mol Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Απ την μαρκα της μπαταριας. Δες φωτο λιγα ποστς πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ξεκίνα να δοκιμάζεις roms να δεις ποια θα σου κάτσει... Το Z3 σαν μοντέλο δεν υπάρχει πουθενά!!! Αν είσαι τυχερός ίσως κάποια απο τις επόμενες σου κάτσει! http://www.needrom.com/category/others/m-n-o-p/m-horse-other-categories/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) με δοκιμη μια μια τiς συγκεκριμενες;;; καλυτερα να μεινει οπως ειναι :lol: το τηλεφωνο ο κατοχος το πηρε απ το everbuying. πριν 1-2 χρονια οσο και να εψαξα, ουτε εκει το βρηκα. επισης οταν τον ρωτησα τι μαρκα ειναι/εγραφε με ειπε κατι σαν "λενγκα" Edited February 8, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Αν πας στον γερμανό έχει κάτι κάδους ανακύκλωσης κινητών. Ενίσχυσε και εσύ στην ανακύκλωση...μπορείς!!!!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 μαλλον κατι τετοιο θα γινει... οσο και να ψανω, δε το βρισκω πουθενα το συγκεκριμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InsanityGR Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Γεια σας, θα μπορούσε κάποιος που έχει κάνει flash στο Cubot X9 να με βοηθήσει σας παρακαλώ; Έχω την έκδοση V18 και θέλω να βάλω την V22, όμως επειδή έχω κάνει root δεν μπορώ. ( Όποιος θέλει να με βοηθήσει, μπορεί να μου στείλει ένα μήνυμα στο facebook: https://www.facebook.com/Aleksis.Sero ή μπορεί να στείλει ένα e-mail στο ktmmotard1@gmail.com ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Εννοείς πως θες να κανείς το ota update; Γιατί το root που αναφέρεις μόνο για αυτή την περίπτωση μετράει, αλλιώς κατεβάζεις κανονικά την v22 και την κανείς flash άσχετα με το αν είσαι root ή όχι. Υπάρχει οδηγός για το πως να το κανείς στην πρώτη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλημερα σας, εχει καποιος απο εδω μεσα για το ανεφερθεν κινητο, την εργοστασιακη ROM που ειχε το κινητο οπως το αγορασε ? Σε μορφη για το Flash Tool. Ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 μαλλον κατι τετοιο θα γινει... οσο και να ψανω, δε το βρισκω πουθενα το συγκεκριμενο βρηκα το back up της συσκευης, που ειχε παρθει απο mtk droid tools. προσπαθω να το φλασαρω αλλα δε βρισκει την συσκευη, ενω οπταν την συνδεσω στο pc, προσπαθει να κανει εγκατασταση τους drivers. τοιυς βαζω και χειροκινητα αλλα δε κανει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Λοιπόν παιδιά ξαναγραφω σε αυτό το τοπικ αυτή τη φορά. Έχω ένα zte v967s εδώ και 2μιση χρόνια και μπορώ να πω πως το έχω κάνει πολύ χρήση,δηλαδή το φορτιζα 2 φορές τη μέρα ... Εε προχτες εκεί που έπαιζα μου κολλάει και κλείνει...από τότε δεν ξανά ανοιξε... Το βάζω στο ρεύμα και δεν ανάβει ούτε το λαμπάκι...προσπαθησα να το φλασαρω,το λάπτοπ το διαβάζει ενώ όταν φτάνει το φλασαρισμα στο 100% πετάει ένα ερορ ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://postimg.org/image/wh8uqo69j/ Μου βγάζει δηλαδή αυτό... Καμία ιδέα; Λέτε να μας άφησε χρόνους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Λοιπόν παιδιά ξαναγραφω σε αυτό το τοπικ αυτή τη φορά. Έχω ένα zte v967s εδώ και 2μιση χρόνια και μπορώ να πω πως το έχω κάνει πολύ χρήση,δηλαδή το φορτιζα 2 φορές τη μέρα ... Εε προχτες εκεί που έπαιζα μου κολλάει και κλείνει...από τότε δεν ξανά ανοιξε... Το βάζω στο ρεύμα και δεν ανάβει ούτε το λαμπάκι...προσπαθησα να το φλασαρω,το λάπτοπ το διαβάζει ενώ όταν φτάνει το φλασαρισμα στο 100% πετάει ένα ερορ ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://postimg.org/image/wh8uqo69j/ Μου βγάζει δηλαδή αυτό... Καμία ιδέα; Λέτε να μας άφησε χρόνους; rest in peace Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 rest in peace Όντως; Δεν φτιαχνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Όντως; Δεν φτιαχνεται; Η μπαταρια του ειναι αποσπωμενη, μπορεις να την βγαλεις για λιγη ωρα, να την ξαναβαλεις και μετα να προσπαθησεις να το φλασαρεις ξανα ? Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εε το προσπαθησα πολλές φορές, δεν κάνει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Όντως; Δεν φτιαχνεται; Τα φτυσε η flash memory, κοινώς η rom της συσκευής. Αν σ ενδιαφέρει πάντως, η μητρική πλακέτα του παίζει κάτω από 40€, αν θες να το φτιάξεις στείλε μου πμ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2050 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 εχω ενα iocean x8 mini kai θελω να περασω επομενη rom απο αυτην που εχω.κατεβασα την rom και το flash tool ,το δοκιμαζω( με το download only kai ξετικαροντας το preloader) και μου βγαζει αυτο "RΜΤ changed for the rom? it must be downloaded. " τι παιζει? κατεβασα την rom 2 FL. http://prntscr.com/a87taj http://prntscr.com/a87tq0 εχω 32gb rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 εχω ενα iocean x8 mini kai θελω να περασω επομενη rom απο αυτην που εχω.κατεβασα την rom και το flash tool ,το δοκιμαζω( με το download only kai ξετικαροντας το preloader) και μου βγαζει αυτο "RΜΤ changed for the rom? it must be downloaded. " τι παιζει? κατεβασα την rom 2 FL. http://prntscr.com/a87taj http://prntscr.com/a87tq0 εχω 32gb rom Διάλεξε στο flashtool firmware upgrade και οχι download και ξαναδοκιμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2050 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 σε ευχαριστω πολυ.. την περασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 βρηκα το back up της συσκευης, που ειχε παρθει απο mtk droid tools. προσπαθω να το φλασαρω αλλα δε βρισκει την συσκευη, ενω οπταν την συνδεσω στο pc, προσπαθει να κανει εγκατασταση τους drivers. τοιυς βαζω και χειροκινητα αλλα δε κανει κατι μια help?!?!?!?!?! εχω δοκιμασει αρκετους drivers αλλα τιποτα δεν αλλαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Την ώρα που το συνδέσεις με το PC κράτα το volume down έως ότου το αναγνωρίσει κ μετά αστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 λοιπον... ξανα εψαξα, βρηκα drivers, αναγνωρισε το κινητο. προσπαθησα φλασαρισμα. εβγαλε αυτο http://s18.postimg.org/jfxetngnd/Capture.png σε αλλη προσπαθεια εβγαλε το σφαλμα 5054 σε αλλο φλασαρισμα, εβγαλε πρασινο τικ. φυσικα το τηλεφωνο δεν ανοιγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Στο Download agent (επάνω απο το scatter file) έχεις φορτωμένο το MTK_AllInOne_DA.bin??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 ναι, ειναι φορτωμενο 99.99% το τηλεφωνο ειναι για πεταμα, αλλα το προσπαθω μπααααας και γινει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ποιο τηλέφωνο είπες πως είναι? Γιατί δε δοκιμάζεις και την επιλογή firmware upgrade ή ακόμα και format??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 ενα κινεζινο νο ναμε. στο αυτοκολλητο πισω γραφει model: Z3 και η μππαταρια του M horse. οσο και να εψαξα δε βρηκα καμια πληροφορια για το συγκεκριμενο. τι θα κερδισω αν κανω φορματ ή firm up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts