araditsas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Δεν περίμενα με τίποτα τέτοια νούμερα στην μπαταρία https://www.dropbox.com/s/d2stwnmy8zcxklt/Screenshot_2015-11-08-16-43-19.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/kdjwzyfkxycbctl/Screenshot_2015-11-08-16-43-29.png?dl=0 Τέλειος συνδυασμός ταχύτητας και μπαταρίας. Από το πρωί που την δουλεύω πάει τρένο. Phronesis-N900x-N5-v1.0 Ρε φίλε εμένα δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο μενού στις ρυθμίσεις η μπαταρία για να δω πως πηγαίνει Είναι δυνατόν να έχω τυφλωθει και να μην το βρίσκω; για στείλε μου κανένα σκρεινσουτ να δω που είναι γιατί θα τρελαθώ χαχαχαχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ρε φίλε εμένα δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο μενού στις ρυθμίσεις η μπαταρία για να δω πως πηγαίνει Είναι δυνατόν να έχω τυφλωθει και να μην το βρίσκω; για στείλε μου κανένα σκρεινσουτ να δω που είναι γιατί θα τρελαθώ χαχαχαχααχα χα θα μας τρελάνεις ρε φιλε https://www.dropbox.com/s/guynl9l7okq59bf/Screenshot_2015-11-08-18-49-25.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 χα χα θα μας τρελάνεις ρε φιλε https://www.dropbox.com/s/guynl9l7okq59bf/Screenshot_2015-11-08-18-49-25.jpg?dl=0 Εσύ βλέπεις κάτι που δεν βλέπω εγώ. Χαχαχα ρε αν έχω χαζεψει θα γελάσει όλο το MYPHONE μαζί μου. https://www.dropbox.com/s/53k3g68essf7xa8/Screencast_2015-11-08-19-26-49.mp4?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiparisis Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Μπα όχι φίλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εσύ βλέπεις κάτι που δεν βλέπω εγώ. Χαχαχα ρε αν έχω χαζεψει θα γελάσει όλο το MYPHONE μαζί μου. https://www.dropbox.com/s/53k3g68essf7xa8/Screencast_2015-11-08-19-26-49.mp4?dl=0Βάλε από εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63277436&postcount=12560 modem και bl . Αν δεν σου εμφάνιση την μπαταρία βάλε ξανά την ρομ με καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Μένιο επειδή εσύ έχεις μπαταρία που συμπεριφέρεται σαν zerolemon θα περιμένω να δω και του Αποστόλη την κατανάλωση και αν είναι τόσο καλή θα φλασάρω κι εγώ. Πάντως μας έφτιαξες πάλι. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiparisis Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εγω περιπου στο μηνα εχω βγαλει το greenify κι εχω καλυτερη αυτονομια.. Εννοειται πως εχουμε λολιποπ εδω και πολυ καιρο. Μηπως ειναι ρουτ η συσκευη? Μπα όχι φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Βάλε από εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63277436&postcount=12560 modem και bl . Αν δεν σου εμφάνιση την μπαταρία βάλε ξανά την ρομ με καθαρή εγκατάσταση. Τα έχω βάλει και την ρομ πάντα με καθαρή εγκατάσταση αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έχω την ρύθμιση μπαταρίας Εκτός από αυτό η ρομ πάει σούπερ και δεν την ξαναπαιρναω Μένιο επειδή εσύ έχεις μπαταρία που συμπεριφέρεται σαν zerolemon θα περιμένω να δω και του Αποστόλη την κατανάλωση και αν είναι τόσο καλή θα φλασάρω κι εγώ. Πάντως μας έφτιαξες πάλι. Φίλε μου όπως κατάλαβες δεν έχω νούμερα για να ξέρω ακριβώς να σου πω πως πάει από μπαταρία αλλά σίγουρα από εμπειρία είναι στα ίδια και καλύτερη απο τις προηγούμενες σίγουρα. Για ταχύτητα τα είπαμε πετάει. Βαλτην αξίζει πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Τα έχω βάλει και την ρομ πάντα με καθαρή εγκατάσταση αλλά δεν ξέρω γιατί δεν έχω την ρύθμιση μπαταρίας Εκτός από αυτό η ρομ πάει σούπερ και δεν την ξαναπαιρναω Φίλε μου όπως κατάλαβες δεν έχω νούμερα για να ξέρω ακριβώς να σου πω πως πάει από μπαταρία αλλά σίγουρα από εμπειρία είναι στα ίδια και καλύτερη απο τις προηγούμενες σίγουρα. Για ταχύτητα τα είπαμε πετάει. Βαλτην αξίζει πραγματικά. Θα με βαλετε αυριο μολις γυρισω απο δουλεια να περναω ρομ παλι..μπορουμε με titanium backup να κανουμε πληρη επαναφορα;;ή θα χω θεματα οπως με του s6 την ρομ;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Θα με βαλετε αυριο μολις γυρισω απο δουλεια να περναω ρομ παλι..μπορουμε με titanium backup να κανουμε πληρη επαναφορα;;ή θα χω θεματα οπως με του s6 την ρομ;;χα χα αυτό είναι το μικρόβιο που λέμε ,δεν σε αφήνει σε ησυχία. Με το TB μόνο στο Facebook και messenger είχα θέμα, όλες τις άλλες εφαρμογές τις πήρε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Σήμερα πέρασα με καθαρή εγκατάσταση την ρομ του n5.μεσα στην ημέρα πηγαίνοντας να ανοίξω τα δεδομένα του κινητού 4g μου λέει εισάγετε κάρτα σιμ πρώτα. Σαν να μην βλέπει την κάρτα ενω εχω σημα επάνω. Στρώνει μετά απο επανεκκίνηση αλλά μετά πάλι το ίδιο. Έχει κανείς ιδέα τι είναι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Σήμερα πέρασα με καθαρή εγκατάσταση την ρομ του n5.μεσα στην ημέρα πηγαίνοντας να ανοίξω τα δεδομένα του κινητού 4g μου λέει εισάγετε κάρτα σιμ πρώτα. Σαν να μην βλέπει την κάρτα ενω εχω σημα επάνω. Στρώνει μετά απο επανεκκίνηση αλλά μετά πάλι το ίδιο. Έχει κανείς ιδέα τι είναι????? Βάλε από recovery αυτό https://mega.nz/#!QF0hmAxR!40Wf6PET3aG-KY3xiUIklCWs1J1308O22uI_WoXWfBg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Βάλε από recovery αυτό https://mega.nz/#!QF0hmAxR!40Wf6PET3aG-KY3xiUIklCWs1J1308O22uI_WoXWfBg ok ευχαριστω ελπιζω να στρωσει μετα απο αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλημέρα. Από χθες έβαλα και γω την phronesis και δείχνει πολύ γρήγορη. Δύο ερωτήσεις αν έχετε ανακαλύψει: Στο notification bar υπάρχει τρόπος να τα εμφανίζει όλα τα widgets αλλά να μην είναι "υπό επεξεργασία"? Τώρα όπως είναι, αν πατήσω "επεξεργασία" τα ανοίγει όλα (κατεβαίνει αλλά δε με αφήνει να πατήσω παρατεταμένα πάνω σε κάποιο και να μεταβώ άμεσα στο αντίστοιχο μενού στις ρυθμίσεις. Στο network speed arrows που βγάζει στο Notification bar, μου μετράει σε k/s με αποτέλεσμα να δείχνει "άλλη" μέτρηση. (όχι mb/s). Αλλάζει αυτό? Δεν είδα κάτι.... Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλησπέρα παίδες. Εχω σε 2 Note (δικό μου και κοπελας) την Temasek και την Darklord. Θελω να δοκιμάσω την νεα Note γιατί σας βλέπω όλους ενθουσιασμένους. Ομως δεν εχω χρόνο τώρα να κάνω format. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Acronis στο Android; Δηλαδή να κάνω ένα image το κινητό οπως είναι αυτή τη στιγμή και αν η νέα Rom δεν μ΄αρεσει να το κάνω restore και το κινητό να είναι όπως αυτή την στιγμη. Εχω το titanium αλλα βλέπω μονο επιλογή για apps. Αν έχετε καμια ιδέα ή εστω έρνα link για guide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Καλησπέρα παίδες. Εχω σε 2 Note (δικό μου και κοπελας) την Temasek και την Darklord. Θελω να δοκιμάσω την νεα Note γιατί σας βλέπω όλους ενθουσιασμένους. Ομως δεν εχω χρόνο τώρα να κάνω format. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Acronis στο Android; Δηλαδή να κάνω ένα image το κινητό οπως είναι αυτή τη στιγμή και αν η νέα Rom δεν μ΄αρεσει να το κάνω restore και το κινητό να είναι όπως αυτή την στιγμη. Εχω το titanium αλλα βλέπω μονο επιλογή για apps. Αν έχετε καμια ιδέα ή εστω έρνα link για guide Αυτό που λες γίνεται μέσα από το recovery που έχεις εγκατεστημένο στο κινητό σου και λέγεται nandroid backup. Θα έπρεπε να το γνωρίζεις ήδη μιας και το να πάρεις nandroid backup πριν φλασάρεις custom rom είναι ο κανόνας νούμερο 1. ;) Edited November 9, 2015 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Αυτό που λες γίνεται μέσα από το recovery που έχεις εγκατεστημένο στο κινητό σου και λέγεται nandroid backup. Ευχαριστώ θα το επιχειρήσω απόψε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μόλις έβαλα την ρομ..δεν υπάρχει. .πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσω touchwiz..οδηγίες και αρχεία xposed είναι εύκολο να τα δώσει καποιος; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Από τα πιο θετικά της Phronesis είναι ότι δουλεύει σωστά η φωτογραφία και το video αλλά και η ταχύτητα. Φυσικά φοβερό το ότι με κλειστεί οθόνη βγάζεις το πεναλι και γράφεις καθώς και το ότι με διπλό home ανοίγει η κάμερα ακόμα και οταν είναι κλειστεί η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μετά την εγκατάσταση της συγκεκριμένης ρομ ενω όλα άψογα μου βγάζει update το s note το κατεβάζει κ πάει να κάνει εγκατάσταση κ λέει ότι δεν γίνεται. ..113 :mad: γιατί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μετά την εγκατάσταση της συγκεκριμένης ρομ ενω όλα άψογα μου βγάζει update το s note το κατεβάζει κ πάει να κάνει εγκατάσταση κ λέει ότι δεν γίνεται. ..113 :mad: γιατί?? Γιατι ειναι για 64bit Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Έχετε κανένα πρόβλημα με το να χάνετε κλήσεις; Εμένα δύο άτομα με έπαιρναν τηλ και ενω καλουσε λένε κανονικά εμένα δεν μου έδειξε τίποτα και έχω αρχίσει να ανησυχώ Μήπως να την ξαναπερασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Έχετε κανένα πρόβλημα με το να χάνετε κλήσεις; Εμένα δύο άτομα με έπαιρναν τηλ και ενω καλουσε λένε κανονικά εμένα δεν μου έδειξε τίποτα και έχω αρχίσει να ανησυχώ Μήπως να την ξαναπερασω;Βάλε αυτό το zip από το recovery https://www.dropbox.com/s/se16l1vp75f78xp/Phronesis.signal.fix.test.zip?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Έβαλα κάμερα note 3 αλλά δεν έχει καλή ποιότητα γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εγώ πάντως δεν βλέπω καμία διαφορά στην ποιότητα όπως ήταν είναι και εγώ του νοτε3 έβαλα Τώρα δεν μπορώ να μπω στο xda από tapatalk έχω κάμποσα προβλήματα πρέπει να βρω χρόνο να την ξαναπερασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts