Gigolo_83 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Δηλαδή? Εάν είναι ενεργό εννοείς? Όχι δεν το έχω κατεβάσει Edited August 3, 2014 by Gigolo_83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Οχι κατεβασε το phone info απλο το playstore και δες αν έχει γράψει o knox ή αν είναι 0 ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος έχει πρόβλημα με battery drain στην xnote18 ας δοκιμάσει τον lean kernel 3.4 δείχνει εξαιρετικός για την rom της ταιριάζει γάντι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ποιος ηταν απο εδώ που είχε θέμα που δεν κλειδωνε το gps μετα απο s5 port rom? Τι είχε κάνει και το έλυσε το θέμα? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Οχι κατεβασε το phone info απλο το playstore και δες αν έχει γράψει o knox ή αν είναι 0 ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος έχει πρόβλημα με battery drain στην xnote18 ας δοκιμάσει τον lean kernel 3.4 δείχνει εξαιρετικός για την rom της ταιριάζει γάντι. Λέει the knox warranty void status has been tripped Επισεις knox warranty void 0x1 Edited August 3, 2014 by Gigolo_83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το gps μετά από την s5 v5 οτιδήποτε και να φλασαρες το gps πάντα ήταν νεκρό! !!! Κατέβασα την xnote v17. μπαίνω στο recovery wipe data wipe cache wipe davlic format system και μετά περνάω την s5 v5 (χωρίς τα fix)μπουταρει το τηλέφωνο ελέγχω το gps αν δουλεύει δούλευε μια χαρά, ξανά μπαίνω στο recovery και περνάω την xnote v17 χωρίς κανένα wipe! !!Μόλις ανοίξει το τηλέφωνο θα έχετε ένα σωρό errors (εγώ πάτησα αρκετές φορές το οκ για τα errors αλλά επειδή ήταν ατελείωτα !!!!!) Μπαίνω ξανά στο recovery και κάνω wipe data μόνο περίμενα να ανοίξει το τηλέφωνο δοκιμάζω το gps αμέσως και ήταν ΟΚ:rotfl: !!!!!! μετά περνάω την echoe v14 με φουλ wipe και το πρώτο πράγμα ου δοκίμασα ήταν το gps και ήταν ΟΚ! !!!:D Την s5 v5 την πέταξα κατευθείαν μην την βλέπω άλλο! !!:D κάντε τα βήματα ακριβός και πιστεύω θα πιάσει σε όλους! ! Ποιος ηταν απο εδώ που είχε θέμα που δεν κλειδωνε το gps μετα απο s5 port rom? Τι είχε κάνει και το έλυσε το θέμα? Εδω εισαι και καλη συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Λέει the knox warranty void status has been tripped Επισεις knox warranty void 0x1 Εφόσον έχει γράψει ο knox δεν ξεγράφει, οπότε δεν ξέρω με ποιο τρόπο έκανες το root;λογικα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει custom recovery οπότε βάζεις όποια custom rom και όποιον custom kernel θέλεις και έχεις όλα τα update γρήγορα και σίγουρα όταν σταματήσει η sammy την υποστήριξη εμάς δεν θα μας αφήσουν έτσι οι developer από το xda;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Εφόσον έχει γράψει ο knox δεν ξεγράφει, οπότε δεν ξέρω με ποιο τρόπο έκανες το root;λογικα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει custom recovery οπότε βάζεις όποια custom rom και όποιον custom kernel θέλεις και έχεις όλα τα update γρήγορα και σίγουρα όταν σταματήσει η sammy την υποστήριξη εμάς δεν θα μας αφήσουν έτσι οι developer από το xda;) Δεν νόμιζω να έχω κάποια custom recovery... Το root το έκανα χρησιμοποιωντας ένα πρόγραμμα μέσο pc το οποίο λέγεται kingo Android root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Δεν νόμιζω να έχω κάποια custom recovery... Το root το έκανα χρησιμοποιωντας ένα πρόγραμμα μέσο pc το οποίο λέγεται kingo Android root Τότε πρεπει να εγκαταστησεις μια custom recovery γιατι μόνο από εκεί βάζεις custom rom και kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Τότε πρεπει να εγκαταστησεις μια custom recovery γιατι μόνο από εκεί βάζεις custom rom και kernel. Οπότε αποτι κατάλαβα πρέπει να κάνω flash και τα σχετικά custom recovery και καινούργια Rom? Υπάρχει πιθανότητα να βγάλω εντελώς και το firmware της T-mobile και να περάσω το oem της Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Οπότε αποτι κατάλαβα πρέπει να κάνω flash και τα σχετικά custom recovery και καινούργια Rom? Υπάρχει πιθανότητα να βγάλω εντελώς και το firmware της T-mobile και να περάσω το oem της Samsung? Απο τα λίγα που ξέρω μέσω odin γίνεται, αλλά αφού έχει γράψει ο knox τι να το κάνεις το firmware της samsung αν σου αρέσει η stock rom η omega rom είναι ίδια με πολύ ανώτερη ταχύτητα και μπαταρία,αν σου αρέσει να παίζεις και λίγο υπάρχει και η xnote και οι δύο ειναι κορυφή;) Edited August 3, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Απο τα λίγα που ξέρω μέσω odin γίνεται, αλλά αφού έχει γράψει ο knox τι να το κάνεις το firmware της samsung αν σου αρέσει η stock rom η omega rom είναι ίδια με πολύ ανώτερη ταχύτητα και μπαταρία,αν σου αρέσει να παίζεις και λίγο υπάρχει και η xnote και οι δύο ειναι κορυφή;) Αποτι είδα στο xda. η omega είναι η ποιο κατάλληλη και ποιο κοντά στην εργοστασιακή.. Με βασικό το Ota update... Κατέβασα το flash tool και τους drivers του usb.. Είδα ότι χρειάζεται CWM recovery... Μιας και δεν το πολύ κατέχω με τις custom Rom υπάρχει κανείς εδώ που να την έχει περάσει η να υπάρχει κάποιο σχετικό post που να έχει guide για το πέρασμα της? Από το xda είναι αρκετά περίπλοκο.... Αφού την έκανα την μ@λ@κια να το rootαρω χωρίς να δω για το knox τουλάχιστον ας έχω κάποια software updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ειναι muti dpi ομως η omega ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι το efs backup τι μέγεθος είναι γιατί το έκανα και μου φάνηκε πολύ μικρό το αρχείο δεν ξέρω αν έχει γίνει σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι το efs backup τι μέγεθος είναι γιατί το έκανα και μου φάνηκε πολύ μικρό το αρχείο δεν ξέρω αν έχει γίνει σωστά Το δικό μου είναι 20mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Γεια χαρα... Εχω το νοτε 3 και σκεπρομαι να το κανω ροοτ. Θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βλεπω για νεες ρομ και ποια αυτη τη στιγμη ειναι η κσλυτερη? Δε θεκω να μπω στη διαδικασια να αλλαζωκαθε μερα... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Γεια χαρα... Εχω το νοτε 3 και σκεπρομαι να το κανω ροοτ. Θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βλεπω για νεες ρομ και ποια αυτη τη στιγμη ειναι η κσλυτερη? Δε θεκω να μπω στη διαδικασια να αλλαζωκαθε μερα... Ευχαριστω Omega rom v21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Υπάρχει κάποιος από εδώ που να το έχει κάνει και να μας δώσει οδηγίες με custom recovery και την εγκατάσταση της Rom? Από το xda είναι αρκετά περίπλοκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Το δικό μου είναι 20mb Οκ σε ευχαριστώ μάλλον το δικό μου δεν έγινε σωστά πρέπει να το ξανακάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Υπάρχει κάποιος από εδώ που να το έχει κάνει και να μας δώσει οδηγίες με custom recovery και την εγκατάσταση της Rom? Από το xda είναι αρκετά περίπλοκο Έχεις εγκαταστήσει custom recovery και ρωτάς πως θα εγκαταστησεις custom rom αν κατάλαβα καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Όχι δεν έχω εγκαταστήσει καμιά recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Όχι δεν έχω εγκαταστήσει καμιά recovery Πρέπει για βάλεις custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Αυτό λέω εάν το έχει κάνει κάποιος ολοκληρωμένα σε κάποιο post και το αναφέρει αναλυτικά να το μοιραστεί μαζί μας διότι από το xda δεν βγάζω άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Να κανω και εγω αλλη μια ερωτηση. Kernel τωρα εχω civato 1.5. Εαν θελω να δοκιμασω και καποιον αλλο kernel το βαζω κατευθειαν ή πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Αυτό λέω εάν το έχει κάνει κάποιος ολοκληρωμένα σε κάποιο post και το αναφέρει αναλυτικά να το μοιραστεί μαζί μας διότι από το xda δεν βγάζω άκρη Ψάξε στο YouTube πρέπει να γίνεται με odin και εγώ δεν τον πολύ δουλεύω, δεν νομίζω να είναι δύσκολο. Μετα για custom rom και kernel μπορώ να σε βοηθήσω. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να κανω και εγω αλλη μια ερωτηση. Kernel τωρα εχω civato 1.5. Εαν θελω να δοκιμασω και καποιον αλλο kernel το βαζω κατευθειαν ή πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα? Κάνε για καλό και για κακό wipe cache,wipe dalvik cache και μετά install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Αυτό λέω εάν το έχει κάνει κάποιος ολοκληρωμένα σε κάποιο post και το αναφέρει αναλυτικά να το μοιραστεί μαζί μας διότι από το xda δεν βγάζω άκρηέχεις κάνει root το τηλέφωνο? Edited August 4, 2014 by sider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts