vag74 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Παιδιά έχω omega rom v14 και θέλω να αναβαθμίσω στην v16 πρώτον είμαι άσχετος από root έτσι το πήρα το κινητό, δεύτερον δεν ξέρω αν θα δουλεύουν τα mods για την sview από το xpose.εχω πάρει titanium backup τι πρέπει να κάνω να την κατεβάσω απευθείας στο κινητό να μπω σε recovery και να την κάνω install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Παιδιά έχω omega rom v14 και θέλω να αναβαθμίσω στην v16 πρώτον είμαι άσχετος από root έτσι το πήρα το κινητό, δεύτερον δεν ξέρω αν θα δουλεύουν τα mods για την sview από το xpose.εχω πάρει titanium backup τι πρέπει να κάνω να την κατεβάσω απευθείας στο κινητό να μπω σε recovery και να την κάνω install.Αν θέλεις την συμβουλή μου μην κάνεις τίποτα. Δεν θα δεις καμία διαφορά και τσάμπα θα παιδευτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Γειά σου Μενιο θα σε ακούσω και θα κάτσω στα αυγά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2774970 και εδω ειναι το προβλημα μου . οποιος μπορει να βοηθησει Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2774970 και εδω ειναι το προβλημα μου . οποιος μπορει να βοηθησειΕμείς θα σε βοηθήσουμε αυτούς τους ρωτάς και σου γράφουν να διαβάσεις τα θέματα. Αυτό που σου είπα για το Imei το είδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Εμείς θα σε βοηθήσουμε αυτούς τους ρωτάς και σου γράφουν να διαβάσεις τα θέματα. Αυτό που σου είπα για το Imei το είδες? το ειδα αλλα τιποτα . εχω δοκιμασει παρα πολλα πραγματα . αλλος ενας ακομα εγραψε προβλημα μετα τον μαμοσπιτο τον σιβατο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53209940 και τον βριζω γιατι ο βλακας εκραζε οσους του ελεγαν το προβλημα και τωρα να τι καταλαβαμε !! Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Θα σε βοηθησουμε φιλε μην ανυσηχεις. Θα σε πει ο μενιος. Μια συμβουλη απο εμενα να περιμενεις παντα λιγες μερες να βλεπεις review πριν περνας κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 TA KATAΦΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι εκανα ?? εβαλα NE6 bootloader , NE4 modem και μια μαμα ρομ . περνωντας την μαμα ρομ εβαλα ενα αρχειο pit που ανεβασε σε ενα thread ενας τυπος . ευτυχως ολα καλα τωρα . το μονο που μενει ειναι να κανω efs backup και αρχιζω τις λαλακιες παλι ευχαριστω κοσμα και πανω απο ολα Μενιο που εστειλε και ινβοξ . ειχα βαλει ενα group στο face , εσας εδω και τελικα το εκανα μονος μου . ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΚΕΡΑΣ :P Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ωραια. Κανε backup με το προγραμμα που σου στειλα. Οχι αυτο του μενιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ωραια. Κανε backup με το προγραμμα που σου στειλα. Οχι αυτο του μενιου στειλε παλι ρε κοσμα για ειμαι σκασμενος απο πριν με ενα κεφαλι καζανι και δεν τη παλευω να ψαχνω Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Εδω εισαι https://www.dropbox.com/s/jd8ej0b62ht8129/IMEI%20Tool%20N9005%20Free%201.1.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 TA KATAΦΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι εκανα ?? εβαλα NE6 bootloader , NE4 modem και μια μαμα ρομ . περνωντας την μαμα ρομ εβαλα ενα αρχειο pit που ανεβασε σε ενα thread ενας τυπος . ευτυχως ολα καλα τωρα . το μονο που μενει ειναι να κανω efs backup και αρχιζω τις λαλακιες παλι ευχαριστω κοσμα και πανω απο ολα Μενιο που εστειλε και ινβοξ . ειχα βαλει ενα group στο face , εσας εδω και τελικα το εκανα μονος μου . ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΚΕΡΑΣ :PΤώρα το είδα δεν έπαιζε να μην το φτιάξεις ,δεν ήταν κάτι τραγικό, σου έστειλα πρόγραμμα να μπεις στα άδυτα του τηλεφώνου ,όχι μόνο να φτιάξεις το ιμει χαχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αν και δεν είμαστε στο κατάλληλο θέμα . How-To Adblock Without Rooting Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ. Σορρυ για το offtopic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μου κινείται συνέχεια η ταπετσαρία στην αρχική οθόνη είμαι με omega rom στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου που είναι ίδιες με τις stock δεν βρίσκω κάτι υπάρχουν αλλού ρυθμίσεις να μπορώ να σταματήσω το scroll; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 dvfs disabler σε xnote εχουμε ?? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) dvfs disabler σε xnote εχουμε ?? Αυτο το εχει ο κερνελ του civato νομιζω και στην εκδοση 2.5 extreme δεν υπαρχει σαν εφαρμογη αλλα ειναι μεσα στον κερνελ γιατι εγω οταν τον φλασαρα δεν ειχα τετοια εφαρμογη για το xposed ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμαζω τον blaze 4 kernel και οτι και να κανω ακομα και με στοκ ρυθμισεις στο antutu εχω reboot.ανεβαινει η θερμοκρασια της cpu στο 85-86 και σβηνει το κινητο, εχει καποιος καμια λυση? Τελικα μετα απο πολλες δοκιμες καταλαβα πως αν πειραξεις οτιδηποτε στον κερνελ θα ανεβει η θερμοκρασια στο 86 και πρεπει να κανεις reboot και να περασουν οι στοκ ρυθμισεις για να μην γινεται αυτο στο antutu.μονο στο antutu συμβαινει αυτο παντως για οποιον ενδιαφερεται να δοκιμασει τον κερνελ Edited June 7, 2014 by bolek76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) μπορει κάποιος να μου πει πως κάνω efs restore? εχω δύο αρχεία efs.img και modem.bin (τα έχω στο computer)απο παλιό backup που έκανα με το philztouch 6.To κινητό μπαίνει σε downloadmode kai recovery μονο. Update τελικά το κηνιτό ανοίγει αλλά me unknown baseband Edited June 7, 2014 by valentinosael Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 SkyHigh TW Kernel [v1.8] όσοι τον έχετε παίζεται έτσι(screenshot) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Τι οχι ρε :-) δεν εχει καμοια σχεση το ενα με το αλλο. Η δευτερη ρυθμιση ειναι για να γινεται πιο επιθετικη η gpu. Δουλευει δηλαδη πιο ψηλα ακομα και οταν δε χρειαζεται. Η πρωτη ειναι για εξοικονομηση ενεργειας στην cpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Τι οχι ρε :-) δεν εχει καμοια σχεση το ενα με το αλλο. Η δευτερη ρυθμιση ειναι για να γινεται πιο επιθετικη η gpu. Δουλευει δηλαδη πιο ψηλα ακομα και οταν δε χρειαζεται. Η πρωτη ειναι για εξοικονομηση ενεργειας στην cpuάρε Κοσμά με αυτήν την μπαταρία:lol:ούτε καν έκανες δοκιμή. Βάλτο έτσι και θα δεις ότι οι πυρήνες μηδενίζουν και πάει καλύτερα. Που να σου έλεγα ότι το έχω 2496MHz και -10 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Χμμμμ να βγαλω hotplug δηλαδη και 2.496 με uv -10 ?? Παντα με ενδιαφερει η μπαταρια ρε. Το κινητο ειναι μουλαρι οποιαδηποτε διαφορα στην χρηση ειναι αμελητεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Χμμμμ να βγαλω hotplug δηλαδη και 2.496 με uv -10 ?? Παντα με ενδιαφερει η μπαταρια ρε. Το κινητο ειναι μουλαρι οποιαδηποτε διαφορα στην χρηση ειναι αμελητεαΔοκίμασε σε το και μετά τα λέμε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το ειδα. Χωρις hotplug βγαινουν οι πυρηνες idle αλλα πιο αργα. Στη χρηση δε βλεπω κατι. Cpu δεν ανεβαζω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 μπορει κάποιος να μου πει πως κάνω efs restore? εχω δύο αρχεία efs.img και modem.bin (τα έχω στο computer)απο παλιό backup που έκανα με το philztouch 6.To κινητό μπαίνει σε downloadmode kai recovery μονο. Update τελικά το κηνιτό ανοίγει αλλά me unknown baseband παιδια καποιοος; το προβλημα έγινε όταν ο βλάκας δεν διάβασα και εκανα backup με αυτήν την εφαρμογή Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εχεις backup ή οχι τελικα ? Αν ναι βαλε ενα screenshot να δω τα αρχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts