menioseten Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Έτοιμος ο σιβατο με Ρομ αλλά και νέο Κερνελ σε λίγο θα ανεβάσει και τον φλασαρω. Δεν θα προλάβω να δω τις ρυθμίσεις του oc αλλά εδώ είμαστε... ΧαχαχΘα είναι μεγάλη η νύχτα σήμερα:lol: Έκανε παπάδες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Τι ακριβώς είναι κάτι λέει και για ξτρειμ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53157715 Ρωτάω για να ξέρω τι να βάλω. Μεγάλη δεν θα πει τίποτα. Edited June 4, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τι ακριβώς είναι κάτι λέει και για ξτρειμ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53157715 Ρωτάω για να ξέρω τι να βάλω. Μεγάλη δεν θα πει τίποτα.Μην ρωτάς τίποτα βάλε τον Rev2.4Xtreme και επανέρχομαι:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μην ρωτάς τίποτα βάλε τον Rev2.4Xtreme και επανέρχομαι:lol: Φλασαρω τωρααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Τελικα βρηκα μια hacked εκδοση του flashplayer και δουλευει στον dolphin. Παω να δω civato. Μενιο σε παρακαλω οταν βαλεις τον κερνελ σηκωσε λιγο φωτογραφιες απο cpu , gpu , drivers και i/o. Επισης αν σε idle η gpu πεφτει στα 27mhz Edited June 4, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τον έβαλα αλλά μήπως πείραξα καταλαθος αυτό ; ας μου πει κάποιος έβαλα την εξτρειμ. Κοσμά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 [ATTACH]45790[/ATTACH] 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μια χαρα το βλεπω. Μπορεις να αλλαξεις το min στη cpu , καθως δεν υπαρχει το DVFS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Μια χαρα το βλεπω. Μπορεις να αλλαξεις το min στη cpu , καθως δεν υπαρχει το DVFS Μακάρι να ήξερα τι εννοείς. Χαχα Αλλά εδώ είμαστε εσύ θα ψάχνεις και εγώ θα βάζω τις ρυθμίσεις... Δλδ ο εξτρειμ τι περισσότερο έχει όταν μπορείς μας λες Παντός είναι σφαίρα... Ότι είναι να αλλάξω μου λες για αρχή αφήνω ως έχει Edited June 4, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 που τα βρισκουμε τα αρχεια για να το κανουμε αυτο ?? Bootloader and modem NE4 and NE6 uploaded and recommended is the NE6 combination with this rom Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Με απλα λογια εχουν αφαιρεθει τα ορια στα σκαλοπατια λειτουργιας του επεξεργαστη. Οπως βλεπεις μπορεις να ανεβασεις τα παντα. Μενιο δωσε review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τελικα βρηκα μια hacked εκδοση του flashplayer και δουλευει στον dolphin. Παω να δω civato. Μενιο σε παρακαλω οταν βαλεις τον κερνελ σηκωσε λιγο φωτογραφιες απο cpu , gpu , drivers και i/o. Επισης αν σε idle η gpu πεφτει στα 27mhzδεν πέφτει αλλά πάει σφαίρα. Βάλτον άμεσα χάνεις. Πάει όπως ήμουν πριν 2496Mhz ας επιβεβαιώσει ο araditsas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ρε παιδια το εχασα γιατι εβλεπα μπασκετακι...τι βγηκε??τι κερνελ εξτρημ και τα σχετικα διαβαζω???πειτε και σε εμενα... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Default ειναι αυτα μενιο ?? Η τα ανεβασες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τι να πω αν δεν έχουν πειστεί ακόμα κρίμα για αυτούς χαχαχαχαχ φλασαρετε αμέσως είναι όντος σαν να είναι υπερχρονισμενος χωρίς να είναι μενιο που να ανεβάσουμε oc ε; Περιμένω να δω αν περάσεις τις 40000 εγώ ούτε που ασχολούμαι με αυτά γιατί αν κολλήσω την έβαψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Βλεποντας τις ρυθμισεις οι επεξεργαστες δε κοιμουνται ποτε . Εστω και στο min δουλευουν ολοι. Intellihotplug απενεργοποιημενο ππως και το dfsync. Μενιο για σενα εφτιαξε τον κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) τα αρχεια τα βρηκα !!!!! πως κανουμε update modem Και bootloader . Κατεβασα σιβατο και περιμενω να περασω . ΠΕΙΤΕ ΜΟΥΥΥΥΥ Edited June 4, 2014 by TorroRosso Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Με το odin 3.09 θα τα φλασαρεις. Αν θυμαμαι καλα ο bootloader μπαινει στο BL και το modem στο CP. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος μην brikarei το τηλεφωνο ο torro Αλλιως καλυτερα με το odin 3.07 που ειναι πιο σιγουρο. Ο bootloader στο bootloader και το modem στο phone Edited June 4, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Με το odin 3.09 θα τα φλασαρεις. Αν θυμαμαι καλα ο bootloader μπαινει στο BL και το modem στο CP. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος μην brikarei το τηλεφωνο ο torro Αλλιως καλυτερα με το odin 3.07 που ειναι πιο σιγουρο. Ο bootloader στο bootloader και το modem στο phone Περιμενω επιβαιβεωση και προχοραω Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδες καλησπερα..Εγκατεστησα καποια εφαρμογη (το πιθανοτερο) κ με εχει ταραξει στις διαφημησεις κ οτι εχω ιο κτλ. Ειμαι σε 4.4.2 unroot!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Με το 3.07 το εκανα προχτες σε ενα s4. Μπορεις τα τα φλασαρεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Default ειναι αυτα μενιο ?? Η τα ανεβασες ?Default Τι να πω αν δεν έχουν πειστεί ακόμα κρίμα για αυτούς χαχαχαχαχ φλασαρετε αμέσως είναι όντος σαν να είναι υπερχρονισμενος χωρίς να είναι μενιο που να ανεβάσουμε oc ε; Περιμένω να δω αν περάσεις τις 40000 εγώ ούτε που ασχολούμαι με αυτά γιατί αν κολλήσω την έβαψα.με τίποτα οι κερνελ του civato δεν έχουν νούμερα αλλά τους καταλαβενεις σε απόδοση. Βλεποντας τις ρυθμισεις οι επεξεργαστες δε κοιμουνται ποτε . Εστω και στο min δουλευουν ολοι. Intellihotplug απενεργοποιημενο ππως και το dfsync. Μενιο για σενα εφτιαξε τον κερνελΚοιμούνται κανονικά χωρίς Intellihotplug. Αλλά ετρεξα ένα antuntu με -10 και 2800mh και είχα reboot. Εμένα δεν αντέχει UV σε Antutu αλλά σε αλλη χρήση είμαι εντάξει. Ας τρέξει κάποιος UV OC να μας πει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μολις ειδα τα μηνυματα παιδια!Ο Civato κανει την "καλή" δουλιτσα; επιβεβαιωστε για να φλασαρω!40000 score ?τι λες τωρα!Ειμαι με echoe τον εχει περασει κανεις με echoe ?Καλημερα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 αφου εκανα με επιτυχια update τα παντα και εβαλα και σιβατο τσουπ . προβλημα !! δεν εχω data !! οπως και αλλοι που γραψανε . περιμενουμε Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Πρώτες εντυπώσεις θετικές ,άψογος συνδυασμός ταχύτητας και μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts