aris1976 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 ....για πες πως! Έφαγα τον τόπο, αλλά δεν το βρήκα... Το Screenmirroring δεν δουλεύει;;;; Εδώ είσαι.... [ATTACH]45027[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ναι η αλλαγη κερνελ αξιζει :-) Για τη δικη μου περιπτωση που με διαφερει η αυτονομια με τον lean εχω τουλαχιστον 1 ωρα παραπανω οθονη ωραια αλλα βλεπω οτι αλλαζει ολο το περιβαλλον του κινητου(εικονιδια κτλ)δεν υπαρχει κατι που να μενει ''μαμα'' τουλαχιστον στο εμφανισιακο κομματι???...καλες οι αλλαγες αλλα στο εμφανισιακο θα προτιμουσα το εργοστασιακο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Έχεις μπερδευτεί. Αυτά που λες είναι ρομ ή θέμα για τις ρομ. Το κεφάλαιο κερνελ δεν είναι κάτι που βλέπεις οπτικά αλλά έχει να κάνει με την διαχείριση των υπολοίπων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Έχεις μπερδευτεί. Αυτά που λες είναι ρομ ή θέμα για τις ρομ. Το κεφάλαιο κερνελ δεν είναι κάτι που βλέπεις οπτικά αλλά έχει να κάνει με την διαχείριση των υπολοίπων ναι οντως μπερδευτηκα...καταλαβα τι θες να πεις...εχετε καποιο λινκ μηπως κανω και εγω καμια εγκατασταση???(οδηγιες κτλ).. +++το παλιο μου note3 αναβει ακουγεται ο ηχος της εκκινησης αλλα δεν εχω οθονη...μαλλον και αφη(για το δευτερο δεν ειμαι σιγουρος)λετε να φτιαχνεται???και αν ναι θα θελει πολλα λεφτα??? ζητω συγνωμη για τις διαφορες ερωτησεις μου απλα μου ηρθαν ολα αποτομα απο την καταστροφη του πρωτου μεχρι την αγορα του δευτερου note3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Το ίδιο κι εγώ κανα δυο φορές. Κατά το φλασαρισμα καστομ έγινε, αλλά επανέρχεται πολυ εύκολα αν έχεις μπακαπ. Σου συνέβη στο NOTE3 και αν ναι με ποια εφαρμογή έκανες backup και επαναφορά; Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 [ATTACH]45035[/ATTACH] τουμπανοκινητακι το ατιμο !!! καλα παμε ! αντε να ανεβουμε και αλλο Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Του πέταξες τα μάτια!!! ☺ Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 ποια custom rom ειναι καλητερη κ πιο σταθερη ακουσα για την x-note ειναι καλη?για να βαλο custom rom θα γραψει ο knox?εχω κιτκατ τωρα...αξιζει να βαλο custom?k ποιον οδηγω να ακολουθησω για ροοτ k recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) ποια custom rom ειναι καλητερη κ πιο σταθερη ακουσα για την x-note ειναι καλη?για να βαλο custom rom θα γραψει ο knox?εχω κιτκατ τωρα...αξιζει να βαλο custom?k ποιον οδηγω να ακολουθησω για ροοτ k recovery? 1. Root εδώ 2. Recovery εδώ 3. Μέσω recovery βάζεις όποια ρομ θέλεις. Xnote , Civz οι καλύτερες για μένα. Προσωπικά επιλέγω την Civz γιατί δεν έχει πολλά Mods πάνω και βάζω ότι θέλω εγώ. Επίσης η τελευταία Civz 2.8 δίνει την δυνατότητα για odexing που σημαίνει με απλά λόγια οτι θεωρητικά ειναι πιο γρήγορη από τις υπόλοιπες που ειναι deodexed αλλά στην πράξη μπορεί να μην φαίνεται γιατί το Note 3 ειναι τέρας. Απλά επιλέγεται deodexed custom rom γιατί ειναι εύκολα τροποποιήσιμες :) Edited May 12, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σου συνέβη στο NOTE3 και αν ναι με ποια εφαρμογή έκανες backup και επαναφορά; Οχι οχι, στο Note 2. Η λογικη παντως ειναι πως κανεις restore με το ιδιο προγραμμα που κανεις το backup. Διαβασε στους xda να δεις και σχολια κλπ :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 ευχαριστω φιλε μου οσο για το knox θα γραψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ναι θα γράψει χωρίς να ξεγράφει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 [ATTACH]45035[/ATTACH] τουμπανοκινητακι το ατιμο !!! καλα παμε ! αντε να ανεβουμε και αλλο Τι μοντες το εκανες ρε συ και εβγαλε τοσο?Εμενα μεχρι 39500 να παει παραπανω δεν. Το knox καποια στιγμη θα σπασει.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Αν και εχω δει πολλες περιπτωσεις που με knox γραμμενο μια χαρα επισκευασαν το κινητο παιδιων μεσα στην εγγυηση.Αρα το knox ειναι να χαμε να λεγαμε και αρκετοι δυστυχως ψαρωνουν και κρατανε τα κινητα τους με stock rom και δεν τα εκμεταλευονται πληρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 2.8 με performance governor. Ολα row στα 2048και εχω κανει την ρομ μου odex Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Από το link του Chenglu ποιο recovery πρέπει να εγκαταστήσουμε, το n9005-cwm-recovery-6.0.4.7-kk (0125).tar ή το hlte-cwm-recovery-6.0.4.8-kk (0417).tar; Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Από το link του Chenglu ποιο recovery πρέπει να εγκαταστήσουμε, το n9005-cwm-recovery-6.0.4.7-kk (0125).tar ή το hlte-cwm-recovery-6.0.4.8-kk (0417).tar;Καλημέρα. Βάλε αυτό http://d-h.st/bLx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earchon Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Όσοι έχετε το lean karnel, όταν ξεκινάει το κινητό σας βγάζει το εξής μήνυμα πάνω αριστερά; Kernel is not seandroid enforcing Set warranty Bit: Kernel Πρέπει να κάνω κάτι για να φύγει ή δεν είναι απαραίτητο; Παράθεση Ηλίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Όσοι έχετε το lean karnel, όταν ξεκινάει το κινητό σας βγάζει το εξής μήνυμα πάνω αριστερά; Kernel is not seandroid enforcing Set warranty Bit: Kernel Πρέπει να κάνω κάτι για να φύγει ή δεν είναι απαραίτητο; Το βγαζει και σε μενα απο οταν εβαλα custom.Λογικα ειναι λογω knox που κοβει την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earchon Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Το βγαζει και σε μενα απο οταν εβαλα custom.Λογικα ειναι λογω knox που κοβει την εγγυηση. Μόλις πέρασα το lean μου το έβγαλε. Με custom rom δεν μου το έβγαζε... Παράθεση Ηλίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Όσοι έχετε το lean karnel, όταν ξεκινάει το κινητό σας βγάζει το εξής μήνυμα πάνω αριστερά; Kernel is not seandroid enforcing Set warranty Bit: Kernel Πρέπει να κάνω κάτι για να φύγει ή δεν είναι απαραίτητο; Το βγαζει και σε μενα απο οταν εβαλα custom.Λογικα ειναι λογω knox που κοβει την εγγυηση.φυσιολογικό είναι το βγάζει σε όλους τους custom kernel. Αν βάλεις μαμά φεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 έχει κάποιος το μαμά κερνελ για 4.4.2 ( N9005XXUEND3 ) για φλασαρισμα ώστε έτσι να μην χρειαστεί να φλασαρω όλο το τηλέφωνο άμα δοκιμάζω κερνελ ?? Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 έχει κάποιος το μαμά κερνελ για 4.4.2 ( N9005XXUEND3 ) για φλασαρισμα ώστε έτσι να μην χρειαστεί να φλασαρω όλο το τηλέφωνο άμα δοκιμάζω κερνελ ?? Τι εννοείς; δεν κατάλαβα για ποιών λόγο θες τον στοκ κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Τι εννοείς; δεν κατάλαβα για ποιών λόγο θες τον στοκ κερνελ π.χ. θέλω να περάσω τον Lean και δεν μου αρέσει ή δεν κάτσει καλά να έχω την εναλλακτική λύση να γυρίσω στον μαμά χωρίς να φλασαρω ολόκληρη την αναβάθμιση ή χωρίς να έχω πάρει nadroid back up. Επίσης διάβασα ότι πέρα από τον μαμά κερνελ οι περισσότεροι δεν παίζουν screen mirroring , έτσι άμα έχεις τον μαμά τον φλασαρεις κάνεις την δουλεία σου και μετά ξαναπερνάς όποιον άλλων κερνελ θες για τα υπόλοιπα.. πιστεύω να έγινα κατανοητός Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 π.χ. θέλω να περάσω τον Lean και δεν μου αρέσει ή δεν κάτσει καλά να έχω την εναλλακτική λύση να γυρίσω στον μαμά χωρίς να φλασαρω ολόκληρη την αναβάθμιση ή χωρίς να έχω πάρει nadroid back up. Επίσης διάβασα ότι πέρα από τον μαμά κερνελ οι περισσότεροι δεν παίζουν screen mirroring , έτσι άμα έχεις τον μαμά τον φλασαρεις κάνεις την δουλεία σου και μετά ξαναπερνάς όποιον άλλων κερνελ θες για τα υπόλοιπα.. πιστεύω να έγινα κατανοητός Πάρε τον ένα backup με το flashify πριν βάλεις τον lean η οποίον άλλο θες και αν δε σου αρέσει τον ξανά περνάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 2 γρηγορες ερωτησεις.....εαν rootαρειςμονο, χωρις recovery χωρις custom rom αλλαζει ο knox ????επισης με xnote χανεις τις δυνατοτητες με το πενακι που εχεις με stock rom??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts