kosmasgr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δε το έβαλα να σου πω την αλήθεια. Οι πιο developers προτείνουν CWM του chenglu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079 Βάλε αυτό καλύτερα και περνάς όποια θέλεις :) Σου προτείνω Civz 2.1 rom με τον δικό της kernel ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ Κοσμά Κοσμά την recovery με odin 3.07; -- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 17, 2014 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Με 3.0.7 την περασα και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Είναι zip όμως αρχείο το recovery! Την civz Rom δεν την βρήκα! Edited March 17, 2014 by kaeser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Ετσι ειναι zip. Θα το βάλεις στο pda. Εδώ και η Civz http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2613305 Αν θέλεις κάτι πιο τροποποιήσιμο βάλε την xnote http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472301 Edited March 17, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μπορεί να βοηθήσει κανείς πώς παίρνεις efs backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Οδηγίες για backup και restore οταν χρειαστεί : simpliest method for efs backup (from device): 1. Download a terminal emulator from playstore 2. Open it and type: Su 3. Allow superuser permission when asked 4. Type this: dd if=/dev/block/mmcblk0p11 of=/storage/extsdcard/efs.img bs=4096 5. Check your external sd card, there is a efs.img file (14 mb), do some copy in a secure storage. For restore: 1. You need your efs.img in your external sd card 2. Open terminal and type: Su 3. Type this: dd if=/storage/extsdcard/efs.img of=/dev/block/mmcblk0p11 bs=4096 4. Reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Κοσμά είδες καμιά σημαντική διαφορά στην νέα civz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Το κάνω Κοσμά αλλά μου βγάζει αυτό [ATTACH]42566[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Το κάνω Κοσμά αλλά μου βγάζει αυτό [ATTACH]42566[/ATTACH]πιο εύκολος τρόπος http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49234120&postcount=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Menioseten το έκανα και μου έφτιαξε ένα img αρχείο 512kb σωστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Menioseten το έκανα και μου έφτιαξε ένα img αρχείο 512kb σωστό;ο φάκελος λέει Samsung tool και είναι 14mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Thanks μενιο. Δε το ειχα στα υποψιν μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση πως δεν προτείνετε την ωμεγα.. Εγώ πάντως την έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος συχνά βάζω τις άλλες τις βλέπω και πάλι στην ωμεγα γυρνάω . μου τα λέει πολύ που είναι ελληνική βέβαια γούστα είναι αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση πως δεν προτείνετε την ωμεγα.. Εγώ πάντως την έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος συχνά βάζω τις άλλες τις βλέπω και πάλι στην ωμεγα γυρνάω . μου τα λέει πολύ που είναι ελληνική βέβαια γούστα είναι αυτα.όπως τα λες γούστα είναι. Εγώ θέλω η ρομ να είναι απλή και ελαφριά. Πλέον βάζουν τόσα πράγματα μέσα που χάνεις την μπάλα. Η ρομ που φοράω με καλύπτει απόλυτα και στα συν τις είναι ο υπέροχος κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μενιο την εβαλες την 2.1 ετσι ?? Τα σπαει ο civato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μενιο την εβαλες την 2.1 ετσι ?? Τα σπαει ο civatoδεν την έβαλα ακόμη είδες διαφορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 ναι χτες ;) Μπαταρία νομίζω καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 όπως τα λες γούστα είναι. Εγώ θέλω η ρομ να είναι απλή και ελαφριά. Πλέον βάζουν τόσα πράγματα μέσα που χάνεις την μπάλα. Η ρομ που φοράω με καλύπτει απόλυτα και στα συν τις είναι ο υπέροχος κερνελ. Πάντως και η ωμεγα είναι τελείως μαμά και με δικό της κερνελ και οτι εξτρα χρειαζετε το φλασαρεις π.χ κανένα θέμα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Εγώ παιδιά έχω την X-Note και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πραγματικα το customization που μπορείς να κάνεις στο τηλέφωνο δεν έχει σταματημο.Έχω βάλει και custom kernel του Civz και το κινητό πετάει.Όποιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποια rom να φλασαρει ή έχει βαρεθεί αυτή που έχει δοκιμάστε τον συνδυασμό μου και δεν θα χάσετε :) Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Μενιο με την καινουρια civz και τον νεο κερνελ ειχα 2 random reboot σε 2 μερες. Την ξαναπερασα με stock κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Εγώ παιδιά έχω την X-Note και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πραγματικα το customization που μπορείς να κάνεις στο τηλέφωνο δεν έχει σταματημο.Έχω βάλει και custom kernel του Civz και το κινητό πετάει.Όποιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποια rom να φλασαρει ή έχει βαρεθεί αυτή που έχει δοκιμάστε τον συνδυασμό μου και δεν θα χάσετε :) Τον είχα κάνει παλιότερα αυτόν τον συνδυασμό και τα αποτελέσματα ήταν άριστα. Αλλά προτιμώ ρομ +κερνελ από τον ίδιο σεφ. Μενιο με την καινουρια civz και τον νεο κερνελ ειχα 2 random reboot σε 2 μερες. Την ξαναπερασα με stock κερνελΜάλλον επειδή δεν είχες κάνει όλες τις ρυθμίσεις του κερνελ ,δες πως θα πάει τώρα και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Τον είχα κάνει παλιότερα αυτόν τον συνδυασμό και τα αποτελέσματα ήταν άριστα. Αλλά προτιμώ ρομ +κερνελ από τον ίδιο σεφ. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου απλά επειδή ο X-note kernel δεν έχει κάτι παραπάνω από τον stock εκτός απο init.d support kai ex-fat support πήγα στου Civ αποφεύγοντας τον linear kernl γιατι μου φάνηκε πονοκέφαλος ο τρόπος παραμετροποίησης του. Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου απλά επειδή ο X-note kernel δεν έχει κάτι παραπάνω από τον stock εκτός απο init.d support kai ex-fat support πήγα στου Civ αποφεύγοντας τον linear kernl γιατι μου φάνηκε πονοκέφαλος ο τρόπος παραμετροποίησης του.δοκιμασε και τις ρυθμίσεις κερνελ που εχω στη υπογραφη μου και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 δοκιμασε και τις ρυθμίσεις κερνελ που εχω στη υπογραφη μου και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Σε ευχαριστώ θα τα δοκιμάσω και θα σου πώ Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts