sakaflias Δημοσιεύτηκε August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 17, 2004 Εχω το εξης προβλημα.Οταν ανοιγω τον υπολογιστη και παω στα εικονιδια τησ οθονης μου μερικα, οπως για το ιντερνετ, αργου να ανοιξουν. περιμενω κανα 2λεπτο και μετα λειτουργουν τα περισσοτερα. Ξερει κανενα γιατι και τι μπορω να κανω; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Ίσως γιατί φορτώνουν αρκετά προγράμματα στο start up και ζορίζεται το pc. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias (17 Αύγ. 2004 , 04:27) Εχω το εξης προβλημα.Οταν ανοιγω τον υπολογιστη και παω στα εικονιδια τησ οθονης μου μερικα, οπως για το ιντερνετ, αργου να ανοιξουν. περιμενω κανα 2λεπτο και μετα λειτουργουν τα περισσοτερα. Ξερει κανενα γιατι και τι μπορω να κανω; Τι λειτουργικό έχεις; Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 πήγαινε start-->run: msconfig και κοίτα ποια προγραμματάκια αρχίζουν με την εκκίνηση των windows μπας και το ελαφρώσεις καθόλου το σύστημα σου... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 πήγαινε start-->run: msconfig και κοίτα ποια προγραμματάκια αρχίζουν με την εκκίνηση των windows μπας και το ελαφρώσεις καθόλου το σύστημα σου... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 ΟΚ...Θα το κανω και θα σας πω.Αν και οταν ειχα περισσοτερα και μεγαλυτερα δεν αργουσε καθόλου.Τωρα δεν εχω πολλα. Win XP Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 posi mnimi exeis?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Μήπως εγκατέστησες πρόσφατα κάποια συσκευή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (17 Αύγ. 2004 , 16:00) posi mnimi exeis?? 2*512 mb νομιζω αρκετα καλη Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (17 Αύγ. 2004 , 17:06) Μήπως εγκατέστησες πρόσφατα κάποια συσκευή; oxi kanena. den to piraxa Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 pata control alt delete kai des posa prosecces / diergasies fortonis stin arxi....... as poume ego fortono 17 kai pigeno sfera.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (18 Αύγ. 2004 , 02:50) pata control alt delete kai des posa prosecces / diergasies fortonis stin arxi....... as poume ego fortono 17 kai pigeno sfera.......... Οι διεργασιες που κανει είναι 34. Αλλα που να ξέρω τι να σβήσω και τι να αφήσω. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias (18 Αύγ. 2004 , 03:39) Οι διεργασιες που κανει είναι 34. Αλλα που να ξέρω τι να σβήσω και τι να αφήσω. 34; Σαν πολλές δεν είναι; Δεν κάνεις κάνα PrintScreen να δούμε ποιές είναι; Επίσης, αν και αυτή τη στιγμή είμαι σε μηχάνημα με 2000, ναμίζω ότι το msconfig δεν τρέχει σε XP. Μήπως έχεις AntiVirus που κάνει scan κάθε φορά που ξεκινάς το PC; Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 To Msconfig trexei kai se windows XP. Ksekinise to me ton tropo pou anefere o antonis_wrx kai stamathse osa programatakia den 8eleis na trexoun sthn ekkinhsh. Epishs mporeis na apenergopoihseis kai services pou den 8eleis alla an den ksereis peri tinos prokeite apla afhse to. Twra an exeis problem steile ena screenshot tou msconfig kai mporoume na se voh8hsoume apo edw. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος louigi_gr (18 Αύγ. 2004 , 10:22) To Msconfig trexei kai se windows XP. Ksekinise to me ton tropo pou anefere o antonis_wrx kai stamathse osa programatakia den 8eleis na trexoun sthn ekkinhsh. Epishs mporeis na apenergopoihseis kai services pou den 8eleis alla an den ksereis peri tinos prokeite apla afhse to. Twra an exeis problem steile ena screenshot tou msconfig kai mporoume na se voh8hsoume apo edw. :) Αυτα εχει ως διεργασιες. Δεν ξερω ποια πρεπει να σβήσω και ποια ειναι απαραιτητα. ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ…….. (34 ΣΥΝΟΛΟ) SYSTRA~1.EXE WINWORD.EXE TASKMGR.EXE IEXPLORE.EXE wuauclt.exe MSMSGS.EXE CTFMON.EXE PDVDServ.EXE AGRSMMSG.EXE SOUNDMAN.EXE PRONoMgr.EXE RUNDLL32.EXE CCAPP.EXE EXPLORER.EXE SPOOLSV.EXE SYSTEM CCEVTMGR.EXE SYSTEM CCSETMG.EXE SYSTEM SVCHOST.EXE LOCAL SERVICE SVCHOST.EXE NETWORK SERVICE SVCHOST.EXE SYSTEM SVCHOST.EXE SYSTEM LSASS.EXE SYSTEM SERVISES.EXE SYSTEM WINLOGON.EXE SYSTEM CSRSS.EXE SYSTEM SYMLCSVC.EXE SYSTEM SMSS.EXE SYSTEM NVSVC32.EXE SYSTEM NPROTECT.EXE SYSTEM NAVAPSVC.EXE SYSTEM MDM.EXE SYSTEM WZQKRICK.EXE System SYSTEM Διαδικασια αδραν…. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias (18 Αύγ. 2004 , 14:48) Αυτα εχει ως διεργασιες. Δεν ξερω ποια πρεπει να σβήσω και ποια ειναι απαραιτητα. ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ…….. (34 ΣΥΝΟΛΟ) SYSTRA~1.EXE WINWORD.EXE TASKMGR.EXE IEXPLORE.EXE wuauclt.exe MSMSGS.EXE CTFMON.EXE PDVDServ.EXE AGRSMMSG.EXE SOUNDMAN.EXE PRONoMgr.EXE RUNDLL32.EXE CCAPP.EXE EXPLORER.EXE SPOOLSV.EXE SYSTEM CCEVTMGR.EXE SYSTEM CCSETMG.EXE SYSTEM SVCHOST.EXE LOCAL SERVICE SVCHOST.EXE NETWORK SERVICE SVCHOST.EXE SYSTEM SVCHOST.EXE SYSTEM LSASS.EXE SYSTEM SERVISES.EXE SYSTEM WINLOGON.EXE SYSTEM CSRSS.EXE SYSTEM SYMLCSVC.EXE SYSTEM SMSS.EXE SYSTEM NVSVC32.EXE SYSTEM NPROTECT.EXE SYSTEM NAVAPSVC.EXE SYSTEM MDM.EXE SYSTEM WZQKRICK.EXE System SYSTEM Διαδικασια αδραν…. Καλά είναι! Για 1 GB μνήμη καλά είναι!!! Και εγώ με 1 GB και 2.66ΗΤ έχω 44 διεργασίες αυτή την στιγμή και πάω... jet!!! Αλλού εντοπίζεται το πρόβλημα. Φρόντισε να μπείς σε αυτές τις διεργασίες και να δεις τι είναι. Με κάποιο πρόγραμμα διαχείρησης του PC σου (TuneUp Utilities ας πούμε). Κάτι σε καθυστερεί αδικαιολόγητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 όντως και εγώ με 43 δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με 1gb μνήμη και win xp pro Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts