Jump to content

BlackBerry Z30

npatrin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς έκανα επανεγκατασταση και έκανε πάλι το ίδιο... Εγγύηση έχει από σκρουτζομαγαζο το πήρα. Καμία ιδέα τι να κάνω; Εδώ Ελλάδα που το στέλνουμε; Ευχαριστώ πολύ

Μίλησα με κατάστημα. Αν είναι θέμα hardware πάει Αγγλία

Δυστυχώς είναι κοινό πρόβλημα :

http://www.ibtimes.co.uk/blackberry-z30-limited-warranty-extended-facilitate-repair-blank-screen-issue-after-os-10-3-1-1493796

Edited by skatzivas

• Απαντήσεις 853
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα τέλη του 14 και το έστειλα πίσω στον πωλητή.

Μετά από 3 περίπου μήνες μου έστειλαν πίσω ένα άλλο τηλέφωνο, μάλλον επισκευασμένο.

'Εκτοτε όλα καλα.

Καλησπέρα.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα τέλη του 14 και το έστειλα πίσω στον πωλητή.

Μετά από 3 περίπου μήνες μου έστειλαν πίσω ένα άλλο τηλέφωνο, μάλλον επισκευασμένο.

'Εκτοτε όλα καλα.

Το πακέτο είναι το περίμενε. Άμα λες 3 μήνες πφφφ... Φαντάζομαι κι εσένα Αγγλία το έστειλαν;

• 3 weeks later...
παιδιά παρέλαβα σημερα ολοκαινουργιο σφραγισμενο ενα Ζ30 και το εβαλα αγγελία οποιος ενδιαφέρεται.

Καλημέρα θέλω να ρωτήσω αν η εφαρμογή του Facebook σας δουλεύει κανονικά εμένα δουλεύει μόνο η κλασσική από το ββ που δεν έχει ενημερωθεί εδώ και μερικά χρόνια από το play store δεν μου δουλεύει καθόλου εκτός από την lite έκδοση

Κ στο δικό μου ζ30 σταμάτησε εδώ κ καιρό ν λειτουργεί η εφαρμογή του fb κατεβασμενη απο snap μετά από μια αναβάθμιση της εφαρμογης όπως και το μεσεντζερ...διορθώνεται κάπως αυτο;

Το Facebook android δεν δουλεύει η τελευταία έκδοση. Κατεβάστε την παλιά. Αυτή που δουλεύει σίγουρα είναι η έκδοση 29 αν θυμάμαι καλά

Το Facebook android δεν δουλεύει η τελευταία έκδοση. Κατεβάστε την παλιά. Αυτή που δουλεύει σίγουρα είναι η έκδοση 29 αν θυμάμαι καλά

Μπορείς να δώσεις λινκ από την έκδοση που λειτουργεί;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• 4 weeks later...
Υπάρχει κανένας τρόπος να μπούμε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής; Εκεί που αποθηκεύονται τα στοιχεία των εφαρμογών που εγκαθιστάμε;
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Υπάρχει κανένας τρόπος να μπούμε στην εσωτερική μνήμη της συσκευής; Εκεί που αποθηκεύονται τα στοιχεία των εφαρμογών που εγκαθιστάμε;

συνδεσε το z30 με τον υπολογιστη σου μεσω usb και μετα απο τον ¨υπολογιστη μου¨ θα δεις την εσωτερικη μνημη και την καρτα μνημης.αν θυμαμαι καλα την εσωτερικη μνημη την εχει ως flash.κανεις click και προχωρας οπως στα windows.την ακριβη διαδρομη δεν την θυμαμαι εκει οπου αποθηκευονται οι εφαρμογες αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο.

να ρωτησω τι ακριβως θελεις να κανεις μηνπως υπαρχει αλλος τροπος.

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Θέλω να προσθέσω ένα αρχείο "αγαπημένων" στο φάκελο ενός προγράμματος πλοήγησης, για να το κάνω όμως αυτό χρειάζομαι πρόσβαση στο application working dir - την οποία όμως δε μπορώ να έχω με σύνδεση στον υπολογιστή. Ψάχνοντας στο internet δε βρήκα κάτι (εκτός από προτάσεις για developers) οπότε υποθέτω πως δεν υπάρχει τρόπος να προσεγγίσω αυτα τα αρχεία...

Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Guest SXatzis
Καλημέρα παιδιά. Έχω το BB z30 και το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ ρυθμίζω τη συσκευή κανονικά για το Blackberry Protect στην ιστοσελίδα του λογαριασμού μου λέει ότι δεν έχω συσκευές. Τι παίζει γνωρίζει κανένας? Ευχαριστώ

Εσκασε update 10.3.2.2836.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Με bug στις android εφαρμογές...

Εμένα μέχρι στιγμής καλά πάει. Σε ποιες αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

http://m.crackberry.com/blackberry-officially-rolls-out-os-10322876-globally

Έχει βρε κάποιος τρόπο να κατεβάζει εφαρμογές από το beta zone?

Έχει βρε κάποιος τρόπο να κατεβάζει εφαρμογές από το beta zone?

problem solved!

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Πείτε μας τον τροπο να μαθουμε

κατεβαζεις το το app beta zone και το εγκαταστεις με sachesi. μετα κανεις log μεσω ip απο χωρα που υποστηριζει το beta zone και εισαι οκ

κατεβαζεις το το app beta zone και το εγκαταστεις με sachesi. μετα κανεις log μεσω ip απο χωρα που υποστηριζει το beta zone και εισαι οκ

Ευχαριστώ φίλε.

Έχω εγκαταστήσει το beta zone αλλά log από Ip άλλης χώρας πως γίνεται;

Κ σε μένα όλα καλά μέχρι στιγμής από τις android εφαρμογές...είδατε καμιά βελτίωση σε κάτι ;

Έχει πρόβλημα στο να απεγκαταστήσεις τις android εφαρμογές, είτε από amazon είτε από οπουδήποτε αλλού. Στο θέμα του classic ο φίλος dalton114 μου έδωσε τη λύση. Την δοκίμασα και κατ' αρχήν λειτουργεί.

http://forums.crackberry.c.../#post12206982

Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός..

• The topic was unpinned