earchon Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Θα μπεις στο x note control - extra - color mods και παιξε με τα χρωματα... Δεν ειναι δυσκολο. Για τη status bar εννοω ageliko445. [ATTACH]45403[/ATTACH] Δες στη φώτο τι θα αλλάξεις Edited May 24, 2014 by earchon Παράθεση Ηλίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Θα μπεις στο x note control - extra - color mods και παιξε με τα χρωματα... Δεν ειναι δυσκολο. Για τη status bar εννοω ageliko445. [ATTACH]45403[/ATTACH] Δες στη φώτο τι θα αλλάξεις και ναι κυριες και κυριοι...αυτο ηταν...ευχαριστω πολυ φιλε το ψαχνα 2 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) xnote v15 συχνες συνδεσεις αποσυνδεσεις κατα την φοερτιση απο pc..απου να αρχισω να ψαχνω το θεμα? και το κλειστρο τις καμερας ο ηχος δεν κλεινει ουτε ροοτ? Edited May 24, 2014 by ageliko445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Κοίταξε ο lean kernel που έβαλα δεν μου έκατσε και τόσο καλά και δεν μπορώ να πω οτί θα κρατούσα αυτόν αντί του stock.Ο AEL kernel που είναι της echoe είναι μεν πολύ γρήγορος,αλλά από μπαταρία τουλάχιστον σε μένα,δεν τα πήγε και τόσο καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτόν είχα σκοπό να δοκιμάσω πρώτο,αλλά λόγω οτί δεν είδα κάποιον με echoe να τον φοράει,δίστασα να σου πω την αλήθεια,μην έχω τίποτα θέματα.Τον έχεις με τα default settings ή έχεις πειράξει τίποτα;Αξίζει να τον δοκιμάσω; αρχικα με διαφερει η αποδοση οποτε θα τον δοκιμασω αμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Έκανα root: στο πρώτο boot μου έβγαλε μήνυμα ότι βρήκε knox το μου ζήτησε να το απενεργοποιήσω, κάτι το οποίο και έκανα. πέρασα pillz recovery και μετά omega. Το τηλέφωνο δουλεύει άψογα. Απλά όταν κάνω επανεκκίνηση την ώρα που έχει το λογότυπο της Samsung πάνω αριστερά βγάζει δύο γραμμές, μια με κόκκινα γράμματα και μια με κίτρινα. Κάτι μου λέει για recovery και kernel αν πρόλαβα να δω καλά. Είναι φυσιολογικό? Κατά τα άλλα είναι όλα καλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ναι είναι φυσιολογικό το βγάζει σε όλους όσους το έχουμε πειράξει το κινητό μας νομίζω πως είναι λόγο διαφορετικού Κερνελ . άφοβα λοιπών μπορείς να χαρείς το κινητό σου. Καλός ήρθες στην ομάδα μείνε λίγο ως έχεις και όταν είσαι έτοιμος δοκίμασε και Κερνελ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 μενιο μολις την πέρασα. πανω απο την statusbar αριστερά μου βγάζει μια γραμμή οχι σε όλο το μηκός. Τι ειναι αυτο πάλι. Επίσης τα dpi απο που ακριβως αλλαζω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 μενιο μολις την πέρασα. πανω απο την statusbar αριστερά μου βγάζει μια γραμμή οχι σε όλο το μηκός. Τι ειναι αυτο πάλι. Επίσης τα dpi απο που ακριβως αλλαζω ? Αν αναφέρεσε για την χνοτε και κατάλαβα καλά δες την φώτο ή γραμμή αυτή είναι η μπαταρία σε άλλη μορφή ξετικαρεις και φεύγει. Είναι στο xnote / extra / battery bar setting Για dpi έχεις μια εφαρμογή την x transformer από εκεί αλλάζεις dpi. [ATTACH]45441[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 XAXAXA για μια στιγμη θα πάθενα κανα καρδιακό. Νομιζα τα παιξε η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 μενιο μολις την πέρασα. πανω απο την statusbar αριστερά μου βγάζει μια γραμμή οχι σε όλο το μηκός. Τι ειναι αυτο πάλι. Επίσης τα dpi απο που ακριβως αλλαζω ?X-Note menu δες φωτογραφίες και όπως σου είπα κάνε τικ αντικ Dpi φωτογραφία 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Επισης στο power menu δεν έχω επιλογή για restart καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Αν αναφέρεσε για την χνοτε και κατάλαβα καλά δες την φώτο ή γραμμή αυτή είναι η μπαταρία σε άλλη μορφή ξετικαρεις και φεύγει. Είναι στο xnote / extra / battery bar setting Για dpi έχεις μια εφαρμογή την x transformer από εκεί αλλάζεις dpi. [ATTACH]45441[/ATTACH]Η νύκτα θα είναι μεγάλη 01.00 ο Κοσμάς αλλάζει ρομ:lol: είδες την ρύθμιση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5410588#post5410588 XAXAXA για μια στιγμη θα πάθενα κανα καρδιακό. Νομιζα τα παιξε η οθόνηΚοσμά στο είπα χίλιες φορές ΔΕΝ παθαίνει τίποτα ο λύκος:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Επισης στο power menu δεν έχω επιλογή για restart καθόλουεδώ είσαι ,βάλε και τα έχτρα που έχω βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Η νύκτα θα είναι μεγάλη 01.00 ο Κοσμάς αλλάζει ρομ:lol: είδες την ρύθμιση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5410588#post5410588 Κοσμά στο είπα χίλιες φορές ΔΕΝ παθαίνει τίποτα ο λύκος:lol: Ναι το είδα αλλά δεν το έχω κάνει έβγαλα ότι ρύθμιση είχα κάνει τον άφησα ντεφολτ να δω πως πάει και αύριο θα κάνω την ρύθμιση να δω αν έχει καμία διαφορά. Εσύ πως το είδες κατάλαβες τίποτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ναι το είδα αλλά δεν το έχω κάνει έβγαλα ότι ρύθμιση είχα κάνει τον άφησα ντεφολτ να δω πως πάει και αύριο θα κάνω την ρύθμιση να δω αν έχει καμία διαφορά. Εσύ πως το είδες κατάλαβες τίποτα ;Σίγουρα καλύτερη κατανάλωση. Κάνε τικ τα δύο τις φωτογραφίας και θα με θυμηθείς:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) Και τώρα το εγγεφαλικο. Πάτησα μια να κάνω ένα συνχρωνισμο στο gmail στις επαφές μου 430 περίπου όλες για δουλειά και αντί να μου προσθέσει τις νέες που είχα βάλει μου τις έσβησε όλες. Έχω ένα μπακαπ που είναι περίπου 2 μηνών βέβαια έχω χάσει πολλές... Γιατί όμως μου το έκανε αυτό συχνά περίπου μια φορά την εβδομάδα πάταγα και έπαιρνα μπακαπ Ευτυχώς έστρωσε μετά από ρεισταρτ και μου τις εμφάνισε όλες. Έμεινα με το μισώ εγγεφαλικο... Σίγουρα καλύτερη κατανάλωση. Κάνε τικ τα δύο τις φωτογραφίας και θα με θυμηθείς:) Την έκανα δεν άντεξα να δω πως πάει και αύριο θα δοκιμάσω να ανεβάσω CPU να δω πως πάει. Edited May 25, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ναι είναι φυσιολογικό το βγάζει σε όλους όσους το έχουμε πειράξει το κινητό μας νομίζω πως είναι λόγο διαφορετικού Κερνελ . άφοβα λοιπών μπορείς να χαρείς το κινητό σου. Καλός ήρθες στην ομάδα μείνε λίγο ως έχεις και όταν είσαι έτοιμος δοκίμασε και Κερνελ... Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Παρατήρησα στην xnote στο toggle του ηχου πανω στην μπαρα , οτι οταν το γυρίσεις δόνηση , μετά αθόρυβο και μετά ξανα στον ήχο το εικονίδιο του αθόρυβου μένει πάνω στη μπαρα. Το κινητό επανέρχεται στον ήχο αλλα θελει restart system ui για να φύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Το κινητό επανέρχεται στον ήχο αλλα θελει restart system ui για να φύγει.Καλημέρα ,έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Καλή η xnote μένιο. Θα με κρεμάσει ο civato. ημουν ο μεγαλύτερος ακόλουθος του. ΧαΧα. Δε μπορώ να συνηθίσω τα 390dpi εύκολα. Νομίζω 420 ειναι πιο καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Καλή η xnote μένιο. Θα με κρεμάσει ο civato. ημουν ο μεγαλύτερος ακόλουθος του. ΧαΧα. Δε μπορώ να συνηθίσω τα 390dpi εύκολα. Νομίζω 420 ειναι πιο καλά.Εντάξει ρε φιλέ έχεις τον κερνελ του, δεν τον απατάς τελείως:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 360 είναι το καλύτερο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 360 θέλουν μεγεθυντικό φακό φίλε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 360 είναι το καλύτερο. :)Εδώ έχει θέμα με 390 και του λες 360 δεν θα βλέπει το γεροντάκι:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Α και εχει και fix για οποια εφαρμογή δεν παιζει σωστα στο themes and apps xda..Εγω εχω και launcher 360dpi δουλευει κανονικοτατα και 5x6 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts