shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 16, 2004 Θέλω ρε παίδες να αγοράσω μία μεταχειρισμένη CPU (μαζεύω cash για ADSL γραμμή οπότε δεν μπορώ να αγοράσω καινούργια) και θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο stress test που θα μπορούσα να του κάνω ώστε να βεβαιωθώ ότι λειτουργεί σωστά; Όποιος έχει καμία ιδέα, ας ποστάρει εδώ :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niriida Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Μπορείς να δοκιμάσεις το find a drug. Είναι πρόγραμμα που χρησιμοποιεί περίπου το 100% της CPU. Είναι και για καλό σκοπό :) περισσότερες πληροφορίες για το FAD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 prime95... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Καλό είναι, αφού έχεις να προτείνεις κάτι, να το αιτιολογείς, να δίνεις ένα link και να αποφεύγεις τα posts των 2-3 λέξεων. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (20 Αύγ. 2004 , 23:08) Καλό είναι, αφού έχεις να προτείνεις κάτι, να το αιτιολογείς, να δίνεις ένα link και να αποφεύγεις τα posts των 2-3 λέξεων. Εντάξει ντε.... μόλις γύρισα από τις διακοπές και δε μπορώ να πω ότι είχα και καμιά τρελλή όρεξη να ψάχνω για links κλπ. :rolleyes: Εξάλλου μια απλή αναζήτηση στο google με keyword "prime95" σε βγάζει κατευθείαν στην κεντρική σελίδα του προγράμματος που περιέχει όλες τις πληροφορίες. Πάντως αφού επιμένεις... Αυτή είναι η κεντρική σελίδα για το πρόγραμμα και περιέχει αναλυτικές οδηγίες για το πρόγραμμα, Manual, FAQ και φυσικά download target. Το πρόγραμμα ουσιαστικά δημιουργήθηκε για την ανέυρεση του μεγαλύτερου γνωστού πρώτου αριθμού, όμως περιέχει και ένα torture test το οποίo είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο για να δίνεις έμφαση είτε στην CPU, είτε στην cache είτε στην RAM. Το πρόγραμμα είναι πολύ μικρό και εύχρηστο και κατά τη λειτουργεία του χρησιμοποιεί 98-100% της CPU. Επειδή με βόλεψε δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο οπότε δε μπορώ να σου πω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο από το τάδε... απ' όσο ξέρω πάντως χρησιμοπποιείται από πολλούς overclockers για να ελεγξουν τη σταθερότητα του συστήματος μετά το overclocking. Αυτά από εμένα... :alien: Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niriida Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 να συμφωνήσω με τον Revan. Το έχω κι αυτο, μαζί με το FAD και το folding@home. Δεν έχω κάνει σύγκριση των τριών κάτω απο ακριβώς τις ίδιες συνθήκες, άλλα έχω τη γενική εντύπωση οτι είναι πιο απαιτητικό απο τα υπόλοιπα, τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα. Το τρέχω σπάνια γι'αυτό και το είχα ξεχάσει. Μάλλον είναι καλύτερο για τον σκοπό που το θες απο το FAD :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts