Mataraa Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ζ30 με wind πήρε κάποιος ενημέρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 και γω με vodafone πηρα κανονικά. Τη πέρασα ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ζ30 με wind πήρε κάποιος ενημέρωση? Z30 με wind, μόλις ήρθε η ενημέρωση Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Περιμένω την ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Και εγω την εκανα πριν απο καμια ωρα και ολα ρολαρουν μια χαρα, παρολο που φορουσα leaked εκδοση πριν και απλα την περασα απο πανω χωρις wipes και τα συναφη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MG_ Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 μόλις έκανα κ γω αναβάθμιση vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Και μένα σε Wind ήρθε αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Τι στο καλό....στο πηγάδι κατουρησα εγώ? Ακόμα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Τι στο καλό....στο πηγάδι κατουρησα εγώ? Ακόμα τίποτα... Εισαι με leaked εκδοση? Γιατι αν εχεις περασμενη την Leaked 2243 δε θα σου εμφανιστει κανενα update. Διαφορετικα τις επομενες ημερες λογικα θα την εχεις. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Είμαι σε official 10.2.1.3062 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εχω το blackberry Z3 με Vodafone ενώ ήρθε η ενημέρωση ΟΤΑ δεν μπορώ να την κατεβάσω.Μου βγάζει μήνυμα ότι πρεπει να ελευθερώσω χώρο. Η ρομ του Ζ3 είναι 8 GB. Εχω ελεύθερο χώρο 3 GB και δεν του φτάνει!! Πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά να σβήσω.Μου ζητάει επιπλέον 990 ΜΒ.! Ολα τα app μαζί είναι 1 GB αλλά τα περιλαμβάνει όλα browser email , hub. Δεν υπάρχει απλά! Στο blackberry link δεν βλέπει την ενημέρωση :( Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Αν δεν έχεις πράγματα να διαγράψεις, κράτα ένα backup και κάνε factory reset. Πέρνα την αναβάθμιση και κάνε restore μετά. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω πως θα δουλέψει. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7710nmvx Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) χτες το βράδυ έγινε 10.3! το κινητό πεται απλά! μπράβο στην εταιριαρα!:lol: death to lagdroid!!!! Edited February 20, 2015 by 7710nmvx Παράθεση http://www.mobileburn.com/media/logos/thumbs/symbian.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Αν δεν έχεις πράγματα να διαγράψεις, κράτα ένα backup και κάνε factory reset. Πέρνα την αναβάθμιση και κάνε restore μετά. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω πως θα δουλέψει. Τελικά μετά απο πολλές προσπάθειες και διαγραφή χωρίς λόγο μέρους της ΡΟΜ για να γίνει η εγκατάσταση της 10.3 ΟΤΑ , έγινε η ενημέρωση μέσω ΒΒ link ! Βέβαια πήγε 5 το πρωί :) αλλά άξιζε τον Κόπο! Πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις. Είμαι συγκρατημένα αισίοδοξος για τη διάρκεια της μπαταρίας και ίσως και κάποια πιθανά bugs που δεν έχω δει μέχρι τώρα. Μέχρι στιγμής όμως το κινητό είναι αισθητά πιο γρήγορο. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Έχει κανείς το battery bundle για το Ζ30; εννοώ την έξτρα μπαταρία για εξωτερική φόρτιση της συσκευής. Την έχω εδώ και καιρό και διαπίστωσα ότι πρέπει να την φορτίζω αρκετά συχνά γιατί για κάποιον λόγο αποφορτίζεται μόνη της. Έχω την εντύπωση ότι είναι λόγω του led που έχει. Το ίδιο συνέβαινε και με του Ζ10 με την διαφορά ότι στου Ζ10 μπορείς να αφαιρέσεις την μπαταρία από τον φορτιστή και να μην την καταναλώνει το led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7710nmvx Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Το τηλ έγινε τρομερό μετά την αναβάθμιση και η μπαταρία κρατάει κατά την γνώμη μου παραπανω.τελικα ωραία η αναβάθμιση και σε κάμερα 720/60 αλλά μακάρι να ήταν και στα 1080 τα 60π.λετε να γίνει η θα έχουμε hardware limit? Παράθεση http://www.mobileburn.com/media/logos/thumbs/symbian.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλησπέρα κι από μένα! Μετά από μερικά χρόνια, ήρθε ίσως ο καιρός να αφήσω το αγαπημένο ΝΟΚΙΑ Ν9 και να δω κάτι άλλο. Σε καμιά περίπτωση δε θέλω Android. Έπαιζα μεταξύ ΝΟΚΙΑ 930 και το παρόν Ζ30. 99% είμαι για βατόμουρο. Μερικές διευκρινήσεις αν δε σας κάνει κόπος: 1. Πληκτρολόγιο ελληνικό παίζει καλά; Υπάρχει κάτι σαν το swype? 2. Χρειάζομαι λίγες εφαρμογές android, όχι παιχνίδια. Τρέχουν σωστά; 3. Με σύστημα πλοήγησης τι γίνεται; Ελληνική φωνή; Το Here Maps μπορεί να εγκατασταθεί; 4. Μετά από 1,5 χρόνο στην αγορά, θεωρείτε το τηλ. παρωχημένο πλέον; Αλλάζω τηλέφωνο κάθε 1,5/ 2 χρόνια και δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Απλά θέλω αξιοπιστία, σχετική αυτονομία, και κάτι διαφορετικό από το Android. Αξίζει λέτε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και μάλλον σύντομα θα μαι στην παρέα σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλησπέρα κι από μένα! Μετά από μερικά χρόνια, ήρθε ίσως ο καιρός να αφήσω το αγαπημένο ΝΟΚΙΑ Ν9 και να δω κάτι άλλο. Σε καμιά περίπτωση δε θέλω Android. Έπαιζα μεταξύ ΝΟΚΙΑ 930 και το παρόν Ζ30. 99% είμαι για βατόμουρο. Μερικές διευκρινήσεις αν δε σας κάνει κόπος: 1. Πληκτρολόγιο ελληνικό παίζει καλά; Υπάρχει κάτι σαν το swype? 2. Χρειάζομαι λίγες εφαρμογές android, όχι παιχνίδια. Τρέχουν σωστά; 3. Με σύστημα πλοήγησης τι γίνεται; Ελληνική φωνή; Το Here Maps μπορεί να εγκατασταθεί; 4. Μετά από 1,5 χρόνο στην αγορά, θεωρείτε το τηλ. παρωχημένο πλέον; Αλλάζω τηλέφωνο κάθε 1,5/ 2 χρόνια και δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Απλά θέλω αξιοπιστία, σχετική αυτονομία, και κάτι διαφορετικό από το Android. Αξίζει λέτε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και μάλλον σύντομα θα μαι στην παρέα σας!!! Θα σου πω τη άποψη μου για μερικά από τα ερωτήματά σου: 1. Δεν υπάρχει καλύτερο πληκτρολόγιο από αυτό. Όχι δεν έχει Swype αλλά δεν θα σου λείψει. 2. Δεν έχω βάλει εφαρμογές Android αλλά από όσα έχω διαβάσει , δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. 3. Υπάρχουν αρκετά στο market που λένε ότι είναι αξιόλογα. 4. Με τιποτα δεν το θεωρείς παρωχημένο. Ειδικά μετά την αναβάθμιση που πήρε πριν λίγες μέρες, είναι αλλού. Είναι μοναδικό και τέλειο. Η μπαταρία του θα σε ενθουσιάσει. Ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειρίζεσαι τα email σου και όλα τα άλλα θα σε εντυπωσιάσει. Μην το σκέφτεσαι και προχώρα και δεν θα το μετανιώσεις ούτε στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλησπερα παιδες! Σχετικα με το hdmi, οταν το συνδεω στην οθονη του pc μου δεν προβαλλεται η οθονη της συσκευης στην οθονη του υπολογιστη. Στην συσκευη δειχνει οτι η συνδεση πετυχαινει, βλεπω επισης τις αναλυσεις που μπορω να διαλεξω αν θελω αλλα δεν γινεται προβολη. Για οποιον το εχει δοκιμασει ξερει τι αλλο χρειαζεται να κανω? Επισης να αναφερω οτι στο control panel (πλαινα πληκτρα ρυθμισεων της οθονης μου) δε βρισκω καποια επιλογη που να εχει σχεση με τις συνδεσεις hdmi. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 εφαρμογη Tapatalk υπαρχει γιααυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 εφαρμογη Tapatalk υπαρχει γιααυτο? tapatalk υπαρχει στο amazon app store ετοιμη για κατεβασμα:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Ευχαριστω φιλε,σκεφτομαι τη μεταβαση σε BB & Z30 απο WINDOWS 8.1 & NOKIA 930... Οχι πως δεν ειμαι ευχαριστημενος ,ισα-ισα το αντιθετο...απλα για αλλαγη και πειραματισμο..... εφαρμογη για χρηση με το Chromecast υπαρχει? Edited March 3, 2015 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ευχαριστω φιλε,σκεφτομαι τη μεταβαση σε BB & Z30 απο WINDOWS 8.1 & NOKIA 930... Οχι πως δεν ειμαι ευχαριστημενος ,ισα-ισα το αντιθετο...απλα για αλλαγη και πειραματισμο..... εφαρμογη για χρηση με το Chromecast υπαρχει? δεν ασχολουμαι οποτε δεν το εχω ψαξει.. φιλε μου εγω εκανα εναλλαγες μεταξυ z30 και s4.πλεον z30 δαγκωτο.εκτος των αλλων μπαταρια 2800mA τουμπανο με βαρια χρηση. once you go black(berry) you never go back.δεν θα το μετανιωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Έχει κανείς το battery bundle για το Ζ30; εννοώ την έξτρα μπαταρία για εξωτερική φόρτιση της συσκευής. Την έχω εδώ και καιρό και διαπίστωσα ότι πρέπει να την φορτίζω αρκετά συχνά γιατί για κάποιον λόγο αποφορτίζεται μόνη της. Έχω την εντύπωση ότι είναι λόγω του led που έχει. Το ίδιο συνέβαινε και με του Ζ10 με την διαφορά ότι στου Ζ10 μπορείς να αφαιρέσεις την μπαταρία από τον φορτιστή και να μην την καταναλώνει το led. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος πάνω σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 1.Οι εφαρμογες Android εχουν καλη αποκριση η λογω αλλου λειτουργικου υστερουν? 2.υπαρχει ελληνικο περιβαλλον παντου ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts