Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ειδα. Χωρις hotplug βγαινουν οι πυρηνες idle αλλα πιο αργα. Στη χρηση δε βλεπω κατι. Cpu δεν ανεβαζω :-)

Το io το αφηνετε bfq η το αλλαζετε σε cfq πχ?

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχεις backup ή οχι τελικα ? Αν ναι βαλε ενα screenshot να δω τα αρχεια

έχω back up που έκανα πιο παλία αλλά δεν θυμάμαι με ποι'α εφαρμογή και με ποία ρομ ημουν(σίγουρα ημουν με χνοτε αλλα δεν θυμάμαι ποια βερσιον ) [ATTACH]45896[/ATTACH]

[ATTACH]45897[/ATTACH]

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Εχει παρει και backup το modem. Λογικα σωστο ειναι .

ναι αλλα τι τα κάνω ; πού να τα βάζω

Όπως είπα δεν θυμάμαι με ποιά εφαρμογή το έκανα,Ναι το και το imei είναι null

Αν ηταν εφαρμογη του playstore θα υπαρχει στις εφαρμογες σου ---> ολες. Δες το ιστορικο σου. Αλλιως δοκιμασε αυτο που εκανε ο torrorosso εδω στο forum λιγα ποστ πιο πισω

Όπως είπα δεν θυμάμαι με ποιά εφαρμογή το έκανα,Ναι το και το imei είναι null

http:// https://www.dropbox.com/s/jcobjv65kifsgl8/2014-06-07-20-51-00.png

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγώ τον skyhitch 1.8 τον έχω αφήσει με όλες τις λειτουργίες μαμά και είναι πολύ μπόμπα ότι και να πειράξεις αμελητέα η διαφορά.

Κάνει ένα κλικ πάνω με oc αλλά σιγά ταυγα

ναι μετά το είδα ,αλλα έχω back up ισως υπάρχει τρόπος

TA KATAΦΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

τι εκανα ?? εβαλα NE6 bootloader , NE4 modem και μια μαμα ρομ . περνωντας την μαμα ρομ εβαλα ενα αρχειο pit που ανεβασε σε ενα thread ενας τυπος . ευτυχως ολα καλα τωρα . το μονο που μενει ειναι να κανω efs backup και αρχιζω τις λαλακιες παλι

ευχαριστω κοσμα

και πανω απο ολα Μενιο που εστειλε και ινβοξ . ειχα βαλει ενα group στο face , εσας εδω και τελικα το εκανα μονος μου . ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΚΕΡΑΣ :P

μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις τι έβαλες ακριβώς;

Edited by valentinosael

ναι μετά το είδα ,αλλα έχω back up ισως υπάρχει τρόπος

μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις τι έβαλες ακριβώς;

Εχεις pm και το μιλαμε !

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Να ρωτησω κατι εχω δυο rom στην εσωτερικη μνημη του τηλ.Με wipe καθαριζει καλα η παλια rom σε recovery για κανω intall την καινουρια η θελει και κατι αλλο;

Με σκαι 1.8 τι κουφό είναι αυτό και δεν με αφήνει να το ανεβάσω κιόλας δεν το αποθηκεύει.

[ATTACH]45922[/ATTACH]

Με σκαι 1.8 τι κουφό είναι αυτό και δεν με αφήνει να το ανεβάσω κιόλας δεν το αποθηκεύει.

[ATTACH]45922[/ATTACH]

Το επαθα και εγω... τσαντιστηκα και ξαναγυρισα σε 1.7.

S8+

Χαχα τσαντίστηκα και εγώ και βάλω σιβατου 2.5 τον απλό δεν το έχει τσεκάρει κανείς όλοι τον εξτρειμ βάλαμε θα επανέλθω αν υπάρχει κάτι για σχόλιο Edited by araditsas

Φιλος δεν εχω θεμα με τον 1.8

Γιατι στο κανε αυτο ? Ετρεξες κανα bench και ζεσταθηκε ??

Όχι ένα παιχνιδάκι έπαιζε ο μικρός και ζεστάθηκε όντος αλλά έχω την εντύπωση πως ζεσταίνόταν γρήγορα.

Να δω πως θα πάει και με τον απλό του σιβατου και μετά θα δοκιμάσω και μαμά Κερνελ από περιέργεια να δω και να θυμηθώ αν και πόσο διαφορά έχουν.

Κάτι δεν μου αρέσει έτσι πρέπει να είναι αυτό έβαλα και από εξποσινγκ το μοντουλε αλλά τζιφως. [ATTACH]45923[/ATTACH][ATTACH]45923[/ATTACH]

[ATTACH]45922[/ATTACH]

Ζεσταθηκε πολυ γι αυτο δεν ανεβαινει,μολις πεσει η θερμοκρασια θα ανεβει παλι μονο του

Νομίζω το module για το DVFS δεν χρειάζεται στους τελευταίος κέρνελ. Ας με διορθώσει κάποιος[/quote

Δεν χρειαζεται σιγουρα για τους xtreme για τους αλλους δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν δοκιμασα.εγω εβαλα τον lean v 3.0 που δεν εχει πολλες ρυθμισεις και ηρεμισα

Edited by bolek76

Ναι στον extreme του civato το λέει οτι έχει γίνει επεξεργασία στον κερνελ και έχει αφαιρεθεί το scaling οπότε δε χρειάζεται το module. Στον skyhigh για παράδειγμα ?

Ναι στον extreme του civato το λέει οτι έχει γίνει επεξεργασία στον κερνελ και έχει αφαιρεθεί το scaling οπότε δε χρειάζεται το module. Στον skyhigh για παράδειγμα ?

Δεν δεν ξερω Κοσμα για τον skyhigh και επειδη μου εκανε κι εμενα κατι τρελα τον εβγαλα.επειδη δεν ειμαι τωρα σπιτι θα κανω δοκιμες το βραδυ να δω τι παιζει

Να ρωτησω κατι εχω δυο rom στην εσωτερικη μνημη του τηλ.Με wipe καθαριζει καλα η παλια rom σε recovery για κανω intall την καινουρια η θελει και κατι αλλο;

Κανείς ρε παιδιά.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις