Jump to content

Κινητό (σχετικά παλιό) με ηχογράφηση κλήσης???


moriusakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό ψάχνω κάτι και θα ήθελα την βοήθεια σας.

 

Θέλω να μου πείτε για σχετικά παλιά κινητά που ηχογραφούσαν την κλήση. Θυμάμαι το έκαναν κάποια SonyEricsson και συγκεκριμένα το w810i που το είχα αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν θυμάστε/ξέρετε και άλλα.

 

Θα με ενδιέφερε και κάτι σε ΝΟΚΙΑ αρκεί όμως να το έχει το κινητό από μόνο του. Δεν θέλω να μπλέξω με προγράμματα κτλ....

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν καλώς ήρθες στο myphone.gr

 

Γνώμη μου είναι να βρεις ένα Nokia (που σου αρέσει κιόλας) να ασχοληθείς λίγο και να του περάσεις μια εφαρμογή η οποία θα καταγράφει την κλήση χωρίς να ακούγετε το ενοχλητικό ΜΠΙΠ κάθε 30'' Καταλαβαίνω ότι δεν είναι αυτό που ψάχνεις ακριβώς αλλά είναι μια καλή επιλογή.

 

Επειδή υπάρχει συγκεκριμένη ενότητα για επιλογή συσκευής κ.λ.π. καλύτερα να ρωτήσεις εκεί Η αν επιμένεις σε Nokia απλά κάνεις ένα post στο επίσημο θέμα της συσκευής που σε ενδιαφέρει για να μάθεις πόσο εύκολα μπορείς να το χακάρεις (αν χρειαστεί) και να περάσεις την εφαρμογή που θέλεις..

 

Και για να μην ψάχνεις:

 

 

 

Ανάλογα με την συσκευή που θα επιλέξεις μπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα τον εφαρμογών για να μάθεις το όνομα της εφαρμογής που θα χρειαστείς. Ελπίζω να βοήθησα :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...