Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3200

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 515
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά δε ξερω πόσοι ασχολείστε ακόμα με το 3200,εγώ γράφτηκα ειδικά γιαυτό:εγω το πηρα μολις πριν απο 2 μηνες 176 ευρώ στην ηλεκτρονική αθηνών με το cutter και όλα.

επειδή όμως δεν το ήξερα,φόρτισα το κινητό μόνο 3 ώρες την πρώτη φορά,μέχρι να στραματήσει το ανεβοακτέβασμα.

αποτελεσμα(?)κρατάει 2-3 το πολυ ΄μερες η μπαταρία,συγκεκριμένα 3 όταν δεν χρησιμοποιώ τίποτα και 2 όταν χρησιμοποιώ λίγο ραδιόφωνο ή ringtones. και όχι μόνο τελειώνει γρήγορα,αλλά αφύσικα:η π΄ρωτη μπάρα (η μεγάλη) κρατάει μια μέρα τουλάχιστον,και όλες οι άλλες 1-2 μέρες συνολικά!δηλαδή όσο κρατάει η μια,κρατάνε όλες οι άλλες μαζί!

για παράδειγμα η επόμενη μεγαλύτερη μπάρα-όταν είναι 6-κραταει το πολύ 1 ώρα και πέφτει στις 5!!!!χάλια κατάσταση!!!

σας ζαλίζω,αλλά δεν υπάρχει λύση?η εγγύηση υπάρχει αλλά φοβάμαι δεν δικαιολογεί καινούρια μπαταρία..

manos_rodos diladi poso perimenes na sou krataei?

exeis akousei apo alla 3200 na krataei perissotero?

thes na sou po ena ekatomirio paragontes sto thema katanalosi?

ouuuuu de fantazesai

zesti, perivallon, magnitika pedia, paremvoles, poso isxiro sima exeis, se ti etairia diktio eisai, an i mpataria fortistike se psixro i zesto perivallon, an fortistike me grigoro i argo fortisti

ena swro

alla anyway, poso perimenes na krataei kai an exeis akousei apo alla 3200 na kratane pio poli

emena toso mou krataei

kai as ekana 15ori fortisi stin arxi :)

Πριν απαντησω στο θέμα του φιλου μας(τον οποίο και καλωσοριζω στο forum :) )να διευκρινησω οτι το Link με τα παιχνιδακια δεν το ανακάλυψα εγω, απλά το ανέφερε ένας συνφορουμίτης στο thread με τις εφαρμογες& παιχνιδια και επειδή είναι δύσκολο όλοι μας να ψαχνουμε ολες αυτες τις σελιδες το έβαλα στο thread μας για να διευκολυνθουμε!

Τωρα στην απορία του φιλου,μην νιωθεις τυψεις που το φορτισες μονο λιγες ωρες!Καποιοι λενε η πρωτη φόρτιση να κραταει 16 ώρες κτλ..αλλά τώρα πλεον η τεχνολογία προχωράει..αρκεί να την φορτισεις μέχρι να δείξει η μπαρα ότι γέμισε!

Τωρα ανάλογα με τη χρηση σου κραταει..Πχ εγω όταν παιζω συνεχεια παιχνίδια, η χρησιμοποιω υπερυθρες κραταει περίπου 2μερες..Αν δεν το ζαλιζω, μου χει κρατήσει και 4(κλειστο το βράδυ).Οπως ειπε και ο monaxoulis πολλοί παραγοντες παιζουν ρολο!

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Προς kardoula: Αν δεν κάνω λάθος το 3200 το βρίκα γύρω στα 100€ σε κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Πολύ αργότερα από την στιγμή που το έγραψα αυτό στο forum του 3220, μου είπαν ότι το κατάστημα ήταν με μεταχειρισμένα κινητά, laptop & PDA κτλ κτλ ... οπότε sorry για την παραπληροφόρηση! Η σελίδα δεν φόρτωσε ολόκληρη, μου έβγαζε κάποιο error. Μερικές εικόνες δεν φαίνονταν οπότε μάλλον γι'αυτό δεν είδα το link για english version!! και οκ, έχω λίγο καυστικό χιούμορ, μην παρεξηγήσαι! :D :D :p

Παιδιά, εγω το δικό μου υπάρχουν μέρες που το τσακίζω, ειδικά με τις υπέρυθρες. Το φορτίζω όμως από κυριακή σε κυριακή(κλειστό το βράδυ, no games, no wap). Τον πρώτο μήνα μόνο με είχε απογοητεύσει η μπαταρία που κρατούσε το πολύ 2 μέρες με ελάχιστα περισότερη χρήση.

Χα, και κάτι που παρατήρησα και αισθάνθηκα για άλλη μια φορά περίφανος για το αστέρι μου. Κάντε την δοκιμή όσοι μπορείτε. Περάστε στον υπολογιστή σας μία εικόνα απο Panasonic GD87 και μία από 3200. Του GD87 είναι πολύ μικρές. Μεγαλώσεις το μέγεθος την φωτογραφίας σε περίπου ίδιο με αυτό από 3200, τότε φυσικά και χάνετε η καλή τους ποιότητα ... οπότε τι να την κάνεις την ποιότητα του σε τόσο μικρό μέγεθος! Vive 3200!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος roborge (18 Αύγ. 2004 , 04:01)

Α, sorry ντε, δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα κόλπα ...

για πλάκα το είπα ποιο πολύ! κατέβασα 2 παιχνίδια αλλά δεν παίζουν στο 3200 μου. δεν ξέρω γιατί ... anyway!

Μια φίλη μου με 3200 την παρασκευή σε ώρα ανάγκης ανταλλάξαμε μπαταρίες και τώρα η πίσω πρόσοψη δεν κλείνει καλά στο δικό μου ενώ στο δικό της έκλεινε κανονικά! Τι, βγαίνουν και σε νούμερα ρούχων τώρα τα κινητά;; S,M,L,XL, διαλέξτε ανάλογα με το μέγεθος του χεριού σας!;;; Άλλο και τούτο!

prosoxi prosoxi!!

to nokia 3200 "foraei" mpataria BLD-3 otan mou to esteilan emena olokainourgio eixe lathos mpataria mesa kai pedeutika polu gia na kataferw na mou tin allaksoun!!! i diafora itan elaxisti kai to problima itan pws den ekleine i pisw prosopsi kala. koitakse to giati mporei na einai to idio problima. an pas arketes selides pisw tha me breis na klaiw tin moira mou pou to uperoxo kinito pou dialeksa den mporw na to xarw. Fantasou pws to esteila 2 fores giati tin prwti den brikan to lathos!!!!!!!!!!! fantasou poso mikri einai i diafora!!!

Το θυμάμαι πολύ καλά ... Όταν έκανα την πρώτη φόρτηση και το είχα κλειστό το αστέρι μου, είχα μπεί εδω μέσα και είχα διαβάσει κάθε μήνυμα με τρελή αφοσίωση! Εχτές τελικά ξανάλλαξα την μπαταριά και στο άλλο 3200 έμπενε κανονικότατα!!! Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό! Και 10λεπτο το κοίταζα αλλά πάλι δεν μπόρεσα να ΄καταλάβω! άβυσσος η ψυχή της Νοκια!

ευχαριστώ για τη συμπαράσταση,αλλά εμένα εκτός το ότι χωρις χρήση java,wap,ραδιόφωνο κτλ κρατάει 3 μέρες το πολύ,παρουσιάζει και αυτό με την περίεργη εκφόρτιση:εκτός απο την πρώτη που κρατάει το μισό χρόνο,οι άλλες είναι για μόστρα,κρατάνε μερικές ώρες(η 6η καθόλου)

και κάτι άλλο:σε παλαιότερο ποστ καποιος έγραψε ότι κατέβασε το Nokia multimedia converter 2.0 και μετατρέπει mp3 σε amr για το 3200.

http://www.forum.nokia.com/main/0,,034-63,00.html

για να κατεβάσεις όμως το συγκεκριμένο ζητάς-δωρεάν-ένα serial Νούμερο,αφού πρώτα εγγραφείς.εμενα 20 φορές δοκιμασα και με δυο λογαριασμούς και :mad: ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ-your serial does not match the user name.

έψαξα στο φορουμ των χρηστών εκεί και είδα κι αλλοι-οχι ολοι-ειχαν το ιδιο προβλημα.

δοκιμασα το αντιστοιχο προγραμμα που εχει η sony erricson ειναι ΧΑΛΙΑ.ασε που πρωτα πρεπει να τα κανεις wav.

τωρα :worry: βεβαια ψαχνω ψυλλους στ'αχυρα αλλα....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos_rodos (20 Αύγ. 2004 , 02:13)

και κάτι άλλο:σε παλαιότερο ποστ καποιος έγραψε ότι κατέβασε το Nokia multimedia converter 2.0 και μετατρέπει mp3 σε amr για το 3200.

εγώ ποτέ δεν κατάφερα να χρησημοποιήσω το Ν.Μ.C. ... κατέβασα όμως ένα πολύ μικρό προγραμματάκι (γύρω στα 300ΚΒ περίπου) που μετατρέπει ήχους από wav σε amr και το αντίθετο.λειτουργεί άψογα σαν πρόγραμμα απλά το πρόβλημα είναι ότι η ποιότητα είναι πολύ άσχημη αφού μιλάμε για μονοφωνικό ήχο χαμηλής συχνότητας (δεν παίρνω και όρκο για το τελευταίο). Το βρίκα κάπου εδώ μέσα αλλά θα σε γελάσω που! αν θέλεις στείλε μου σε ΡΜ το mail σου και σου το στέλνω σε zip!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος roborge (19 Αύγ. 2004 , 19:32)

Προς kardoula: Αν δεν κάνω λάθος το 3200 το βρίκα γύρω στα 100€ σε κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Πολύ αργότερα από την στιγμή που το έγραψα αυτό στο forum του 3220, μου είπαν ότι το κατάστημα ήταν με μεταχειρισμένα κινητά, laptop & PDA κτλ κτλ ... οπότε sorry για την παραπληροφόρηση! Η σελίδα δεν φόρτωσε ολόκληρη, μου έβγαζε κάποιο error. Μερικές εικόνες δεν φαίνονταν οπότε μάλλον γι'αυτό δεν είδα το link για english version!! και οκ, έχω λίγο καυστικό χιούμορ, μην παρεξηγήσαι! :D :D :p

Παιδιά, εγω το δικό μου υπάρχουν μέρες που το τσακίζω, ειδικά με τις υπέρυθρες. Το φορτίζω όμως από κυριακή σε κυριακή(κλειστό το βράδυ, no games, no wap). Τον πρώτο μήνα μόνο με είχε απογοητεύσει η μπαταρία που κρατούσε το πολύ 2 μέρες με ελάχιστα περισότερη χρήση.

Χα, και κάτι που παρατήρησα και αισθάνθηκα για άλλη μια φορά περίφανος για το αστέρι μου. Κάντε την δοκιμή όσοι μπορείτε. Περάστε στον υπολογιστή σας μία εικόνα απο Panasonic GD87 και μία από 3200. Του GD87 είναι πολύ μικρές. Μεγαλώσεις το μέγεθος την φωτογραφίας σε περίπου ίδιο με αυτό από 3200, τότε φυσικά και χάνετε η καλή τους ποιότητα ... οπότε τι να την κάνεις την ποιότητα του σε τόσο μικρό μέγεθος! Vive 3200!!!

Eλα βρε συ,δεν σε παρεξηγησα :) Δυστηχως στον γραπτό λόγο δεν μπορούμε να καταλαβουμε σε τί ύφος το λεει αυτος που το γράφει..Anyway,εγω παντως θα διαφωνήσω για την ποιότητα της φωτο του πανασονικ,είναι κλασεις( οχι, δεν βρωμαει :lol: )ανωτερες απο το δικό μας!Και δεν εννοω στην οθονη του κινητου αλλα στον υπολογιστή.Δυστηχώς το κινητό μας δεν βγαζει τρομερες φωτο αλλα εγω συμβιβαζομαι :) Για τα λεφτα του ειναι σουπερ!!!

Το μονο που με στενοχωρεσε είναι που μου χάλασε το hands free(αυτό που χε στην συσκευασια)και πηρα ενα χτες απο το Γερμανο,Orbit με 7 ευρω και ειμαι μια χαρα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

roborge νομιζω δεν έχει νόημα το συγκεκριμένο πρόγραμμα,έχω δοκιμάσει ένα-μπορει να ναι και το ίδιο,δεν ξερεις-και ειναι χαλια.και βε βαια δεν συγκρινεται με τα 17 mb που ειναι το nokia -που σιγουρα θα ναι καλυτερο. :mad: :mad:

να παρει το κατεβασα 2 φορες,εκανα τα παντα και δεν δεχεται το serial.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos_rodos (20 Αύγ. 2004 , 13:07)

να παρει το κατεβασα 2 φορες,εκανα τα παντα και δεν δεχεται το serial.

Αν κατάλαβα καλά το Nokia PC suite σου ζητάει serial? Και το θέλεις για το Nokia Sound Converter το οποιό σημπεριλαμβάνεται στο PC suite?

Χμμ, εμένα ποτέ δεν μου ζήτησε serial. To έχω εγκατεστημένο 1 μήνα πριν πάρω το 3200! Δεν ξέρω τι παίζει! Από την άλλη, το Nokia Sound Converter είναι για την τροποποίηση αρχείων MIDI τα οποία μπορείς να αποθηκεύσεις σε ΜIDI ή OTA. Μόλις το είδα στην βοήθεια του Sound Converter. Είσαι σίγουρος ότι είναι και για amr??? Φίλε από τον Μάιο ψάχνομαι με την Νοκια για amr και φως στο τούνελ μόνο η Νικολούλη έχει δεί!

Anyway, για ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε ...

kardoula όσο για το θεματάκι 3200 vs GD87 i'll get back to you με συγκριτικό τέστ με φωτογραφίες από Δευτέρα! ... πάω να κάνω τα μπάνια μου και εγώ σαν άνθρωπος ... :D :D :D επιτέλους!!!

αααα ελληνικά μιλάω ο κακομοιρος- :p μη γινομαι ομως κακος.

ΔΕΝ ψαχνω το sound converter.to suite το εχω κι εγω αλλα ΔΕΝ ρωταω γιαυτο.

ρωτάω για το αναθεματισμενο το NOKIA MULTIMEDIA CONVERTER

μετατρεπει mp3 σε amr,αλλα ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΕΙ.

δοκιμαστε το και σεις-ειναι 17 mb το κατεβασμα-και παω στοιχμα οτι σε σας θα το δεχεται μια χαρα το serial.δε ξερω ,σε μερικους δεν παει...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos_rodos (21 Αύγ. 2004 , 00:13)

αααα ελληνικά μιλάω ο κακομοιρος- :p μη γινομαι ομως κακος.

ΔΕΝ ψαχνω το sound converter.to suite το εχω κι εγω αλλα ΔΕΝ ρωταω γιαυτο.

ρωτάω για το αναθεματισμενο το NOKIA MULTIMEDIA CONVERTER

μετατρεπει mp3 σε amr,αλλα ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΕΙ.

δοκιμαστε το και σεις-ειναι 17 mb το κατεβασμα-και παω στοιχμα οτι σε σας θα το δεχεται μια χαρα το serial.δε ξερω ,σε μερικους δεν παει...

Δοκιμασες να ζητησεις ξανα τον κωδικο για να στο

στειλουν με e-mail ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

δοκίμασα τα ΠΑΝΤΑ πριν,κατα τη διαρκεια και μετα την εγκατασταση αλλα παντα μου εστελνε το ιδιο serial που ομως δεν το δεχοταν...

• 4 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paparman (14 Σεπ. 2004 , 23:51)

OK guys,και τωρα μια απο τις πιο χαζες ερωτησεις ever.....το λουρακι για τον καρπο πως εφαρμοζει επανω στη συσκευη?

:)

Aριστερα ή δεξια απο την οθονη,δεν θυμαμαι, στα πλαγια

εχει μερος να βαλεις το λουρακι. Το βρηκες?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (15 Σεπ. 2004 , 00:57)

Aριστερα ή δεξια απο την οθονη,δεν θυμαμαι, στα πλαγια

εχει μερος να βαλεις το λουρακι. Το βρηκες?

Όχι παιδιά, το λουράκι μπαίνει στην κορυφή του τηλ/νου ανάμεσα στις υπέρυθρες και τον πορτοκαλί διακόπτη, στις τρυπούλες. Το περνάς διπλό και μετά περνάς το υπόλοιπο ανάμεσα. Το θέμα είναι πως δεν εμπνέει - σε μένα τουλάχιστον - καμμιά εμπιστοσύνη :alien:

Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις!

:confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ouCB49aou (15 Σεπ. 2004 , 10:53)

Όχι παιδιά, το λουράκι μπαίνει στην κορυφή του τηλ/νου ανάμεσα στις υπέρυθρες και τον πορτοκαλί διακόπτη, στις τρυπούλες. Το περνάς διπλό και μετά περνάς το υπόλοιπο ανάμεσα. Το θέμα είναι πως δεν εμπνέει - σε μένα τουλάχιστον - καμμιά εμπιστοσύνη :alien:

Το ίδιο και σε μενα..Δεν με βολευει καθόλου.Σε αντιθεση με τη θηκη, η οποια με βολευει αφανταστα με το κλιπ που χει στην πλατη και μπορω να το στερεωνω και να ακουω ραδιο οταν κανω διαδρομο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula (16 Σεπ. 2004 , 12:48)

Το ίδιο και σε μενα..Δεν με βολευει καθόλου.Σε αντιθεση με τη θηκη, η οποια με βολευει αφανταστα με το κλιπ που χει στην πλατη και μπορω να το στερεωνω και να ακουω ραδιο οταν κανω διαδρομο .

Αααα, ώστε διάδρομο εεε; Εμ βέβαια, πρώτα...φαστφουντού και ύστερα...ΤΑ χιλιόμετρα στο διάδρομο! :p :D :lol:

Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις!

:confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fragonitro (16 Σεπ. 2004 , 21:06)

thelo na valw logotipo diktyou sto kinhto mou kai den ksero diastaseis ths eikonas h ti arxeio eine px jpg bmp ktl.?

Είναι ένα αρχείο .otb . αν θέλεις το κενό λογότυπο το κατεβάζεις από κάπου και το περνάς με το MobiMB Media browser. αν δεν το βρίσκεις στείλε PM και σου το στέλνω!

Kardoula άλλαξες κινητό; :blink: :cry: δεν ανοίκεις πια στην λέσχη των ευτυχισμένων 3200άδων;; :mad:

Παιδιά, ρίξτε μία ματιά να δείτε τι γίνετε στο thread του Mitsubishi M341i η όπως το λένε τέλως πάντων! Αυτο το i-mode! Κλένε τα λευτά τους ! Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; και εγώ παραλίγο να το πάρω! :whistle: πάλι καλά!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ouCB49aou (16 Σεπ. 2004 , 13:12)

Αααα, ώστε διάδρομο εεε; Εμ βέβαια, πρώτα...φαστφουντού και ύστερα...ΤΑ χιλιόμετρα στο διάδρομο! :p :D :lol:

χι χι χι....Τι να κανουμε.. ολα εχουν το τίμημά τους!Τρωμε κ μετα γυμναστηριο να καψουμε τις θερμίδες!!!Οπως ομως παρατηρησες εβγαλα τη φωτο γιατι καποιος χαζός μου στειλε pm λεγοντας οτι ειναι αηδιαστική...νευριασα κ γω κ την εβγαλα.

Αγαπητέ μου φίλε roborge,οσο αναφορά το avatar μου,οχι δεν αλλάξα κινητό!Απλα αγορασα σαν δευτερη συσκευη μεταχειρισμένο ενα ME45 με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Αλλα το 3200 ειναι το αγαπημενο μου.Να ξερες ποσες φορες μου χει φανει χρησιμο το φακουδακι!!!

Όσο αναφορα τις i-mode συσκευές προσωπικά δεν με συγκινούν καθόλου απο τι στιγμή που ο βασικός σκοπός τους ειναι να μας αδειάσουν την τσέπη...