Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει έχεις δίκιο, δόκιμες κάνουμε ,ποιο πολύ για θυμηθούμε τα παλιά. Σε κάνα δυο μέρες θα έχω άλλη.

Αν απλά θες να δεις την εμπειρια του ΑΟSP κατεβασε και βαλε αυτη http://probam.net/android-kikat-download/?device=hlte θα το ξανασκεφτεις να γυρισεις σε stock.Εγώ την ειχα στο s4 και πραγματικα ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο εχω δει σε custom rom :)

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD

X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look

Arctic Black

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι από πάντα στις cm δεν δούλευε ράδιο αλλά δεν έχουμε και ούτε το πενάκι κρίμα γιατί ήταν ταχύτατες και τις έβαζα για τεστ μόνο.

στο note1 όμως είχαν κάνει το τηλέφωνο τόσο γρήγορο που την είχα μόνιμα επανω.

εδώ δεν νομίζω να αξίζει να χάσεις τα καλούδια αφού από ταχύτητα δεν υστερεί.

Ναι από πάντα στις cm δεν δούλευε ράδιο αλλά δεν έχουμε και ούτε το πενάκι κρίμα γιατί ήταν ταχύτατες και τις έβαζα για τεστ μόνο.

στο note1 όμως είχαν κάνει το τηλέφωνο τόσο γρήγορο που την είχα μόνιμα επανω.

εδώ δεν νομίζω να αξίζει να χάσεις τα καλούδια αφού από ταχύτητα δεν υστερεί.

Αν το κινητο σου εχει δεκτη ραδιο φυσικα και δουλευει στις CM me third party app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&hl=el :)

Arctic Black

CYTA-VODAFONE CYPRUS

Γεια σας.Σκέφτομαι να αγοράσω το note 3 μεταχειρισμένο από ένα φίλο. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Cytashop με απόδειξη αγοράς κανονικά . Ο φίλος μου είπε ότι το κινητό φοράει κανονικά επίσημη εργοστασιακη Rom της Samsung χωρίς καμία τροποποίηση ή root. Απλώς επειδή στο παρελθόν είχε βάλει κάποιες ανεπίσημες τροποποιημένες Rom έχει αλλάξει ο knox counter σε 0x1.

Θα έχω κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση τώρα?

Αγαπητέ πελάτη,

Η ενημέρωση από τα καταστήματα μας είναι ότι αν το κινητό έχει κάποιο hardware πρόβλημα το καλύπτει η εγγύηση. Αν όμως έχει κάποιο software πρόβλημα δεν θα το διορθώσουν.

Ευχαριστώ,

Νικολέτα -Customer Care

Τεχνική Υποστήριξη Υπηρεσιών Διαδικτύου

Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης, Εξυπηρέτηση Πελατών

Υπηρεσίες Πελατών

:D:D:D:D:D:D

Λοιπον αρχιζω το ροοταρισμα.Αυτο τον οδηγο έτσι;

Ποια ρομ λετε να βάλω σκεφτομαι για την χνοτε αλλα πως τα παει με την μπαταρία;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Αν το κινητο σου εχει δεκτη ραδιο φυσικα και δουλευει στις CM me third party app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&hl=el :)

εδώ μιλάμε για το νοτε3 και όπως ξέρεις δεν έχει ραδιο...

Η τελευταία x note μαζί με τον τελευταίο κερνελ του civato είναι πραγματικά πολύ καλός συνδυασμός και στην μπαταρία εκτός όλων των άλλων...

Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Λοιπον...μετα απο καποιες μερες με τη συσκευη στα χερια μου και αφου ειδα οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα,πιστευω ηρθε η ωρα ωστε να σκεφτω το root.Αλλα εχω καποιες βασικες αποριες.

1-αν κανω root η συσκευη χανει τα παντα απο μεσα και χρειαζεται ξαναστησιμο???

2-απο τη στιγμη που θα κανω root και μετα θα μπορω να παιρνω αναβαθμισεις επισημες??

3-το root αν δεν κανω λαθος δεν εχει καμια σχεση με την αλλαγη της Rom,σωστα???Ειναι ανεξαρτητα πραγματα

4-χανω την εγγυηση??

5-υπαρχει καποιος ευκολος οδηγος για root,ωστε να μπορεσω να το κανω μονος μου???

σας ευχαριστω

Ξεχασα...εχω συσκευη Γερμανικη SM-N9005 με kitkat 4.4.2

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Λοιπον...μετα απο καποιες μερες με τη συσκευη στα χερια μου και αφου ειδα οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα,πιστευω ηρθε η ωρα ωστε να σκεφτω το root.Αλλα εχω καποιες βασικες αποριες.

1-αν κανω root η συσκευη χανει τα παντα απο μεσα και χρειαζεται ξαναστησιμο???

2-απο τη στιγμη που θα κανω root και μετα θα μπορω να παιρνω αναβαθμισεις επισημες??

3-το root αν δεν κανω λαθος δεν εχει καμια σχεση με την αλλαγη της Rom,σωστα???Ειναι ανεξαρτητα πραγματα

4-χανω την εγγυηση??

5-υπαρχει καποιος ευκολος οδηγος για root,ωστε να μπορεσω να το κανω μονος μου???

σας ευχαριστω

Ξεχασα...εχω συσκευη Γερμανικη SM-N9005 με kitkat 4.4.2

Όχι

Όχι

Ναι

Ναι

Ναι. Κοίτα στο xda

Με root είσαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να παίρνει OTA updates αν κρατήσει την stock Rom;
Δεν παίρνει γιατί το σύστημα είναι παραβιασμένο.

Δεν παίρνει γιατί το σύστημα είναι παραβιασμένο.

Ρε παιδιά σίγουρα αν κάνω root αλλά δεν πειράξω τίποτα άλλο δεν θα μπορώ να παίρνω επίσημες αναβαθμισεις???!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Ρε παιδιά σίγουρα αν κάνω root αλλά δεν πειράξω τίποτα άλλο δεν θα μπορώ να παίρνω επίσημες αναβαθμισεις???!!
Το ξαναλέω για δεύτερη φορά. Όχι.

καλησπερα και απο εμενα . ευτυχης κατοχος note 3 εδω και 5 μερες . με ψηνει πολυ το rooting και να βαλω καμια καστομια . ποια ομως ?? δυστυχως απεχω απο ρομ απο εποχη galaxy s1 . ξερω οτι δεν θα εχω εγγυηση αλλα ξερω οτι θελω να χρισημοποιησω το κινητο μου. διαβασα και αυτα που λετε για τους κερνελ . και ρωταω . ποια ειναι η καλυτερη δυνατη επλογη για καστομ ρομ με πολυ καλη μπαταρια και γιατι οχι και το spen . με ψηνει πολυ η xnote .

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

καλησπερα και απο εμενα . ευτυχης κατοχος note 3 εδω και 5 μερες . με ψηνει πολυ το rooting και να βαλω καμια καστομια . ποια ομως ?? δυστυχως απεχω απο ρομ απο εποχη galaxy s1 . ξερω οτι δεν θα εχω εγγυηση αλλα ξερω οτι θελω να χρισημοποιησω το κινητο μου. διαβασα και αυτα που λετε για τους κερνελ . και ρωταω . ποια ειναι η καλυτερη δυνατη επλογη για καστομ ρομ με πολυ καλη μπαταρια και γιατι οχι και το spen . με ψηνει πολυ η xnote .

Καλη η Xnote αλλα αν θελεις τη συμβουλη μου, μεινε ως εχεις καμια βδομαδα ακομα για να τσεκαρεις το hardware και το ξαναβλεπεις.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλη η Xnote αλλα αν θελεις τη συμβουλη μου, μεινε ως εχεις καμια βδομαδα ακομα για να τσεκαρεις το hardware και το ξαναβλεπεις.

των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν !!!

οποτε τι λετε ?? μια καλη ρομ με καλη μπαταρια

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν !!!

οποτε τι λετε ?? μια καλη ρομ με καλη μπαταρια

ξεκίνα τις δοκιμές με τα μέχρι τώρα πάρα πολύ καλές είναι η ωμεγα που την έχω και η χνοτε που διαβάζουμε από τα παιδιά εδώ αλλά αν δεν δεις τι σου αρεσει....δεν θα έχεις γνώμη.

Καλησπέρα και απο εμένα, γιατί συμπέρασμα δεν έβγαλα ακόμα, εάν το ροοτάρω χάνω την εγγύηση?!

Υπάρχει τρόπος να το ροουταρω και να μην χάσω την εγγύηση? ξέρει κάποιος?

Have a nice day ! ! !

Καλησπέρα και απο εμένα, γιατί συμπέρασμα δεν έβγαλα ακόμα, εάν το ροοτάρω χάνω την εγγύηση?!

Υπάρχει τρόπος να το ροουταρω και να μην χάσω την εγγύηση? ξέρει κάποιος?

όσο αφορά την εγγύηση η άποψης διίστανται , υπάρχουν παιδιά που με γραμμένο κνοξ βγήκαν σε εγγύηση το ρίσκο δικό σου.

Τρόπος για να μην γράψει ο κνοξ δεν υπάρχει ακόμη και δεν το βλέπω να υπάρξει.

όσο αφορά την εγγύηση η άποψης διίστανται , υπάρχουν παιδιά που με γραμμένο κνοξ βγήκαν σε εγγύηση το ρίσκο δικό σου.

Τρόπος για να μην γράψει ο κνοξ δεν υπάρχει ακόμη και δεν το βλέπω να υπάρξει.

Δηλαδή οι πιο πολλές πιθανότητες είναι την έχασες την εγγύηση!???

Have a nice day ! ! !

εδώ μιλάμε για το νοτε3 και όπως ξέρεις δεν έχει ραδιο...

Προφανώς μίλαγα γενικά και είπα πολύ χαρακτηριστικά ΑΝ έχει δέκτη ράδιο :)

Arctic Black

...στην παρέα!Είμαι στην δοκιμαστική περίοδο πλέον και περιμένω να δω αν θα εμφανιστούν προβλήματα... 2-3 ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω. Ισχύει η μέθοδος de la vega ή θα πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη και αν ναι υπάρχει οδηγός στα ελληνικά; Προτείνεται να μείνω 4.3 ή να αναβαθμιστώ σε kit-kat;

AP:N9005XXUDMK2

CP:N9005XXUDMJ7

CSC:N9005DBTDMK2

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Υ.Γ. Οι διάφορες ROM που κυκλοφορούν είναι rooted ή δεν είναι απαραίτητο αυτό;;;

Edited by Savvin_Diesel
Ο δαίμων του πληκτρολογίου...

Καλησπέρα, προχθές χωρίς λόγο έγραψε ο Knox περνώντας επίσημο φιρμ από sammobile. ..τωρα με τα από 1,5 μήνα άψογης λειτουργίας δεν με απασχολεί που χάθηκε η εγγύηση. .πιστεύω ότι θέμα ήταν να βγει θα έβγαινε αυτό το διάστημα. .πλέον αφού έχει γράψει ο κνοξ τι μου προτείνετε να βάλω?άσχετος από ρουτ..Απλά για αλλάξω την οπτική μου στο κινητό δηλαδή κάποια ρομ κατι ότι πιστεύετε καλύτερο. .Ευχαριστώ. .

...στην παρέα!Είμαι στην δοκιμαστική περίοδο πλέον και περιμένω να δω αν θα εμφανιστούν προβλήματα... 2-3 ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω. Ισχύει η μέθοδος de la vega ή θα πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη και αν ναι υπάρχει οδηγός στα ελληνικά; Προτείνεται να μείνω 4.3

Υ.Γ. Οι διάφορες ROM που κυκλοφορούν είναι rooted ή δεν είναι απαραίτητο αυτό;;;

η de La vega δεν παίζει με την ρομ σου.Εαν δεν έχεις σκοπό να κάνεις root σου προτείνω 4.3 τα 4.4 μπορεί να σου κάτσουν βούτυρο αλλά μπορεί να σου τρώνε την μπαταρία

Καλησπέρα, προχθές χωρίς λόγο έγραψε ο Knox περνώντας επίσημο φιρμ από sammobile. ..τωρα με τα από 1,5 μήνα άψογης λειτουργίας δεν με απασχολεί που χάθηκε η εγγύηση. .πιστεύω ότι θέμα ήταν να βγει θα έβγαινε αυτό το διάστημα. .πλέον αφού έχει γράψει ο κνοξ τι μου προτείνετε να βάλω?άσχετος από ρουτ..Απλά για αλλάξω την οπτική μου στο κινητό δηλαδή κάποια ρομ κατι ότι πιστεύετε καλύτερο. .Ευχαριστώ. .
Αφού λες ότι δεν γνωρίζεις από root χρειάζεσαι αρκετό διάβαζα πριν μπεις στα βαθιά. Οπότε μια μια τις απορίες σου και θα σε βοηθήσουμε σε ότι θέλεις.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις