skatzivas Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Δυστυχώς έκανα επανεγκατασταση και έκανε πάλι το ίδιο... Εγγύηση έχει από σκρουτζομαγαζο το πήρα. Καμία ιδέα τι να κάνω; Εδώ Ελλάδα που το στέλνουμε; Ευχαριστώ πολύ Μίλησα με κατάστημα. Αν είναι θέμα hardware πάει Αγγλία Δυστυχώς είναι κοινό πρόβλημα : http://www.ibtimes.co.uk/blackberry-z30-limited-warranty-extended-facilitate-repair-blank-screen-issue-after-os-10-3-1-1493796 Edited November 16, 2015 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Καλησπέρα. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα τέλη του 14 και το έστειλα πίσω στον πωλητή. Μετά από 3 περίπου μήνες μου έστειλαν πίσω ένα άλλο τηλέφωνο, μάλλον επισκευασμένο. 'Εκτοτε όλα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Καλησπέρα. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα τέλη του 14 και το έστειλα πίσω στον πωλητή. Μετά από 3 περίπου μήνες μου έστειλαν πίσω ένα άλλο τηλέφωνο, μάλλον επισκευασμένο. 'Εκτοτε όλα καλα. Το πακέτο είναι το περίμενε. Άμα λες 3 μήνες πφφφ... Φαντάζομαι κι εσένα Αγγλία το έστειλαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ναι. Το έστειλα εγώ εκεί μιας και το είχα αγοράσει απο αγγλικό μαγαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 παιδιά παρέλαβα σημερα ολοκαινουργιο σφραγισμενο ενα Ζ30 και το εβαλα αγγελία οποιος ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλημέρα θέλω να ρωτήσω αν η εφαρμογή του Facebook σας δουλεύει κανονικά εμένα δουλεύει μόνο η κλασσική από το ββ που δεν έχει ενημερωθεί εδώ και μερικά χρόνια από το play store δεν μου δουλεύει καθόλου εκτός από την lite έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Όχι της γυναίκας μου δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 και σε μενα ολα οκ δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_89 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Κ στο δικό μου ζ30 σταμάτησε εδώ κ καιρό ν λειτουργεί η εφαρμογή του fb κατεβασμενη απο snap μετά από μια αναβάθμιση της εφαρμογης όπως και το μεσεντζερ...διορθώνεται κάπως αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Το Facebook android δεν δουλεύει η τελευταία έκδοση. Κατεβάστε την παλιά. Αυτή που δουλεύει σίγουρα είναι η έκδοση 29 αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Το Facebook android δεν δουλεύει η τελευταία έκδοση. Κατεβάστε την παλιά. Αυτή που δουλεύει σίγουρα είναι η έκδοση 29 αν θυμάμαι καλά Μπορείς να δώσεις λινκ από την έκδοση που λειτουργεί; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 http://www.apk4fun.com/apk/44263/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Υπάρχει κανένας τρόπος να μπούμε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής; Εκεί που αποθηκεύονται τα στοιχεία των εφαρμογών που εγκαθιστάμε; Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Υπάρχει κανένας τρόπος να μπούμε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής; Εκεί που αποθηκεύονται τα στοιχεία των εφαρμογών που εγκαθιστάμε; συνδεσε το z30 με τον υπολογιστη σου μεσω usb και μετα απο τον ¨υπολογιστη μου¨ θα δεις την εσωτερικη μνημη και την καρτα μνημης.αν θυμαμαι καλα την εσωτερικη μνημη την εχει ως flash.κανεις click και προχωρας οπως στα windows.την ακριβη διαδρομη δεν την θυμαμαι εκει οπου αποθηκευονται οι εφαρμογες αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο. να ρωτησω τι ακριβως θελεις να κανεις μηνπως υπαρχει αλλος τροπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Θέλω να προσθέσω ένα αρχείο "αγαπημένων" στο φάκελο ενός προγράμματος πλοήγησης, για να το κάνω όμως αυτό χρειάζομαι πρόσβαση στο application working dir - την οποία όμως δε μπορώ να έχω με σύνδεση στον υπολογιστή. Ψάχνοντας στο internet δε βρήκα κάτι (εκτός από προτάσεις για developers) οπότε υποθέτω πως δεν υπάρχει τρόπος να προσεγγίσω αυτα τα αρχεία... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest SXatzis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλημέρα παιδιά. Έχω το BB z30 και το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ ρυθμίζω τη συσκευή κανονικά για το Blackberry Protect στην ιστοσελίδα του λογαριασμού μου λέει ότι δεν έχω συσκευές. Τι παίζει γνωρίζει κανένας? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εσκασε update 10.3.2.2836. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Με bug στις android εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Με bug στις android εφαρμογές... Εμένα μέχρι στιγμής καλά πάει. Σε ποιες αντιμετωπίζετε πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_89 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Κ σε μένα όλα καλά μέχρι στιγμής από τις android εφαρμογές...είδατε καμιά βελτίωση σε κάτι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) http://m.crackberry.com/blackberry-officially-rolls-out-os-10322876-globally Έχει βρε κάποιος τρόπο να κατεβάζει εφαρμογές από το beta zone? Έχει βρε κάποιος τρόπο να κατεβάζει εφαρμογές από το beta zone? problem solved! Edited January 23, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 problem solved! Πείτε μας τον τροπο να μαθουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Πείτε μας τον τροπο να μαθουμε κατεβαζεις το το app beta zone και το εγκαταστεις με sachesi. μετα κανεις log μεσω ip απο χωρα που υποστηριζει το beta zone και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 κατεβαζεις το το app beta zone και το εγκαταστεις με sachesi. μετα κανεις log μεσω ip απο χωρα που υποστηριζει το beta zone και εισαι οκ Ευχαριστώ φίλε. Έχω εγκαταστήσει το beta zone αλλά log από Ip άλλης χώρας πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Κ σε μένα όλα καλά μέχρι στιγμής από τις android εφαρμογές...είδατε καμιά βελτίωση σε κάτι ; Έχει πρόβλημα στο να απεγκαταστήσεις τις android εφαρμογές, είτε από amazon είτε από οπουδήποτε αλλού. Στο θέμα του classic ο φίλος dalton114 μου έδωσε τη λύση. Την δοκίμασα και κατ' αρχήν λειτουργεί. http://forums.crackberry.c.../#post12206982 Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts