είσαι χωρίς να κάνεις κανένα wipe βάζεις την ρομ από πάνω και διαλέγεις από το άρωμα μόνο το update . Διάλεξε s6 ή n3 κάμερα και είσαι έτοιμος δεν χάνεις τίποτα. Note 3 εβαλα για σιγουρια..s6 λειτουργει ή εχει προβλημα; Edit 4g δεν πιανει..και οταν παω να το αλλαξω δεν αλλαζει.. Edited November 15, 2015 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Πω πω έτοιμος φίλε με το update δεν αλλάζει τίποτα μόνο ότι του βάλεις εσύ μέχρι τώρα και γουαιπ να μην έκανες ξαναπερναγε όλες τις εφαρμογές τις ρομ και έπρεπε μετά να ξανά παγώσεις ότι θες με Τιτάνιουμ τώρα φλασαρω απντειτ και έτοιμο σε 2 λεπτά. Τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Την πέρασα κι εγώ το πρωί με dirty flash (σκέτο update) και μέχρι τώρα δεν είδα κάτι να μη λειτουργεί σωστά. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Πω πω έτοιμος φίλε με το update δεν αλλάζει τίποτα μόνο ότι του βάλεις εσύ μέχρι τώρα και γουαιπ να μην έκανες ξαναπερναγε όλες τις εφαρμογές τις ρομ και έπρεπε μετά να ξανά παγώσεις ότι θες με Τιτάνιουμ τώρα φλασαρω απντειτ και έτοιμο σε 2 λεπτά. Τέλειο. βρηκες λυση;υστερα απο μηνυματα που μιλησαμε με μενιο και λυση τελικα δεν βρηκα γιατι το lte ηρθε για λιγο και μετα παπαλα επιστρεφω στην v1.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Άψογη μέχρι τώρα η rom εκτός από ένα Major πρόβλημα. Που είναι ρε παίδες το sync με το Facebook; Δεν κάνει sync ούτε στα contacts αλλά το κυριότερο δεν κάνει sync ούτε στοβcalendar. Πως θα δω γενέθλια events κτλ. Ξέρει κάποιος αν μπορεί να γίνει έστω με 3rd app γιατί μου είναι απαραιτητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Έβαλα και εγώ phronesis v2 με clean install και εδώ ένα θεματάκι. Όταν ανοίγω την συσκευή δεν βρίσκει σήμα με τίποτα. Ξεκολλάει μόνο μόλις το βάλω σε flight mode και μετά το ξαναβαλω σε κανονική λειτουργία. Καμία ιδέα κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Έβαλα και εγώ phronesis v2 με clean install και εδώ ένα θεματάκι. Όταν ανοίγω την συσκευή δεν βρίσκει σήμα με τίποτα. Ξεκολλάει μόνο μόλις το βάλω σε flight mode και μετά το ξαναβαλω σε κανονική λειτουργία. Καμία ιδέα κάνεις;https://www.dropbox.com/s/lsv7bacmcdkqumu/Screenshot_2015-11-15-21-35-11.jpg?dl=0 Κάντο μια ενεργό και μετά άστο ανενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) https://www.dropbox.com/s/lsv7bacmcdkqumu/Screenshot_2015-11-15-21-35-11.jpg?dl=0 Κάντο μια ενεργό και μετά άστο ανενεργό. Μόλις το έκανα χάθηκε το σήμα. Μετά από κάνα λεπτό το απενεργοποίησα. Έκανα reboot Και τώρα δουλεύει. Σ ευχαριστώ Μένιο. Edit: πάλι έχασε το σήμα Και δεν επανήλθε ποτέ παρά μόνο με flight mode και ενεργοποίηση. Να φλασαρω το τελευταίο radio και boitloader που έχουν στο νήμα ή δεν έχει σχέση; Edited November 15, 2015 by guskok21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Μόλις το έκανα χάθηκε το σήμα. Μετά από κάνα λεπτό το απενεργοποίησα. Έκανα reboot Και τώρα δουλεύει. Σ ευχαριστώ Μένιο. Edit: πάλι έχασε το σήμα Και δεν επανήλθε ποτέ παρά μόνο με flight mode και ενεργοποίηση. Να φλασαρω το τελευταίο radio και boitloader που έχουν στο νήμα ή δεν έχει σχέση;Αν έχεις από τα τελευταία δεν χρειάζεται αν έχεις όμως πολύ παλιά βάλτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Αλλά άκου τι γίνεται στην κρεβατοκαμαρα δεν έχω καλό σήμα και πολλές φορές καθόλου. Όταν λοιπών βάζω 2g και το κινητό χάσει τελείως το σήμα του όταν το ξαναβρίσκει το γυρνάει σε lte 2g 3g. Τώρα έχει γίνει χαμός στο xda με αυτό που είπα εγώ από τη πρώτη στιγμή. Λόγο του ότι τα αγγλικά μου είναι πολύ χάλια αν βρεθεί καμία λύση ας την βάλει κάποιος εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Τώρα έχει γίνει χαμός στο xda με αυτό που είπα εγώ από τη πρώτη στιγμή. Λόγο του ότι τα αγγλικά μου είναι πολύ χάλια αν βρεθεί καμία λύση ας την βάλει κάποιος εδώ. μαζι μου μιλαει και σε εμενα εστειλε το fix το οποιο σου ενεργοποιει την επιλογη lte και οταν το πατας γινεται lte και παραμενει οσο το ειδα.απ οτι μου φαινεται η επιλογη 4g-3g-2g ειναι η λειτουργεια 3g-2g και γι αυτο δεν βγαζει lte. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Μάλιστα ,το πέρασα και εγώ το alarma μόλις και αύριο θα το δω πως δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts