bolek76 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το ειδα. Χωρις hotplug βγαινουν οι πυρηνες idle αλλα πιο αργα. Στη χρηση δε βλεπω κατι. Cpu δεν ανεβαζω :-) Το io το αφηνετε bfq η το αλλαζετε σε cfq πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Cpu δεν ανεβαζω :-)Ζω για την μέρα που θα κάνεις OC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εχεις backup ή οχι τελικα ? Αν ναι βαλε ενα screenshot να δω τα αρχεια έχω back up που έκανα πιο παλία αλλά δεν θυμάμαι με ποι'α εφαρμογή και με ποία ρομ ημουν(σίγουρα ημουν με χνοτε αλλα δεν θυμάμαι ποια βερσιον ) [ATTACH]45896[/ATTACH] [ATTACH]45897[/ATTACH] Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εχει παρει και backup το modem. Λογικα σωστο ειναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εχει παρει και backup το modem. Λογικα σωστο ειναι . ναι αλλα τι τα κάνω ; πού να τα βάζω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Με την εφαρμογη που το εκανες με αυτη θα κανεις restore. Εχασες το imei της συσκευης ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Όπως είπα δεν θυμάμαι με ποιά εφαρμογή το έκανα,Ναι το και το imei είναι null Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Αν ηταν εφαρμογη του playstore θα υπαρχει στις εφαρμογες σου ---> ολες. Δες το ιστορικο σου. Αλλιως δοκιμασε αυτο που εκανε ο torrorosso εδω στο forum λιγα ποστ πιο πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Όπως είπα δεν θυμάμαι με ποιά εφαρμογή το έκανα,Ναι το και το imei είναι null http:// https://www.dropbox.com/s/jcobjv65kifsgl8/2014-06-07-20-51-00.png Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εγώ τον skyhitch 1.8 τον έχω αφήσει με όλες τις λειτουργίες μαμά και είναι πολύ μπόμπα ότι και να πειράξεις αμελητέα η διαφορά. Κάνει ένα κλικ πάνω με oc αλλά σιγά ταυγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) http:// https://www.dropbox.com/s/jcobjv65kifsgl8/2014-06-07-20-51-00.png ναι μετά το είδα ,αλλα έχω back up ισως υπάρχει τρόπος TA KATAΦΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι εκανα ?? εβαλα NE6 bootloader , NE4 modem και μια μαμα ρομ . περνωντας την μαμα ρομ εβαλα ενα αρχειο pit που ανεβασε σε ενα thread ενας τυπος . ευτυχως ολα καλα τωρα . το μονο που μενει ειναι να κανω efs backup και αρχιζω τις λαλακιες παλι ευχαριστω κοσμα και πανω απο ολα Μενιο που εστειλε και ινβοξ . ειχα βαλει ενα group στο face , εσας εδω και τελικα το εκανα μονος μου . ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΚΕΡΑΣ :P μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις τι έβαλες ακριβώς; Edited June 7, 2014 by valentinosael Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 ναι μετά το είδα ,αλλα έχω back up ισως υπάρχει τρόπος μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις τι έβαλες ακριβώς; Εχεις pm και το μιλαμε ! Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Να ρωτησω κατι εχω δυο rom στην εσωτερικη μνημη του τηλ.Με wipe καθαριζει καλα η παλια rom σε recovery για κανω intall την καινουρια η θελει και κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Με σκαι 1.8 τι κουφό είναι αυτό και δεν με αφήνει να το ανεβάσω κιόλας δεν το αποθηκεύει. [ATTACH]45922[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Με σκαι 1.8 τι κουφό είναι αυτό και δεν με αφήνει να το ανεβάσω κιόλας δεν το αποθηκεύει. [ATTACH]45922[/ATTACH] Το επαθα και εγω... τσαντιστηκα και ξαναγυρισα σε 1.7. Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Χαχα τσαντίστηκα και εγώ και βάλω σιβατου 2.5 τον απλό δεν το έχει τσεκάρει κανείς όλοι τον εξτρειμ βάλαμε θα επανέλθω αν υπάρχει κάτι για σχόλιο Edited June 8, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Φιλος δεν εχω θεμα με τον 1.8 Γιατι στο κανε αυτο ? Ετρεξες κανα bench και ζεσταθηκε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Φιλος δεν εχω θεμα με τον 1.8 Γιατι στο κανε αυτο ? Ετρεξες κανα bench και ζεσταθηκε ?? Όχι ένα παιχνιδάκι έπαιζε ο μικρός και ζεστάθηκε όντος αλλά έχω την εντύπωση πως ζεσταίνόταν γρήγορα. Να δω πως θα πάει και με τον απλό του σιβατου και μετά θα δοκιμάσω και μαμά Κερνελ από περιέργεια να δω και να θυμηθώ αν και πόσο διαφορά έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Κάτι δεν μου αρέσει έτσι πρέπει να είναι αυτό έβαλα και από εξποσινγκ το μοντουλε αλλά τζιφως. [ATTACH]45923[/ATTACH][ATTACH]45923[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Με σκαι 1.8 τι κουφό είναι αυτό και δεν με αφήνει να το ανεβάσω κιόλας δεν το αποθηκεύει. [ATTACH]45922[/ATTACH] Ζεσταθηκε πολυ γι αυτο δεν ανεβαινει,μολις πεσει η θερμοκρασια θα ανεβει παλι μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Νομίζω το module για το DVFS δεν χρειάζεται στους τελευταίος κέρνελ. Ας με διορθώσει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Νομίζω το module για το DVFS δεν χρειάζεται στους τελευταίος κέρνελ. Ας με διορθώσει κάποιος[/quote Δεν χρειαζεται σιγουρα για τους xtreme για τους αλλους δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν δοκιμασα.εγω εβαλα τον lean v 3.0 που δεν εχει πολλες ρυθμισεις και ηρεμισα Edited June 8, 2014 by bolek76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ναι στον extreme του civato το λέει οτι έχει γίνει επεξεργασία στον κερνελ και έχει αφαιρεθεί το scaling οπότε δε χρειάζεται το module. Στον skyhigh για παράδειγμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ναι στον extreme του civato το λέει οτι έχει γίνει επεξεργασία στον κερνελ και έχει αφαιρεθεί το scaling οπότε δε χρειάζεται το module. Στον skyhigh για παράδειγμα ? Δεν δεν ξερω Κοσμα για τον skyhigh και επειδη μου εκανε κι εμενα κατι τρελα τον εβγαλα.επειδη δεν ειμαι τωρα σπιτι θα κανω δοκιμες το βραδυ να δω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Να ρωτησω κατι εχω δυο rom στην εσωτερικη μνημη του τηλ.Με wipe καθαριζει καλα η παλια rom σε recovery για κανω intall την καινουρια η θελει και κατι αλλο; Κανείς ρε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts