Thanoucos_ Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 [/color] Κάνε για καλό και για κακό wipe cache,wipe dalvik cache και μετά install. Για δωσε καμια παραπανω πληροφορια γιατι ειμαι νεος στο αθλημα. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Να κανω και εγω αλλη μια ερωτηση. Kernel τωρα εχω civato 1.5. Εαν θελω να δοκιμασω και καποιον αλλο kernel το βαζω κατευθειαν ή πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα? αν θέλεις να βάλεις άλλον kernel πρέπει να διαγράψεις από τις εφαρμογές το πρόγραμμα synapse και μετά να πας σε recovery mod και κάνεις τα wipe cache,wipe dalvik cache και μετά εγκατάσταση του kernel που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 έχεις κάνει root το τηλέφωνο? Ναι το έκανα ορμώμενος από ένα zopo zp998 που είχα χωρίς να ξέρω γιατί knox νέος στο Android βλέπεις........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 αν θέλεις να βάλεις άλλον kernel πρέπει να διαγράψεις από τις εφαρμογές το πρόγραμμα synapse και μετά να πας σε recovery mod και κάνεις τα wipe cache,wipe dalvik cache και μετά εγκατάσταση του kernel που θέλεις. Το wipe dalvik cache δεν το βλεπω. Εχει μονο wipe data/factory reset και wipe cache partition Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Το wipe dalvik cache δεν το βλεπω. Εχει μονο wipe data/factory reset και wipe cache partition Όταν είσαι σε recovery mod υπάρχει η επιλογή advance επιλέγεις και εκεί θα βρεις το wipe dalvik cache θα επιλέξεις και θα εμφανιστεί άλλο μενού και επιλέγεις πάλι τo yes wipe dalvik cache και μετά επιστρέφεις στην αρχικό μενού και κάνεις εγκατάσταση τον kernel από την επιλογή install . ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι το έκανα ορμώμενος από ένα zopo zp998 που είχα χωρίς να ξέρω γιατί knox νέος στο Android βλέπεις........ Είσαι root δεν μου απάντησες για να σε βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Όταν είσαι σε recovery mod υπάρχει η επιλογή advance επιλέγεις και εκεί θα βρεις το wipe dalvik cache θα επιλέξεις και θα εμφανιστεί άλλο μενού και επιλέγεις πάλι τo yes wipe dalvik cache και μετά επιστρέφεις στην αρχικό μενού και κάνεις εγκατάσταση τον kernel από την επιλογή install . Θελει και το wipe cache partition? Σωστα? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Όταν είσαι σε recovery mod υπάρχει η επιλογή advance επιλέγεις και εκεί θα βρεις το wipe dalvik cache θα επιλέξεις και θα εμφανιστεί άλλο μενού και επιλέγεις πάλι τo yes wipe dalvik cache και μετά επιστρέφεις στην αρχικό μενού και κάνεις εγκατάσταση τον kernel από την επιλογή install . Θελει και το wipe cache partition? Σωστα? Όχι όχι όχι πρώτα το synapse διαγραφή και μετά όλα τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Όταν είσαι σε recovery mod υπάρχει η επιλογή advance επιλέγεις και εκεί θα βρεις το wipe dalvik cache θα επιλέξεις και θα εμφανιστεί άλλο μενού και επιλέγεις πάλι τo yes wipe dalvik cache και μετά επιστρέφεις στην αρχικό μενού και κάνεις εγκατάσταση τον kernel από την επιλογή install . ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι root δεν μου απάντησες για να σε βοηθήσω. Ναι φίλε μου είμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ναι φίλε μου είμαι root Ο knox 0x1 σωστά? Γιατί αν δεν είναι αυτά που θα σου πω θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ακριβώς έτσι 0χ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ακριβώς έτσι 0χ1 Είσαι με kitkat 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Είσαι με kitkat 4.4 Ναι με 4.4.2 και έκδοση firmware της T-mobile N9005XXUENC3 αυτό το γράφει στο device info application ενώ η συσκευή στις πληροφορίες σαν βασική έκδοση φάσματος έχει N9005XXUENC2.... Edited August 4, 2014 by Gigolo_83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Έχεις περάσει recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Έχεις περάσει recovery Όχι μόνο Root έχω κάνει.... Στο zopo που είχα πριν είχα περάσει twrp recovery απλά πετώντας το αρχείο στην sd και έκανα και download την custom Rom που επέλεξα και ήταν σχετικά εύκολο... Ενώ εδώ βάσει xda δεν κατάλαβα Χριστό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overgr Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλημέρα. Έχω κάνει root με towelroot σε 4.4.2 και έχω knox 0x0. Μπορώ να βάλω το νέο update ή custom rom με Mobile odin χωρίς να χάσω το root και χωρίς να γράψει το knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλημέρα. Έχω κάνει root με towelroot σε 4.4.2 και έχω knox 0x0. Μπορώ να βάλω το νέο update ή custom rom με Mobile odin χωρίς να χάσω το root και χωρίς να γράψει το knox? Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να βγεί το towelroot για την επόμενη έκδοση και πρίν την περάσεις να το κάνεις unroot πριν περάσεις το update.:) Custom rom ξεχνάς μέχρι την λήξη της εγγυησης σου. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasmertsi Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλημέρα σε όλους . αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Δεν έχω πάρει buck up το efs και δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως γίνεται. Δεν είχα κανένα πρόβλημα έως τώρα αλλά βλέπω αρκετές αναφορές κι από άλλους που χάνουν το imei τους. Είμαι Ρουτ με custom recovery x note 18 και civ 1.5.χρειαζεται να το κάνω; το τηλέφωνο μου είναι γερμανικό αν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να βγεί το towelroot για την επόμενη έκδοση και πρίν την περάσεις να το κάνεις unroot πριν περάσεις το update.:) Custom rom ξεχνάς μέχρι την λήξη της εγγυησης σου. Εγώ την έκανα την πατάτα να το κάνω root και έγραψε ο knox.... Εμενα βασικά τώρα δεν ισχύει η εγγύηση σωστά? Αλλά ούτε software update με αφήνει να κάνω.... Άμα το έκανα unroot θα με αφήνε τουλάχιστον να αναβαθμίσω το λογισμικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ναι έτσι οπως και την custom rom κάνεις install οταν μπεις σε recovery. http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=16387 Για το n9005 είναι αυτοί τον 1.5 κατέβασε και εγκατέστησε.θα σου εγκαταστήσει δυο προγράμματα στο ένα το synapse ασε το τηλέφωνο 5 λεπτά να ηρεμήσει, δώσε δικαίωμα superuser στο synapse και ενεργοποίησε το intellihotplug. Αυτό που είναι στους drivers? Την επιλογή αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Παιδιά μια πληροφορία παρακαλώ... Έκανα root το τηλέφωνο χωρίς να ξέρω για το knox απλά και μόνο για να ξεφορτωθώ της προεγκατισμενες εφαρμογές και boot animation της T-mobile ... Εμενα η μαμά Rom με ικανοποιεί αυτό θέλω είναι απλά να έχω τα update μέσο Ota διότι τώρα δεν με αφήνει... Τι μπορώ να κάνω ώστε να επαναφέρω το update του λογισμικού? Ξέρει κανείς? Είναι αναγκαίο να περάσω custom Rom? Edited August 5, 2014 by Gigolo_83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Όχι μόνο Root έχω κάνει.... Στο zopo που είχα πριν είχα περάσει twrp recovery απλά πετώντας το αρχείο στην sd και έκανα και download την custom Rom που επέλεξα και ήταν σχετικά εύκολο... Ενώ εδώ βάσει xda δεν κατάλαβα Χριστό..... Αυτό το βίντεο θα σε βοηθήσει κατέβασε το odin και ένα πρόγραμμα recovery από εκεί που δείχνει το βίντεο και ακολουθείς τα βήματά που σου δείχνει. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις backup πρίν από όποια διαδικασία γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά. Edited August 5, 2014 by sider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αυτό το βίντεο θα σε βοηθήσει κατέβασε το odin και ένα πρόγραμμα recovery από εκεί που δείχνει το βίντεο και ακολουθείς τα βήματά που σου δείχνει. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις backup πρίν από όποια διαδικασία γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά. Όντως πολύ χρήσιμο το video για το πέρασμα της custom recovery σε ευχαριστώ πολύ.... Τώρα για την rom? Τι επιλογές έχω μου είχε αναφέρει πριν ένα παιδί για την omega Rom αλλά όπως είπα πριν εμένα και η μαμά Rom με ικανοποιεί.... Μπορώ να έχω stock Rom και να έχω Ota update η αναγκαστικά λόγο του knox πάω σε custom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Όντως πολύ χρήσιμο το video για το πέρασμα της custom recovery σε ευχαριστώ πολύ.... Τώρα για την rom? Τι επιλογές έχω μου είχε αναφέρει πριν ένα παιδί για την omega Rom αλλά όπως είπα πριν εμένα και η μαμά Rom με ικανοποιεί.... Μπορώ να έχω stock Rom και να έχω Ota update η αναγκαστικά λόγο του knox πάω σε custom?? Φίλε μου για να έχεις οτα update πρέπει να κάνεις unroot και να γυρίσεις σε official κατάσταση, αλλά στο ξαναλέω δεν συγκρίνεται η μαμά rom με τις custom λες να ήταν καλύτερη και να επερναν όλοι το ρίσκο του root και του knox για κατι χειρότερο; η διαφορά ειναι τεράστια σε μπαταρία, ταχύτητα, υποστήριξη. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Δηλαδή εάν κάνω unroot θα έχω πάλι Ota update παρότι έχει γράψει ο knox?Το firmware της συσκευής είναι της T-mobile παίζει να βγει εντελώς και να είναι το απλό της Samsung? Edited August 6, 2014 by Gigolo_83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δηλαδή εάν κάνω unroot θα έχω πάλι Ota update παρότι έχει γράψει ο knox? Η πιο σίγουρη μέθοδος είναι να περάσεις την επίσημη που θέλεις με το odin. Ακόμα και αν ΟΤΑ δεν σε αφήνει, με το Odin δεν θα έχεις θέμα. Αλλά αν έχει γράψει ο knox, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις μία custom βασισμένη στην stock. Και επιλέγεις εσύ τι θα βάλεις. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts