demon2411 Δημοσιεύτηκε September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2013 (edited) Oσοι εχετε ηδη το antutu benchmark εχει βγει η καινουργια εκδοση 4.0 Η νεα εκδοση εκτος απο το διαφορετικο περιβαλλον στο μενου, υποστηριζει καλυτερα τα κινητα νεας γενιας, καθως και opengl es3.0 το οποιο δεν τρεχει ακομα στα κινητα μας μιας και συμπεριλαμβανεται στην νεα εκδοση android 4.3. H διαφορα υπαρχει και στο opengl es2.0 στο οποιο εχουν αλλαξει το θεμα γραφικων και το s4 αποδιδει αρκετα καλυτερα.(δεν πεφτει κατω απο 30fps.) Με την αδεια των moderator φυσικα θα ηθελα αυτο το thread να ειναι αποκλειστικα για το antutu και να ποσταρουμε ολοι τα score μας. Ετσι θα δουμε ποση διαφορα εχει η μια συσκευη με την αλλη αλλα και το ποσο αξιοπιστο ειναι τελικα αυτο το benchmark. Φυσικα αν κρινεται ακαταλληλο το thread η δεν επρεπε να ξεκινησει καν, εννοειται οτι το σβηνετε. Ξεκινοντας λοιπον εγω εβγαλα 27180. Exω το i9505 stock rom 4.2.2 και το κινητο ειναι απειραχτο ουτε root. Edited September 6, 2013 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) δεν πιστεύω στην αξιοπιστία αυτής της εφαρμογής μιας και από την προηγούμενη εκδοση σ αυτή έχω + περιπου 2.5K στο antutu Edited September 6, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 28214 εδώ. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzigis Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Δεν νομίζω και εγώ ότι όλα είναι σωστά... Από 25950 στην προηγούμενη και χωρίς καμία αλλαγή στην συσκευή μου πήγα στα 27900 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 27750 εγώ, δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι σε ποσοστό αλλά έχεις μια περίπου μια εικόνα της ικανότητας της συσκευής, και από οτι κατάλαβα με το s4 του αδερφου μου οι μετρήσεις ποικίλουν για διάφορους λόγους, πρώτον η θερμοκρασία περιβάλλον και της συσκευής καταλαβαινετε τι λεω και δεύτερον πόσες εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει στο κινητό πχ η ανώτατη βαθμολογία που ειδα ηταν μέχρι 28000 πάρα κάτι με αρκετές εφαρμογές εγκαταστημενες εκ της οποίες μερικές τρέχουν συνέχεια με αποτέλεσμα να απασχολούν τον επεξεργαστή ο αδερφος μου τώρα επειδή σαν κύριο κινητό δουλεύει το ihpone στο s4 δεν έχει τίποτα μέσα μονο την εφαρμογή του Facebook σε όλα τα τεστ μου τα ρίχνει φιλολογικό αυτο Μάλιστα σε ενα τεστ κόντεψε της 30000 29800 περίπου αυτο μόνο μια φορά συνέβη στη υπόλοιπες φορές μου τα ρίχνει για λίγο βέβαια, ενας άλλος παράγοντας είναι η έκδοση του Android σημαντικός παράγοντας για μένα, γενικός η μετρήσεις διαφέρουν και φιλολογικά για τους παραπάνω λόγους, έτσι πιστεύω μπορεί και να είμαι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 28214 εδώ. . Ποιό firmware φοράς;Στόκ ή custom rom; Μπορείς να αναφέρεις; Και πιό μοντέλο S4 έχεις; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ποιό firmware φοράς;Στόκ ή custom rom; Μπορείς να αναφέρεις; Και πιό μοντέλο S4 έχεις; Καλημέρα. . Αυτή η μέτρηση ηταν με μαμά firmware το οποίο το εχω κανει de odexed και εχω αφαιρεσει τα πολλα πολλα της samsung. https://www.dropbox.com/sc/kk5t0pc53q9itrb/-1EpaaSe8N 9505 η συσκευή !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Εμένα η μετρήσεις είναι που αναφέρω πιο πάνω είναι από το 9505 και μαμα τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλημέρα. . Αυτή η μέτρηση ηταν με μαμά firmware το οποίο το εχω κανει de odexed και εχω αφαιρεσει τα πολλα πολλα της samsung. https://www.dropbox.com/sc/kk5t0pc53q9itrb/-1EpaaSe8N 9505 η συσκευή !! Οπότε είσαι root φαντάζομαι. Μπορείς να μου πείς ακριβώς πιο stock firmware έχεις; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Οπότε είσαι root φαντάζομαι. Μπορείς να μου πείς ακριβώς πιο stock firmware έχεις; Ναι ρουτ με την mga.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ναι ρουτ με την mga.. Το πρόβλημα όμως πιστεύω είναι φίλε πώς τώρα που έχω την MH5 δεν μπορώ να γυρίσω στην MGA.Δοκίμασα να βάλω μια pre rooted MGA και μου έβγαλε fail στο Odin Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Το πρόβλημα όμως πιστεύω είναι φίλε πώς τώρα που έχω την MH5 δεν μπορώ να γυρίσω στην MGA.Δοκίμασα να βάλω μια pre rooted MGA και μου έβγαλε fail στο Odin Οντως δεν μπορεις.. Τα κλειδωσε η samsung στο τελευταίο update (mh5) Λιγο υπομονη και ξεκλειδώνουν ολα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Έχει βγει και το Geekbench 3 το έτρεξα και στο s4 9505 και στο στο iPhone 5 του αδερφου μου απο 3 φόρες στο καθένα για να βγάλω απο εκεί συμπεράσματα τα ανοτατα αποτελέσματα για το s4 είναι ανώτατη βαθμολογία του πυρήνα είναι 710 για το iPhone είναι 716 στην βαθμολογια στο σύνολο τον πυρήνων το s4 έβγαλε 1934 του iPhone 1303 σαφώς ανώτερο το s4 γιατι ειναι γιατί έχει 4 πυρήνες, η απορία μου είναι πως γίνεται ο πυρήνας του Α6 να είναι πιο δυνατος απο τον 600αρη αφου ο πυρήνας του A6 είναι τεχνολογίας 32nm και χρονισμενος στο 1, 3 ενώ ο 600αρης είναι τεχνολογίας 28nm και χρονισμενος 1, 9 ? Εγώ πιστεύω λόγου ios για αυτό μου τα ρίχνει στην ταχύτητα του browser για να μην πω παντου για λίγο,όποιον browser και να κατέβασα τα τρωω χαλαρά μονο ο uc browser στέκεται ιδρωμένος και με μικρά προβλήματα πχ scrolling στην σελίδα του Facebook αλλού δεν παρατήρησα επίσης για όποιον δεν τον έχει δοκιμάσει πολύ οικονομικός στην κατανάλωση ενέργειας, φαντάζομαι το καινούριο iPhone θα μας κάνει σκόνη. έχει κάνεις άλλος άλλη άποψη η γνώση για την ελάχιστη παραπάνω δύναμη του πυρήνα του Α6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Galaxy s4 Lte-a εργοστασιακο... http://img594.imageshack.us/img594/8675/i1d0.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Galaxy s4 Lte-a εργοστασιακο... http://img594.imageshack.us/img594/8675/i1d0.png Που το βρηκες αν επιτρεπεται; Απαλευτο σκορ... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Αυτό είναι σκορ,κτήνος δουλεύει κανονικά Ελλάδα απο πλευράς συνδεσημοτητα. Να δούμε θα έρθει ποτέ Ελλάς?:( Edited September 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Απο το δικο μου ειναι εχω Lte-a... Τοσο βγαζει και το note 3... Edited September 12, 2013 by Bloodiamond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Απο το δικο μου ειναι εχω Lte-a... Τοσο βγαζει και το note 3... Ναι το καταλαβαμε. Που το βρηκες ομως δεν μας ειπες :) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Τα ειπαμε αυτα σε αλλο θεμα... στο galaxy s4 i9500 κοιταξε εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. September 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Galaxy s4 Lte-a εργοστασιακο... http://img594.imageshack.us/img594/8675/i1d0.png Λογικοτατο....snapdragon 800! Ωραιος φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Από περιέργεια το έκανα και εγώ.. 29716 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angels25 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παιδιά άκουσα ότι η Samsung έδωσε φακελάκι ( με λεφτά μέσα όχι άδειο ) για να δείχνει στο αντουτου παραπάνω σκορ για το S4 και στη πραγματικότητα είναι γύρο στο 20,000 με 22,000... Το έχει ακουση κανένας αυτό...Εγώ δεν το πολυπιστεύω άλλα πότε δεν ξέρεις... Αν και σαν πρόγραμμα δεν μου γεμίζει το μάτι ότι είναι 100% αληθές αυτό που βγάζει... Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1900 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 καλημερα εγω εχω το zopo 980 .στο antutu εχω15500.ενας φιλος πηρε απο κινα το zte nubia 5s και του εδειξε το αστρονομικο 34000!!!!ισχυει οτι την καλυτερη βαθμολογια στο antutu την εχει το xiaomi mi 3?????40000.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδιά άκουσα ότι η Samsung έδωσε φακελάκι ( με λεφτά μέσα όχι άδειο ) για να δείχνει στο αντουτου παραπάνω σκορ για το S4 και στη πραγματικότητα είναι γύρο στο 20,000 με 22,000... Το έχει ακουση κανένας αυτό...Εγώ δεν το πολυπιστεύω άλλα πότε δεν ξέρεις... Αν και σαν πρόγραμμα δεν μου γεμίζει το μάτι ότι είναι 100% αληθές αυτό που βγάζει... Γιαυτο κατεβαζεις το antutu x που αποτρεπει το cheating και εισαι κομπλε. Εμενα εβγαλε 28950 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis4 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 το ταπεινο μου w100s με το παλιο εβγαλε 16950 ενω με το x εδειξε 17248 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts