CaeSaR Δημοσιεύτηκε August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 18, 2004 Ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας γάτας!Έπειτα από ψάξιμο στο internet κατέληξα σε ορισμένες ράτσες που με ενδιέφεραν! Όταν πήγα όμως και ρώτησα σε ένα petshσop, μου είπαν ότι οι μόνες ράτσες που εισάγονται Ελλάδα, είναι Αγκύρας, Περσίας και Σιαμ! :( Επειδή όμως δεν είμαι και απολύτως σίγουρος για το αν ισχύει αυτό, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές ράτσες και δεν νομίζω να έρχονται στην Ελλάδα μόνο τρεις, μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω; Μερικές από τις ράτσες που με ενδιαφέρουν είναι: American Shorthair, Birman, Bombay, British, Burmese, Korat, Ragdoll, Siberian, Showshoe, Tonkinese! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CaeSaR (18 Αύγ. 2004 , 03:51) Ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας γάτας!Έπειτα από ψάξιμο στο internet κατέληξα σε ορισμένες ράτσες που με ενδιέφεραν! Όταν πήγα όμως και ρώτησα σε ένα petshσop, μου είπαν ότι οι μόνες ράτσες που εισάγονται Ελλάδα, είναι Αγκύρας, Περσίας και Σιαμ! :( Επειδή όμως δεν είμαι και απολύτως σίγουρος για το αν ισχύει αυτό, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές ράτσες και δεν νομίζω να έρχονται στην Ελλάδα μόνο τρεις, μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω; Μερικές από τις ράτσες που με ενδιαφέρουν είναι: American Shorthair, Birman, Bombay, British, Burmese, Korat, Ragdoll, Siberian, Showshoe, Tonkinese! Giati den kaneis ena search sto google se ellinikes selides gia na deis ti tha bgalei.Epishs tha sou protina na psakseis gia petshop sto internet kai na deis an exoun tis ratses pou theleis kai an ginetai na paragileis online i an exoun ena tilefono oste na enimerotheis xoris na kourasteis kai poly :) Alliws i esxath lysh einai paragelia apo petshop tou eksoterikou..alla nomizw oti tha kostisei kati parapanw :worry: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CaeSaR (18 Αύγ. 2004 , 03:51) Ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας γάτας!Έπειτα από ψάξιμο στο internet κατέληξα σε ορισμένες ράτσες που με ενδιέφεραν! Όταν πήγα όμως και ρώτησα σε ένα petshσop, μου είπαν ότι οι μόνες ράτσες που εισάγονται Ελλάδα, είναι Αγκύρας, Περσίας και Σιαμ! :( Επειδή όμως δεν είμαι και απολύτως σίγουρος για το αν ισχύει αυτό, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές ράτσες και δεν νομίζω να έρχονται στην Ελλάδα μόνο τρεις, μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω; Μερικές από τις ράτσες που με ενδιαφέρουν είναι: American Shorthair, Birman, Bombay, British, Burmese, Korat, Ragdoll, Siberian, Showshoe, Tonkinese! Κάνε μια βόλτα στην γειτονία σου και πάρε ένα γατάκι του δρόμου.Πιστός σύντροφος και άριστοι χαρακτήρες.Είναι κρίμα να δίνουμε λεφτά για αγοράσουμε κατοικίδια όταν υπάρχουν τόσα στους δρόμου που πεθαίνουν από φόλες και αυτοκίνητα :( Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Είναι ακριβώς ότι θα σου πρότεινα και εγώ φιλε...πάρε ένα γατάκι του δρόμου τουλάχιστον να γλιτώσεις ένα ζωάκι από τα "κολοπραγματα" που κυκλοφορούν και θέλουν να λέγονται άνθρωποι.εγώ έχω 2 και δεν το έχω μετανοιώσει,κατά τύχη μου βγήκαν μαλλιαρά αλλα και να μην ήταν δεν με νοιάζει :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Μπράβο στον Global και στον arfi! :up: Συμφωνώ α-π-ό-λ-υ-τ-α και σου προτείνω το ίδιο! :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Υπάρχει και φιλοζωϊκό πνεύμα στο MP τελικά :) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 ναι πάλι καλά,πάρε φιλε μου ένα άμοιρο γατάκι από την γειτονιά σου και γλίτωσε το απ την moira του..και άσε τις ράτσες αυτές θα βρούν κάποιο σπίτι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 INDEED ! :happy: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Θα συμφωνήσώ και εγώ, γιατί θες σώνει και καλά ράτσας; Μόνο προσπάθησε όσο γίνεται να αποφύγεις τα μακρύτριχα, ο δικός μας, μας έχει βγάλει την πίστη με τις τρίχες του! :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 όχι ρε συ καλο είναι γιατί τουλάχιστον μπορείς να τις δεις όταν είναι μεγάλες ;) εμενα και τα 2 ειδικά το 1 μου είναι μακρύτρίχo πολύ το άλλο είναι κάπως μεσαίο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (18 Αύγ. 2004 , 17:30) όχι ρε συ καλο είναι γιατί τουλάχιστον μπορείς να τις δεις όταν είναι μεγάλες ;) εμενα και τα 2 ειδικά το 1 μου είναι μακρύτρίχo πολύ το άλλο είναι κάπως μεσαίο Σωστά. :D ΑΛλά πάλι, όταν είναι μεγάλες και μαδάνε πιο εύκολα αλλά και μαζεύονται πιο εύκολα στο στομάχι του όταν πλένεται, με τα γνωστά αποτελέσματα.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 ναι για το στομάχι του σύμφωνο αλλα το ίδιο μαδάνε μεγάλες και μικρές μονο που η μεγάλες φαίνονται.Ότι και να βρει το παιδί καλο είναι αρκεί να πάρει το ζωάκι απ το δρόμο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator (18 Αύγ. 2004 , 09:39) Κάνε μια βόλτα στην γειτονία σου και πάρε ένα γατάκι του δρόμου.Πιστός σύντροφος και άριστοι χαρακτήρες.Είναι κρίμα να δίνουμε λεφτά για αγοράσουμε κατοικίδια όταν υπάρχουν τόσα στους δρόμου που πεθαίνουν από φόλες και αυτοκίνητα :( Συμφωνώ και επαυξάνω και το ίδιο έκανα εγώ πριν μερικά χρόνια. Και τώρα έχω ένα γάταρο ατελείωτο :) Σώζεις έτσι μια πονεμένη ψυχούλα που ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια και που τον χειμώνα τρέμει απο το κρύο. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 αυτό φυσικά αν την βγάλει καθαρή από τους παλιανθρώπους και τις φόλες η τα αυτοκίνητα έτσι? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Έλα μπράβο το φόρουμ... ;) τέτοια να ακούω και να χαίρομαι :) υπάρχουν και κάποιοι που όμως έχουν διαφορέτικη άποψη.. και κάνουν ότι χειρότερο στα καημένα τα ζώα.. =/ Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 σε αυτούς τους κάποιους άνετα τους κάνω και εγώ αυτό που κάνουν στα ζώα και χωρίς τύψεις :whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Δυστυχώς δεν έχω πιάσει κανένα μπροστά μου να βασανίζει γάτα ή σκύλο. :mad: :angry: Που θα μου πάει δεν θα πετύχω κάποιον; :devil: Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα όμως... Και για να επιστρέψουμε: πιστεύω ότι κάποιος θα έπαιρνε γάτα/ο ράτσας μόνο αν σκοπεύει να συμμετέχει σε τίποτα διαγωνισμούς ομορφιάς ζώων (που δεν μ'αρέσουν προσωπικά καθόλου), αλλιώς δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι παραπάνω από τις κεραμιδόγατες (εκτός και αν θέλει να κάνει φιγούρα στα φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Τα ψιψίνια του δρόμου πέραν του ότι το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμάς, νομίζω ότι έχουν καλύτερο χαρακτήρα και ξέρουν να εκτιμούν ιδιαίτερα το χάδι και την μπουκιά που θα τους προσφέρεις! Είναι κατόρθωμα να το κάνω να μην φεύγει τρομαγμένο όταν το πλησιάζει ένας άνθρωπος, κι ακόμα καλύτερα να το φτάσεις στο σημείο να τρέχει από πίσω σου για να τριφτεί στα πόδια σου! :) Τι σημασία αν είναι... κοπριτόγατο? Στα μάτια μου θα είναι πάντα το ομορφότερο γατί του κόσμου! :happy: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (18 Αύγ. 2004 , 18:02) Συμφωνώ και επαυξάνω και το ίδιο έκανα εγώ πριν μερικά χρόνια. Και τώρα έχω ένα γάταρο ατελείωτο :) Σώζεις έτσι μια πονεμένη ψυχούλα που ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια και που τον χειμώνα τρέμει απο το κρύο. ετσι μπραβο παιδια μια αλανιαρα γατα ειναι οτι καλυτερο αλλωστε ξερει να πιανει ποντικια... :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. August 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Τελικά από ότι φαίνεται, με όλα αυτά που γράψατε, με πείσατε να μην πάρω ράτσα! :) Όμως τι θα κάνω, θα βγω στους δρόμους και θα κυνηγάω τις γάτες μπας και κάτσει καμία; :p Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CaeSaR (19 Αύγ. 2004 , 04:36) Τελικά από ότι φαίνεται, με όλα αυτά που γράψατε, με πείσατε να μην πάρω ράτσα! :) Όμως τι θα κάνω, θα βγω στους δρόμους και θα κυνηγάω τις γάτες μπας και κάτσει καμία; :p Φίλε CaeSaR από την στιγμή που το πήρες απόφαση σίγουρα θα βρείς μια..Και θα δεις τι αγάπη θα λάβεις και τι συντροφιά θα έχεις..Μπράβο σου και εύχομαι όλοι μας αν δεν μπορούμε να πάρουμε μια στο σπίτι μας(εγώ έχω μια και προσέχω άλλες 20)τουλάχιστον ας τις προσέχουμε με λίγο φαγητό και νεράκι σε ένα δοχείο(ειδικότερα τώρα που είναι καλοκαίρι).Αν δεν μπορούμε η δεν θέλουμε να κάνουμε ούτε αυτό ας τα αφήσουμε έστω στην ησυχία τους. Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omka23 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας γάτας!Έπειτα από ψάξιμο στο internet κατέληξα σε ορισμένες ράτσες που με ενδιέφεραν! Όταν πήγα όμως και ρώτησα σε ένα petshσop, μου είπαν ότι οι μόνες ράτσες που εισάγονται Ελλάδα, είναι Αγκύρας, Περσίας και Σιαμ! :( Επειδή όμως δεν είμαι και απολύτως σίγουρος για το αν ισχύει αυτό, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές ράτσες και δεν νομίζω να έρχονται στην Ελλάδα μόνο τρεις, μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω; Μερικές από τις ράτσες που με ενδιαφέρουν είναι: American Shorthair, Birman, Bombay, British, Burmese, Korat, Ragdoll, Siberian, Showshoe, Tonkinese! Στην Ελλάδα δεν θα βρεις τίποτα από αυτά. Τον Αυγουστο Θα πάω στην Ρωσία για να αγοράζω Sibirian γατάκι. Αν ενδιαφέρεσε ακόμα, γράψε με στο e-mail: omka23@mail.ru Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Sibirian???κατι τετοιο?http://z.about.com/d/cats/1/7/i/t/2/DanteSiberian640x535.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Δείτε στην wikipedia ολόκληρη διατριβή πάνω στο θέμα!!! http://en.wikipedia.org/wiki/Cat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Εκτος απο τις ρατσες που αναφερεις βρηκα και ενα μαγαζι οπου φερνει τις λεγομενες Sphinx,ειναι εκεινες που δεν εχουν καθολου τριχα.Αλλα ειναι ακριβη ρατσα (1000ευρω) αν ενδιαφερεσαι!! Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts