soulfunkdjx Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Έχω ενα Cubot one. Το κινητό μουλάρωσε και δεν ανοίγει με τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ανοίξω; Η μπαταρία είναι μετρημένη και φορτισμένη φουλ. Ευχαριστώ! Είσαι σε λάθος thread. Βρες το σωστό και ρώτα εκεί σχετικά. Εδώ μιλάμε για ρυθμίσεις GPS!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Genius Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Στο βήμα όπου πρέπει να κάνω update το EPO, στο Log μου εμφανίζονται τα ακόλουθα: startDownload result=success EPO starting Progress=0 (αυτή η γραμμή μου εμφανίζεται 5 φορές) EPO update failure EPO is idle now Πήγε κάτι στραβά ; Edited November 9, 2014 by Genius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Στο βήμα όπου πρέπει να κάνω update το EPO, στο Log μου εμφανίζονται τα ακόλουθα: startDownload result=success EPO starting Progress=0 (αυτή η γραμμή μου εμφανίζεται 5 φορές) EPO update failure EPO is idle now Πήγε κάτι στραβά ; Απέφυγε το βήμα αυτό και κατεβασε το MT GPS EPO Fix απο το play store.Τρέξτο κατεβασε τα EPO και συνεχισε τα αλλα βηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Πολύ καλός οδηγός. Κλειδώνει 10 δορυφόρους σε 30sec. Inew i3000 mtk6589t. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ρε παιδια σε lenovo a850+ στο epo wownload to παταω και δεν κανει απολύτως τιποτα τι να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Χρησιμοποιείς εφαρμογή mt GPS ή mobile uncle; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Χρησιμοποιείς εφαρμογή mt GPS ή mobile uncle; δεν καταλαβενω τι εννοιεις :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Εγκατέστησε την εφαρμογή MT GPS απο το Google store. Πρέπει να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 OK... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noemi Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 και σε μενα φιλε μου αυτο συμβαινει και με πεδευει δεν εχω βρει λυση ,σε παρακαλω αν βρεις κατι γραψε μου ,εχω κανει τα παντα αλλα το ιδιο αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksantros Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι κι εγώ με τη σειρά μου τη βοήθειά σας, μιας και είμαι αρχάριος στο πείραγμα του κινητού και έχω αρχίσει και απελπίζομαι. Έχω ένα Jiayu G4s αναβαθμισμένο σε 4.4.2 (G4S-20141022-222444-4.4) από needrom. Έβαλα εγκατάσταση και το BusyBox να υπάρχει. Είναι τσεκαρισμένο ότι είναι rooted από Root Checker. Superuser στο ΟΝ σε Settings\Security. Επίσης, Settings\Location είναι Mode=Location off. Στο Mobile Uncle\Location\Location Based Services\EPO δεν υπάρχουν οι επιλογές Enable EPO και Auto Download. Το FasterGPS δημιούργησε κανονικά το αρχείο gps.conf και με τη βοήθεια του Root Browser κατάφερα και συμπλήρωσα τις γραμμές από aiakos. Το endomondo ή το GPS Status & Tools δεν βρήκαν ποτέ δορυφόρο. Έχει κανείς καμία ιδέα ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Mt gps κατεβάζει απο το play store και σου κανει download τα epo.Πρωτα κλειδώνεις δορυφόρους απο το unclemobile tools και μετα χρησιμοποίησε τις εφαρμογές που θες.Τέλος πρεπει να πας σε ανοιχτό χώρο όπως πλατεια η ταράτσα για να σε βρει δορυφόρος. Διάβασε και τις προηγούμενες σελίδες. Έχουν 1000απαντηθεί τα θέματα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 10000απαντηθεί :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ε.....μααα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 ελατε ρε παιδια εχω την 4.4.2 στο ζοπο μου 998 zp και ολα λειτουργουν μια χαρα εβαλα την πλοηγηση πηγα στο χωριο μου και δεν εχασε ουτε μετρο ειναι υποδειγμα το ζοπο sygic και navigon λειτουργουν αψογα Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Στο χωριό ε; Δοκίμασε το και σε μεγάλη πόλη με στενά να καταλάβεις τι εννοούν όλοι. Και σε μένα σε μεγάλους εθνικούς δρόμους καλά δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Στο χωριό ε; Δοκίμασε το και σε μεγάλη πόλη με στενά να καταλάβεις τι εννοούν όλοι. Και σε μένα σε μεγάλους εθνικούς δρόμους καλά δείχνει. Έχω δοκιμάσει παντού δεν χάνει πουθενά εσύ τι λες έτσι να το είπα δεν χάνει βήμα λέμε Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Τι να σου πω...είσαι μάλλον από τους τυχερούς...Δε ξέρω τα τελευταία κινητά που βγαίνουν αν έχουν βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα.Ελπίζω να αρχίσουν κάποια στιγμή να βάζουν κεραμικές κεραίες οι κινέζοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Τι να σου πω...είσαι μάλλον από τους τυχερούς...Δε ξέρω τα τελευταία κινητά που βγαίνουν αν έχουν βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα.Ελπίζω να αρχίσουν κάποια στιγμή να βάζουν κεραμικές κεραίες οι κινέζοι... Εχει πρόβλημα με την κεραία το ξέρω αλλά εγώ είμαι τυχερός. Από του φίλου μου που έχει το ίδιο κινητό με εμένα έχει ένα πρόβλημα με το GPS αλλά του το διορθώσα κάνοντας το εξης όταν το βάζει σε πλοήγηση τον είπα να ανοίγει και το 3g μαζί και έτσι δεν χάνει σήμα συμπληρώνει το ένα το άλλο και επειδή είναι κατεβασμενη οι χάρτες δεν τρώει σχεδόν καθόλου δεδομένα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Εχει πρόβλημα με την κεραία το ξέρω αλλά εγώ είμαι τυχερός. Από του φίλου μου που έχει το ίδιο κινητό με εμένα έχει ένα πρόβλημα με το GPS αλλά του το διορθώσα κάνοντας το εξης όταν το βάζει σε πλοήγηση τον είπα να ανοίγει και το 3g μαζί και έτσι δεν χάνει σήμα συμπληρώνει το ένα το άλλο και επειδή είναι κατεβασμενη οι χάρτες δεν τρώει σχεδόν καθόλου δεδομένα. Κάπου είχα δει ότι βάζεις λίγο αλουμινόχαρτο σε μια συγκεκριμένη διάταξη πίσω απο το καπάκι της μπαταρίας και πιάνει κανονικά.Απλά ήταν για το THL T100s το οποίο και έχω αλλά δεν έκανα ακόμα.Και σε εμένα μια περίοδο έπιανε τέλεια.Κάποια στιγμή τι έγινε και άλλαξαν όλα και έδειχνε ότι να'ναι. Απο την ώρα που έβαλα kitkat όλα διορθώθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis123 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Δε κλειδώνει δορυφόρο με τίποτα το jiauy s4 μου χει σπάσει τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Την πρωτη φορά μπορεί να κάνει και 15 λεπτά να κλειδώσει. Θέλει υπομονή. Αρκεί βέβαια να έκανες σωστα τα βήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Να προσθεσω εδω οτι η διαδικασια ισχυει εφοσον η μπαταρια δε αφαιρεθει απο το κινητο διαφορετικα πρεπει να επαναλαβουμε απο την αρχη. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 καλημερα τις εφαρμογες MTK mobileuncle Tools • FasterGPS μπορουμε να τις σβησουμε η θα χαθουν οι ρυθμισεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 καλημερα τις εφαρμογες MTK mobileuncle Tools • FasterGPS μπορουμε να τις σβησουμε η θα χαθουν οι ρυθμισεις ? Δε θα χαθούν οι ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts