Jump to content

[S4] Αποτελέσματα Antutu

demon2411
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το antutu x το κινητο μου κανει reboot...

Edid:το ξαναετρεξα και μου εβγαλε 28700.....παρ'ολα αυτα ΔΕΝ το εμπιστευομαι σαν εφαρμογη..

Edited by optostyle

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Με το antutu x το κινητο μου κανει reboot...

Edid:το ξαναετρεξα και μου εβγαλε 28700.....παρ'ολα αυτα ΔΕΝ το εμπιστευομαι σαν εφαρμογη..

τρεχει στο maximun ο επεξεργαστης κ ζοριζεται το κινητο..μια βλακεια κ μιση το antutu!!!

I Want To Believe

καλημερα εγω εχω το zopo 980 .στο antutu εχω15500.ενας φιλος πηρε απο κινα το zte nubia 5s και του εδειξε το αστρονομικο 34000!!!!ισχυει οτι την καλυτερη βαθμολογια στο antutu την εχει το xiaomi mi 3?????40000....

35500 βγαζει το Μi3.

το εκανα εγω το τεστ.

Δεν υπαρχει κινητο πανω απο 40 εκτος αν ειναι κανενα Nexus5 με πειραγμενα τα κερατα του :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• 2 weeks later...
29988 Εβγαλε το δικο μου:-)
DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

29988 Εβγαλε το δικο μου:-)

Τα σκορ αυτα παιδια ειναι με τον Snapdragon 600?

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

• 1 month later...
Γιατί όποτε ανοίγω το Antutu Benchmark στο S4 σβήνει τελείως

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

35500 βγαζει το Μi3.

το εκανα εγω το τεστ.

Δεν υπαρχει κινητο πανω απο 40 εκτος αν ειναι κανενα Nexus5 με πειραγμενα τα κερατα του :lol:

από N ξεκινάει κοντά έπεσες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51292572&postcount=838

συγνώμη για το off topic.

• 1 month later...
Ναι και μενα το 9506 βγαζει καπου εκει, το δειχνει σαν πρωτο απο ολα σε δυναμη, το εχει πιο ψηλα κι απο Μ8 και S5. Δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο φερεγγυο. Ειναι μεν πολυ δυνατο το κιν αλλα ο SPD 801 ειναι ισχυροτερος απο τον 800.

Ναι και μενα το 9506 βγαζει καπου εκει, το δειχνει σαν πρωτο απο ολα σε δυναμη, το εχει πιο ψηλα κι απο Μ8 και S5. Δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο φερεγγυο. Ειναι μεν πολυ δυνατο το κιν αλλα ο SPD 801 ειναι ισχυροτερος απο τον 800.

μεγαλη διαφορα δεν υπαρχει..δεε εδω!!!http://www.trustedreviews.com/opinions/snapdragon-805-vs-801-vs-800 λιγο τα ρολογια αλλαζουν

I Want To Believe

Από oppo find 7a με την beta 2 Έκδοση ..με 64εφαρμογες επάνω..4.3 είναι το color os

Για κάποιο λόγο το tapatalk δεν ανεβάζει.Την φώτο..36295

Edited by dimgeo

Φιλικά Γιώργος

μεγαλη διαφορα δεν υπαρχει..δεε εδω!!!http://www.trustedreviews.com/opinions/snapdragon-805-vs-801-vs-800 λιγο τα ρολογια αλλαζουν

H διαφορα ειναι πολυ μικρη ειναι γνωστο αυτο (κυριως στο χρονισμο) ομως ακομα κι ετσι αυτα με τον 801 επρεπε να εχουν μεγαλυτερο σκορ αφου δεν υστερουν σε κατι σε ωμα specs

• 5 months later...
H διαφορα ειναι πολυ μικρη ειναι γνωστο αυτο (κυριως στο χρονισμο) ομως ακομα κι ετσι αυτα με τον 801 επρεπε να εχουν μεγαλυτερο σκορ αφου δεν υστερουν σε κατι σε ωμα specs

Το Antutu δεν μετραει μονο επιδοσεις CPU....

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

• The title was changed to [S4] Αποτελέσματα Antutu