Andreasmertsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Είπα να ανεβάσω ταχύτητα:) και έκανα τις ρυθμίσεις του φίλου εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54328224&postcount=2052 Ξεχάστε ότι ξέρεται από ταχύτητα, κλάμα:D Μενιο οντως σπερνει με αυτες τις ρυθμισεις?φαντασου εγω με τις γνωστες νομιζω οτι παει πετσα.ασχετο.το dvfs που χρησιμευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 εγω παντως παιδες δεν το κουναω απο civatο με τιποτα... εχω ξεχασει που ειναι ο φορτιστης μιλαμε...:) Μπορώ να το.βάλω σε stock Rom;έχουμε κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά εγώ φλάσαρα την miui v4.7.22 που βασίζεται πάνω στο touchwiz όλα τα features από το πενάκι δουλεύουν, τα features από το smart saty,pause,scroll κτλπ και αυτά μια χαρά γενικά αν και δοκιμαστική rom είναι σε πολύ καλό στάδιο κάνει ota updates κανονικά και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο σημαντικό Bug δηλαδή κανένα για να πω την αλήθεια.Από μπαταρία 2 μέρες standby δηλαδή 48 περίπου ώρες με κοντά 5 ώρες οθόνη 1+ ωρά κλήσεις , gaming,browsing.Είναι πολύ καλή ROM για τις ανάγκες μου και έχει το πανέμορφο interface της miui που για εμένα είναι 10 φορές καλύτερο από το touchwiz.Link εδώ: http://en.miui.com/download-234.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μπορώ να το.βάλω σε stock Rom;έχουμε κάποιο link;Μπορείς αλλά πρέπει να είσαι root και έχεις custom recovery με λίγα λόγια γράφει ο knox:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κατι δεν παει καλα η ειναι ιδεα μου. Επισης αν κατι δεν παει καλα τι πρεπει να κανω ? Δεν εχω καθολου 4g αυτον τον καιρο και εχω το σημα σε gsm http://www.dropbox.com/s/ufo01q0styvlwxk/Screenshot_2014-07-23-00-14-04.png Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp78 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 καλημερα και απο μενα. παρακολουθω εδω και πολυ καιρο το forum και τους ειδικους ( μενιο κοσμα κτλ !! ) και εχω φτασει να φλασαρω και γω σχεδον καθε μερα! τωρα ειμαι με multiX και civato 15 και οι εντυπωσεις ειναι πολυ καλες. παμε τωρα στο προβλημα... οχι δικο μου ενος φιλου. ειχε βαλει την xnote18 και ultimate 45 και καποια στιγμη διαπιστωνει οτι το σημα του wifi δεν του δουλευει καλα μιας και διπλα σε ρουτ και ειχε σημα μονο μια γραμμη. του προτεινα να βαλουμε ενα αλλο κερνελ και βαλαμε του civato 15 ομως το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει. αλλαξαμε και ρομ απο xnote18 σε multiX αλλα παλι τα ιδια. να σημειωσω οτι σε δεδομενα κινητης πιανει κανονικα 4G. Οποτε αν εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι Help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μπείτε στις ρυθμίσεις του wireless στο router και αλλάξτε το channel. Λογικά θα ειναι στο auto. δοκιμάστε 1 , 10 , ή 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp78 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μπείτε στις ρυθμίσεις του wireless στο router και αλλάξτε το channel. Λογικά θα ειναι στο auto. δοκιμάστε 1 , 10 , ή 6 ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ router Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλημέρα παιδιά!Μπορώ σε note 3 ελληνικό της cosmote το οποίο έχει περασμένο μέσα την rom της cosmote να περάσω firmware μέσω odin από το sammobile άλλης χώρας πχ της Γαλλίας ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα?Το κινητό είναι ήδη ρουταρισμένο και με γραμμένο το knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ναι περασε οποιο umbranded θελεις ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ router Αν εχεις σοβαρο θεμα με το wifi περασε ενα μαμα λογισμικο δες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μπορεις να περασεις οποιο firmware unbranded θελεις Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλημέρα παιδιά!Μπορώ σε note 3 ελληνικό της cosmote το οποίο έχει περασμένο μέσα την rom της cosmote να περάσω firmware μέσω odin από το sammobile άλλης χώρας πχ της Γαλλίας ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα?Το κινητό είναι ήδη ρουταρισμένο και με γραμμένο το knox. Γιατί δεν βάζεις μια άλλη rom από το xda να δεις το φως σου;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Γιατί δεν βάζεις μια άλλη rom από το xda να δεις το φως σου;:D Έχω βάλει την miui v5 και θα δοκιμάσω τώρα την xnote 18 γιατί βλέπω όλοι λένε καλά λόγια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp78 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ναι περασε οποιο umbranded θελεις Αν εχεις σοβαρο θεμα με το wifi περασε ενα μαμα λογισμικο δες θα το βαλουμε απο την αρχη και μετα παλι root και βλεπουμε. ευχαριστω παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλημέρα παιδιά!Μπορώ σε note 3 ελληνικό της cosmote το οποίο έχει περασμένο μέσα την rom της cosmote να περάσω firmware μέσω odin από το sammobile άλλης χώρας πχ της Γαλλίας ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Ναι περασε οποιο umbranded θελεις Προσοχή !!!! όχι όπια official θέλουμε , η γερμανική έχει ειδικό τρόπο για να την περάσεις ,κάτι παίζει με το image. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ναι εκτος γερμανικης και ασιατικων firmware Μην περασεις κατι απο αυτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλησπέρα έχω μια απορία αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, βλέπω στο xda κάτι σκορ στο antutu 40k-43k Κ στο δικό μου τηλ πάντα με στοκ ρομ 4.4.2 Κ οποιοδήποτε κερνελ πάνω από 37 δεν έχω δει, έχω πρασινοποιησει πολλές εφαρμογές αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει κατά πολύ. Φταίει η στοκ ρομ υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις για τα τεστ; περιμένω τις συμβουλές Κ απόψεις σας.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 εχουν overclocked επεξεργαστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλησπέρα έχω μια απορία αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, βλέπω στο xda κάτι σκορ στο antutu 40k-43k Κ στο δικό μου τηλ πάντα με στοκ ρομ 4.4.2 Κ οποιοδήποτε κερνελ πάνω από 37 δεν έχω δει, έχω πρασινοποιησει πολλές εφαρμογές αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει κατά πολύ. Φταίει η στοκ ρομ υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις για τα τεστ; περιμένω τις συμβουλές Κ απόψεις σας.ευχαριστω.Έχει να κάνει με ρομ και κερνελ. Μην τα δίνεις σημασία αυτά αν θέλεις την γνώμη μου μην ασχολείσαι. Εμείς είμαστε καμένοι:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Προσοχή !!!! όχι όπια official θέλουμε , η γερμανική έχει ειδικό τρόπο για να την περάσεις ,κάτι παίζει με το image. Mενιο δες αν θες λιγο και το θεμα μου. Επισης εχεις να μου προτινεις καμια αοσπ καλη για μπαταρια και performqnce ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ναι εκτος γερμανικης και ασιατικων firmware Μην περασεις κατι απο αυτες Εντάξει ευχαριστώ αν και τώρα κάνω εγκατάσταση την xnote 18 .Στο aroma ποια μηχανή ήχου να βάλω?acid,noozxoide,viper ή να κρατήσω την στοκ??Επίσης να βάλω τα kit kat addons?Μετά μου έχει να επιλέξω και τον kernel.Να κρατήσω τον στοκ και να φλασάρω μετά κάποιον άλλον έτσι?Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Mενιο δες αν θες λιγο και το θεμα μου. Επισης εχεις να μου προτινεις καμια αοσπ καλη για μπαταρια και performqnce ?Με άλλη sim δοκίμασες ? AOSP το παράτησα το σπορ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Με άλλη sim δοκίμασες ? AOSP το παράτησα το σπορ:) Αλλη σιμ γιατι ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αλλη σιμ γιατι ?Κάτι για gsm δεν είχες γράψει ? τη πρόβλημα έχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Mενιο δες αν θες λιγο και το θεμα μου. Επισης εχεις να μου προτινεις καμια αοσπ καλη για μπαταρια και performqnce ? Εγώ είμαι τέσσερις μέρες με cm snapshot m8 και temasek kernel. Όλα οκ χωρίς reboot μέχρι στιγμής και απο απόδοση μπαταρία σουπερ. Κοιτά στο νήμα με την μπαταρία ένα πρόσφατο post μου. Απλα αν την περάσεις πρόσεχε να αλλαξεις κατευθείαν τον stock kernel της cm γιατί έχει θέμα με το min frequency και δεν μπαίνει deep sleep. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts