sider Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να βγάλω τα έξτρα κουμπιά που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης στην x-note και να ενεργοποιήσω τα κουμπιά που έχει το note και η οθόνη όταν μπαίνω να δω τις κλήσεις που έχω δεχτεί δεν φαίνονται όλες γιατί υπάρχει μία έξτρα γραμμή που μικραίνει το μενου[ATTACH]45766[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δε καταλαβα τι θες να βγαλεις. Σβησε το ιστορικο των κλησεων και δειξε μας στην φωτο τι ακριβως θελεις να αφαιρεσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Στην χνοτε16 βλέπω έχει θέμα ακομα με το ρολόι στην μεση και την στάτους μπαρ. Και επίσης ειδα οτι τα toogles δεν αλλαζουν θέμα π.χ σε s5 theme .. Και απο κερνελ εβαλα aurora r8 όσες φορές και αν έχω βάλει αυτόν τον κερνελ με το παραμικρό restart κάνει. Πρόγραμμα για τους κερνελ είμαι με το faux123. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 παιδιά είμαι με Xnote 16 . Τι kernel προτείνεται να βάλω για καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας? Δεν με ενδιαφέρει OC-UV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Skyhigh kernel 1.5 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Γιατί όχι 1.6????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Κάποιος να βοηθήσει παιδιά δεν δουλεύει στην sview cover η απάντηση κλήσεων απο το παραθυρο βγάζει πολύ μεγάλα τα εικονίδια και δεν ανταποκρινονται στο σύρσιμο, όλα τα άλλα δουλεύουν τέλεια, κάμερα, ειδοποιήσεις, καιρός spen.δεν είναι η γνήσια ειμαι root και κατέβασα από το xposed το sview cover bypass όπως και ενα μοντακι με shortcuts τα οποία δουλεύουν και αυτά υπάρχει κάποιος που να ξέρει να με βοηθήσει; Φοράω omega rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Γιατί όχι 1.6????? ισως έχεις κανα θεματάκι με τον cpu governor. Βαλε 1.5 που ειναι δοκιμασμένος απο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Έβαλα ήδη την 1.6. Μπορώ να γυρίσω στη 1.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 καλησπερα παιδια. οταν φλασαρισα την x-note,μεσα απο το aroma διαλεξα στο πληκτρολογιο ενα skin που δεν μου αρεσει .μπορω τωρα να το αλλαξω χωρις να χρειαστει να ξανακανω install την rom? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δε καταλαβα τι θες να βγαλεις. Σβησε το ιστορικο των κλησεων και δειξε μας στην φωτο τι ακριβως θελεις να αφαιρεσεις Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα ότι δεν μπορώ να δω το νούμερο της τελευταίας κλήσεις που έχω δεχτεί γιατί βγαίνει μεγάλο μενού αν προσέξεις πάνω από τα τηλεφωνικά νούμερα του ιστορικού κλήσεων. Και στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου κάτω βγαίνουν τρία κουμπιά που δεν τα θέλω γιατί είναι ίδια με τα κουμπιά της συσκευής με την μόνη διαφορά ότι δεν είναι στην ίδια σειρά (μενού. Επιστροφής. Αναίρεσης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 καλησπερα παιδια. οταν φλασαρισα την x-note,μεσα απο το aroma διαλεξα στο πληκτρολογιο ενα skin που δεν μου αρεσει .μπορω τωρα να το αλλαξω χωρις να χρειαστει να ξανακανω install την rom? Βεβαίως και γίνεται. Θα πας: Xnote control>extra> Samsung keyboard theme changer ή κάτι τέτοιο και θα διαλέξεις οποίο θες. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Βεβαίως και γίνεται. Θα πας: Xnote control>extra> Samsung keyboard theme changer ή κάτι τέτοιο και θα διαλέξεις οποίο θες.α τελεια!σ ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδιά το έφτιαξα το πρόβλημα είχα εγκαταστήσει μαζί με την omega rom και το clik s5 converter που δημιουργεί περιβάλλον ίδιο ακριβώς με του s5.Εκανα wipe και install καθαρό πλέον της omega και δούλεψε τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Βλεπω στο xda οσοι εβαλαν την xnote16 ολοι εχουν και καποιο προβλημα. Εβαλε κανεις να μας πει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Βλεπω στο xda οσοι εβαλαν την xnote16 ολοι εχουν και καποιο προβλημα. Εβαλε κανεις να μας πει ??Μετά την 14 το χάος:lol: Δεν την αλλάζω με τίποτα. rom με συνδυασμό κερνελ όταν βγάζει για πλάκα 39500+ δεν την αλλάζεις (άσχετα που λέμε τα τεστ δεν μετράνε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μετά την 14 το χάος:lol: Δεν την αλλάζω με τίποτα. rom με συνδυασμό κερνελ όταν βγάζει για πλάκα 39500+ δεν την αλλάζεις (άσχετα που λέμε τα τεστ δεν μετράνε). Δεν μετρανε???????? :D:D:D:beer: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τα bench ειναι για τους τρελαμενους :-) το θεμα ειναι στην χρηση πως παει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δεν μετρανε???????? :D:D:D:beer: Τα bench ειναι για τους τρελαμενους :-) το θεμα ειναι στην χρηση πως παει το κινητοέχει καμία ώρα παίζω 2496 -20 Κώστα δοκίμασε και πες ο Κοσμάς δεν παίζει OC αν και του είπα αν το κάψει θα του πάρω άλλο:lol: παίδες πάει απίστευτα γρήγορα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Μετά την 14 το χάος:lol: Δεν την αλλάζω με τίποτα. rom με συνδυασμό κερνελ όταν βγάζει για πλάκα 39500+ δεν την αλλάζεις (άσχετα που λέμε τα τεστ δεν μετράνε). Συμφωνώ αλλά και με την 15 που είμαι κανένα πρόβλημα... έχει καμία ώρα παίζω 2496 -20 Κώστα δοκίμασε και πες ο Κοσμάς δεν παίζει OC αν και του είπα αν το κάψει θα του πάρω άλλο:lol: παίδες πάει απίστευτα γρήγορα:D Έκανα τις ρυθμίσεις στον Κερνελ του σιβατου να δω πως πάει όλα είναι κομπλέ να δω και μπαταρία και επανέρχομαι. Η αλήθεια είναι πως ένα μπουστ τόσο έχει αν και δεν το περίμενα... Edited June 4, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μενιο δε παιζει με τιποτα το flash. Ειναι καθαρα θεμα browser. Στο video προτεινει τον puffin browser. Τον ειχα βαλει τις προαλλες και δουλευε το flash. Με dolphin και boat δε μου δουλευει. Θα κρατησω τον boat ομως. Ο πιπ γρηγορος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Συμφωνώ αλλά και με την 15 που είμαι κανένα πρόβλημα...Ok.μετα την 15 το χάος:lol: SkyHigh περιμένουμε 1.7 του γράψαμε να τον κάνει racing kernel:D γράψε κάτι μπας και τον κάνουμε να κάνει κάνα τρελό κερνελ:lol: παίδες μην ξεχνάτε τα thanks;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μενιο δε παιζει με τιποτα το flash. Ειναι καθαρα θεμα browser. Στο video προτεινει τον puffin browser. Τον ειχα βαλει τις προαλλες και δουλευε το flash. Με dolphin και boat δε μου δουλευει. Θα κρατησω τον boat ομως. Ο πιπ γρηγορος Εμένα με ντολφιν δουλεύει το φλας κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Η αλήθεια είναι πως ένα μπουστ τόσο έχει αν και δεν το περίμενα...Πάει κροτίδα και από μπαταρία αμελητέα η διαφορά. Μενιο δε παιζει με τιποτα το flash. Ειναι καθαρα θεμα browser. Στο video προτεινει τον puffin browser. Τον ειχα βαλει τις προαλλες και δουλευε το flash. Με dolphin και boat δε μου δουλευει. Θα κρατησω τον boat ομως. Ο πιπ γρηγοροςδεν ξέρω ρε φίλε σε εμένα παίζει. Εντάξει παίξε με τον puffin. Μην ξεχνάμε το project racing kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Έτοιμος ο σιβατο με Ρομ αλλά και νέο Κερνελ σε λίγο θα ανεβάσει και τον φλασαρω. Δεν θα προλάβω να δω τις ρυθμίσεις του oc αλλά εδώ είμαστε... Χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts