Jump to content

BlackBerry Z30

npatrin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ φίλε.

Έχω εγκαταστήσει το beta zone αλλά log από Ip άλλης χώρας πως γίνεται;

ψαξε στο google για ip αμερικης και βαλτη στο wifi του κινητου. ετσι σε αφηνει να μπεις beta zone

• Απαντήσεις 853
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εβαλα us ip αλλα παλι κλεινει το beta zone. Εκανα κατι λαθοσ;

Με το που παταω σε καποια εφαρμογη για εγκατασταση στο beta zone, κλεινει...

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Με το που παταω σε καποια εφαρμογη για εγκατασταση στο beta zone, κλεινει...

δεν μου εχει τυχει....μηπως να κανεις την διαδικασια απο την αρχη delete > install

Θα το δοκιμάσω.

Πριν ένα χρόνο που ειχα ξανασχοληθει τα ιδια μου έκανε.

Ευχαριστώ, θα επανέλθω με τα αποτελέσματα

Πάλι τα ίδια. Είναι για κλωτσιές.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Πάλι τα ίδια. Είναι για κλωτσιές.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά

Εναλλακτικα μπορεις να κατεβασεις ενα extension για τον chrome που σου αλλαζει την ip.Αλλαηε την ip σου σε ip αμερικης.

Μπες απο την σελιδα της beta zone στο internet και βαλε μια τυχαια διευθυνση αμερικης.υπαρχουν site που δημιουργουν random addresses.

Με αυτο τον τροπο σε βαζει σιγουρα.Ψαχνομουν και εγω πριν απο χρονια για betazone,το δοκιμασα και μπηκα.Επισης αν συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη σου μπορεις να κατεβασεις και εφαρμογες.

ειναι πιο ευκολο απο οτι ακουγεται.καλου κακου σβησε το beta zone απο το κινητο σου.

Ακομα μια προσπαθεια και πες μας.Ειναι ο τροπος που προτεινα στον Mataraaa

για οτιδηποτε εδω ειμαστε

Edited by dalton114

Ευχαριστω φιλε θα το δοκιμασω αυριο και θα αναφερω

Μαπα το καρπούζι. Αποτυχία

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Μαπα το καρπούζι. Αποτυχία

Σου βγαζει ποιο σφαλμα?σου λεει ποιο ειναι το προβλημα?θα δοκιμασω αυριο να εγραφω παλι στο beta zone να δοκιμασω με την σειρα μου και θα σου πω.

Καλησπέρα παιδιά! Έχει μερικές μέρες, το viber δεν παίζει. Ούτε ανοίγει καν. Το έκανα απεγκατάσταση, αλλά όταν πάω να το κατεβάσω από το bbworld , βγάζει σφάλμα. Γενικά ξενέρωσα με την όλη κατάσταση τελευταία. Πολλές εφαρμογές Android δεν παίζουν, με βλέπω να την κάνω για άλλο λειτουργικό

Παιδια το κινητο τι λεει? Σκεφτομαι να το παρω καποια στιγμη αν και παλιο μοντελο... Edited by athanaso77
Αγγελία

Καλησπέρα παιδιά! Έχει μερικές μέρες, το viber δεν παίζει. Ούτε ανοίγει καν. Το έκανα απεγκατάσταση, αλλά όταν πάω να το κατεβάσω από το bbworld , βγάζει σφάλμα. Γενικά ξενέρωσα με την όλη κατάσταση τελευταία. Πολλές εφαρμογές Android δεν παίζουν, με βλέπω να την κάνω για άλλο λειτουργικό

Μετ την αναβάθμιση του βαιμπερ μέσω σναπ και εγώ ειχα το ίδιο θέμα. Το διεγραψα και εγκατέστησα τη προηγούμενη έκδοση και πλέον δε κάνω αναβάθμιση

Παιδια το κινητο τι λεει? Σκεφτομαι να το παρω καποια στιγμη αν και παλιο μοντελο...

κανε ενα κοπο να διαβασεις το τοπικ απο την αρχη... θα δεις πολλες -καλες- γνωμες. ;)

τι χρηση θες να κανεις?

• 2 weeks later...

Καλησπέρα στην παρέα!

Τελευταία σκεφτομαι πολύ σοβαρά την αγορα του Ζ30.... (κατάφερα και διαβασα όλες τις σελιδες του θεματος :lost: ) αλλα βρισκομαι ακομα σε δίλημμα...

-Αξιζει τελικα ακομα και τωρα εν έτη 2016 η αγορά του; Ή να προβώ σε καποια αλλη αγορα;

-Μιας και το BB word, ειναι φτωχο σε εφαρμογες (οχι οτι χρησιμοποιώ και πολλες αλλα ειναι καποιες που εχω βολευετει π.χ χαρτες/Gps, vodafone app, traffic,instagram), μεσω του android τελικα γινεται να τις εχω και να τις χρησμοποιω ανετα χωρις προβλημα;;

Θα ηθελα τη βοηθεια σας, μιας και το εχετε χρησιμοποιησει θα με βοηθουσε πολυ η εμπειρια σας απο τη χρηση του!!

Στο επισημο site γραφει:

The Amazon Appstore is currently available on the following smartphones:

BlackBerry® Passport

BlackBerry® Classic

BlackBerry® Leap

Porsche Design P’9983 from BlackBerry®

Αρα για το Ζ30;; Γιατι δε το αναφερει;;

Edited by natpass
Νεα πληροφορια

Φιλε και εγω ακριβως αυτα σκεφτομουν εδω και μηνες και τελικα το πηρα χτες μεταχειρισμενο. Θα στο προτεινω με κλειστα ματια αν και το δουλεω λιγοτερο απο 24 ωρες..Το κινητο ειναι αλλο επιπεδο απλα απο λειτουργικο αισθηση κτλ...Τα μονο αρνητικα εως τωρα η μπαταρια αργει να φορτισει αλλα λογικο μια και ειναι τεραστια και 2ον η μπροστα καμερα ειναι μικρης αναλυσης σε σχεση με την πενταρα που ειχα στο λενοβο..Κατα τα αλλα το κινητο ειναι αλλο πραγμα και τα θετικα ειναι αναριθμητα οπως διαβασες πιο πανω.Η blackberry δεν βγαζει κινητα αναλωσιμα ωστε καθε χρονο να θεωρειται παλιο κτλ εχει αλλα τακτικη μεγαλης εταιριας...το πριβ πχ που εχει βγαλει τωρα ειναι οπως ειχε βγαλει το 2013 το ζ30 και βλεπεις ποσα χρονια επανακυκλοφορει και η τιμη του επεσε μεχρι τα 300 ευρω..αυτο θα πει εταιρια που σεβεται τον καταναλωτη και βγαζει ουσια και ποιοτητα..

Μια χαρά έχει πέσει και κάτω από τα 250 το Ζ30 απλά ποτέ δε το έβγαλε σε ποσότητες ώστε να στοκαρουν τα μαγαζιά απούλητο απόθεμα και να πέσουν οι τιμές.

Τώρα απλά ξαναανεβαίνει γιατί το προϊόν δε παράγεται πια και καταλαβαινεις οτι μενουν λίγα.

Αν το θες καλύτερα σε μεταχείρα με εγγύηση -αν το βρεις.

Το λειτουργικό αξίζει με τα 1000. Απλά δε ξέρουμε αν θα υπάρχει μετά το 2016 σα λειτουργικό (καλά καλά και σαν εταιρεία που απευθύνεται σε καταναλωτές)

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Αρα με βλέπω τελικά να κάνω το μεγάλο βήμα (κ ελπίζω να μη το μετανιώσω...!)

Με τις εφαρμογές Android πως πάει; Τις τρεχει απροβλημάτιστα;;

Μια χαρά έχει πέσει και κάτω από τα 250 το Ζ30 απλά ποτέ δε το έβγαλε σε ποσότητες ώστε να στοκαρουν τα μαγαζιά απούλητο απόθεμα και να πέσουν οι τιμές.

Τώρα απλά ξαναανεβαίνει γιατί το προϊόν δε παράγεται πια και καταλαβαινεις οτι μενουν λίγα.

Αν το θες καλύτερα σε μεταχείρα με εγγύηση -αν το βρεις.

Το λειτουργικό αξίζει με τα 1000. Απλά δε ξέρουμε αν θα υπάρχει μετά το 2016 σα λειτουργικό (καλά καλά και σαν εταιρεία που απευθύνεται σε καταναλωτές)

Και μαλιστα καπου διαβασα μια φημη οτι ο Chen μαλλον θα αποχωρησει απο την BB.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Φίλε μου, ΜΑΚΑΡΙ.

Όλοι βρίζαν τον Thorsten αλλά ήταν χίλιες φορές καλύτερος.

Έναν για ανάπτυξη, όχι για λογιστική διαχείριση

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε λέμε ακριβώς το ίδιο. Δεν πέφτει η τιμή και δεν αλλάζουν τα μοντέλα γιατί δεν υπάρχει από πίσω πλάνο και κυρίως η οικονομική ευρωστία να υπάρξει πληθώρα συσκευών από τα εργοστάσια και από το σχεδιαστήριο.

Όταν είδαν ότι το Ζ10 ρήμαξε και έριξαν την τιμη κοντά στα 200 ευρώ/ δολλάρια το πήρε πολύς κόσμος που δεν είχε σχέση πριν με την εταιρεία (μαζί και εγώ) όπως επίσης κολήμένοι στο BBOS (7 και πίσω) που δεν ήθελαν να δοκιμάσουν την προσπάθεια χωρίς να πουλήσουν το ένα νεφρό τους.

Αν σκεφτείς η εταιρεία δε σέβεται τους καταναλωτές γιατί επί της ουσίας έχει εγκαταλείψει την πλατφόρμα της για χάρην του Android.

Επίσης πέραν από 9900 > Q10> Classic όλα σχεδόν τα άλλα προϊοντα δεν είχαν "συνέχεια"

Βγάζει Ζ10. Μετά τίποτα

Βγάζει Ζ30 μια εποχή που οι 5 ίντσες ήταν large με παρωχημένο σχετικά hardware (σε σύγκριση και με το Ζ10 που αναλογικά "έσπερνε" όταν βγήκε) άρα καμία επαφή με Ζ10.Μετά τίποτα.

Βγάζει ένα Leap σα φθηνή εισαγωγή όταν το Ζ30 ήταν στα τελευταία του και ήταν πιο φθηνό από το "οικονομικό" μοντέλο και με καλύτερα specs. Mετά τίποτα.

Βγάζει ένα Passport από το πουθενά.

Βγάζει Priv με συρώμενο πληκτρολόγιο και Android. Συνεχιστής του Storm ;

Τι συνέχεια και συνάφεια γκάμας ; ΜΗΔΕΝ.

Άρα λοιπόν το ότι δεν "έπεσε" δεν ειναι δείγμα σοβαρού σχεδιασμού, προϊοντος με σοβαρή υποστήριξη και μάρκετιν αλλά ενός προϊοντος μια εταιρείας σε πανικό.

Όσο και αν οι ενδείξεις τιμής στην αγορά λένε άλλα πράγματα (αλά iPhone).

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά βλέπω άλλη μία εταιρεία εναλλακτική πλέον στο δίπολο να χάνεται και ζημιώνομαι σα καταναλωτής.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oλα αυτα που λες τα σκεφτηκα πολυ και εγω πριν το παρω... Αλλα εγω βλεπω βαθυτερα...Οτι την blackberry δεν την ενδιαφερει να γινει apple μετα θανατον steve jobs...Μπορει να βγαζει 3-4 κινητα την πενταετια τα οποια ξεκινανε απο εξωπραγματικες τιμες ειδικα για τα δεδομενα της κρισης στην χωρα μας και μετεπειτα πεφτει η τιμη σιγουρα και ειναι λογικο..Αλλα δεν πεφτει κατακορυφα οπως στα android απο χρονο σε χρονο...Τα οποια μπορει απο 700 ευρω να τα βρεις ενα χρονο μετα στα 250...Τοσο απλα..Το λειτουργικο της bb ηταν αιωνες μπροστα εδω και 5ετια σε ευχρηστια...Πιστεψε με τα εχω δοκιμασει ολα και δεν βρηκα καλυτερο...Οταν ειδικα μπορω να εχω την ασφαλεια της bb (oυτε η apple δεν την εχει,μπορεις να δεις τεευταια ερευνα για τα πιο ασφαλη λειτουργικα κινητων) σε συνδυασμο με δωρεαν εφαρμογες ανδροιδ και επισης να μην θεωρειται το τηλεφωνο παλιο καθε εξαμηνο...Αυτα ειναι καινοτομιες...Επισης οτι η blackberry σε προδωσε σαν καταναλωτη επειδη εβαλε στην τελευταια ναυαρχιδα της ανδροιδ δεν εχει βαση...Θα ειχε βαση αν εβλεπες οτι πλεον δεν υποστηριζε το λειτουργικο της για τα παλιοτερα κινητα...Κατι που φυσικα δεν ισχυει..Αν στο μελλον το δεις τοτε οκ θα εχεις δικιο...Αλλα πιστεψε με δεν καει κατι τετοιο.Οταν μπαινεις στην σελιδα της και ακομα διαφημιζει το ζ30 και μοντελα που βγαζει τωρα που 4-5 εχουν το λειτουργικο της και μαλιστα διαφημιζει και αυτο ως πρωτο...Το ανδροιδ ειναι μια δοκιμη και καλα εκανε και το εβγαλε και πιστευω οτι δεν ειναι σε καμμια σχεση με το αδεοιδ οπως το σκεφτεσαι και το εχεις ζησει και εσυ οπως ολοι..Το ανδροιδ του priv εχει ευδιακριτα τα βασικα στοιχεια της bb οπως πληκτρολογιο multitasking κτλ...Aπλως αυτο που εκανε ηταν να επισημοποιησει ουσιαστικα αυτο που αποζητουσαν οι πελατες της και το επαιρναν μεσω crackberry..δλδ google store...Αυτο αλλωστε δεν ειναι και το βασικοτερο πλεονεκτημα του ανδροιδ?Αυτο λοιπον μετουσιωσε μαζει βεβαια με την ασφαλεια που εγγυαται η ιδια(priv-acy κτλ).. Tελος ακομα και αυτο που ειπες για τα μοντελα τα παλιοτερα που η τιμη του δεν υπαρχει κατω απο 280 καινουργιο...Ψαξε απο εξωτερικο μεχρι οπουδηποτε και αμα το βρεις σε κερναω οτι θες...Και τελος βρες μου ενα οχι παραπανω κινητο του 2013 που να ειναι σε αυτη την τιμη και να κυκλοφορει επισημως ακομα απο την εταιρια του...Μην μπεις στον κοπο γιατι απαλα δεν υπαρχει..Ολες οι εταιριες ακομα και η apple επενδυει στα αναλωσιμα κινητα ακομα και α κοστιζουν μια περιουσια ετσι ωστε να παιρνεις καινουριο καθε χρονο.. Παλια ηταν μονο η apple και η blackberry ...Tωρα η apple δεν υπαρχει πια,η blackberry θα δειξει...

Κατά ένα πολύ περίεργο τρόπο, συμφωνώ και με τους δυο σας! Αν και οι απόψεις σας δεν συγκλίνουν, τα επιχειρήματα, με προβληματίζουν εξίσου το ίδιο. Κι ενώ μέχρι σήμερα το απόγευμα είχα κατά νου να αφήσω σιγά σιγά το Ζ30 μου, αποφάσισα να το κρατήσω και όσο πάει. Αν μου δώσει κάποιος μερικές λύσεις σε κάποια προβληματάκια, τότε, θα είμαι "μένω εδώ" Edited by mitsos106

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ένα κινητό blackberry z30 sta 100-2 έκδοση λογισμικού 10.3.2.2836

Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δεν έχω σήμα 4g σε δίκτυο wind ενώ στις υπόλοιπες εταιρίες έχω κανονικά; Και συγκεκριμένα:

Ρυθμίσεις

Δικτυα και συνδέσεις

Δικτυα κινητής τηλεφωνίας

Λειτουργία δικτύου

Μου βγάζει μονο:

3G & 2G

2G

3G

Ενω βάζοντας cosmote η Vodafone βγάζει και 4G

Ωστόσο την καρτα Sim wind σε άλλο κινητο έχει σημα 4G

Ενώ επικοινωνισα με τα κεντρικά της wind και μου ανέφεραν ότι η κάρτα Sim έχει 4g δίκτυο.

Ευχαριστώ πολύ.

• The topic was unpinned